نبی مکرم اسلام فرمودند :
کل محدثه بدعه و کل بدعه ضلاله و کل ضلاله فی النار
ایجاد هر امری که سابقه در دین نداشته بدعت است و هر بدعتی گمراهی است و هر گمراهی در آتش است
بحارالانوار، ج ۲، ص ۲۶۳؛ مسند، احمد حنبل، ج ۴، ص ۱۲۶٫
(۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۳۵)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام وشب بخیر
ازشما تقاضا میکنم بجای نوشتن یک دقیقه روی مطالب من دقت کنید وبعد تصمیم بگیرید .این مطالبی را که ازکتب فقهی وحقوقی مینویسید من حتما قبلا آنهارا خوانده ام بنابراین باردیگر تکرار میکنم ومنتظر دقت نظر شما هستم
عقد معاطات عقد بدون ذکر صیغه است برای هر امری ازجمله ازدواج وباطل است وازدواج سفید رابطه بدون قید وبند اجتماعی است واگر بدون صیغه باشد معاطات وباطل است (مشکلی نیست؟) حال اگر صیغه خوانده شود میشود عقد ازدواج بدون تشریفات موجود. در مورد عقد معاطات که باطل است بنده روال قانونی را نوشتم بقول شما مجلس تصویب نمیکند من اصراری برآن ندارم این حق مجلس است .اما تداوم وضع موجود سرانجام آنهارا مجبور خواهد کرد که ازدواج را تسهیل کنند حتی بصورت معاطات .اگر شد شما میتوانید مخالفت کنید؟ قانون باید اجرا شود .
موارد خلاف شرع را که در مجمع تصویب شده برایتان نوشتم اگر ابهامی هست از آنجا بپرسید چون من خودم کارشناس حقوقی هستم حداقل به تخصص بنده توجه کنید. برای حل مشکلاتی که لاینحل است اسلام راه حل دارد وولی فقیه یکی ازآن موارد است
بقول امام راحل اسلام بن بست ندارد هرچه هست از مسلمانی ماست
عزیز دلم شما تعریف معین ارایه بده از ازدواج سفید بعد قدم نو بردار.
حتما خوندین ولی الان بخاطر بعضی مباحث به یاد نخواهید اورد.
عزیز دل کارشناس حقوق ممکلت پدر من چرا اینقدر تزلزل تو کلام شما هست.
خودت میگی رابطه بدون قید و بند بعد با این بی قید و بند بودن قراره جامعه ارامش بگیره؟
(۲۵/مرداد/۹۵ ۱۷:۵۳)aliabad نوشته است: [ -> ]اولا اگر درجائی سخن از ازدواج سفید شد راه حل برای آنانی بود که نمیتوانند ازدواج دائم بکنند ولذا ازدواج سفید که همان صیغه خودمان است درمانی برای آن افراد بود ولذا بنده نیز صددرصد با ازدواج دائم موافقم
من الان ازدواج سفید رو متعه بدونم یا نه؟ ایا ازدواج سفید نکاح معاطاتی هست یا نه؟ ایا ازدواج سفیذی که ودش بی قید و بندی به همراه میاره میتونه درمان باشه؟
(۲۶/مرداد/۹۵ ۳:۴۵)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام اولا این پست درباره موانع ازدواج است نه ازدواج سفید . دراین باره قبلا به نتیجه رسیدیم که ازدواج سفید همان نکاح معاطات است وبقول شما باطل وبحث را بدون درخواست بنده بستید .خوب برادر من در ازدواج معاطات صیغه وجود ندارد .اگر داشت دیگر باطل نیست ولذا اگر در ازدواج سفید هم صیغه عقد خوانده شود دیگر زنا نیست .تمام تلاش بنده تسهیل امور است برای جوانان مسلمان والا دشوار کردن امور مشکل نیست وخدمتی به جوانان نمیباشد این مبحث را ببندید ودر باره پست نظر بدهید ممنونم
من فقط گفته های خودتون رو برای یاد اوری برخی نکات تقدیم میکنم
(۲۶/مرداد/۹۵ ۱۲:۳۸)aliabad نوشته است: [ -> ]سلام بهرحال اگر با خواندن صیغه دو نفر محرم میشوند ومیتوانند درون یک بستر بروند ازدواج سفید همین است منتها شما فرض بدون صیغه رامیکنید درحالیکه بچه مسلمان حتما صیغه را میخواند .ضمنا اگر مصلحت ایجاب کند با تصویب مجمع تشخیص میتوان نکاح معاطاتی را هم پذیرفت .
خلط مباحث باهم رو خوب بلدید اما ماهم بلدیم چطور جرح و تعدیل کنیم
بالاخره تعریفی از نظریه خودتون ندادید و فقط برپایه اگر شاید و ... پیش رفتین درحالی که از شما بیشتر از اینا انتظار میفرت و اما در ادامه به چه رسیدید؟
(۲۳/مهر/۹۵ ۱۷:۲۲)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام وتشکر از ادامه مباحثه
بنده در دفاع از ازدواج سفید درنهایت باشما باین نتیجه رسیدیم که باید صیغه خوانده شود . خوب اگر تنها اشکال آن صیغه است خوانده میشود ومشکل حل میگردد.
شما بدون صیغه را معاطات دانستید بنده عرض کردم اگر معاطات باطل است آن هم با تصویب مجمع تشخیص مصلحت قابل حل است .چگونه؟ موضوع درمجلس شورا مطرح گردیده وبه تصویب میرسد بعد شورای نگهبان آنرا بدلیل مخالفت باشرع رد میکند آنگاه مجلس مجددا اصرار برآن میکند ومیرود در مجمع تشخیص وتصویب میشود .در نتیجه آنچه باطل بود میشود صحیح . میبینید چقدر ساده است؟ بله موارد عدیده در مجمع اصلاح شده است مانند دیه مساوی اقلیتها با مسلمانان که دراسلام نصف است.
الانم که میفرماید :
(۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۳۵)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام وشب بخیر
ازشما تقاضا میکنم بجای نوشتن یک دقیقه روی مطالب من دقت کنید وبعد تصمیم بگیرید .این مطالبی را که ازکتب فقهی وحقوقی مینویسید من حتما قبلا آنهارا خوانده ام بنابراین باردیگر تکرار میکنم ومنتظر دقت نظر شما هستم
عقد معاطات عقد بدون ذکر صیغه است برای هر امری ازجمله ازدواج وباطل است وازدواج سفید رابطه بدون قید وبند اجتماعی است واگر بدون صیغه باشد معاطات وباطل است در اینجا زن ومرد خواسته خودرا بدون ذکر صیغه مبادله میکنند(مشکلی نیست؟) حال اگر صیغه خوانده شود میشود عقد ازدواج بدون تشریفات موجود. در مورد عقد معاطات که باطل است بنده روال قانونی را نوشتم بقول شما مجلس تصویب نمیکند من اصراری برآن ندارم این حق مجلس است .اما تداوم وضع موجود سرانجام آنهارا مجبور خواهد کرد که ازدواج را تسهیل کنند حتی بصورت معاطات .اگر شد شما میتوانید مخالفت کنید؟ قانون باید اجرا شود .
موارد خلاف شرع را که در مجمع تصویب شده برایتان نوشتم اگر ابهامی هست از آنجا بپرسید چون من خودم کارشناس حقوقی هستم حداقل به تخصص بنده توجه کنید. برای حل مشکلاتی که لاینحل است اسلام راه حل دارد وولی فقیه یکی ازآن موارد است
(۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۳۵)aliabad نوشته است: [ -> ]عقد معاطات عقد بدون ذکر صیغه است
عقد معاطات عقد بدون صیغه هست و این کلام صحیح و اصلاح شد در نگاه شما جون پیشتر اعتقاد بر موردی دیگه داشتین
(۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۳۵)aliabad نوشته است: [ -> ]برای هر امری ازجمله ازدواج وباطل است وازدواج سفید رابطه بدون قید وبند اجتماعی است واگر بدون صیغه باشد معاطات وباطل است
عقد نکاح معاطاتی باطل است ( مستندات فقهیش رو پیشتر تقدیم کردم ولی شما دقت نکردید)
بزارین براتون اینطوری بگم :
عقد نکاح نیاز به جاری کردن صیغه نکاح داره
عقد معاطاتی بدون نیاز به حاری کردن صیغه مورد نظر در عقود
نکاحی که در اون صیغه عقد جاری بشه ، صحیح و معاطاتی نیست . ( اما در سایر عقود شما میتونی صیغه مربوطه رو جاری نکنی) این و که قبول دارید؟
(۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۳۵)aliabad نوشته است: [ -> ]در اینجا زن ومرد خواسته خودرا بدون ذکر صیغه مبادله میکنند(مشکلی نیست؟) حال اگر صیغه خوانده شود میشود عقد ازدواج بدون تشریفات موجود.
اتفاقا مشکل اینجاس دیگه گلم ، اینهمه بالا حرف زدیم و شما برگشتی سر خونه اول ( منچ داریم بازی نمیکنیم که گرامی تا مار ما رو بزنه برگردیم پایین)
خودت چند نوشته قبل از این گفتی :
(۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۳۵)aliabad نوشته است: [ -> ]برای هر امری ازجمله ازدواج وباطل است وازدواج سفید رابطه بدون قید وبند اجتماعی است واگر بدون صیغه باشد معاطات وباطل است
الان بعد از یکم بعد از گفتن این جمله میای میگی :
(۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۳۵)aliabad نوشته است: [ -> ]در اینجا زن ومرد خواسته خودرا بدون ذکر صیغه مبادله میکنند(مشکلی نیست؟)

جساراتا یا بحث رو به شوخی گرفتین یا اینکه ...
(۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۳۵)aliabad نوشته است: [ -> ]حال اگر صیغه خوانده شود میشود عقد ازدواج بدون تشریفات موجود.
جاری کردن صیغه عقد نکاح ( چه در دائم و چه در موقت ) لازم هست و نبودنش موجب بطلان عقد میشه .
تشریفات رو که شما علم کردی گرامی این در دست خود افراد هست ، دوست من یک عقد گرفت و رفت سر خونه زندگیش . یکی دیگه از دوستان بنده فقط خانواده خودشون ( پدر و مادر خود و همسرش )رو برد رستوران و بعد خدا نگهدار . از طرفی دوست دیگر بنده مراسمی پر خرج گرفت چون پولش رو داشت .
دلم میخواد تو اخر این موضوع یه بازگشت کنید به این ارسالتون
چون پست بسته هست
نقل قول میزنم
نقل قول: بنام خدا
سلام صبح شما بخیر
کاش ازهمان اول بشیوه ای که درخواست کردم تفاوت ازدواج سفیدرا با ازدواج موقت بترتیب می نوشتید تا حقیقت روشن میشد وکاش اگر معنای ازدواج سفیدرا نمی دانستید از بنده می پرسیدید تا برایتان بنویسم اما بحث را با مواد قانونی گسترده کردید واینک درآن درمانده ایدو مدام در نوشته های خود به بنده کنایات میزنید .مهم نیست بدل نمیگیرم و چون هدف روشنگری است مطلب را ازهمان آغاز می نویسم
تعریف نکاح وازدواج ومساله زنا در قوانین آمده است نیازی به نوشتن بنده نیست من چیزی را می نویسم که بسیاری از بزرگان هم ازآن بی اطلاعند ودر چنبره افکار خود گیرند وآن تعریف ازدواج سفید است .
مراد از ازدواج سفید ازدواج بدون تشریفات وسنتهای غلط ایرانی که نتیجه آن وجود پرونده های کلان در امر جدائی واختلافات در دادگستری نظام است.
این پستتون برام جالب بود چون مطالبی توش بود که هر فرد راحت میتونه متوجه نگاه عالمانه شما بشه.
امیدوارم بعد از اینهمه مطالب و نظریاتی که دادید یک تعریف جامع از ازدواج سفید بدید و بر اساس اون بجای مسکن خانمان خراب کن یک درمان صحیح تجویز کنین.
(۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۳۵)aliabad نوشته است: [ -> ]موارد خلاف شرع را که در مجمع تصویب شده برایتان نوشتم اگر ابهامی هست از آنجا بپرسید چون من خودم کارشناس حقوقی هستم حداقل به تخصص بنده توجه کنید. برای حل مشکلاتی که لاینحل است اسلام راه حل دارد وولی فقیه یکی ازآن موارد است
عزیز برادرم اسلام راه حل داده ولی شما نگاهش نمیکنی ، شایدم قبئلش نداری
ان شالله سر اون موارد (تصویب های خلاف شرع مجمع تشخیص )هم به گفتگو میشینیم ولی فعلا بزارین یک بحث به نتیجه مفید فایده برسه.
در انتها یه سوال از همه روشن ضمیران دارم در تاریخ اسلام یک کار ( البته کارهای دیگم هست ولی فعلا بیخیال میشیم ) نهی شد و حرام و اون کار باعث شد امیر المومنین وصی و خلیفه بلافصل نبی مکرم چنین دربارش گفتن :
لولا أنّ عمر نهى عن المتعة ما زنى الاّ شقي.
اگر عمر از متعه نهي نمي کرد جز افراد بد بخت زنا نمي کردند ( بلکه به متعه رو مي آوردند)
تفسير الطبري 5 : 17; والنيشابوري 5 : 17; والفخر الرازي في تفسير الآية بتفسيره الكبير 3 : 200; وتفسير أبي حيّان 3 : 218; والدر المنثور للسيوطي 2 : 40.
دیگه تفسیر و تاویل و تدبر و ... با روشن ضمیران.