تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیروزی سندرم ترامپ و ترامپیسم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۲۷/آبان/۹۵ ۱:۰۵)vahrakan نوشته است: [ -> ]
اقای امیر افریت ....این سبک گفتمانی رو که شما دنبال میکنید ...خیلی زود به شکستتون می انجامه ....سبک حرف زدنتون مثل همونی بود که اصلاحش کردید و حتی پس از سال 88 به راحتی فروکش کرد و جنبشی که با اون شدت از هیجان و حجم عظیم رسانه ای تبلیغاتی و اینترنتی در خارج از کشور شروع به کار کرد ...مثل یک موج که به ساحل میرسه به شکست انجامید .....جیره خوری برای این نظام باعث افتخار مردم این کشوره و بهتر از جیره خور بی مواجب بودن عده ای سلطنت طلب و بر اندازه که برای خون این ملت دارند نقشه ها می کشند .....من و امثال من هم خیلی دوست داریم تا این دو نفر هر چه زود تر در نظام قضایی مستقلمون محاکمه بشن ....چون با وجود اون خیاناتی که مرتکب شدند ...قطع به یقین می دانم که سرانجامی کمتر از منافقین نخواهند داشت ....مگر این که از رفتارهای خود توبه کنند که باز هم بعید می دانم .

نظام قضایی مستقل مون ???? DodgySadSadCoolConfusedAngelHuhBlushBig GrinBig Grin
مردم به جیره خور بودن افتخار میکنن ??? یعنی مردم ما در نظر شما اینقدر حقیرن ?? اصلا منظورتون از جیره خور بودن چیه ??? شاید من اشتباه برداشت کردم

سوال منم بی جواب موند ?? انقلابیون ۵۷ همه قشر مرفه و ثروتمند جامعه بودن ??
سلام
(۲۶/آبان/۹۵ ۹:۴۲)پارمیس نوشته است: [ -> ]حتما اون چند تا ویدئو معروف رو دیدید که پلیس ها موتورها و ماشین های مردم رو خرد میکردن و شیشه ها رو میشکستن
فرداش هم اعلام میکردن فتنه گرها به اموال عمومی آسیب زدن
از همه جالب تر صحبت های رییس پلیس بود که گفته بودن مردم از پشت بوم ها چیزی پرت میکردن اعصاب نیروها هم خرد شد برا همین زدن شیشه های ماشین های مردم رو شکستنBig Grin

الان می خوای انکار کنی که اینا به اموال عمومی آسیب زدن؟لابد اتوبوس و ون نیروی انتظامی رو هم خود مامورا و لباس شخصی ها اتیش زدنConfusedConfusedConfused

مشکل ما اینکه همه چیزو با نگاه خودمون می بینیم،ولی ما آدما خطای دید داریم برای همین بعضی وقتا باید از نگاه بقیه هم به ماجرا نگاه کنیم...

[تصویر: chris_walken.gif]

البته این هیچ ربطی به بحث نداره،بحث ما چیز دیگه ای بود...

(۲۶/آبان/۹۵ ۹:۴۲)پارمیس نوشته است: [ -> ]این تصویرها مربوط به اعتراضات وال استریت هست
معلومه که برای وال استریته،من لینک هم گذاشتم که برا وال استریته
اول بحث گفتم اونا دارن در آرامش تظاهرات می کنن برای همین پلیس باهاشون کاری نداره، اگه به شلوغی و اغتشاش بکشه پلیس آمریکا هم زد خورد رو شروع می کنه...انوقت میشه مثل وال استریت...
اول درست بخون بعد جواب بده...
(۲۷/آبان/۹۵ ۱۱:۱۰)پارمیس نوشته است: [ -> ]نظام قضایی مستقل مون ???? DodgySadSadCoolConfusedAngelHuhBlushBig GrinBig Grin
مردم به جیره خور بودن افتخار میکنن ??? یعنی مردم ما در نظر شما اینقدر حقیرن ?? اصلا منظورتون از جیره خور بودن چیه ??? شاید من اشتباه برداشت کردم

سوال منم بی جواب موند ?? انقلابیون ۵۷ همه قشر مرفه و ثروتمند جامعه بودن ??
سلام

خانوم محترم موضوع این تاپیک ربطی به مباحث شما نداره و شما خیلی راحت می تونید تاپیک جدید ایجاد کنید

بنده به عنوان صاحب تاپیک از ناظران می خوام پست های بی ربط به موضوع پاک بشه
(۲۷/آبان/۹۵ ۱۱:۵۲)Silence نوشته است: [ -> ]نConfusedConfusedConfused
[تصویر: chris_walken.gif]
اول بحث گفتم اونا دارن در آرامش تظاهرات می کنن برای همین پلیس باهاشون کاری نداره، اگه به شلوغی و اغتشاش بکشه پلیس آمریکا هم زد خورد رو شروع می کنه...انوقت میشه مثل وال استریت...
اول درست بخون بعد جواب بده...

تظاهرات آمریکا در آرامشه ???
اونا معترضاشون هر کاری خواستن کردن ولی حتی یه نفر هم کشته نشده
کسی رو با ماشین زیر نگرفتن
ناخن های زندانی ها رو نکشیدن
به زندانی هاشون تجاوز نکردن
با گلوله جنگی مردم رو نزدن
تو خونه ی مردمشون نمیریزن در خونه های مردم رو نمیشکنن
به اسم دین سر مردم کلاه نمیذارن بعدم به بهونه همون دین کسی رو نمیکشن
و.......
و.......

حتما ویدئو جدید تو شبکه های مجازی رو دیدید که یه گروه ۳۰ یا ۴۰ نفره از خانم ها بر ای حقوق حیوانات تجمع کرده بودن نه آشوبی داشتن نه شعار سیاسی نه هیچی ولی مثل حیوون وحشی با شوکر حمله کرده بودن به یه مشت زنوتخفیف دختر بی دفاع و میزدنشون
الان شما که میگی چون تظاهرات آمریکا در آرامش برگذار میشه برا همین کاری باهاشون ندارن میخوام بپرسم
این تجمع حقوق حیوانات در آرامش نبوده مثلا ???
پس برا چی بهشون حمله کردن ???
اصلا داریم تو ایران تظاهرات یا تجمعی آزادانه برگذار بشه و بهشون اجازه تجمع بدن ????
یعنی میخواید بگید سیستم کشور ما دیکتاتوری نیست ????
یعنی همچین چیز واضحی رو میخواید انکار کنید ???
اسید پاشا چی شدن ??? چطور تو ایم مملکت که ادعا دارن یه پشه پرواز کنه ما خبر میشیم نتونستن چند تا اسید پاش رو بگیرن ??? ولی کسی که به اسید پاشا اعتراض کرده الان داره تو زندان جون میده
واقعا عجب عدالت علوی ???!!!!!!
بعد میگن ما میرویم که ناموس مردم در امنیت باشه که کشور امن باشه ...... آره اسید پاشی و تجاوز و شوکر و .... عجب امنیتی
ضمنا شما از الان برو مشغول جعبه کردن ساندیس ها باش که ۹دی نزدیکه نمیخواد به من خوندن یاد بدی
(۲۷/آبان/۹۵ ۱۵:۵۳)پارمیس نوشته است: [ -> ]تظاهرات آمریکا در آرامشه ???
اونا معترضاشون هر کاری خواستن کردن ولی حتی یه نفر هم کشته نشده
کسی رو با ماشین زیر نگرفتن
ناخن های زندانی ها رو نکشیدن
به زندانی هاشون تجاوز نکردن
با گلوله جنگی مردم رو نزدن
تو خونه ی مردمشون نمیریزن در خونه های مردم رو نمیشکنن
به اسم دین سر مردم کلاه نمیذارن بعدم به بهونه همون دین کسی رو نمیکشن
و.......
و.......

حتما ویدئو جدید تو شبکه های مجازی رو دیدید که یه گروه ۳۰ یا ۴۰ نفره از خانم ها بر ای حقوق حیوانات تجمع کرده بودن نه آشوبی داشتن نه شعار سیاسی نه هیچی ولی مثل حیوون وحشی با شوکر حمله کرده بودن به یه مشت زنوتخفیف دختر بی دفاع و میزدنشون
الان شما که میگی چون تظاهرات آمریکا در آرامش برگذار میشه برا همین کاری باهاشون ندارن میخوام بپرسم
این تجمع حقوق حیوانات در آرامش نبوده مثلا ???
پس برا چی بهشون حمله کردن ???
اصلا داریم تو ایران تظاهرات یا تجمعی آزادانه برگذار بشه و بهشون اجازه تجمع بدن ????
یعنی میخواید بگید سیستم کشور ما دیکتاتوری نیست ????
یعنی همچین چیز واضحی رو میخواید انکار کنید ???
اسید پاشا چی شدن ??? چطور تو ایم مملکت که ادعا دارن یه پشه پرواز کنه ما خبر میشیم نتونستن چند تا اسید پاش رو بگیرن ??? ولی کسی که به اسید پاشا اعتراض کرده الان داره تو زندان جون میده
واقعا عجب عدالت علوی ???!!!!!!
بعد میگن ما میرویم که ناموس مردم در امنیت باشه که کشور امن باشه ...... آره اسید پاشی و تجاوز و شوکر و .... عجب امنیتی
ضمنا شما از الان برو مشغول جعبه کردن ساندیس ها باش که ۹دی نزدیکه نمیخواد به من خوندن یاد بدی
اول مشکلات روحی روانی تو حل کن بعد بیا نت توهمات ذهنتو به من نسبت بده من از تو بیشتر با نظام مشکل دارم

تا حالا چندین بار لیست کشته شدگان حوادث 88 تو همین سایت گذاشتم که پاک شده،ولی اینا با اونایی که چادر از اون روناموس مردم کشیدن و دندون های کسایی که ریش داشتن شکستن فرق دارن...

خانوم محترم خیلی عذر می خوام ولی چرا چرت تحویل من میدی...اون دوستمون گفت تو آمریکا مردم بدون درد سر تظاهرات می کنن منم عکس های ول استریت رو نشون دادم و منظورم این بود که دیکتاتوری همه جا هست...این چه ربطی به چرندیات شما داره؟
کجا گفتم تو کشور دیکاتوری نیست؟

خانوم من خودم خدای تیکه اندختن مسخره بازی هستم پس نکن این کارو با من...
الانم چون خانوم هستید و از قبل می شناسمتون چیزی نمی گم...
پس لطفا احترام خودتو حفظ کن و درست صحبت کن...

در ضمن من تاحالا پا تو این تظاهرات نه دی از این چیزا نذاشتم ولی امسال میام جای ساندیس ....................................................................................................​................................................................................
میگم بسیجی ها همشون لات شدن
میگن نه !!!
بفرمائید شاهد از غیب رسید
کامنت بالا رو ملاحظه کنید
.......................................................
...........................................................................
(۲۷/آبان/۹۵ ۱۵:۵۳)پارمیس نوشته است: [ -> ]اصلا داریم تو ایران تظاهرات یا تجمعی آزادانه برگذار بشه و بهشون اجازه تجمع بدن ????
بله داریم
به کوری چشم دشمنان
لینک
(۲۷/آبان/۹۵ ۱۶:۳۰)Bidel.s نوشته است: [ -> ]بله داریم
به کوری چشم دشمنان
لینک
منظور تظاهرات منتقدان و مخالفان هست وگرنه به طرفدارای حکومت اجازه تجمع دادن که هنر نیست چون اونا برای تایید حکومت میان تو خیابون
این چیزی هست که هر حکومتی میپسنده و اجازه میده
سلام

آهای انسانهای فرهیخته!
بحثهای بی ربط به تاپیک رو مطرح نکنید چندبار تذکر بدم!

من نميدونم چرا هر بار به غرب و آمریکا انتقاد ميشه يه عده راه میوفتن ثابت کنن ما بدتریم!!!!

انگار به خداشون که آمریکا باشه توهین ميشه!
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع