(۲۳/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۳)قلب نوشته است: [ -> ]بسم رب المومنین
اینو میگم خوب روش فکر کن
هرجا شبهه باشه شما و همفکرانتون هم هستین
و هرجا پاسخ به شبهه باشه ما و همفکرانمون
همفکران شما جز اینکه به مومنین واقعی که روزو شب دارن به اسلام خدمت می کنن ایراد بگیرن کاره دیگه ندارن
خودتو گول نزن همفکران شما هستن که به فکر تفسیر به رای هستن نمونش دیدار فایزه هاشمی با بهاییان
این اتفاقی نیست هست!!!
در ضمن شما چرا بخش دوم آیه رو نمی بینید!!!!
بارها و بارها گفتیم تمسخر کردن گناه است حالا از هر شخصی
يه استثناهای خاصی داره که حالا بحثش اینجا نیست
آیات دیگری هم در مذمت تمسخر کردن وجود داره به خصوص تمسخر مومنان یا همون علما
کسی مسخره نکرد! فقط سواله تو ذهن ایجاد میشه که ایشون کجا بودن که این وضع دیدن!
میگید رفتن سخنرانی،ما هم میگیم قبول،ولی آیا در سخنرانی ایشون اون افراد بدحجاب حضور داشتن؟!

احتمالا بعد سخنرانی رفتن یه دور بزنن و خستگی از تن به در کنن!
به هر حال برای اسلام زحمت کشیدن!
(۲۳/خرداد/۹۵ ۲۳:۰۹)A L I نوشته است: [ -> ]کسی مسخره نکرد! فقط سواله تو ذهن ایجاد میشه که ایشون کجا بودن که این وضع دیدن!
میگید رفتن سخنرانی،ما هم میگیم قبول،ولی آیا در سخنرانی ایشون اون افراد بدحجاب حضور داشتن؟!
احتمالا بعد سخنرانی رفتن یه دور بزنن و خستگی از تن به در کنن!
به هر حال برای اسلام زحمت کشیدن!
نه خیر احتمالا سرشون پارچه کشیدن سوار یه لندکروز دودی کردن دم در مجلس سخنرانی پیاده کردن و بعدش هم دوباره چشاشو بستن سوار ماشین کردن و ...
شمام برو خستگی در کن...
---
من اصلا کاری به وضع حجاب اینا ندارم اصلا هم برام نیست ولی خانه از پای بست ویران است!
اوضاع خرابتر از این حرفاست...چون خودنه خودم شماله میگم...
خودم نزدیک به 5 ساله که دریا نرفتم چون واقعا جای بیخودی شده نمیدونم ولی وقتی مردم لب دریا میبینم احساس میکنم از تو قفس آزاد شدن...واقعا نمی فهمم مشکل کجاست...اینکه حجاب کسی بد باشه یا خوب برای من اهمیت چندانی نداره ولی اینکه دختر پسرا دارن به سمت و سو های بدی میرن واقعا نارحت کننده و خطرناکه...
البته تو شهر های شمالی چون معمولا مسافر زیاد میاد و مسافرین هم از سراسر ایران هستند نمیشه به مردمش نسبت داد...
(۲۳/خرداد/۹۵ ۲۳:۳۰)Silence نوشته است: [ -> ]من اصلا کاری به وضع حجاب اینا ندارم اصلا هم برام نیست
این جمله خطرناک تر از بد حجابی و حتی بی حجابی است
(۲۳/خرداد/۹۵ ۲۳:۳۰)Silence نوشته است: [ -> ]البته تو شهر های شمالی چون معمولا مسافر زیاد میاد و مسافرین هم از سراسر ایران هستند نمیشه به مردمش نسبت داد...
منطق امر به معروف و نهی از منکر دقیقا برای چنین مسائلی پیش بینی شده است ، در صورت بی توجهی ...
(۲۳/خرداد/۹۵ ۲۳:۴۲)عمار94 نوشته است: [ -> ]این جمله خطرناک تر از بد حجابی و حتی بی حجابی است
منطق امر به معروف و نهی از منکر دقیقا برای چنین مسائلی پیش بینی شده است ، در صورت بی توجهی ...
من خانوم نیستم و به طبع نمی تونم درک کنم حجاب گذاشتن چقد میتونه سخت باشه یا نباشه...
در ضمن من خودمو اینقد پاک نمیدونم که بخوام به هم نوع خودم بگم این کارو بکن این کارو نکن...این وظیفه خطیر باشه بر عهده شما جوانان پاکدامن...
ما خیلی کار کنیم کلاه خومونو باد نبره...
اینم بگم به هیچ عنوان برا من ملاک پاک بودن و نبودن شخص حجاب نیست..گفتن بعضی چیزا اینجا شاید درست نباشه ولی ما تو شهر های شمالی زنانی داریم که چادرشونو یه طوری می زارن که نشون بدن اهلش هستند و ... خدایی نکرده توهین به خانوم های چادری و مومن نشه ولی خب هستند دیگه کاریشم نمیشه کرد...برای همین میگم خانه از پای بست ویران است!
ان شالله شما اگه وقت کردین امسال تابستون بیاید شمال من می برمتون سلمان شهر یا لب ساحل شما برو وسط رقص و آواز امر به معروف کن ما فیض ببریم و یاد بگیریم!!!!!
و من الله توفیق!
(۲۳/خرداد/۹۵ ۱۳:۵۹)پارمیس نوشته است: [ -> ]یکی از ایرادهایی که به حرف ایشون گرفتن اینه که گفتن این آقا روز رحلت امام تو شمال چه کار میکرده؟؟
و از اونجایی که گفتن خانمهایی رو دیدن که نه بدحجاب و کم حجاب بلکه کلا بی حجابن این
سوال برای نماینده های محترم پیش اومده که کلا بی حجاب رو که توی خیابون نمیشه پیدا کرد .؟؟؟؟
احتمالا ایشون روز رحلت امام لب ساحل بودن که خانمهایی کلا بی حجاب دیدن

از هر زاویه ای نگاه میکنم این حرف گمان منفی هست و حتی می تونه تهمت تلقی بشه!
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا کَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا وَ لا يَغْتَبْ بَعْضُکُمْ بَعْضاً أَ يُحِبُّ أَحَدُکُمْ أَنْ يَأْکُلَ لَحْمَ أَخيهِ مَيْتاً فَکَرِهْتُمُوهُ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَحيمٌ
اى کسانى که ایمان آورده اید، از گمان هاى بد درباره دیگران ـ که بسیار هم هست ـ بپرهیزید و به آنها ترتیب اثر ندهید، چرا که پاره اى از گمان ها گناه است، و درصدد کشف عیوب مردم برنیایید، و یکدیگر را غیبت نکنید که غیبت مؤمن بسان این است که کسى گوشت مرده برادر خود را بخورد; آیا یکى از شما دوست دارد گوشت برادرش را که مرده است بخورد ؟ شما قطعاً از این کار کراهت دارید; پس غیبت را نیز ناخوشایند بدانید و از خدا بترسید و به درگاه او از این گناهان توبه کنید که خداوند بسیار توبه پذیر و مهربان است.
سوره ی حجرات ایه ی 12
(۲۴/خرداد/۹۵ ۱:۴۳)Islam نوشته است: [ -> ]از هر زاویه ای نگاه میکنم این حرف گمان منفی هست و حتی می تونه تهمت تلقی بشه!
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا کَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا وَ لا يَغْتَبْ بَعْضُکُمْ بَعْضاً أَ يُحِبُّ أَحَدُکُمْ أَنْ يَأْکُلَ لَحْمَ أَخيهِ مَيْتاً فَکَرِهْتُمُوهُ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَحيمٌ
اى کسانى که ایمان آورده اید، از گمان هاى بد درباره دیگران ـ که بسیار هم هست ـ بپرهیزید و به آنها ترتیب اثر ندهید، چرا که پاره اى از گمان ها گناه است، و درصدد کشف عیوب مردم برنیایید، و یکدیگر را غیبت نکنید که غیبت مؤمن بسان این است که کسى گوشت مرده برادر خود را بخورد; آیا یکى از شما دوست دارد گوشت برادرش را که مرده است بخورد ؟ شما قطعاً از این کار کراهت دارید; پس غیبت را نیز ناخوشایند بدانید و از خدا بترسید و به درگاه او از این گناهان توبه کنید که خداوند بسیار توبه پذیر و مهربان است.
سوره ی حجرات ایه ی 12
اونایی که نوشتم حرفای من نبود.
حرفهای نماینده های گیلانه.
اعتراض دو نماینده رشت به سخنان سخنران تلویزیون: در ایام رحلت امام کنار ساحل بودید؟/عذزخواهی کنید
(۲۴/خرداد/۹۵ ۰:۱۱)Silence نوشته است: [ -> ]من خانوم نیستم و به طبع نمی تونم درک کنم حجاب گذاشتن چقد میتونه سخت باشه یا نباشه...
در ضمن من خودمو اینقد پاک نمیدونم که بخوام به هم نوع خودم بگم این کارو بکن این کارو نکن...این وظیفه خطیر باشه بر عهده شما جوانان پاکدامن...
ما خیلی کار کنیم کلاه خومونو باد نبره...
اینم بگم به هیچ عنوان برا من ملاک پاک بودن و نبودن شخص حجاب نیست..گفتن بعضی چیزا اینجا شاید درست نباشه ولی ما تو شهر های شمالی زنانی داریم که چادرشونو یه طوری می زارن که نشون بدن اهلش هستند و ... خدایی نکرده توهین به خانوم های چادری و مومن نشه ولی خب هستند دیگه کاریشم نمیشه کرد...برای همین میگم خانه از پای بست ویران است!
ان شالله شما اگه وقت کردین امسال تابستون بیاید شمال من می برمتون سلمان شهر یا لب ساحل شما برو وسط رقص و آواز امر به معروف کن ما فیض ببریم و یاد بگیریم!!!!!
و من الله توفیق!
اگه اینطور که شما میگی پس هیچکس نباید امر به معروف و نهی از منکر کنه...ربطی به پاکدامنی نداره..چون ما ها همه گناه کردیم...
وما أعمالُ البِرِّ كُلِّها والجِهادُفي سَبيلِ اللّه عِندَ الأمرِ بِالمَعروفِ والنَّهيِ عَنِ المُنكَرِ ، إلاّ كَنَفثَةٍ في بَحرٍ لُجِّيٍّ .
امام على عليهالسلام :
همه كارهاى خوب و جهاد در راه خدا ، در مقايسه با امر به معروف و نهى از منكر چيزى نيست ، مگر همچون آب دهانى كه در دريايى ژرف انداخته شود .
.
اینجا اهمیتش معلوم میشه....و هر هکس نمیتونه از واجب الهی با بهانه فرار کنه ..اینو به خودمم میگم...
سلام ، این جوابی بود که خود جناب رسایی به منتقدانش داده
به گزارش فرهنگ نیوز،حجت الاسلام حمید رسایی در اینستاگرام خود با انتشار عکسی نوشت: درحالی که مجموعه کتابها، مقالات و فعالیتهایسیاسی و مذهبی حسن روحانی با ذکر تاریخ در سایتهای مرتبط باوی درج شده است، همواره زمان تحصیل او درانگلستان بدون ذکر تاریخ آمده است. در سایتهای رسمی و مرتبط باایشان، ازجمله سایت رسمی ریاست جمهوری، سایت مجمع تشخیص مصلحت نظام و حتی سایت هواداران حسن روحانی هیچ اطلاعاتی دراین خصوص بدست نخواهید آورد.
میتوان باجستجوی بیشتر، زمان تحصیل رئیس جمهور روحانی در مقطع کارشناسی ارشد را از سال ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۴ ودکترا از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۸ قطعی دانست. یعنی آقای روحانی از سال ۱۳۶۹ تا سال ۱۳۷۸ بصورت مداوم با حضور در کلاس دانشگاه گلاسکوی انگلستان مشغول به تحصیل بوده است.
طبعا سوالی در ذهن مردم شکل میگیرد که حسن روحانی از سال ۱۳۶۹ تا سال ۱۳۷۸ و در حالیکه پستهای بسیار مهمی را در جمهوری اسلامی در اختیار داشته، چگونه به صورت هفتگی در انگلستان و در دانشگاه گلاسکو حاضر شده و موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد و دکترا شده است؟
اما مسئولیتهای حسن روحانی در بازه زمانی سالهای ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۸چه بوده: نماینده و نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در دورههای چهارم و پنجم مجلس از سالهای ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۹/ رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۹/ دبیر شورای عالی امنیت ملی از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۴/ مشاور امنیتی رئیس جمهور از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۴/ عضو و رئیس کمیسیون سیاسی و امنیتی مجمع تشخیص مصلحت نظام از سال ۱۳۷۰ تا کنون و روحاني با این همه مسوولیت در دانشگاه گلاسکوی انگلستان هم مشغول به تحصیل بوده است!!
حال سوال اساسی اینجاست که ایشان آیا به صورت قانونی و با شرکت در آزمون بورسیه خارج از کشور، موفق به دریافت مجوز تحصیل شده است، یا با هزینه شخصی در دانشگاه گلاسکو تحصیل کرده است؟ آیا در حالیکه کارمندان عادی دولت، برای ادامه تحصیل به بهانه عدم اخلال در انجام وظیفه، منع قانونی میشوند، حسن روحانی با داشتن بیش از پنج عنوان بسیار مهم حکومتی، چگونه از وقت خود برای ادامه تحصیل بهره برده است؟
با این حال و در صورت درست بودن مدرک تحصیلی جناب روحانی، سوال دیگری که به اذهان خطور میکند حضور ایشان در انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوره اول یعنی سال ۱۳۵۹ با عنوان دکتر روحانی و نمایندگی مجلس و دریافت حقوق و مزایا براساس مدرک دکترا بوده که جای سوال دارد؟
حالا می فهمید که چرا (دکتر)
حسن روحانی هیچ علاقهای به افشا و رسانهای شدن زمان تحصیل خود در دوره کارشناسی ارشد و دکترا ندارد.
بورسیه و ما ادراک البورسیه
سفر اروپا و ما ادراک سفر اروپا
(۲۵/خرداد/۹۵ ۱۲:۳۸)vahrakan نوشته است: [ -> ]سلام ، این جوابی بود که خود جناب رسایی به منتقدانش داده
به گزارش فرهنگ نیوز،حجت الاسلام حمید رسایی در اینستاگرام خود با انتشار عکسی نوشت: درحالی که مجموعه کتابها، مقالات و فعالیتهایسیاسی و مذهبی حسن روحانی با ذکر تاریخ در سایتهای مرتبط باوی درج شده است، همواره زمان تحصیل او درانگلستان بدون ذکر تاریخ آمده است. در سایتهای رسمی و مرتبط باایشان، ازجمله سایت رسمی ریاست جمهوری، سایت مجمع تشخیص مصلحت نظام و حتی سایت هواداران حسن روحانی هیچ اطلاعاتی دراین خصوص بدست نخواهید آورد.
میتوان باجستجوی بیشتر، زمان تحصیل رئیس جمهور روحانی در مقطع کارشناسی ارشد را از سال ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۴ ودکترا از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۸ قطعی دانست. یعنی آقای روحانی از سال ۱۳۶۹ تا سال ۱۳۷۸ بصورت مداوم با حضور در کلاس دانشگاه گلاسکوی انگلستان مشغول به تحصیل بوده است.
طبعا سوالی در ذهن مردم شکل میگیرد که حسن روحانی از سال ۱۳۶۹ تا سال ۱۳۷۸ و در حالیکه پستهای بسیار مهمی را در جمهوری اسلامی در اختیار داشته، چگونه به صورت هفتگی در انگلستان و در دانشگاه گلاسکو حاضر شده و موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد و دکترا شده است؟
اما مسئولیتهای حسن روحانی در بازه زمانی سالهای ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۸چه بوده: نماینده و نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در دورههای چهارم و پنجم مجلس از سالهای ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۹/ رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۹/ دبیر شورای عالی امنیت ملی از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۴/ مشاور امنیتی رئیس جمهور از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۴/ عضو و رئیس کمیسیون سیاسی و امنیتی مجمع تشخیص مصلحت نظام از سال ۱۳۷۰ تا کنون و روحاني با این همه مسوولیت در دانشگاه گلاسکوی انگلستان هم مشغول به تحصیل بوده است!!
حال سوال اساسی اینجاست که ایشان آیا به صورت قانونی و با شرکت در آزمون بورسیه خارج از کشور، موفق به دریافت مجوز تحصیل شده است، یا با هزینه شخصی در دانشگاه گلاسکو تحصیل کرده است؟ آیا در حالیکه کارمندان عادی دولت، برای ادامه تحصیل به بهانه عدم اخلال در انجام وظیفه، منع قانونی میشوند، حسن روحانی با داشتن بیش از پنج عنوان بسیار مهم حکومتی، چگونه از وقت خود برای ادامه تحصیل بهره برده است؟
با این حال و در صورت درست بودن مدرک تحصیلی جناب روحانی، سوال دیگری که به اذهان خطور میکند حضور ایشان در انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوره اول یعنی سال ۱۳۵۹ با عنوان دکتر روحانی و نمایندگی مجلس و دریافت حقوق و مزایا براساس مدرک دکترا بوده که جای سوال دارد؟
حالا می فهمید که چرا (دکتر)
حسن روحانی هیچ علاقهای به افشا و رسانهای شدن زمان تحصیل خود در دوره کارشناسی ارشد و دکترا ندارد.
بورسیه و ما ادراک البورسیه
سفر اروپا و ما ادراک سفر اروپا
خب که چی؟؟حالا این اصلا ربطی به بحث داشت؟؟اصلا این چه ربطی به موضع اعتراض مردم گیلان داشت!!

والا بوخدا