|
بحث پیرامون مناظره های انتخاباتی آمریکا
|
|
۱۶:۲۰, ۱۹/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۵ ۱۹:۵۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() به نام خدا. خیلی منتظر شدم عوض تاپیکهای صد تا یه غاز یه تاپیکی زده بشه در مورد مشکلات روز دنیا. اما کسی نیومد ![]() این شد که خودم دست به کار شدم. خیلی مشتاقم بقیه هم تمام مناظره های این دو رو نگاه کنن تا چهره بی پرده آمریکا رو ببینن. ۱.در آمریکا هیشکی راست نمیگه. ۲. در آمریکا همه درگیر پرونده های جنسی هستن. ۳. در آمریکا هرگز سیاستمدارها و پولدارها مالیات درستی نمیدن. ۴. در آمریکا کسری بودجه بیداد میکنه. ۵. در آمریکا نظام بهداشت و بیمه ها مشکل دارن. ۶. در آمریکا سفیدها با بقیه نژادها مشکل دارن و دعواهای نژادی زیاده. ۷. در آمریکا به زنها احترام گذاشته نمیشه. ۸. در آمریکا بعضی ها مخالف پول خرج کردن واسه کشورهای خارجی هستن و بعضی ها موافق جنگ افروزی در کشورهای دیگه. تا اونجایی که من از مشکلات داخلی امریکا شنیدم این کشور هیچ فرقی با خیلی از کشورها من جمله خود ایران نداره و در بسیاری از موارد مثلا فساد جنسی سیاستمداران به مراتب بدتره. در مورد رسوایی صوتی ترامپ که کلینتون ازش سو استفاده میکنه هم به نطرم ترامپ نباید عذرخواهی میکرد. باید میگفت که متاسفم از این که دروع نگفتم و زنها خودشون رو مفت در اختیار ستاره ها قرار میدن. باید میگفت تمام زنها باید بدونن که همه مردها همینطور فکر میکنن و شناگرهای قابلی هستن اگه آب ببینن. پس عوض ناراحت شدن لطفا شخصیتهاتون رو درست کنین و اینقدر راحت در آغوش مردها قرار نگیرید. آمریکا داره کم کم باور میکنه که دولت در سایه براشون تصمیم میگیره. همونطوری که برنی سندرز گفت. اما در مورد دیلیت کردن سه هزار نامه توسط کلینتون: این خانم بسیار خونسرد میگه که اشتباه کرده و مسئولیت کاملش رو میپذیره و عدرخواهی میکنه. اما دولت در سایه امریکا عذرخواهی های ترامپ رو درباره اظهار نظرهاش نمیپدیره و اون ها رو مدام تو سر ترامپ میکوبونه. به قول الیور استون مردم امریکا باید بین یه دیوانه و یک دروغگو یکی رو انتخاب کنن. تجربه ثابت کرده به هنگام حکومت جمهوری خواه ها ملت ایران متحد تر میشن. من از صمیم قلب آرزو میکنم ترامپ رئیس جمهور شه. البته شاهد هستم که مدیای امریکا به طرز معنا داری اشتباهات و معایب هیلاری رو خیلی راحت ازش میگذره. مثل بیماری هیلاری. تجاوزات همسرش و رفتارهای زشت هیلاری با خدمه و زنان دیگه و حتی خود همسرش. دیلیت کردن ایمیلهای مردم. ایجاد داعش. و ایجاد میلیونها آواره سوری. اما از دیدگاه رسانه امریکا اشتباهات ترامپ اصلا قابل چشم پوشی نیست و مدام تکرار میشه. رسانه ها بدجور حمایت از هیلاری میکنن. و در نهایت بیچاره مردم امریکا که در صورت انتخاب هر کدوم از این دو متضرر خواهند شد. لطفا اگه کسی انگلیسیش خوبه این نکات دو سر باخت رو توی سایتهای پر بازدید رسانه های امریکایی قرار بده. حالا خوبه که اونها از سیاستمداراشون خجالت بکشن. حیفه فقط ما از احمدی نژاد و روحانی خجالت بکشیم. وقتشه ملت امریکا هم این تحقیر رو بچشه. ضمن این که اگه کسی نکته ای درباره کاندیداهای امریکا داره بسیار استقبال میشه که بدون حاشیه تو این تاپیک بهش پرداخته بشه. فیلم کامل مناظره اول هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ فیلم کامل مناطره دوم هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۱۹/مهر/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
الان خیلی خسته م و حالت روحی روانی خوبی ندارم
شاید جوابی بدم که بعدا پشیمون شم زیاد هم نوشتم، اما پاکش کردم فقط اینو می گم که خسته شدم از دشمن شناسی اما هنوز خودمون رو نشناختم یه چیزی از دشمن یاد گرفتم؛ به چیزی که باور داری عمل کن |
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۱۹/مهر/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
حالا تاپیکهای دیگه اونقدرم بد نیستن، تاپیکهای مفید و مطالب مفید خیلی داریم منم دوست دارم ترامپ برنده بشه کلا دموکراتها موزی تر هستن ولی جمهوری خواهها روراست تر هستن و واقعیت آمریکا رو بیشتر نشون میدن، باعث میشن بیداری جهان اسلام و تحولات منطقه سرعت زیادتری بگیره تا برسه به مقصد این باعث میشه بعضی غربگراهای داخلی هم کمتر بتونن دروغ و توهم ببافن به نظر میاد اینکه رسانه های آمریکا بیشتر طرف کلینتون رو میگیرن از یه جهت به نفع ترامپ تموم میشه دوره اوباما، اوباما به عنوان یه نامزد سیاهپوست نماد تغییر وضع موجود بود الان هم کلینتون به عنوان نظام و ترامپ به عنوان کسی که خارج از محدوده اصلی قدرت و نظام، برای تغییر قراره وارد بشه معرفی میشه البته همشون مثل هم هستن، بستگی به این داره نقشه صهیونیستا برای آینده چی باشه یه نکته تو مناظره هم در مورد راههای فرار ثروتمندان از مالیات بود شاید قبلا تصور میشد تو کشورای غربی به ویژه آمریکا عدالت بین ثروتمند و دیگران رعایت میشه و رشوه خیلی کم هست الان مشخص شده که قوانینی وجود داره که برای ثروتمندا راه فرار میزاره و اونا به صورت سیستماتیک نسبت به دیگران برتری دارن و اصلا شاید نیازی هم به رشوه دادن و راه در رو نداشته باشن (۱۹/مهر/۹۵ ۱۷:۰۸)soheyl68 نوشته است: یه چیزی از دشمن یاد گرفتم؛ به چیزی که باور داری عمل کنسلام نکته خوبیه و البته سخت |
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۱۹/مهر/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۹/مهر/۹۵ ۱۷:۰۸)soheyl68 نوشته است: الان خیلی خسته م و حالت روحی روانی خوبی ندارمسلام علیکم کاربر گرامی حالا نمیدونم آقا یا خانوم اندکی صبر فرج نزدیک است . ما اگر قراره تا آخر در جبهه باشیم و یه لحظه هم خسته نشویم. اول سنگر خود را رها نکنیم که اتفاقات جنگ احد تکرار بشه بعد اگر ندای مظلومیت(وظیفه) یک مسوولیت و ارگان را شنیدیم و مطمئن بودیم که سنگر خود هم خالی نمی ماند . پاشیم بریم . اللهم العجل الولیک الفرج |
|||
|
|
۱۸:۲۷, ۱۹/مهر/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ترامپ ابعاد شخصیتی متفاوتی داره و از جهات مختلفی میشه بررسیش کرد. اون مثل همه ی ما یک نفس خبیث و یک عقل سلیم داره که مدام در حال جنگن و این تناقض رفتاری تو زندگی همه ی ما هست که یکجا کار درست رو انجام میدیم و گاهی کار غلط.
- ترامپ بر خلاف مواضع عجولانش ، آدمیه که حاضره به خاطر منافع و پیشرفتش دست به هرکاری بزنه حتی به قیمت از بین بردن قدرت استکباری آمریکا و این دقیقا همون چیزیه که دولت سایه ها بهش علاقه ای نداره. اونها یک نوکر چشم بله گو با خباثت ذاتی مثل کلینتون میخوان. - ترامپ نه یک دموکرات و نه یک جمهوری خواهه. ازونجایی که از بدنه خود آمریکاست افشاگری هاش خیلی موثرن. سخنرانی های انتخاباتی و مناظرات ، بزرگترین تریبون رسانه ای جهان بود و ترامپ خیلی جاها واقعیت رو به مردم گفت. خواسته یا ناخواسته برای حقیقت کار کرد. مواضع سرزنش کنندش در مورد جنگ های سوریه ، عراق و لیبی ، شفاف سازی در مورد بوجود اومدن داعش ، دروغگو بودن کلینتون ، تحسین کردن ایران در موارد مختلف ، آبروبری از آمریکا و .... - ترامپ مواضعی داره که دقیقا شعار آمریکاست: حقیقت ، شفافیت ، همکاری ، قانونمندی ... همین چیزهای ظاهری که مردم رو مسحور می کنه. واضحه که وابستگی به اسراییل و جنون قدرتی که آمریکا گرفتارش شده اجازه حرکت های سازنده رو به این شخص حتی در صورت رییس جهمور شدن نمیده. - روی دیگه ی سکه ی ترامپ مواضع جنگ طلبانه ، تبعیض آمیز و نژاد پرستانه ترامپه که در واقع ، ذات خود آمریکاست و آبروی غرب رو می بره. از این نظر ، من این آدم رو خیلی برای آمریکا می پسندم چون حقیقت های زیادی بواسطه رسوایی های بی شمارش آشکار میشن. هیچکدوم از این دوشخص نمی تونن آمریکا رو به قدرت سابقش برگردونن . هر دوشون فاقد اراده هستن. اگر یک روزی اسراییل از آمریکا بخواد که به ایران حمله اتمی بکنه و بی آبرویی رو به جون بخره کدوم یکی بهتر و سریع تر اطاعت می کنه؟ قطعا کلینتون. |
|||
|
|
۰:۵۴, ۲۰/مهر/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
هر دوتاشون ضعیف هستن.دیگه امریکا امریکای سابق نمیتونه بشه.هر چی رسانه ها بخوان رو عیب های هیلاری سرپوش بذارن اما نمیتونن بیماری دست و پا گیرش رو درمان کنن.منم با بقیه دوستان موافقم.دموکرات ها خیلی زیر آب کارند اما جمهوری خواه ها رو بازی میکنن.کاش یه احمقی مثل ترامپ رای بیاره
ترامپ زیاد به مسئولین امریکا دوست ما علاقه ای نداره |
|||
|
|
۲:۴۶, ۲۰/مهر/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوستمون به درستی اشاره کردن
در آمریکا دولتی که در انتخابات پیروز میشه نمایشی و درواقع مجری سیاست های همون دولت درسایه ست بنابراین واقعا فرقی نمیکنه که کدومشون به قدرت برسن هرکدومشون که پیروز انتخابات بشن این ظرفیت رو دارند که جنگ جهانی رو از خاور میانه کلید بزنن با علم به اینکه اینبار هیچ کنترلی روی نتیجه و روند جنگ نخواهند داشت و برای اولین بار خاک آمریکا دیگه برای آمریکایی ها امن نخواهد بود . |
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۲۰/مهر/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
جالب شیوه انتخابات در آمریکاست.
اول که یه انتخابات میان حزبی دارن که مثلا بین تد کروز و ترامپ، ترامپ رو افراد حزب جمهوری خواه انتخاب کردن و دموکراتها هم هیلاری رو در مقابل برنی سندرز انتخاب کردن. اما از اینجا به بعدش جالبه.... مردم آمریکا میرن به یه سری ادم به خصوص رای میدن که در واقع اونها به رئیس جمهور رای میدن. یعنی مردم آمریکا مستقیما در انتخاب رئیس جمهور دخالتی ندارن. حالا جالب اینجاست که مدیا میتونه تا حدودی افکار ۲۰۰ میلیون آمریکایی رو هدایت کنه. اما رای دهندگان اصلی مجموعا هزار نفر هم نمیشن که میشه با دلار رایشون رو عوض کرد. من فکر میکنم کلینتون پیروز قطعی انتخاباته. اما من حدس میزنم ناهنجاری های مدنی در صورت انتخاب کلینتون مشابه نمونه ایران ایجاد بشه. امیدوارم مردم آمریکا از خواب خرگوشی بیدار شن. بفهمن در چه دیکتاتوری ای زندگی میکنن. |
|||
|
|
۲:۵۳, ۲۱/مهر/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
قطعا کلینتون رای میاره؛ چراکه مردم رای دهنده نیستن و این دولت ِ درسایه ست ک تصمیم میگیره
ک قاعدتا با حضور شخصی مثل ترامپ کنار نمیاد! ترامپ از این جهت ک با صراحت حرفاش رو میزنه خیلی خوبه و از این جهت ک با ایران رابطه خوبی نداره، این هم خیلی خوبه ترامپ خیلی علنی میاد اعلام میکنه ک با مسلمون ها مشکل داره اما کلینتون این حرف رو در عمل نشون میده و این نشونه موزی گری اونه ترامپ از این جهت ک یک دیوانه ب تمام معناست(معذرت میخوام، واژه مناسب تری پیدا نکردم)، صراحتش بیشتر از کلینتونه اما هر دوشون خطرناکن برای خاورمیانه، ترامپ با دیوانگی هاش و کلینتون با موزی گری هاش اما حضور شخصی مثل ترامپ، برای خود مردم آمریکا خیلی بهتره آمریکا مردمش رو با مسائل جنسی و کاباره و .... مشغول ب خودشون میکنه، تمام جوونیشون رو میگیره و اونها رو از سیاست دور نگه میداره و اینطوریه ک میتونه دولت در سایه داشته باشه و ی عده خاص سیاستگذاری هاش رو انجام بدن اینطوریه ک مردمش ب یک سگ رای میدن (در انتخابات یکی از ایالت هاش) یا یک قاطر میتونه با رای "52 ب 0 " رای بیاره و ... ملتی ک درگیر فحشا و فساد هستند فرصتی برای امور دیگه ندارن امیدواریم ک این مناظره ها و انتخابات بتونه مردمشون رو از خواب بیدار کنه یعنی میشه امیدداشت کسی ک با مشروب و الکل بزرگ شده و یکی در میون بچه مادر و پدر خودشون نیستن، بتونه اعتراض جدی بکنه؟ وال استریت راه ب جایی برد ؟! پ.ن : فسادهای مالی ای ک مطرح شد این مدت، مردم ما ریختن بیرون مطالبه کنن ؟...نه .... چرا؟!! اینجا ک ایرانه اینه؛ اونجا ک بلاد کفره و مرکز فساد! یعنی میشه؟!! نقل قول:خیلی منتظر شدم عوض تاپیکهای صد تا یه غاز یه تاپیکی زده بشه در مورد مشکلات روز دنیا.مامان زهرا خانوم، نه تنها همه بقیه تاپیک ها رو نابود کردین، ماها رو هم نابود کردین ک ![]() سلام
|
|||
|
|
۲:۵۴, ۲۱/مهر/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
ترامپ یک دیوانه به تمام معناست اگه رای بیاره اولین کاری که میکنه راه انداختن یه جنگ تمام عیار با ایرانه . حداقل من اینطوری تصور میکنم. بله ممکنه اگه یه جمهوری خواه رای بیاره مردم ما متحد تر بشن ولی به چه قیمتی؟؟؟ به قیمت جنگ و خون وخون ریزی توی کشور خودمون. یادتون رفته دوران جرج بوش رو؟؟؟ هر روز میخواستن حمله کنن به کشور .تو تموم اون سالها ناوها و کشتی های جنگی شون تو خلیج فارس مستقر بود .... تحریم و هزار تا بدبختی دیگه شروعش از دوران بوش جمهوری خواه بود ! از این جهت من کلینتون رو ترجیح میدم. دشمن عاقل و با سیاست بهتر از دشمن دیوانست |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: hillary-trump.jpg]](http://c3metrics.com/wp-content/uploads/2016/07/hillary-trump.jpg)

![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)