۲۷/شهریور/۹۲, ۱۲:۳۳
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۰:۳۶)Prestige نوشته است: [ -> ]بله درست است!متوجه نمیشم.
آیا منظورتون «پابرجا بودن نظر دوستان» هست یا «حرف من در مورد لزوم ادامهی بحث» یا کمی از هر دو؟

(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۰:۳۶)Prestige نوشته است: [ -> ]بله درست است!متوجه نمیشم.

(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۲:۳۳)درست پسند نوشته است: [ -> ]متوجه نمیشم.
آیا منظورتون «پابرجا بودن نظر دوستان» هست یا «حرف من در مورد لزوم ادامهی بحث» یا کمی از هر دو؟

![[تصویر: 389830_210.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/5/28/389830_210.jpg)
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۴۱)™SAViOR نوشته است: [ -> ]این دوتا لینک رو ببینید +18
خانم ها و کسانی که ناراحتی قلبی دارند به هیچ وجه نبینند !!!!
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/24966...A9%D8%B318
http://www.entekhab.ir/fa/news/128886
چجوری میخواد خون آدم به جوش نیاد ؟!!!!!! کامنتها رو ببینید !
واقعاً موندم به اون کسانی که میگن نباید به این جنایتکارا توهین کرد چی بگم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا صاحب الزمان دیگه ظهور کن !!!!!!!!!!!
به رعایت نکردن اخلاق و تهمت زدن به این کثافتها !!!!!!!!!!!!!!!!

نقل قول:چنین افرادی رو «عزیز و نازنین» نخوانید.
اینکه «برادر» خطابشون کنید هم حرام هست!
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۷:۰۷)درست پسند نوشته است: [ -> ]اگه ارسالهای قبلی من رو «با دقت» مطالعه بفرمایید، إنشاءالله تمام این تصورات اشتباهی که راجع به نظر بنده دارید رفع خواهد شد.
من نمیدونم چرا خانم راستین از آخر این ارسال این نوشته رو حذف فرمودن:
من اینقدر از اینها متنفرم که حتی ابا دارم که برای کنایه هم کلمات «عزیز» و «نازنین» کنار نام این افراد قرار بگیره.
حتی برای خنده هم نباید بهشون گفت «برادر»، چون ممکنه این شائبه بوجود بیاد که مسلمون فرضشون کردهاید.
ارسالهای دیگه رو هم کمی با دقت بخونید.
باور کنید با دقت مینویسمشون!
بعد بیایید نظرتون رو بگید.
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۲:۴۵)™SAViOR نوشته است: [ -> ]آقای درست پسند من هنوز روی عقیده ام هستم که کسانی که به نوامیس مسلمانان تجاوز می کنند و سر شیعه و سنی رو می برند شایسته هیچی نیستند!شایستهی مرگ خفتبار هستند، و شایستهی عذاب ابدی جهنم.
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۲:۴۵)™SAViOR نوشته است: [ -> ]نباید در مقابل وهابی های کثیفی که با فتواهای بی شرمانه وجهه اسلام رو توی دنیا لکه دار کردند سکوت کرد.برای بار چندم:
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۲:۴۵)™SAViOR نوشته است: [ -> ]اصلاً شما استاد اخلاق و من یه آدم بی منطق. شما بشین و با اخلاق حسنه نظاره گرشون باش و منم هرجا بشینم با هر وسیله ای شده علیه شون کار میکنم حالا شما اسمش رو میذاری توهین و تمسخر یا هرچیز دیگه ای ، از دید من در مورد اینها هرچی بگی توهین نیست ، همه اش حقیقت محضه !حسنه یعنی چی؟
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۲:۴۵)™SAViOR نوشته است: [ -> ]استدلال شماها اینه که ما به اونا توهین میکنیم اونا هم به ما !!!!!!!!!نه!
نیست حالا که نشستیم و فقط سکوت میکنیم اونا هیچی نمیگن !!!!!!
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۲:۴۵)™SAViOR نوشته است: [ -> ]مثلاً یه مفتی سلفی که خون شیعیان رو مباح اعلام میکنه جز اینه که نطفه اش ناپاکه ؟در جنگ صفین برخی از اصحاب امیرالمؤمنین(علیه السلام) طرف مقابل را دشنام می دادند که آن حضرت فرمود: «بر شما روا نمیدانم که نفرینگر و دشنامگو باشید، و فحش دهید و اظهار نفرت کنید. ولى اگر کارهاى زشت آنان را بیان میکردید و میگفتید که رفتار و کردارشان چنین و چنان بوده، سخنى درستتر گفته و عذرى رساتر آورده بودید.»
این الان توهین حساب میشه ؟