۱۶/تیر/۹۵, ۲۲:۴۳
(۱۶/تیر/۹۵ ۱۲:۲۱)A L I نوشته است: [ -> ]با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه...مقصر هر کسی بوده و هر دولتی بوده،مردم الان میخوان که دزدها در زندان باشن پولها پس گرفته بشه براشون فرقی نمیکنه از دوره کی شروع شده...بالاخره معلوم شد این همه پول نفت و گاز داریم ولی چرا مملکت آباد نمیشه! اول باید جیب مدیرها پر بشه بعد دلالها تهش چیزی موند به مردم میرسه...سلام
انگشت اصلی اتهام الان به سمت قوه قضائیه هست،چون دزد به هر حال دزدیش میکنه! پلیس باید وظیفه اش انجام بده و دستگیرش کنه،درسته یا نه؟
قوه قضیائیه نهادی مستقل که ریاستش از سمت رهبری مشخص میشه و کاملا از دولتها مستقل...
آقای لاریجانی نمیتونه کاری انجام بده استعفا بده یک شخص توانا و قدرتمند به جای ایشون بیاد.
هنوز مدت زیادی از حکم شلاق کارگرها نگذشته! قضات که زیر نظر مستقیم ایشون فعالیت میکنن!! قاضی ها که دیگه به فلان دولت وابسته نیستن!!
الان دیگه مهم نیست از دوره کی شروع شده به دزدی،الان باید جلوش گرفته بشه...یه کمیته تحقیق نمیتونن تشکیل بدن که بررسی کنن؟! کیو میخوان گول بزنن!! مسئله دزدی ها ،این نهاد به اون شخص اون شخص به این اداره اون اداره به این قوه پاس میدن و این وسط دزدها دارن به ریش مردم میخندن...مسئولین این وسط دارن من نبودم، دستم بود، تقصیر آستینم بود میگن
جناب علی بنده چندین دلیل با منبع برای شما آوردم ولی شما بدون اینکه بتونید یکی رو رد کنید ولی بازم حرف خودتون رو تکرار میکنید
(۱۶/تیر/۹۵ ۱۲:۲۱)A L I نوشته است: [ -> ]شما میدونید دزدی تو کدوم قسمت انجام شده دزد رو کی سرکار آورده اصل کاری رو ول کردین میگین انگشت اصلی اتهام سمت کسی دیگه است، دزدی جای دیگه انجام میشه بعد میگید مقصر اصلی کس دیگه ای هست؟
انگشت اصلی اتهام الان به سمت قوه قضائیه هست،چون دزد به هر حال دزدیش میکنه! پلیس باید وظیفه اش انجام بده و دستگیرش کنه،درسته یا نه؟
الان دیگه مهم نیست از دوره کی شروع شده به دزدی،الان باید جلوش گرفته بشه..
تا وقتی که ما اینطور فکر کنیم و با این خیال هی چشممون رو روی اصلی ببندیم فرعی رو بگیریم رای بدیم به جناح معلوم الحال نتیجه اون دقیقا همین میشه، مقصر اصلی خود ما هستیم که باعث میشیم راه برای دزدی ها باز بشه
دزدها وقتی به ریش مردم میخندن که مردم به حناح ها و تفکرات معلوم الحال رای بدن
مگه شما سابقه کرسنت و استات اویل و توتال و ... رو نداشتید
شما مدام مساله دزد و پلیس میکنین اینجا بحث دو قوه مطرحه محال یه قوه نسبت به قوه دیگه از توانایی پلیس برخوردار بشه، روابط قوا طبق قانونه قانون رو روش دولت و مجلس تاثیر دارن، اجرای قانون فقط با همکاری دولتها میسره
شما برو از دولت تایید بگیر که کمیته تحقیق و انقلاب انجام بشه ببین دولت و مجلس زیر بار میرن؟ اتفاقا بعضی مردم اون موقع میرن پشت دولت
________________________________________________________________________________________
(۱۶/تیر/۹۵ ۱۶:۵۴)ام ابیها نوشته است: [ -> ]خود آقای زاکانی مادامی که نماینده مجلس بود باید حقوق مردم رو پیگیری میکرد. نه حالا که انگ انتقام از شکست بهش میچسبه.
اون موقع که کاره ای بود به هر دلیلی اسم نیاورد.
حالا چرا؟؟؟
(۱۶/تیر/۹۵ ۱۹:۴۹)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]سلام
واقعا خجالت داره که دزدها فریاد میزنن آی دزد!
واقعا باور می کنید که این آقا که 4 ساله نماینده مجلس بوده و 3 سال از زمان نمایندگیش در این دولت بوده، از این دزدی ها خبر نداشته؟
میلیارد میلیارد داره خرج مجلس و محوطه و ساختموناش میشه. وام 100 میلیونی مسکن چند سال پیش هم یادمون رفته!؟
اقامت در هتل چند ستاره نماینده ها هم یادمون رفته؟!
خانم ام ابیها و جناب علائم ظهور با سلام خدمت شما
بنده آقای زاکانی رو از سخنرانی و موضع گیری هایی که تو این دو یا 3 سال انجام دادن میشناسم
به نظرم ایشون نماینده انقلابی هست ولی شناختم در حد سخنرانی هست از ایشون مطمئن نیستم نمیخوام ازش دفاع کنم اتفاقا از شما میخوام اگه دلیلی دارید که ایشون نماینده خوبی نبود اینجا بگذارید
اینکه تو دوره نمایندگی خودش حرفی نزد درست نیست شما تو قضیه برجام میتونید رفتار ایشون رو ببینید اگه وقت کردم میرم بعضی صحباتش رو میزارم اینجا
(۱۶/تیر/۹۵ ۱۹:۴۹)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]سلامجناب علائم ظهور من از ایشون دفاع نمیکنم ولی این حرف شما تهمت هست اگه میتونید حرف خودتون رو اثبات کنید
واقعا خجالت داره که دزدها فریاد میزنن آی دزد!
حداقل برای خودتون خوبه که باید روز قیامت بابت این حرفا دلیل بیارین و دفاع کنید
شاید یک درصد ایشون نماینده خوبی باشه
_____________________________________________________________________________________
(۱۶/تیر/۹۵ ۱۹:۵۴)قلب نوشته است: [ -> ]تمام فرقه ها و تفکرات بشر در قرنهای گذشته فرصت تشکیل حکومت داشتن و تمام اونها هم شکست خورده!!سلام
حکومت اسلامی ایران یا حکومت روحانیان در ایران هم آخرین حکومت قبل از ظهور است که تشکیل حکومت داد
حالا نکته ای وجود دارد اونم اينه که خداوند متعال خواست که تمام تفکرات فرصت تشکیل حکومت داشته باشن تا هیچکس نگه اگر تفکر ما فرصت داشت چه ها می کردیم
یعنی قبل از ظهور همه با شکست مواجه میشن و بعد نوبت حکومت جهانی اسلام میرسه اونم بوسيله انسان کامل
نظر شما رو به طور کل قبول دارم نظر شخصی خودم هم تا یه زمانی همین بود ولی یه سوال برام پیش اومده؟
نظر امام و رهبری در این مورد چیه؟ آیا این دو بزرگوار هم بر این عقیده هستن این حکومت نمیتونه کاملا موفق باشه؟
خودم جوابشو نمیدونم