تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: درباره برخی چیزها
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
امکانش هم هست که یک نفر خودش رو به عنوان امام زمان معرفی کرده باشه و این ۷ نفری که در موردشون صحبت شده حرفش رو باور کرده اند.
خواهش میکنم اجازه بدید جوابشون رو بشنویم ...IdeaIdea

(۳۰/آذر/۹۵ ۱۷:۲۲)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]سلام علیکم.
بنده یک سوال داشتم و اون این هست که امام چطوری شما رو انتخاب کردند و چطور باهاشون ارتباط دارید ؟
(۱/دی/۹۵ ۲:۴۹)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]خواهش میکنم اجازه بدید جوابشون رو بشنویم ...IdeaIdea
واقعا که خداوند زنان رو بیشتر از مردان دوست داره! مخصوصا که همنام سرور بانوان جهان باشه!
واقعا درسته که روایات گفته‌اند که ظلم در مردان مثل خون در رگ آن‌هاست

ببینید، این امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نیست که کسی رو انتخاب می‌کنه بلکه این خود خدا هست که انتخاب می‌کنه
مثل افرادی که «حضرت موسی» از بین افراد قابل اعتمادش انتخاب کرد
وقتی رفتند به «دیدار خداوند یا میقات» اونجا بود که از حضرت موسی خواستند که خدا را «آشکارا» به اونها نشون بده
جالبه حضرت موسی هم این درخواست رو (از ظرف اونا) از خدا می‌کنه
و نتیجه چی میشه؟ خداوند مثل زئوس با آذرخش اونها رو می‌کشه! و خداوند یکی از کروبیان رو می‌فرسته که بر کوه تجلی کنه و بازهم نتیجه چی میشه؟ حضرت موسی بیهوش بر زمین می‌افته!
بعد خداوند اون هفتاد و خورده‌ای تن رو زنده می‌کنه و اونها هرگز چنین چیزی رو از پروردگار مهربونشون درخواست نمی‌کنند
کلا منظورم اینه که انتخاب دست خداست!

خداوند هم همینطور «الله بختکی» انتخاب نمی‌کنه!
بلکه از آغاز آفرینش شخص رو در نظر می‌گیره که مثلا این بشه مهدی موعود یا اون یکی بشه امام حسین و اون یکی ...

اصل ماموریت رو خداوند بر دوش بندگانش می‌گذاره، من تنها چیزی که به صورت شنوایی و رودر رو از دردانه آفرینش شنیدم این بود که به من گفت «برو خونه، من پدرت هستم»
من رفتم خونه و تعجب کردم که یه شخض غریبه می‌گه پدر من هست!
بعدها تو روایات خوندم که کلا دوازده امام و حضرت محمد پیامبر مهربان ما (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پدران امت هستند و زنان آن‌ها (به ویژه حضرت فاطمه زهراء که رسما بچه‌های مومنین رو شیر می‌دهند) مادران امت و حتی بقیه مردم جهان هستند.

اما خانه رفتن چه معنایی داره؟
طبیعیه! شناخت پروژه ظهور و دانش اندوختن و دانش‌آموزی!
چرا؟
چون وقتی امام زمانم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) قیام کرد من کنارش باشم نه علیهش
بهش نگم این چرندیاتی که دوستان بزرگوار به من گفتند!
اینا همه چیزو به شوخی گرفته‌اند و فکر می‌کنند من اومدم اینجا دلقک‌بازی!
امیدوارم خداوند همه‌شون رو بیشتر هدایت کنه و بیشتر حمایت کنه، چون بدون هدایت و حمایت او هیچکسی اصلاح نمی‌شه.

یا علی
(۹/دی/۹۵ ۱۵:۱۵)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]واقعا که خداوند زنان رو بیشتر از مردان دوست داره! مخصوصا که همنام سرور بانوان جهان باشه!

ببینید، این امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نیست که کسی رو انتخاب می‌کنه بلکه این خود خدا هست که انتخاب می‌کنه
وقتی رفتند به «دیدار خداوند یا میقات» اونجا بود که از حضرت موسی خواستند که خدا را «آشکارا» به اونها نشون بده
و نتیجه چی میشه؟ خداوند مثل زئوس با آذرخش اونها رو می‌کشه! و خداوند یکی از کروبیان رو می‌فرسته که بر کوه تجلی کنه و بازهم نتیجه چی میشه؟ حضرت موسی بیهوش بر زمین می‌افته!
بعد خداوند اون هفتاد و خورده‌ای تن رو زنده می‌کنه و اونها هرگز چنین چیزی رو از پروردگار مهربونشون درخواست نمی‌کنند

بلکه از آغاز آفرینش شخص رو در نظر می‌گیره که مثلا این بشه مهدی موعود یا اون یکی بشه امام حسین و اون یکی ...

اصل ماموریت رو خداوند بر دوش بندگانش می‌گذاره، من تنها چیزی که به صورت شنوایی و رودر رو از دردانه آفرینش شنیدم این بود که به من گفت «برو خونه، من پدرت هستم»
بعدها تو روایات خوندم که کلا دوازده امام و حضرت محمد پیامبر مهربان ما (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پدران امت هستند و زنان آن‌ها (به ویژه حضرت فاطمه زهراء که رسما بچه‌های مومنین رو شیر می‌دهند) مادران امت و حتی بقیه مردم جهان هستند.

چرا؟
چون وقتی امام زمانم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) قیام کرد من کنارش باشم نه علیهش
امیدوارم خداوند همه‌شون رو بیشتر هدایت کنه و بیشتر حمایت کنه، چون بدون هدایت و حمایت او هیچکسی اصلاح نمی‌شه.

یا علی
خوب ممنون که حواب دادید .
خوب تا اینجا متوجه شدم که شما رو صدا زدند .
حالا دو سوال دارم از خدمت شما ...
حالا چه استدلالی برای ظهور در اینترنت دارید ؟
و اینکه وقتی یک نفر نماینده ی کسی هست طبیعتا باید باهاش ارتباط داشته باشه چون به عنوان رابط داره عمل میکنه . شما چطور با حضرت ارتباط دارید ؟
دیونیسوس عزیز
شاید چند صد نفر تا حالا ادعای امام زمان بودن کرده اند. از کجا می دونید که اون فرد واقعاً امام زمان بوده؟
(۹/دی/۹۵ ۱۵:۱۵)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]واقعا که خداوند زنان رو بیشتر از مردان دوست داره! مخصوصا که همنام سرور بانوان جهان باشه!

چرا؟

یا علی
دیانیسوس گرامی این توضیح از حضرت موسی که اوردین رو توش دقت کنین . حالا سر بسته کفتم .

در مورد این غبارتتون من حرف دارم ولی دوست دارم بهتر توضیح بدین .
(۹/دی/۹۵ ۱۵:۱۵)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]خداوند هم همینطور «الله بختکی» انتخاب نمی‌کنه!
عبارتت مشکل داره .

(۹/دی/۹۵ ۱۵:۱۵)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]بعدها تو روایات خوندم که کلا دوازده امام و حضرت محمد پیامبر مهربان ما (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پدران امت هستند و زنان آن‌ها (به ویژه حضرت فاطمه زهراء که رسما بچه‌های مومنین رو شیر می‌دهند) مادران امت و حتی بقیه مردم جهان هستند.
این قسمت قرمز رو من توهین بدونم یا اینکه مستند دارین؟

(۹/دی/۹۵ ۱۵:۱۵)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]اصل ماموریت رو خداوند بر دوش بندگانش می‌گذاره، من تنها چیزی که به صورت شنوایی و رودر رو از دردانه آفرینش شنیدم این بود که به من گفت «برو خونه، من پدرت هستم»

ببخشین یکم رک میگم ولی از کجا معلوم ک اون صوتیک شنیدید القاء وحیانی بوده نه شیطانی؟ Huh
بعدشم شما گوینده یا بهتر یگم صاحب صدا رو چطور تشخیص دادی ک دردانه افرینش هستن مثلا چرا فکر نکردید ک از اصحاب هستن ؟؟ صرف اینکه من پدرت هستم ؟ Huh
میدونم این مباحث شخصیه و دلیل اوردنش یکم ممکنه ناجوانمردانه باشه اما بالاخره یه شاهدی چیزی Blush

(۹/دی/۹۵ ۱۵:۱۵)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]چون وقتی امام زمانم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) قیام کرد من کنارش باشم نه علیهش
چه تضمینی هست که از خانه علیه دردانه افرینش خیانت نشه ؟ Huh بعدشم شما خونه خودت رفتی یا خونه امام ؟ خودتون ک میگید خونه خودم .

حالا این عبارت به کلام خودتون برمیگرده یا به کلام کاربران ؟
(۹/دی/۹۵ ۱۵:۱۵)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]بهش نگم این چرندیاتی که دوستان بزرگوار به من گفتند!

راستی نظر شما درباره نواب اربعه چیه؟
اما سوالات بالا رو در شمار میارم که از پاسخش جا نمونی .
  1. چه تضمینی بر صوت شیطانی نبودن دارید؟
  2. منبع دقیقی از شیر دادن بانوی دوعالم
  3. صورتی هم ک دیدی چطور فهمیدی دردانه افرینشه؟
  4. نظرت درباره نواب اربعه
اینو تو متن نگفتم اما دلم میخواست بدونم نظرت درباره این کلام چیه ؟
نقل قول: بعدشم ببخشیندا ک میگم : وسياتي شيعتي من يدعي المشاهدة الا فمن ادعي المشاهدة قبل خروج السفياني والصيحة فهو كذاب مفتر...
چون تو اول کلام گفتی ک
(۲۹/آذر/۹۵ ۲۲:۱۳)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]اما در این زمان که زمان «اینترنت» هست خود امام زمان و چند بزرگوار دیگه (که روی هم ۷ نفر می‌شویم) دارند (داریم) هر کدوم تو اینترنت و وسايل دیگه فعالیت می‌کنیم تا جهان کاملا آماده بشه
برام جالب اومد ک شما این حدیث رو چطور میخوای تفسیر کنی . حالا دنبال اون حدیث میری دنبال اینم برو .
سعدی هم کمک میکنه اگه گیر کردی

(۹/دی/۹۵ ۱۵:۳۶)سعدی نوشته است: [ -> ]دیونیسوس عزیز
شاید چند صد نفر تا حالا ادعای امام زمان بودن کرده اند. از کجا می دونید که اون فرد واقعاً امام زمان بوده؟

بحث مهدویت رو شما از همون صده اول تا الان میتونی مشاهده کنی . البته الان دیگه راه تشخیص بهتر هست . شما یه نسب نامه رسمی داری ببین طرف مدعی چیزی برای گفتن داره یا نه .. بحثاش رو قبلنا گفتم . منتظرم ببینم جناب دیانیسوس برای ما چه اورده . ما ک بخیل نیستیم . ایشون رو خطابی پدرانه مورد خطاب قرار دادن حالا شاید گیرنده مشکل داشته حالا ببینینم چه میشه .
فقط جناب دیانیسوس دقت کنین که اگه خواستین ... بازی بیرون بیارین از همون اول به توپ بسته میشین ( البته فعلا فیتیله روشنه )
به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر

استدلال برای ظهور امام زمان در اینترنت : جنگ نرم و رسانه‌ای!
انتخاب از آغاز آفرینش : خلقت ارواح پیش از بدن‌ها و همچنین عالم ذر (همونجا که حضرت آدم عمر حضرت داوود رو کم دید و به خداوند گفت که مقداری از عمر من رو به او بده)
امام ارتباط با امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : من با ایشون رابطه‌ای ندارم، جز همون جمله (برو خونه من پدرت هستم) چیز دیگری از ایشون نشنیدم!
البته یه جورایی به دلم افتاده که برم «مسجد جمکران» و اونجا با اون بزرگوار دیدار کنم
اما در مورد شیردادن حضرت فاطمه زهراء (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به کودکان مومن، الان روایتش رو نمی‌تونم پیدا کنیم ولی تو روایت اینطور نوشته.
اما در مورد دیدارم با او : همینجوری داشتم راه می‌رفتم که دیدم شخصی با لباس قرمز به طرف من می‌آد، همینطور که نزدیک می‌شد سر من به پایین خم می‌شد و من دلیل این رو فهمیدم که چیه، در واقع خداوند نخواسته بود من به صورت مقدس ایشون نگاه کنیم
همینجور که نزدیک شد چشم من افتاد روی انگشتری ایشون و یه نوشته‌هایی شبیه فارسی یا عربی روش بود
در این حالت او با من دست داد و گفت که من پدرت هستم برو خونه!
در روایات اومده که «کسی که راز خودش را افشاء کند هلاک می‌شود!»
من که عادت به هلاک شدن برای معبود و معشوق دارم! چون برای ظهور امام زمان هرچی که داری باید بدی، زندگیتو عشقتو جونتو و ...
یه موضوع دیگری رو هم بگم که باورش (به نظر من) سخت‌تر از دیدار با امام زمان (تشرف) هست
و اونهم اینه که حدود ۱۵ سال پیش در اتاق خوابم دراز کشیده و فکر می‌کردم
ناگهان یه احساس آرامشی بهم دست داد و ناگهان به حالت Fading دیدم سقف داره محو می‌شه!
بعد دو تا چشم دیدم که به من نگاه می‌کرد و در چشم چپش ستاره درخشانی هست که کناره ماهه، به چشم می‌خورد! (چی گفتم!)
چشمهاش بادامی و شبیه چشم‌های آدم فضایی‌ها بود!
این صحنه رو دیدم و بسیار شگفت‌انگیز شدم!
با خودم گفت این دیگه چی بود؟ خدا بود؟ خدا که دیده نمی‌شه
همینجوری با خودم فکر می‌کردیم که ناگهان در گوش چپم یه صدای زیری گفت : «تو را که اندوهی نباشد!»
پرده گوشم خیلی درد می‌کرد!
بعدها در قرآن کریم خوندم که بندگان مومن و اولیاء خدا نه اندوهگین می‌شوند و نه می‌ترسند
البته در روایات گفته شده که این جمله در قبر مومنین و اولیاء به اونها مژده داده می‌شه
شاید خدا می‌دونست که این زندگی برای من مثل قبر هست!! (خیلی قبر باحالیه! دیگران تو قبر دنیا عذاب می‌کشند ما لذت می‌بریم!)
اما اینکه او فرشته بود یا شیطان و یا حتی توهم
به نظر من فرشته بود، چون در روایات خونده بودم که شخصی از امام صادق (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می‌پرسه که : شما چطور می‌فهمید که مخاطبتون فرشته هست نه شیطان؟ ایشون جواب می‌دهند که از آرامشی که به قلب ما وارد می‌شود می‌فهمیم که او فرشته هست.
من هم دقیقا همین آرامش داشتم!
در مورد شیطان هم یه بار یادم میاد نشسته بودم تو خونه که یه صدای کلفتی اسم من (مهدی) رو به تمسخر به زبان آورد!
یا یه بار که نماز می‌خوندم حس می‌کردم سه تا شیطان دور و برم ایستاده‌اند!

البته من توقع نداریم این چیزها رو کسی باور کنه، چه اینکه «شاید» یکی دیگه اینها رو بگه من هم نتونم باور کنم ولی نگفتنش خیلی آزارم می‌داد، فدای قدم‌های پاک امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) همه عالم به فدای او AngelHeart
(۱۱/دی/۹۵ ۱۳:۱۲)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر

استدلال برای ظهور امام زمان در اینترنت : جنگ نرم و رسانه‌ای!
انتخاب از آغاز آفرینش : خلقت ارواح پیش از بدن‌ها و همچنین عالم ذر (همونجا که حضرت آدم عمر حضرت داوود رو کم دید و به خداوند گفت که مقداری از عمر من رو به او بده)
امام ارتباط با امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : من با ایشون رابطه‌ای ندارم، جز همون جمله (برو خونه من پدرت هستم) چیز دیگری از ایشون نشنیدم!
البته یه جورایی به دلم افتاده که برم «مسجد جمکران» و اونجا با اون بزرگوار دیدار کنم
اما در مورد شیردادن حضرت فاطمه زهراء (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به کودکان مومن، الان روایتش رو نمی‌تونم پیدا کنیم ولی تو روایت اینطور نوشته.
اما در مورد دیدارم با او : همینجوری داشتم راه می‌رفتم که دیدم شخصی با لباس قرمز به طرف من می‌آد، همینطور که نزدیک می‌شد سر من به پایین خم می‌شد و من دلیل این رو فهمیدم که چیه، در واقع خداوند نخواسته بود من به صورت مقدس ایشون نگاه کنیم
همینجور که نزدیک شد چشم من افتاد روی انگشتری ایشون و یه نوشته‌هایی شبیه فارسی یا عربی روش بود
در روایات اومده که «کسی که راز خودش را افشاء کند هلاک می‌شود!»
من که عادت به هلاک شدن برای معبود و معشوق دارم! چون برای ظهور امام زمان هرچی که داری باید بدی، زندگیتو عشقتو جونتو و ...
یه موضوع دیگری رو هم بگم که باورش (به نظر من) سخت‌تر از دیدار با امام زمان (تشرف) هست
و اونهم اینه که حدود ۱۵ سال پیش در اتاق خوابم دراز کشیده و فکر می‌کردم
ناگهان یه احساس آرامشی بهم دست داد و ناگهان به حالت Fading دیدم سقف داره محو می‌شه!
بعد دو تا چشم دیدم که به من نگاه می‌کرد و در چشم چپش ستاره درخشانی هست که کناره ماهه، به چشم می‌خورد! (چی گفتم!)
همینجوری با خودم فکر می‌کردیم که ناگهان در گوش چپم یه صدای زیری گفت : «تو را که اندوهی نباشد!»
بعدها در قرآن کریم خوندم که بندگان مومن و اولیاء خدا نه اندوهگین می‌شوند و نه می‌ترسند
البته در روایات گفته شده که این جمله در قبر مومنین و اولیاء به اونها مژده داده می‌شه
شاید خدا می‌دونست که این زندگی برای من مثل قبر هست!! (خیلی قبر باحالیه! دیگران تو قبر دنیا عذاب می‌کشند ما لذت می‌بریم!)
اما اینکه او فرشته بود یا شیطان و یا حتی توهم
به نظر من فرشته بود، چون در روایات خونده بودم که شخصی از امام صادق (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می‌پرسه که : شما چطور می‌فهمید که مخاطبتون فرشته هست نه شیطان؟ ایشون جواب می‌دهند که از آرامشی که به قلب ما وارد می‌شود می‌فهمیم که او فرشته هست.
من هم دقیقا همین آرامش داشتم!
در مورد شیطان هم یه بار یادم میاد نشسته بودم تو خونه که یه صدای کلفتی اسم من (مهدی) رو به تمسخر به زبان آورد!
یا یه بار که نماز می‌خوندم حس می‌کردم سه تا شیطان دور و برم ایستاده‌اند!

البته من توقع نداریم این چیزها رو کسی باور کنه، چه اینکه «شاید» یکی دیگه اینها رو بگه من هم نتونم باور کنم ولی نگفتنش خیلی آزارم می‌داد، فدای قدم‌های پاک امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) همه عالم به فدای او AngelHeart
گرامی برای هر مورد از منقولاتی که میگید باید حداقل مستند بگید وگرنه منم خیلی چیزا میتونم بگم .
تعارض در کلامتون موج میزنه و توش مراقب باش ... نشی
(۱۱/دی/۹۵ ۱۳:۱۲)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]امام ارتباط با امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : من با ایشون رابطه‌ای ندارم، جز همون جمله (برو خونه من پدرت هستم) چیز دیگری از ایشون نشنیدم!
(۲۹/آذر/۹۵ ۲۲:۱۳)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]اما در این زمان که زمان «اینترنت» هست خود امام زمان و چند بزرگوار دیگه (که روی هم ۷ نفر می‌شویم) دارند (داریم) هر کدوم تو اینترنت و وسايل دیگه فعالیت می‌کنیم تا جهان کاملا آماده بشه
وقتی شما 7 نفر دارین کار میکنین یا لیدر هستین و دارین خرابکاری میکنین که مراقب پلیس فتا باشین .یا دارین کار خیر میکنین که باید مراقب اینگونه تالارها باشین . بگذریم یه سوال ، امیدوارم اینو جواب بدی و اگه شد از اون 6 نفر دیگه بپرس که پاسخ رو دقیق بگن :
دقیقا چه فعالیتی میکیند ؟ میایین اینطور مسائل رو مطرح میکنین؟ یا اینکه میایین مثلا تو اینستا یه صفحه ایجاد میکنین که ساعت 9 صبح جمعه امام خودش پاسخکو هست و یا تو فیسبوگ یه صفجه با همین خط مشی رو اداره میکنین؟
اینو گفتی با اون کلام مرحله من یاد یه کلامی از یک شخص افتادم . بماند بعدا میگم .
دقیقا کارتون چیه ؟اینو دفعه دیگه برام بگو . البته این دیگه روایت نیست که بگی نمیتونم الان پیدا کنم. البته اگه شما دارین فعالیت صحیح انجام میدی باید بتونی از اقایی که شما رو گرد خودش اورده ( حالا شما بگو انتخاب ) کمک بگیری ک برات پاسخ بده و کلامت رو هوا نمونه .

از طرفی میگی که :
(۱۱/دی/۹۵ ۱۳:۱۲)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]اما در مورد دیدارم با او : همینجوری داشتم راه می‌رفتم که دیدم شخصی با لباس قرمز به طرف من می‌آد، همینطور که نزدیک می‌شد سر من به پایین خم می‌شد و من دلیل این رو فهمیدم که چیه، در واقع خداوند نخواسته بود من به صورت مقدس ایشون نگاه کنیم
سر برای خودش خم میشد ! پس از روی انگشتر . چه جالب . امام با لباس قرمز چه جالب . Big Grin با شما دست هم داد .
گرامی مراقب باش که در هلاکت قرارنگیری.
(۱۱/دی/۹۵ ۱۳:۱۲)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]در روایات اومده که «کسی که راز خودش را افشاء کند هلاک می‌شود!»
شما اصلا رازی نداری تا از اون جهت هلاک بشی بلکه وارد بحث دیگه شدی که مراقب هلاکت باش.
(۱۱/دی/۹۵ ۱۳:۱۲)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]و اونهم اینه که حدود ۱۵ سال پیش در اتاق خوابم دراز کشیده و فکر می‌کردم
همینجوری با خودم فکر می‌کردیم که ناگهان در گوش چپم یه صدای زیری گفت : «تو را که اندوهی نباشد
شما مراقبه زیاد انجام میدی؟
مراقب اساتید خودتون و اوراد باشین .
شیطان هم دلگرمی میده ها ، پس همیشه اونطرفی نیست . البته ظاهرش دلگرمیه اما باطنش فنا و هلاکته چون حق نیست .
پس بیشتر مراقب باش چون داری میری از دست . خدا به داد خانوادت برسه.
(۱۱/دی/۹۵ ۱۳:۱۲)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]البته من توقع نداریم این چیزها رو کسی باور کنه، چه اینکه «شاید» یکی دیگه اینها رو بگه من هم نتونم باور کنم ولی نگفتنش خیلی آزارم می‌داد، فدای قدم‌های پاک امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) همه عالم به فدای او AngelHeart
قرار هست که کسی مگه حرفای شما رو باور کنه؟ ب چه علت ؟ اینها برای شما اتفاق افتاد و دلیلی بر باورش وجود نداره البته ببخشیندا ک رک میگم .اما با این جود کلامی که میگی تناقض داره با هم .

فقط بحش اخر رو پاسخ ندادی : اعتقاد به نواب اربعه رو . و اون حدیث رو . امیدوارم دفعه بعد پاسخش رو بگی .
دیانیسوس عزیز
با افراد دیگر گروه (همونهایی که با هم میشید 7 نفر) چطور آشنا شدید؟
(۱۱/دی/۹۵ ۱۶:۳۱)سعدی نوشته است: [ -> ]دیانیسوس عزیز
با افراد دیگر گروه (همونهایی که با هم میشید 7 نفر) چطور آشنا شدید؟

هفته دیگه پاسخ میدن . ایشونم ساعت کاری داره فکر کنم. باید وقت برای نشر مطالب ... بزاره در جاهای دیگه /
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع