تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا مجازیم به کفار توهین کنیم؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۱۹)Prestige نوشته است: [ -> ]پابرجا بودن نظر دوستان!Blush
تعجب من هم از همین بود که پس چرا بحث رو ادامه نمیدید.

(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۱۹)Prestige نوشته است: [ -> ]ببیند مثلا تو اون عکس نوشته بود که خداوند شما را نورانی قرار داده است ، به خدا اگه ایشون به خواب بنده بیایند یک نیمچه سکته ای می زنم!BlushBig Grin
شما با دیدن اون کامنت‌ها به چی می‌خندید؟
آیا این حد از گمراهی بشدت غم‌انگیز نیست؟

روح این بشر خیلی زشت هست.
چرا این حرف رو می‌زنیم؟ بخاطر فسق و فساد و خونریزی در زمین.
آیا با دست انداختن قیافه‌اش، پیروانش رو از حقانیت موضعمون آگاه کرده‌ایم، یا موضعمون رو بهشون ناحق نمایانده‌ایم؟
پس مسئله اینه که:
اون بشر روح بشدت پلیدی داره، چون میخواد مردم رو از راه خدا گمراه کنه،
و ما داریم با دست انداختن قیافه‌اش در جهت اهداف پلیدش کمکش می‌کنیم.

(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۱۹)Prestige نوشته است: [ -> ]ساویور جان درست فرمودند ، نمیشه که بیایم این ها رو احترام بهشون بگذاریم بگیم به به
باز هم چیزی گفتین که من نگفته‌ام.
عبارت رو به‌روز می‌کنم:
نه تمسخر، نه توهین، نه سکوت، نه احترام، نه رأفت، نه تأیید، نه تشویق، نه تقدیس.
بلکه جدال احسن.

(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۱۹)Prestige نوشته است: [ -> ]بنظرم شما احساس می کنید که باید با هرکسی یکطور رفتار کرد ، با مسلمان یک نوع با کافر یک نوع با لائیک یه نوع ، ولی نه ، هرکسی یک نوع رفتار خاص می طلبد ، همین وهابی هایی که اخیرا افشا شد همجنسباز هم هستند واقعا باید اینگونه که شما می فرمایید رفتار کرد؟

بنظرم خیر...
به نظر من هم خیر.
اگر با دقت بخونید، متوجه تفاوت عرایض بنده میشید.

(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۹:۲۴)™SAViOR نوشته است: [ -> ]یه مطلب طنز نوشتیم ببین قضیه رو به کجا کشوندید! بی خیال داداش ، گفتم که من بی منطق و شما با اخلاق.
خطرناک‌ترین چیز عالم همین «بی‌خیال» هست.
«یه مطلب طنز» ؟ اون تاپیک پر هست از نشانه‌های سر نترس جناب بیداری اندیشه‌ی گرامی. البته میشد از وضع مستند ظهور هم فهمید این رو. ما باید خیلی بترسیم از زمینه‌ای که برای دیگران فراهم می‌کنیم.

شما نمیتونید بگید که نظر ما این هست و ما بی‌منطق و ...
اگر تونستید اثبات کنید نظرتون درسته، بهش باور داشته باشید، و اگر نتونستید، نظری که اثبات میشه رو قبول کنید.
البته من از شما دوستان متدین چنین انتظاری دارم.

(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۹:۲۷)Prestige نوشته است: [ -> ]جناب درست پسند جان ، من صرف این که شما چه تشخیص می دهید و فکر می کنید بد هست و ... این کار رو منع نمی کنم و ...
من این همه تلاش کردم و دلیل آوردم!
اگه قرار بود صرف همین‌ها باشه که به خودم زحمت نمی‌دادم، بلکه فقط نظرم رو حکم می‌کردم.

(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۹:۲۷)Prestige نوشته است: [ -> ]بنده مرجع تقلید دارم و ایشون به عنوان کسی که باید در اینگونه مواقع باید سراغشان رفت و کسب تکلیف نمود...

بنده از رهبری استفتا کرده ام ، انشالله در اولین فرصت شما رو در جریان خواهم گذاشت ، ایشان هرچه گفت بنده ، بی‌بهانه خواهم پذیرفت...
خیلی خوبه.
امیدوارم عبارات استفتاء رو با دقت ملاحظه بفرمایید.
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۹:۳۴)درست پسند نوشته است: [ -> ]خیلی خوبه.
امیدوارم عبارات استفتاء رو با دقت ملاحظه بفرمایید.

ایشان هرچه گفتند بنده می پذیریم بی چون و چرا... SmileBlush
جناب پرستیژ، دوست گرامی، استفتاء نیومد؟
البته من خدای نکرده تحت فشار نمیذارم شما رو، پس اگر هنوز نیومده، باز هم صبر می‌کنیم.

گر صبر کنی زغوره حلوا سازم(به نظرم این از قول خدا به بنی‌بشرهSmile)
پس تا استفتاء رهبری نیومده یه کم دیگه این وهابی های پدرسوخته رو لعن و نفرین کنیم Big Grin

چون رهبری بگن اینکار اشتباهه منم دیگه میپذیرم Smile

اونوقت این درست پسند هم مارو بیچاره میکنه ، هی میگه دیدین حرف من درست بود Big Grin دیدین من همیشه چیزای درست رو پسند میکنم Big Grin
خدا لعنتشون کنه ایشالله...
تا استفتا نیومده...Big Grin

آقای درست پسند شما چرا اینقدر موشکافانه همه چیز رو بررسی میکنید؟Huh

آدم اینجوری خودش اذیت میشه....البته تا حدیش خوبه ولی بیشتر از اون حد فک کنم ضرر داشته باشه واسه اعصابBig Grin

البته تا استفتا نیومده....
(۲/مهر/۹۲ ۱۵:۰۹)mahpare نوشته است: [ -> ]خدا لعنتشون کنه ایشالله...
تا استفتا نیومده...Big Grin

آقای درست پسند شما چرا اینقدر موشکافانه همه چیز رو بررسی میکنید؟Huh

آدم اینجوری خودش اذیت میشه....البته تا حدیش خوبه ولی بیشتر از اون حد فک کنم ضرر داشته باشه واسه اعصابBig Grin

البته تا استفتا نیومده....
البته ایشون فکر کنم با لعن کردن مخالفتی نداشته باشند. معتقدند نباید توهین و استهزاء کرد !

یک مطلب طنز درخصوص یک عالم نورانی تکفیری گذاشتیم جناب درست پسند استهزاء تشخیص نمودندی. Big Grin

الان هم میلاد جان به دفتر رهبری پیام دادند و منتظرند ببینن آیا درخصوص آن شیخ نورانی خطایی از ما سر زده یا خیر Big Grin
(۲/مهر/۹۲ ۱۵:۱۶)™SAViOR نوشته است: [ -> ]البته ایشون فکر کنم با لعن کردن مخالفتی نداشته باشند. معتقدند نباید توهین و استهزاء کرد !

یک مطلب طنز درخصوص یک عالم نورانی تکفیری گذاشتیم جناب درست پسند استهزاء تشخیص نمودندی. Big Grin

الان هم میلاد جان به دفتر رهبری پیام دادند و منتظرند ببینن آیا درخصوص آن شیخ نورانی خطایی از ما سر زده یا خیر Big Grin

البته اینو بگم ... خوب اونام شیخشون واسشون محترمه دیگه....

خوب علاقه دارن بهش...

هرچند به نظر ما لعنت الله علیهBig Grin باشه

از یه عالم شنیدم میگفت بعضیا خودشون انقدر خوبن نمیتونن باور کنن یکی مثل یزید رذل باشه به همین خاطر نمیتونن لعن کنن و حتی گاهی میگن یزید این چه کاری بود کردی؟؟گویا یزید آدم خوبی بوده و این کار ازش بعید بوده...
(۲/مهر/۹۲ ۱۴:۵۴)™SAViOR نوشته است: [ -> ]پس تا استفتاء رهبری نیومده یه کم دیگه این وهابی های پدرسوخته رو لعن و نفرین کنیم Big Grin
توی تاپیک خنده‌ی حلال هم که دوباره چیزی شبیه به اون آوردین، میخواستم این رو بگم، یادم رفت! :
قبل از دونستن حکم،
نظر ما میشه «نمیدانم»،
نمیشه «پس فعلاً اون یکی رو درست فرض می‌کنم» !!!
مگر اینکه خودمون با اجتهاد(تلاش برای یافتن دلیل) بهش رسیده باشیم.

(۲/مهر/۹۲ ۱۴:۵۴)™SAViOR نوشته است: [ -> ]اونوقت این درست پسند هم مارو بیچاره میکنه ، هی میگه دیدین حرف من درست بود Big Grin دیدین من همیشه چیزای درست رو پسند میکنم Big Grin
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
واقعاً که!
پس چی؟!!!Big Grin
فکر کردین من این اسم رو توی آسیاب انتخاب کردم؟Big Grin
(۲/مهر/۹۲ ۱۶:۲۹)درست پسند نوشته است: [ -> ]توی تاپیک خنده‌ی حلال هم که دوباره چیزی شبیه به اون آوردین، میخواستم این رو بگم، یادم رفت! :
قبل از دونستن حکم،
نظر ما میشه «نمیدانم»،
نمیشه «پس فعلاً اون یکی رو درست فرض می‌کنم» !!!
مگر اینکه خودمون با اجتهاد(تلاش برای یافتن دلیل) بهش رسیده باشیم.

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
واقعاً که!
پس چی؟!!!Big Grin
فکر کردین من این اسم رو توی آسیاب انتخاب کردم؟Big Grin
Cool

هیچ چیز از چشمان تیز بین شما پنهان نمیماند..Cool.

چقدر خوش اخلاقی....Big Grinخوبه

همه چی آرومه...
به نام خدا

سلام..

دوستان محترم ... لطف کنید در چارچوب تاپیک پست مفید ارسال کرده و از ارسال پست اسپم خودداری کنید.

با تشکر

یا علی
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع