۲۷/شهریور/۹۲, ۱۹:۳۴
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۱۹)Prestige نوشته است: [ -> ]پابرجا بودن نظر دوستان!تعجب من هم از همین بود که پس چرا بحث رو ادامه نمیدید.
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۱۹)Prestige نوشته است: [ -> ]ببیند مثلا تو اون عکس نوشته بود که خداوند شما را نورانی قرار داده است ، به خدا اگه ایشون به خواب بنده بیایند یک نیمچه سکته ای می زنم!شما با دیدن اون کامنتها به چی میخندید؟
آیا این حد از گمراهی بشدت غمانگیز نیست؟
روح این بشر خیلی زشت هست.
چرا این حرف رو میزنیم؟ بخاطر فسق و فساد و خونریزی در زمین.
آیا با دست انداختن قیافهاش، پیروانش رو از حقانیت موضعمون آگاه کردهایم، یا موضعمون رو بهشون ناحق نمایاندهایم؟
پس مسئله اینه که:
اون بشر روح بشدت پلیدی داره، چون میخواد مردم رو از راه خدا گمراه کنه،
و ما داریم با دست انداختن قیافهاش در جهت اهداف پلیدش کمکش میکنیم.
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۱۹)Prestige نوشته است: [ -> ]ساویور جان درست فرمودند ، نمیشه که بیایم این ها رو احترام بهشون بگذاریم بگیم به بهباز هم چیزی گفتین که من نگفتهام.
عبارت رو بهروز میکنم:
نه تمسخر، نه توهین، نه سکوت، نه احترام، نه رأفت، نه تأیید، نه تشویق، نه تقدیس.
بلکه جدال احسن.
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۱۹)Prestige نوشته است: [ -> ]بنظرم شما احساس می کنید که باید با هرکسی یکطور رفتار کرد ، با مسلمان یک نوع با کافر یک نوع با لائیک یه نوع ، ولی نه ، هرکسی یک نوع رفتار خاص می طلبد ، همین وهابی هایی که اخیرا افشا شد همجنسباز هم هستند واقعا باید اینگونه که شما می فرمایید رفتار کرد؟به نظر من هم خیر.
بنظرم خیر...
اگر با دقت بخونید، متوجه تفاوت عرایض بنده میشید.
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۹:۲۴)™SAViOR نوشته است: [ -> ]یه مطلب طنز نوشتیم ببین قضیه رو به کجا کشوندید! بی خیال داداش ، گفتم که من بی منطق و شما با اخلاق.خطرناکترین چیز عالم همین «بیخیال» هست.
«یه مطلب طنز» ؟ اون تاپیک پر هست از نشانههای سر نترس جناب بیداری اندیشهی گرامی. البته میشد از وضع مستند ظهور هم فهمید این رو. ما باید خیلی بترسیم از زمینهای که برای دیگران فراهم میکنیم.
شما نمیتونید بگید که نظر ما این هست و ما بیمنطق و ...
اگر تونستید اثبات کنید نظرتون درسته، بهش باور داشته باشید، و اگر نتونستید، نظری که اثبات میشه رو قبول کنید.
البته من از شما دوستان متدین چنین انتظاری دارم.
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۹:۲۷)Prestige نوشته است: [ -> ]جناب درست پسند جان ، من صرف این که شما چه تشخیص می دهید و فکر می کنید بد هست و ... این کار رو منع نمی کنم و ...من این همه تلاش کردم و دلیل آوردم!
اگه قرار بود صرف همینها باشه که به خودم زحمت نمیدادم، بلکه فقط نظرم رو حکم میکردم.
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۹:۲۷)Prestige نوشته است: [ -> ]بنده مرجع تقلید دارم و ایشون به عنوان کسی که باید در اینگونه مواقع باید سراغشان رفت و کسب تکلیف نمود...خیلی خوبه.
بنده از رهبری استفتا کرده ام ، انشالله در اولین فرصت شما رو در جریان خواهم گذاشت ، ایشان هرچه گفت بنده ، بیبهانه خواهم پذیرفت...
امیدوارم عبارات استفتاء رو با دقت ملاحظه بفرمایید.