تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در گیلان چه خبر هست؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۲۶/خرداد/۹۵ ۱۵:۴۰)علی املشی نوشته است: [ -> ]من همه رو نگفتم....بعد اینکه دلیل نمیشه بگی فلانی توش فرهنگ شهادت هست پس حتما فرهنگ حجاب هم هست.....
..
.
آقا من میگم گیلان از لحاظ فرهنگ حجاب مشکل داره...البته همه رو به یه چوب نمیزنم ...چون خودتون میدونید که تو یه اجتماع همه نوع آدم پیدا میشه..من از استان های دیگه زیاد خبر ندارم....ولی اینجا بی حجابی(بد حجابی)به یکی که چادری هست میچربه....در ضمن میشه فرهنگ رو دسته بندی کرد...اینکه میگیم فرهنگ ندارن ؛ این کلی هست ...و نمیشه به یه نفر همچین حرفی زد
اون جوابی که بنده دادم جواب نظر اون آقا بود، در مورد تاپیک یا شما نگفته بودم در مورد حرف اون نماینده جواب ندادم، به خاطر همین گفتم دوباره بخونید بنده جواب کدوم حرف رو دادم
حالا شاید اون آقا هم منظورش چیز دیگه ای بود
میگم نمیشه گفت فرهنگ یه استان حالا گیلان یا هر استان دیگه ای مشکل داره اینطوری کلی نمیشه گفت

(۲۶/خرداد/۹۵ ۱۵:۴۰)علی املشی نوشته است: [ -> ]یعنی هر اعتراضی که دوست داره بکنه..... در برابر حقیقت هم باید اعتراض کنه....نماینده اینقدر شعور نداره که بفهمه نیت آقای رفیعی خیر بوده.....حالا بگذریم از این که رفیعی تصحیح کرد....تازه اگر هم اعتراض میکنه حداقل با لحن خوبی اعتراض کنه ..اعتراض توهین آمیز هم خوب نیست ...
منم حرف شما رو قبول دارم منظورم اینه کلا به اعتراض کردن ایراد نگیریم بگیم فلان قسمت اعتراضش مشکل داره
وقتی حرفی اشتباه زده شد گوینده با اصلاح حرفش نشون میده نیتش خیر هست، حرف اشتباه حق نیست

اون نماینده هم گفتم معلوم الحاله شما هم باید رفتارشو بدونید، جعفرزاده 30 اردیبهشت گفته بود: خیلی نمی‌شود به پیاده‌روها نگاه کرد و انسان باید سربه پایین حرکت کند
بعدشم از اون نماینده کشف حجاب کرده حمایت کرده بود

(۲۶/خرداد/۹۵ ۱۵:۴۰)علی املشی نوشته است: [ -> ]بند دوم رو تو تایپیک بخونید..
بنده تو اولین نظرم در مورد تاپیکتون نظر دادم خیلی خوب نوشته شده بود
بابا شما خودتون هی بندهای اون تاپیک رو تو حرفاتون نقض میکنین من چی کار کنم!!!
________________________________________________________________________________
اینم بگم به جز اون عبارات اشتباهی که گفته بود آقای رفیعی منظوری که داشت درست بود واقعا حرف ما رو زد خودشم گفت گلایه مردم گیلان رو گفتم واقعا بعضی بدحجابی ها اعصاب خورد کنه باید مسئولین رسیدگی کنن
(۲۶/خرداد/۹۵ ۱۶:۱۹)میثم2 نوشته است: [ -> ]خودشم گفت گلایه مردم گیلان رو گفتم

آخه مگه ایشون نماینده مردم گیلانه.؟؟؟
یعنی مردم گیلان مشکلاتشون رو به ایشون میگن؟؟؟
یا همه مردم گیلان همفکر ایشون هستن؟؟؟
یه جوری صحبت کردن انگار تمام ملت شمال کشور رفتن پیش ایشون گلایه کردن در مورد حجاب!!!!!!!!!!!!
(۲۶/خرداد/۹۵ ۱۷:۳۷)پارمیس نوشته است: [ -> ]آخه مگه ایشون نماینده مردم گیلانه.؟؟؟
یعنی مردم گیلان مشکلاتشون رو به ایشون میگن؟؟؟
یا همه مردم گیلان همفکر ایشون هستن؟؟؟
یه جوری صحبت کردن انگار تمام ملت شمال کشور رفتن پیش ایشون گلایه کردن در مورد حجاب!!!!!!!!!!!!
سلام
بله حرف شما درسته بنده نظر آقای رفیعی رو ناقص منتقل کرده بودم معذرت میخوام

آقای رفیعی گفتن: این تذکر به خاطر درخواست برخی مردم متدین گیلان از من بود و تقاضای من هم از مردم این بود که برای این قضیه فکری کنند تا در حد تبلیغات و نیروهای امر به معروف و نهی از منکر فکری به حال موضوع شود.
http://hawzahnews.com/detail/News/383913
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع