(۵/شهریور/۹۵ ۱۸:۱۵)Ali#59 نوشته است: [ -> ]مطلب جالی بود اما در رابطه با جرج اورول خبرگزاری بسیج مطلب مربوطه رو «تحریف» کرده.
اول بنده یه نکته ای بگم اینقدر به این بسیجیای عزیز و مظلوم بدو بیراه گفتین، منبع اصلی این مطلب روزنامه وزین کیهان هست، این سایت بسیج و اینا پولشون کجا بود برن تحقیق کنن اینا بیشتر کپی پیست منابع اصلی هست
البته اینو باید زودتر میگفتم قبول
(۵/شهریور/۹۵ ۱۸:۱۵)Ali#59 نوشته است: [ -> ]اما اندیشکده پژوهش اطلاعات بریتانیا کجاست؟
بر خلاف چیزی که خبرگزاری بسیج گفته این سازمان هیچ ارتباطی با MI6 یا Secret Intellegent Service نداشته بلکه اندیشکده ایه که زیر نظر وزارت امور خارجه بریتانیا کار میکرد!
همین مطلب که شما گفتید و اینکه استخدام این سازمان وابسته به دولت انگلیس هست و طبیعتا بر طبق اهداف انگلیس نوشته شده کافیه
مساله بعد اون هدفی هست که سازمان ird دنبال میکرد و تو همون صفحه 29 و 30 بود و اونم باید میخوندین و مشخص میکنه هدف ird چیه توصیه میکنم شما و دوستان اون بخش رو بخونید
هرچند نیاز دیگه نیست ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه
یه مطلبی بود که به نظر از روزنامه گاردین سال 1996 هست ولی منبع اصلی نیست
http://www.writing.upenn.edu/~afilreis/5...ormer.html
http://orwell.ru/a_life/list/english/e_list
(۵/شهریور/۹۵ ۱۸:۱۵)Ali#59 نوشته است: [ -> ]در این که ارول یک ضد استالین دو آتشه بود که شکی نیست،بنابراین اگر ارول در راستای مبارزه با استالین از تبلیغات سیاسی این سازمان حمایت کرده و یا باهاشون همکاری کرده عجیب نیست و به نظر من نادرست هم نیست.
ببینید این دیگه ماست مالی کردن هست، خوب مشخصه طرف نمیاد بگه من چون استخدام شدم پول گرفتم طبق برنامه سازمان اومدم بر علیه استالین نوشتم، بلکه میاد خودشو مخالف نشون میده
(۵/شهریور/۹۵ ۱۸:۱۵)Ali#59 نوشته است: [ -> ]این که اورول مدتی رو در این سازمان مشغول به کار بوده چیز عجیب و پنهانی نیست و حتی در مقاله ارول در ویکیپدیای انگلیسی هم اومده،با ارجاع به یک روزنامه قدیمی.
به هیچ وجه مشخص نبود که استخدام این سازمان بود و بعدها مشخص شد
تو متن بنده هم اومده بود که تو غرب مردم دو دهه هست خبر دارن (برعکس روشنفکرای ایران) پس تو ویکی پدیا اومدن عجیب نیست هرچند تو فارسی نیومده رفرنس اون مطلب تو انگلیسی هم سال 2003 هست و قدیمی نیست
بعد تو متن بنده و تو پی دی اف شماره سندی که مطلب از اون سند افشا شده اومده
بعد لیست اورول هم نوشته بعد 2003 عمومی شده
تو ویکیپدیا دقیقا هدف ird اومده
بله الان اونایی که فهمیدن کارمند دولت انگلیس بوده طبیعتا تو نظرشون نسبت به اون تاثیر گذاشته
(۵/شهریور/۹۵ ۱۸:۱۵)Ali#59 نوشته است: [ -> ]الان انتظار دارید که من بیام بگم دقیقا کدوم کارکتر با کدوم شخص و کدوم واقعه در داستان با کدوم واقعه در تاریخ شباهت داره؟!
خب من به دو دلیل این کار رو نمیکنم : اولا جرئتش رو ندارم،دوما اعتقادی هم بهش ندارم.
خوب وقتی خودتون نمیتونید اثبات کنید پس نمیتونید با اون به ما استدلال کنید
یه حالت دیگه هم هست وقتی یه داستان نیمه بی ربط خونده بشه بعد با اطلاعات غلط منطبق بشه نتیجه میگیرین مطلب درسته
ولی اگه اونو بازگو کنید دوستان مخالف عین آب خوردن غلط بودن اطلاعاتتون رو نشون میدن و اثبات میکنن که داستان رو با اطلاعات غلط تطبیق دادین بنابراین کوه تخیل با نسیمی از واقعیت فرو میریزه
یه مثلی هست البته منظورم شما نیست قصد توهین یا ناراحت کردن شما رو ندارم
پسته بی مغز چون لب واکند رسوا شود
مساله اینه که تا وقتی این موضوع مبهم بمونه میشه بهش استناد کرد ولی وقتی موضوع باز بشه دقیق بررسی بشه مشخص میشه اشتباهه
(۵/شهریور/۹۵ ۱۸:۱۵)Ali#59 نوشته است: [ -> ]از اونجا که طرز فکرتون رو سریعا به دیگران تعمیم میدید!
از دید من هیچ چیز مقدس نیست.
بنده بر اساس نوشته هایی که دارین و صحبتهای دیگه گفتم مقدس و باید دید منظور از مقدس چیه!!!
مطالب و مدارک دیگه تو این مورد رو هم ان شاالله بعدا میزارم اینجا