به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر
من دقیقا نمیدونم چرا اینطوری برخورد کردید!
مگه عجیبه که امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و برخی یارانش پیش از ظهور وعده داده شده به لحاظ رسانهای زمینه ظهور خودشون و بقیه رو آماده کنند!؟
چرا ما فکر میکنیم که امام زمان «قدیمی و متعلق به زمان تولدشه!»
خیلی عجیبه که امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) لباس قرمز بپوشه!؟
مطالبی که میگم رو تو سرچ کنید و تنبل و راحتطلب نباشید!
به جای اینکه فقط مستند آماده تصویری رو نگاه کنید
برید تحقیق کنید، زبان انگلیسی و فقه و علوم دیگه رو یاد بگیرید
نگید اینها وظیفه دیگرانه!
اما چطور من با امام زمان آشنا شدم
یادم میاد قدیما یه سایتی بود به نام «موعود» (که الان هم هستم!)
من مطالب این سایت رو میخوندم و با اینکه چیزی نمیفهمیدم (شاید میفهمیدم و الان یادم نیست!) موهای بدنم مور مور میشد و حتی اشک از چشمم میومد و بعض میکردم!
عجیب و غریب بود، چطور من به این سایت رفتم و ...
بعد کتاب «شش ماه پایانی ظهور» (یا یه همچنین چیزی)
رو خریدم و چندین بار خوندم، فوق العاده بود!
من قبلا اعتمادم به خدا این بود که اگر در موقعیت خطرناکی قرار میگرفتم نذر میکردم تا خدا منو نجات بده!!!
در مورد امامان و دین و فلان هم فقط یه سری چیزهای پیش پا افتاده میدونستم (برای همین من هرگز خانوادهام رو با اینکه خرمقدس و انقلابی! هستند رو خانواده مذهبی واقعی نمیدونم،بگزیرم)
بالاخره طوری شد که من وارد مباحث دینی و امام زمان و ... اینچور چیزها شدم، بدون اینکه بدونم چرا ! البته الان میدونم، این اسمش هدایت هست و گزینش برای یاری امام زمانم
اصلا هم چیز عجیبی نیست! من نمیدونم شما بزرگواران از چی تعجب کردید و نفرین آمون رو به جون خریدید!
اما در مورد نواب چهاگانه، نواب به انگلیسی (Proxy) هست! یعنی وسیلهای که بتونی با امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رابطه داشته باشی
خوب نواب چهارگانه تمام شده و غیبت کبری شروع شده
در این دور و زمانه که به امام زمان دسترسی نداریم، باید از آثار پیامبر و اهل بیت (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تغذیه معنوی کنیم تا ایمان و قلب و علم و حکمت و ولایتمداری و ... در ما پیشرفت کنه
حال شیعه در غیبت مثل حال بچه ۴ سالهای رو داره که باید خودش به تنهایی خودش رو بزرگ کنه!!!
یه زمانی پیشوایان ما در دسترس بودند، در دسترس مومن و کافر! قشنگ سوال میکردی و این معادن علم پاسخت رو در زیباترین حالت ممکن به تو میدادند
اما در غیبت شیعیان دچار آزمایش و گرفتار میشوند، تا روی پای خودشون بایستند، یکیشون ولی فقیه بشه یه عده مقلدش، تا امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در موفعی که واقعا به ظهور او و قیام او نیاز هست خداوند بهشون دستور و اجازه ظهور بدهد.
امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در این سالها (دوران غیبت کبری) همیشه یا در حال عبادت معبود زیبا و دوستداشتنی خودش بوده یا کارهای دیگری رو انجام میداده
یه نرمافزار هست که اسمش کتابخانه موعود هست و موسسه نور (اگر اشتباه نکنم) اون رو تهیه کرده، حتما بخرید و بخونید، اونوقت میفهمید که چرا من حرفهای عجیب و غریب میزنم!
زمان گذشت تا زمانی آمد که وسایل ارتباطی سریع و پراستفاده شدند
این چه حسنی برای پروژه ظهور داره؟
طبیعیه! چون وقتی شخص امام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خواست مطلبی رو همه بدونند و هدایت بشوند، به وسیله این ابزارها سه سوت امر و فرمان امام به همه مردم جهان برسه!!!
اصلا یکی از دلایل غیبت اینه که بشر به خدا شک کنه و بگه که «خدا هیچ کاره هست! ما انسانها هستیم که هر کاری بخواهیم میتوانیم بکنیم!»
درسته کفرآمیزه ولی بهترین ایده هست که بشر بره دنبال تولید و علم و در نهایت تولید رسانههایی با سرعت نور!
این هم پیشرفت علم در این ۱۰ سال شما رو به شک نمیاندازه که چرا اینطور نجومی علم کشف شد!؟
الان یه چیزی بگم شاید باور نکنید!
ولی واقعیت اینه که امام زمان غیر از کارهای بسیاری که میکنه یکیش مباحثه و بحث با به اصطلاح آتهایستها هست!
اگر بگم کیه باور نمیکنید!
چون در روایات گفته شده که اگر قرزندان فاطمه میدانستند که مهدی چه میکند حاضر بودند او رو با قیچی ریز ریز کنند!
ایشون با نام «من زئوس هستم» فعالیت میکنند!!!
لطفا پیش از انجام آزمایشات، «انکار» نکنید!
چون ممکنه او باشه و ممکنه او نباشه!
پس پنجاه در صد شما اشتباه میکنید!
برای همین باید خودتون آزمایش کنید
برید تو فیض بوک و یوتیوبش باهاش حرف بزنید و حرفاشو گوش بدید
اگر شیعه واقعی باشید و ایمانتون از بال پشه سستتر نباشه امام و در واقع «پدر» خودتون رو خواهید شناخت.
فریب مثل بلبل فارسی زدنش رو نخورید و نیز فریب اداهای ملحدانه!
اولا امامان به هر زبانی و حتی لحجهای میتوانند حرف بزنند و بعدش شما باید نکات ریزی که میگه رو روش فکر کنید و همینطوری چون او گفت خدا نیست قبول نکنید!
باید شنونده عاقل باشه!
ببینم نظرتون که برای من بسیار بسیار ارزشمنده، رو بدونم!