تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چگونه میتوان منطقی آئین بهائیت را ردکرد؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۱۶/شهریور/۹۵ ۱۸:۳۴)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
باسلام وتشکر فرض بنده اینستکه یک بیانی برای من دلیل بابیت حضرت باب را این سند قرار داده است یعنی روایتی از امام صادق دربحارالانوار.
1- بنده چند بار این روایت را مرور کردم هرگز اشارتی به بابیت نشده است و مساله مهم دراین روایت بحث از زمان ظهور مهدی است که اساسا قابل توقیت نیست وباب در ابتدا ادعای مهدویت نداشت بلکه بابیت را مطرح کرد .بنابراین عبارت(فی سنه الستین یظهره امره و یعلو ذکره)اولا در روایت نیست ثانیا توقیت ظهور خلاف این روایت است که بکرات امام آنرا رد میکند وبخدا محول مینماید
2- اگر باب برای ادعای خود درزمان خودش این روایت را میگفت باز نکته ای بود نه اینکه در کتاب ایقان که هنوز رسالت صاحب آن اثبات نشده آورده شود ودلیل ادعای چند سال قبل آن قرار گیرد
3- نکته باریکتر ازمو اینستکه باب ادعای بابیت کرده وصاحب باب یعنی امام زمان باید مجوز ایشان را بدهد .به امام صادق چه ارتباطی دارد که برای آینده نماینده امام زمان نظر دهند واین خود بهتریت گواه بر پوشالی بودن دلیل است.مگر در مورد نواب اربعه چنین نکردند؟
در نتیجه اگر فردی بیانی چنین دلیلی را بیاورد صددرصد مردود است وباید برود دلیل دیگری را بیاورد تا بنده بپذیرم موفق وموید باشید
سلام
اخرن خط مطلب رو دقت نکردین بازم.
اگه چنین باشه مطلب رو تنهایی پیش ببرید
(۱۶/شهریور/۹۵ ۱۷:۲۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]یعنی تقطیع شدن مطلب رو ببنینمتن رو اوردم که متوجه تقلب حسین علی نوری بشین.
اون دوستان بیانیتون رو بگین بیان اینجا و یا اینکه باهاشون مباحثاتتون رو اینجا بیارین.
پیشنهاد میکنم روی سوال خودتون یکم کارکنین و پخته ترش کنین ، این حرف شما درسته ولی ،... .
باب برای ادعای خودش تفسیر سوره یوسف رو ارایه داد و جناب یشرویه هم پذیرفت چون بهش گفاته بودن که .... دیگه طالب تاریخ هست و شما میل بهش ندارین. لز طرفی خدمت شما گفتم که تو مکتب شیخیه مباحثی رو مطرح بود با عناوینی که یکیش رکن رابع ایمان بود و این رو ازش استفاده کرد برای رفتن به مسیر خودش . و از طرفی شما وضع جامعه اون دوران رو مدتظر بگیرین و بعد ببینین این شخص با اینهمه مطلب که همه چیش براش اماده بود چرا دست به این انحراف نمیزد؟
دعوی ذکریت و رکن رابع و بابیت و ... رو خیلی ریز رفته پس ما الان راحت میگین و داوری میکنیم.
بازم تکرار میکنم اگه مطلبی هست حداقل مستند باشه و فرض هایی هم که قرار داده میشه رو هوا نباشه.
بنام خدا
سلام صبح شما بخیر
اولا روایت اعلام شده هرگز اشاره به معرفی بابیت نیست بقول شما تقطیع شده است ثانیا تفسیر سوره یوسف نیز دلیل بر ادعای بابیت نیست چون مفسر قرآن بسیار است وتفسیرآن تنها دلیل برقدرت این دانش است نه دلیل بر ادعای دیگری وبالاخره کسی که ادعا میکند من باب کسی هستم باید ازسوی صاحب اصلی گواهی بیاورد .مثلا امام علی باب علم پیامبر بودند دلیل ایشان بیان پیامبر است که فرمودند (انا مدینه العلم وعلی بابها) اگر این جمله از پیامبر نبود ادعای علی کذب بود واگر خودش میفرمود(انا باب علم النبی) دلیلی بی منطق بود. ادعاهای فرقه شیخیه ومساله ابداع رکن رابع همگی ساخته خود آنان است نه دلیلی برادعای باب لذا این موارد که شما فرمودید دلیلی بر اثبات بابیت نیست واگر دلیل محکمی دارید بفرمائید .دوستان بنده هم تا کنون پای درگل مانده اند شاید سوادشان در حد باب نیست که پاسخ دهند.ضمنا بنده در مورد سواد ودانش باب تردیدی ندارم وایشان بهرحال آخوندی دوره دیده بودند ومیتوانستند بنویسند وتفسیر کنند وبا عرفان سرو کاری داشته باشند اما ادعای بی اساس نمیتوانند بکنند موفق باشید.
-----------------------------------------
بنام خدا این بخش افزوده شد.بنظر حقیر تمامی فعالیتهای موجود درایران دررابطه با بهائیت تحت هدایت انجمن حجتیه وخود بهائیت است . ولذا عملا بجای حل مشکل مدام درگیر مباحث فرعی شده ایم. اگر باب درزمان ادعا بوسیله 1 آخوند جدی مورد سوال قرار میگرفت همه چیز درهمان نطفه خفه شده بود اما آخوندهائی بر ایشان مستولی شدند که خود دست پرورده بریتانیا بودند وبجای بحث فلک میکردند تا توبه نامه بگیرند .مگر جوانان برومند ما درساواک تحویل ماموران اسرائیلی قرار نمیگرفتند؟ بنابراین بنظر بنده باید در همه این مباحث انحرافی را بست وبا استدلال منطقی راه را برافکار پوچ بست. والسلام
(۱۷/شهریور/۹۵ ۷:۲۰)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام صبح شما بخیر
اولا روایت اعلام شده هرگز اشاره به معرفی بابیت نیست بقول شما تقطیع شده است ثانیا تفسیر سوره یوسف نیز دلیل بر ادعای بابیت نیست چون مفسر قرآن بسیار است وتفسیرآن تنها دلیل برقدرت این دانش است نه دلیل بر ادعای دیگری وبالاخره کسی که ادعا میکند من باب کسی هستم باید ازسوی صاحب اصلی گواهی بیاورد .مثلا امام علی باب علم پیامبر بودند دلیل ایشان بیان پیامبر است که فرمودند (انا مدینه العلم وعلی بابها) اگر این جمله از پیامبر نبود ادعای علی کذب بود واگر خودش میفرمود(انا باب علم النبی) دلیلی بی منطق بود. ادعاهای فرقه شیخیه ومساله ابداع رکن رابع همگی ساخته خود آنان است نه دلیلی برادعای باب لذا این موارد که شما فرمودید دلیلی بر اثبات بابیت نیست واگر دلیل محکمی دارید بفرمائید .دوستان بنده هم تا کنون پای درگل مانده اند شاید سوادشان در حد باب نیست که پاسخ دهند.ضمنا بنده در مورد سواد ودانش باب تردیدی ندارم وایشان بهرحال آخوندی دوره دیده بودند ومیتوانستند بنویسند وتفسیر کنند وبا عرفان سرو کاری داشته باشند اما ادعای بی اساس نمیتوانند بکنند موفق باشید.
بنام خدا این بخش افزوده شد.بنظر حقیر تمامی فعالیتهای موجود درایران دررابطه با بهائیت تحت هدایت انجمن حجتیه وخود بهائیت است . ولذا عملا بجای حل مشکل مدام درگیر مباحث فرعی شده ایم. اگر باب درزمان ادعا بوسیله 1 آخوند جدی مورد سوال قرار میگرفت همه چیز درهمان نطفه خفه شده بود اما آخوندهائی بر ایشان مستولی شدند که خود دست پرورده بریتانیا بودند وبجای بحث فلک میکردند تا توبه نامه بگیرند .مگر جوانان برومند ما درساواک تحویل ماموران اسرائیلی قرار نمیگرفتند؟ بنابراین بنظر بنده باید در همه این مباحث انحرافی را بست وبا استدلال منطقی راه را برافکار پوچ بست. والسلام

سلام اینهاییکه میگم نمونه هایی هست که اونها گفتن و افراد رو بهسمت خودشون کشوندن . رو تک تک عبارات این جناب باسواد که در نگاه شما باسواد میزنه 2 تا چیز میگم که این سواد بره زیر خاک
سواد باب اینقدری بوده که
« و لتعلمن خط الشکسته » « بیان عربی صفحه ی ۲۶ » کجای قواعد ادبیات عرب داری اینو>؟
بعدم که ایرادش میگیرن میدونی چی میگه؟
و ان ما تشاهدون غير قواعد النحويين و الصرفيين، هولاء يستنبؤن علمهم من کتاب الله و ما يتلي الکتاب من عند الله لايستنبئن من علمهم - کتاب دلائل سبعه صفحه ک
فقط چند نمونه کفتم تا این عبارت شما بره زیر سوال
(۱۷/شهریور/۹۵ ۷:۲۰)aliabad نوشته است: [ -> ]ضمنا بنده در مورد سواد ودانش باب تردیدی ندارم وایشان بهرحال آخوندی دوره دیده بودند ومیتوانستند بنویسند وتفسیر کنند وبا عرفان سرو کاری داشته باشند اما ادعای بی اساس نمیتوانند بکنند موفق باشید.
عزیزم با عرفا سرو کار نداشته بلکه با افتاب بوشهر سرو کار داشته اونم بخاطر ریاضتهای غلطش . اینم مستند کنم؟
گفتی که چرا علما جلوش قد علم نکردن و ...
عزیزم دقت کن که تو توبه اول کی جلوش واستاد و مجلس تشکیل شده رو کی راه انداخت . بعدشم علمای شیخیه هم جلوش قد علم کردن خواهش میکنم یکم بخون مطالب رو .
تعدادی از افرادی که تو مجلس توبه باب از ادعای بابیتش و حتی قائمیتش بودن افراد بی سرو پا نبودن که گرامی ، علما و مقامات عالی حکومتی بودن و مشایخ شیخیه .
مثلا تو توبه اول امام جمعه شیراز و حاکم وقت شیراز این فرد رو مورد بازخواست قرار دادن و در نهایتش توبه نامه ای رو امضا و الانم موجوده.
پس شما که میگی :
(۱۷/شهریور/۹۵ ۷:۲۰)aliabad نوشته است: [ -> ]اگر باب درزمان ادعا بوسیله 1 آخوند جدی مورد سوال قرار میگرفت همه چیز درهمان نطفه خفه شده بود اما آخوندهائی بر ایشان مستولی شدند که خود دست پرورده بریتانیا بودند وبجای بحث فلک میکردند تا توبه نامه بگیرند .مگر جوانان برومند ما درساواک تحویل ماموران اسرائیلی قرار نمیگرفتند؟ بنابراین بنظر بنده باید در همه این مباحث انحرافی را بست وبا استدلال منطقی راه را برافکار پوچ بست. والسلام
توساواک مورد بحث قرار میگرفتن یا شکنجه؟Huh
حرفت درسته ولــــــــــــــــی پخته نیست. البته نظر هر شخص براش قابل احترامه.
بازم تکرار میکنم شما برو تاریخ اون دوران و عوامل پیدایشش رو بخون بعد ایراد ... بگیر. بحثت خوبه ولی با یه عبارت میخوای به اصطلاح ضربه فنی کنی .و این کار نمیگم نشد نداره ولی کمتر میتونه کمک کنه .باید علاوه بر دست گذاشتن روی این قسمت ، کمی روی خواشی هم مسلط باشی و بتونی طرف رو میخکوب کنی که متاسفانه شما با نگاه خودت و دید اینکه من کاری بهسند و تاریخ و ... ندارم نمیتونی.
خوشحال شدم از هم بحثی با شما ، امیدوارم دوستان چیزی گیرشون اومده باشه .
اگه موضوع حاصی نیست در پناه خدا .
بنام خدا
سلام وتشکر
بله ایشان سواد آنچنانی نداشتند منتها بنده قصدم این بود که ایرادی ندارد ایشان با سواد هم باشند حتی مفسر قرآن مانند مرحوم علامه ولی آیا مرحوم علامه هم میتوانند ادعای بابیت کنند؟ خیر بنده دربرابرشان می ایستم.اما دربرابر پیامبر امی که سواد هم نداشتند بادلیل ایشان راپذیرفتم.
متاسفانه آخوندهای آن زمان بدنبال همین امور بودند که مثلا چرا در فلان کلمه کسره آمده نه فتحه اینان خود اهل سواد نبودند وآخوند درباری بهتر از این نمیشود.
بهرحال ازشما سپاسگزارم که با حوصله با بنده مباحثه کردید ودرپایان میخواهم عرض کنم که علیکم بالمتون لا بالحواشی موفق باشید.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع