۲۶/خرداد/۹۵, ۱۶:۱۹
(۲۶/خرداد/۹۵ ۱۵:۴۰)علی املشی نوشته است: [ -> ]من همه رو نگفتم....بعد اینکه دلیل نمیشه بگی فلانی توش فرهنگ شهادت هست پس حتما فرهنگ حجاب هم هست.....اون جوابی که بنده دادم جواب نظر اون آقا بود، در مورد تاپیک یا شما نگفته بودم در مورد حرف اون نماینده جواب ندادم، به خاطر همین گفتم دوباره بخونید بنده جواب کدوم حرف رو دادم
..
.
آقا من میگم گیلان از لحاظ فرهنگ حجاب مشکل داره...البته همه رو به یه چوب نمیزنم ...چون خودتون میدونید که تو یه اجتماع همه نوع آدم پیدا میشه..من از استان های دیگه زیاد خبر ندارم....ولی اینجا بی حجابی(بد حجابی)به یکی که چادری هست میچربه....در ضمن میشه فرهنگ رو دسته بندی کرد...اینکه میگیم فرهنگ ندارن ؛ این کلی هست ...و نمیشه به یه نفر همچین حرفی زد
حالا شاید اون آقا هم منظورش چیز دیگه ای بود
میگم نمیشه گفت فرهنگ یه استان حالا گیلان یا هر استان دیگه ای مشکل داره اینطوری کلی نمیشه گفت
(۲۶/خرداد/۹۵ ۱۵:۴۰)علی املشی نوشته است: [ -> ]یعنی هر اعتراضی که دوست داره بکنه..... در برابر حقیقت هم باید اعتراض کنه....نماینده اینقدر شعور نداره که بفهمه نیت آقای رفیعی خیر بوده.....حالا بگذریم از این که رفیعی تصحیح کرد....تازه اگر هم اعتراض میکنه حداقل با لحن خوبی اعتراض کنه ..اعتراض توهین آمیز هم خوب نیست ...منم حرف شما رو قبول دارم منظورم اینه کلا به اعتراض کردن ایراد نگیریم بگیم فلان قسمت اعتراضش مشکل داره
وقتی حرفی اشتباه زده شد گوینده با اصلاح حرفش نشون میده نیتش خیر هست، حرف اشتباه حق نیست
اون نماینده هم گفتم معلوم الحاله شما هم باید رفتارشو بدونید، جعفرزاده 30 اردیبهشت گفته بود: خیلی نمیشود به پیادهروها نگاه کرد و انسان باید سربه پایین حرکت کند
بعدشم از اون نماینده کشف حجاب کرده حمایت کرده بود
(۲۶/خرداد/۹۵ ۱۵:۴۰)علی املشی نوشته است: [ -> ]بند دوم رو تو تایپیک بخونید..بنده تو اولین نظرم در مورد تاپیکتون نظر دادم خیلی خوب نوشته شده بود
بابا شما خودتون هی بندهای اون تاپیک رو تو حرفاتون نقض میکنین من چی کار کنم!!!
________________________________________________________________________________
اینم بگم به جز اون عبارات اشتباهی که گفته بود آقای رفیعی منظوری که داشت درست بود واقعا حرف ما رو زد خودشم گفت گلایه مردم گیلان رو گفتم واقعا بعضی بدحجابی ها اعصاب خورد کنه باید مسئولین رسیدگی کنن