تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ضرورت آموزش جنسی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام دوستان
متاسفانه در جامعه ما، آموزشهای جنسی نه در مدرسه و نه در خانواده به صورت صحیح ارائه نمیشن. اما ندونستن این مسائل می تونه مشکلات جدی در مورد آینده یک زوج جوان به وجود بیاره.

به طور مثال، بسیاری از افراد جامعه مطلع نیستند که برخی خانمها بدون پرده بکارت بدنیا میان:
http://www.dr-moghtaderi.ir/index.php?To...&AID=12722
ندونستن این مسئله می تونه باعث بشه یک مرد به همسرش یک عمر بدبین بشه یا کارشون به طلاق کشیده بشه. وجود این پرده به هیچ وجه معیار صحیحی برای قضاوت در مورد یک فرد نیست. خوبه از این موضوع اطلاع داشته باشیم و به دیگران هم اطلاع بدیم.
سلام
به موضع خیلی مهمی اشاره کردید.
متاسفانه حیایی که در مورد مسائل جنسی در ایران وجود نداره کاملا غیر منطقیه و آسیب زنندست.
الان واقعا تنها راهی که یه نو جوون بتونه این مسائل رو یاد بگیره تماشا کردن فیلم های پورنه...

در آخر هم پیشنهاد می کنم فیلم در مدت معلوم رو تماشاکنید.حرفهای خوبی می زنه.
بسم الله الرحمن الرحیم
یه مستند3قسمتی هست به نام یک پیشنهاد ساده
که قسمت اول آند در مورد فقدان آموزش جنسی در ایران هست.
اینم لینک خرید مستند هستش.
http://www.cinemamarket.ir/fa/Shop/produ...8%B3%DB%8C
میتونه در این زمینه مفید باشه.
یا حق
بهتره اگه کمبودی توی این زمینه هست خانم های سایت با روش هایی که خودشون میدونن اطلاعات عمومی بدن، صحیح نیست شما مطرح کنید.
سلام محمد تراست گرامی
اگر این تاپیک بتونه جلوی بدبین شدن یک مرد به همسرش رو بگیره، وظیفه خودش رو انجام داده. چرا صحیح نیست این موضوع مطرح بشه؟ مگر این همه مدت که مطرح نشده بود، کس دیگری از اعضای سایت اون رو مطرح کرده بود؟

اگر دوستان پیشنهادی برای مطرح شدن بهتر این موضوع دارند (با ادبیات بهتر یا به شکل علمی تر) ممنون میشم مطرح بفرمایند.
(۷/تیر/۹۵ ۱۷:۱۱)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام محمد تراست گرامی
اگر این تاپیک بتونه جلوی بدبین شدن یک مرد به همسرش رو بگیره، وظیفه خودش رو انجام داده. چرا صحیح نیست این موضوع مطرح بشه؟ مگر این همه مدت که مطرح نشده بود، کس دیگری از اعضای سایت اون رو مطرح کرده بود؟

اگر دوستان پیشنهادی برای مطرح شدن بهتر این موضوع دارند (با ادبیات بهتر یا به شکل علمی تر) ممنون میشم مطرح بفرمایند.

با سلام
اگه کسی شک داره که زنش در داشتن و یا نداشتن این عضو بهش خیانت و یا حفظ امانت کرده میتنه تشریف ببره به پزشکی قانونی و ... .
اگه هم به زن خودش شک داره دیگه اون مربوط به خودش میشه نه به این که همگیر باشه .
ببخشین اینو رک و بی پرده میگم ، خانم از کجا بدونه شوهرش ( بقول شرق اسیاییها ) باکره هست و هیچگاه فاعل نبوده .
این رو هم خانمها میتونن بپرسن .همیشه که اونطرفی نیست گاهی اینطرف رو هم نگاه کنین بد نیست .Smile
اولا هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد !
ثانیا در مورد این امور به اندازه ی کافی در جای خود (مثلا دانشگاهها و دوره ی های قبل از ازدواج و ...) بحث میشود .
اما اصل قضیه :
اصل دوشیزگی یک صفت است نه یک حالت فیزیولوژیک ، گرچه عرفا یک حالت فیزیولزیک به عنوان نشانه ی دوشیزگی پذیرفته شده است .
به نظر این عرف ، عرف بدی نیست و تنها مسئاله ی موجود ، وجود در صد کمی از افراد است که دچار نقص ها مادر زادی میباشند .
با توجه به اینکه در صورت پیش امدن هرگونه مشکل احتمالی برای این دسته از افراد ، مراجعه به پزشک قانونی (که معمولا به صورت مخفی و با حفظ کرامت مراجعه کنندگان است . و البته مراجعه به پزشک نه نشانه ی بی اعتمادی و نه نشانه ی بی حرمتی است ) میتواند مشکل احتمالی را رفع کند .

اگر منظور تاپیک این است که در صورت پیش امدن مساله ی نامتعارف قبل از هرگونه فکر نابجا بهتر است به پزشک قابل اعتماد (قانونی) مراجعه کرد فکر بسیار نکو و پسندیده ای است .
اما اگر هدف نادیده گرفتن دوشیزگی بانوان در هنگام عقد (مانند انچه در قسمتهایی از اروپا و امریکای شمالی رایج است) به نظر هدف با ارزشی نیست .
سلام آقا عمار
متاسفانه اگر مرد، بعد از اولین رابطه دچار ظن و گمان بشه، دیگه نمیشه به پزشکی قانونی مراجعه کرد. چون به هر حال رابطه انجام شده. به نظر من درخواست آزمایش قبل از ازدواج هم به نوعی نشون دهنده بی اعتمادیه و بهتره انجام نشه.

این که درصد این حالت زیاده یا کم رو نمی دونم. اما درصد این این حالت در کل جمعیت مهم نیست. یه مسئله احتمال شرطی میشه که که شرم دارم از گفتنش. ولی درست تر اینه که مرد با کسی ازدواج کنه که بهش اطمینان داره که بعدها لازم نباشه روی حساب احتمالات تصمیم بگیره.
(۸/تیر/۹۵ ۱۶:۱۳)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام آقا عمار
متاسفانه اگر مرد، بعد از اولین رابطه دچار ظن و گمان بشه، دیگه نمیشه به پزشکی قانونی مراجعه کرد. چون به هر حال رابطه انجام شده. به نظر من درخواست آزمایش قبل از ازدواج هم به نوعی نشون دهنده بی اعتمادیه و بهتره انجام نشه.

این که درصد این حالت زیاده یا کم رو نمی دونم. اما درصد این این حالت در کل جمعیت مهم نیست. یه مسئله احتمال شرطی میشه که شرم دارم از گفتنش. ولی درست تر اینه که مرد با کسی ازدواج کنه که بهش اطمینان داره که بعدها لازم نباشه روی حساب احتمالات تصمیم بگیره.

به نظرم جنابعالی در مورد این مسائل به خوبی تحقیق نکرده اید ،بعد از اولین رابطه اگر مسئله ی نامتعارفی رخ داد ، پزشک میتواند تشخیص دهد که ایا دلیل مشکل مادرزادی است یا علت چیز دیگری است . و حتی میتواند بگوید اسیب در گذشته ی دور بوده یا نزدیک و ...
به هر حال برای من و افراد هم فکر من که در مورد مفاهیمی مانند(تعارف . شرم . اعتماد و احساس ) چهارچوب های کاملا مشخصی داریم مشکل خاصی نیست .
به هر حال این حالت جسمی در بانوان وجود دارد و به نظرم اگر زوجی که در ان مرد به دوشیزه بودن همسرش حساس است با مشکل خاصی روبه رو شدند یک ازمایش ساده (البته بهتر است نظر مرجع را جویا شد که جواز معاینه وجود دارد یا نه ؟) بهتر از این است که فرد در خیال این بماند که ایا انها جزو همان اقلیت ادعایی بوده اند یا نه .
(۸/تیر/۹۵ ۱۶:۱۳)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام آقا عمار

این که درصد این حالت زیاده یا کم رو نمی دونم. اما درصد این این حالت در کل جمعیت مهم نیست. یه مسئله احتمال شرطی میشه که که شرم دارم از گفتنش. ولی درست تر اینه که مرد با کسی ازدواج کنه که بهش اطمینان داره که بعدها لازم نباشه روی حساب احتمالات تصمیم بگیره.

عزیز من بازم وارد مباحثی داری میشی که در تخصصت نیست .
اگه وقت کردی یه سر برو پزشکی قانونی و ازشون سوال بپرس ببین میشه یا نه . بجای اینکه نظر شخصی بدی ( البته نظرت محترمه برای خودت ولی وقتی میخوای نظر ی بدی قبلش خداقل یه تحقیق صورت بده و اگه بازم به نتیجه نرسیدی بگو من اینو فهمیدم و ممکنه اشتباه باشه )
مگه ازمایشات پیش از ازدواج که صورت میگیره دلیل بر بی اعتمادی طرفین هست؟
اومدیم طرف "عنن" بود مرد رو عرض میکنم ، زن تکلیفش چیه؟ میتونه درخواست فسخ نکاح بکنه . حالا شما بفرما اگه درخواست ازمایش بدن ایا بی احترامی و عدم اعتماد به طرف مقابل هست؟
شما بر فرض با کسی که میدون افتاب موهاشو ندیده ازدواج کردی بعد متوجه شدی ایشون این نقص رو دارن ، زالبته در دید شما نقص هست ، تکلیف چیه ؟
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع