۲۷/آبان/۹۵, ۱۱:۱۰
(۲۷/آبان/۹۵ ۱:۰۵)vahrakan نوشته است: [ -> ]اقای امیر افریت ....این سبک گفتمانی رو که شما دنبال میکنید ...خیلی زود به شکستتون می انجامه ....سبک حرف زدنتون مثل همونی بود که اصلاحش کردید و حتی پس از سال 88 به راحتی فروکش کرد و جنبشی که با اون شدت از هیجان و حجم عظیم رسانه ای تبلیغاتی و اینترنتی در خارج از کشور شروع به کار کرد ...مثل یک موج که به ساحل میرسه به شکست انجامید .....جیره خوری برای این نظام باعث افتخار مردم این کشوره و بهتر از جیره خور بی مواجب بودن عده ای سلطنت طلب و بر اندازه که برای خون این ملت دارند نقشه ها می کشند .....من و امثال من هم خیلی دوست داریم تا این دو نفر هر چه زود تر در نظام قضایی مستقلمون محاکمه بشن ....چون با وجود اون خیاناتی که مرتکب شدند ...قطع به یقین می دانم که سرانجامی کمتر از منافقین نخواهند داشت ....مگر این که از رفتارهای خود توبه کنند که باز هم بعید می دانم .
نظام قضایی مستقل مون ????

مردم به جیره خور بودن افتخار میکنن ??? یعنی مردم ما در نظر شما اینقدر حقیرن ?? اصلا منظورتون از جیره خور بودن چیه ??? شاید من اشتباه برداشت کردم
سوال منم بی جواب موند ?? انقلابیون ۵۷ همه قشر مرفه و ثروتمند جامعه بودن ??
![[تصویر: chris_walken.gif]](http://s5.picofile.com/file/8143471284/chris_walken.gif)