تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ✿هیچوقت فکر نکن انسان بی ارزشی هستی!✿
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سخنران در حالی که یک 20 دلاری را بالای دست برده بود، از افراد حاضر در سمینار پرسید: چه کسی این ۲۰ دلار را می‌خواهد !؟ دست‌ ها همه بالا رفت، او گفت: قصد دارم این اسکناس را به یکی از شما بدهم ؛ اما اول اجازه بدهید کارم را انجام دهم .

سخنران ۲۰ دلاری را مچاله کرد و دوباره پرسید: هنوز کسی هست که این اسکناس را بخواهد !؟ دست‌ ها همچنان بالا بود...

او گفت: خب اگر این کار را بکنم، چه می‌ کنید؟

سپس اسکناس را به زمین انداخت و آن را زیر پایش لگد کرد . او ۲۰ دلاری مچاله و کثیف را، از روی زمین برداشت و گفت: کسی هنوز این را می‌خواهد !؟ دست‌ها باز هم بالا بود !

سخنران گفت: دوستان من، شما همگی درس ارزشمندی را فرا گرفتید، در واقع چه اهمیتی دارد که من با این ۲۰ دلاری چه کار کردم ؛ مهم این است که شما هنوز آن را می‌ خواهید . چون ارزش آن کم نشده است، این اسکناس هنوز ۲۰ دلار می‌ ارزد.
[/b]

خیلی وقت‌ ها در زندگی به خاطر شرایطی که پیش می‌آید، زمین می‌خوریم، مچاله و کثیف می‌شویم، احساس می‌کنیم که بی‌ ارزش شدیم، اما اصلاً مهم نیست که چه اتفاقی افتاده و چه اتفاقی خواهد افتاد! شما هرگز ارزش خود را از دست نخواهید داد؛ کثیف یا تمیز، مچاله یا تاخورده، [/u]

هنوز برای کسانی که شما را دوست دارند ارزشمند هستید.
[تصویر: 1481356357581042_large.gif]

سلام

این متن خیلی ظریف نوشته شده

تا حدودی قبولش ندارم

تشبیهاتش رو نسبت بگیرید ببینید به چه نتیجه ای می رسید
(۲۰/آذر/۹۵ ۱۵:۵۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]سلام

تا حدودی قبولش ندارم

بعد از نسبت، فاکتوریل بگیرم یا بگذارمش زیر رادیکال !!!
Big Grin
یا الله

سلام

دیگه بیشتر این نمیکشه ذهنم شما زحمتشو بکشید
(۲۰/آذر/۹۵ ۱۹:۳۲)قبیله منتظر نوشته است: [ -> ]یا الله

سلام

دیگه بیشتر این نمیکشه ذهنم شما زحمتشو بکشید

سلام به روی ماهت

عبدالرحمن از هر 5 حرفی که میزنه، 2 تاش رو فقط خودش میفهمه ولی اصرار میکنه که فکر کنی میفهمی!!

2 حرف دیکه اش هم اینه که، نمیتونم بیش از این توضیح بدم ... نمیشه که بتونم توضیح بدم!! دستم بسته است ...

حرف آخر هم " قارون "

عرض ارادت فراوان به عبدالرحمن
Big Grin

فحشم ندی ... شوخی کردم
Wink
خوب ارزشها ثابت هست .نوشته برادرمون هم همین رو میرسونه

برای من خیلی قشنگ بود ممنون Smile
نظر عبدالرحمن کاملا گویا و درست است .
(۲۰/آذر/۹۵ ۱۵:۵۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]سلام

تا حدودی قبولش ندارم

یا الله

سلام

لطف کنید کمی توضیح بدید بنده از مطلبی که ارسال کردم مفهومش رو بهتر بفهمم و بهتر نشرش بدم

RoseRoseRoseRoseRoseHeart
همان داستان افتادن گنجشک از شاخه و یاد گرفتن پرواز ! یا باز کردن این تفکر که انسان قبل از انجام هر گناهی خودش رو در توبه بعد گناه ببینه
تشبیهات متن یجوراییه که نمیشه قبولش کرد
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع