۱۹/مهر/۹۵, ۱۶:۲۰
![[تصویر: hillary-trump.jpg]](http://c3metrics.com/wp-content/uploads/2016/07/hillary-trump.jpg)
به نام خدا.
خیلی منتظر شدم عوض تاپیکهای صد تا یه غاز یه تاپیکی زده بشه در مورد مشکلات روز دنیا.
اما کسی نیومد

این شد که خودم دست به کار شدم.
خیلی مشتاقم بقیه هم تمام مناظره های این دو رو نگاه کنن تا چهره بی پرده آمریکا رو ببینن.
۱.در آمریکا هیشکی راست نمیگه.
۲. در آمریکا همه درگیر پرونده های جنسی هستن.
۳. در آمریکا هرگز سیاستمدارها و پولدارها مالیات درستی نمیدن.
۴. در آمریکا کسری بودجه بیداد میکنه.
۵. در آمریکا نظام بهداشت و بیمه ها مشکل دارن.
۶. در آمریکا سفیدها با بقیه نژادها مشکل دارن و دعواهای نژادی زیاده.
۷. در آمریکا به زنها احترام گذاشته نمیشه.
۸. در آمریکا بعضی ها مخالف پول خرج کردن واسه کشورهای خارجی هستن و بعضی ها موافق جنگ افروزی در کشورهای دیگه.
تا اونجایی که من از مشکلات داخلی امریکا شنیدم این کشور هیچ فرقی با خیلی از کشورها من جمله خود ایران نداره و در بسیاری از موارد مثلا فساد جنسی سیاستمداران به مراتب بدتره.
در مورد رسوایی صوتی ترامپ که کلینتون ازش سو استفاده میکنه هم به نطرم ترامپ نباید عذرخواهی میکرد.
باید میگفت که متاسفم از این که دروع نگفتم و زنها خودشون رو مفت در اختیار ستاره ها قرار میدن.
باید میگفت تمام زنها باید بدونن که همه مردها همینطور فکر میکنن و شناگرهای قابلی هستن اگه آب ببینن.
پس عوض ناراحت شدن لطفا شخصیتهاتون رو درست کنین و اینقدر راحت در آغوش مردها قرار نگیرید.
آمریکا داره کم کم باور میکنه که دولت در سایه براشون تصمیم میگیره. همونطوری که برنی سندرز گفت.
اما در مورد دیلیت کردن سه هزار نامه توسط کلینتون:
این خانم بسیار خونسرد میگه که اشتباه کرده و مسئولیت کاملش رو میپذیره و عدرخواهی میکنه.
اما دولت در سایه امریکا عذرخواهی های ترامپ رو درباره اظهار نظرهاش نمیپدیره و اون ها رو مدام تو سر ترامپ میکوبونه.
به قول الیور استون مردم امریکا باید بین یه دیوانه و یک دروغگو یکی رو انتخاب کنن.
تجربه ثابت کرده به هنگام حکومت جمهوری خواه ها ملت ایران متحد تر میشن.
من از صمیم قلب آرزو میکنم ترامپ رئیس جمهور شه.
البته شاهد هستم که مدیای امریکا به طرز معنا داری اشتباهات و معایب هیلاری رو خیلی راحت ازش میگذره.
مثل بیماری هیلاری.
تجاوزات همسرش و رفتارهای زشت هیلاری با خدمه و زنان دیگه و حتی خود همسرش.
دیلیت کردن ایمیلهای مردم.
ایجاد داعش.
و ایجاد میلیونها آواره سوری.
اما از دیدگاه رسانه امریکا اشتباهات ترامپ اصلا قابل چشم پوشی نیست و مدام تکرار میشه.
رسانه ها بدجور حمایت از هیلاری میکنن.
و در نهایت بیچاره مردم امریکا که در صورت انتخاب هر کدوم از این دو متضرر خواهند شد.
لطفا اگه کسی انگلیسیش خوبه این نکات دو سر باخت رو توی سایتهای پر بازدید رسانه های امریکایی قرار بده.
حالا خوبه که اونها از سیاستمداراشون خجالت بکشن.
حیفه فقط ما از احمدی نژاد و روحانی خجالت بکشیم.
وقتشه ملت امریکا هم این تحقیر رو بچشه.
ضمن این که اگه کسی نکته ای درباره کاندیداهای امریکا داره بسیار استقبال میشه که بدون حاشیه تو این تاپیک بهش پرداخته بشه.
فیلم کامل مناظره اول هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ
فیلم کامل مناطره دوم هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ