تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: روایت یک زن ایرانی از زندگی در سوییس
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۲۶/دی/۹۵ ۱۵:۵۵)علي نوشته است: [ -> ]بسیار عالی ما در یک دلیل بسیار مهم به توافق رسیدیم.
دولت اونجا مخالف اسرائیل نیست.

لذا بهش فشار مالی نمیاد.
کاملا موافقم و خب این دلیل اصلی هم قابل تغییره خدا رو شکر.من به خواست شما که فرمودید دیگه بحثی ندارید احترام می گذارم و به همین اتفاق نظر مهم اکتفا می کنم و به سایر صحبت هاتون که ممکنه مخالف باشم نمی پردازم.به امید تغییر و آبادی.همچنان از نظرات سایر دوستان استقبال می کنم.
از همون اول نظر اصلیتو می گفتی

شعارتم می دادی

دیگه دو صفحه الکی وقت بچه ها تلف نشه
سلام
توی همین ایران و توی همین تهران که اینجا به دنیا اومدیم و زندگیو درس و ازدواج کردیم ولی بازهم وقتی با هم صحبت می کنیم یکیمون میگه ایران بسیار امنه و یکیمون میگه ایران بسیار نا امنه.
این بر می گرده به تعریف امنیت که ادمای مختلف قبل از بحث کردن اول باید تکلیف خودشون رو با این تعاریف مشخص کنند.
(قدیما توی حوزه های علمیه قبل از هر چیزی طلبه ها منطق و فلسفه می خوندند تا یاد بگیرند چطور بحث کنند که وقتشون به خاطر اختلاف تعاریف تلف نشه.)
امن بودن تبدیل میشه به دو تا کلمه مختلف امنیت و ایمنی
ریشه جفتشون امن هست.خارجیا میگن safety و security
این دو کلمه باهم فرق ها دارند.
بگذریم....
علی ای تقدیر ما توی امنیت ایران کلی باهم اختلاف نظر شدید داریم اونوقت داریم روی امنیت سوئیس بحث می کینم.
ما اصلا نمیدونیم این زن اولا وقتی ایران بود کجا دقیقا زندگی میکرد با چه فرهنگ و رفاهی و ثانیا چه وقت ایران بود. و اینکه نمیدونیم این زن چه ائدولوژی و دیدگاهی نسبت به خود و جهان پیرامون داره. ایا دیدگاهش اسلامی محض هست یا اسلام سکولار و غیره؟؟!!!.....
چند وقت پیش کلیپی دیدم از آشنایی کودکان با نماز در هلند..... جالب بود برام ولی دیدم اینا اجازه ترویج نماز رو میدن ولی نه برای شیعیان.
یا حق
(۲۶/دی/۹۵ ۱۷:۲۱)Bidel.s نوشته است: [ -> ]از همون اول نظر اصلیتو می گفتی

شعارتم می دادی

دیگه دو صفحه الکی وقت بچه ها تلف نشه

هدف از این پاسختون رو درک نمی کنم. خدای نکرده هدفتون تخریب که نیست؟!
حقیر در همون صفحه اول (پاسخ شماره 10 این تاپیک) این نظرمو داده بودم و سعی در اتلاف وقت شما نداشتم. چیزی که بعد دو صفحه اتفاق افتاد اتفاق نظر با یه کاربر دیگه بود که گویا شما را خوش نیامده است.

(۲۶/دی/۹۵ ۱۷:۴۴)rezamohammadi نوشته است: [ -> ]سلام
توی همین ایران و توی همین تهران که اینجا به دنیا اومدیم و زندگیو درس و ازدواج کردیم ولی بازهم وقتی با هم صحبت می کنیم یکیمون میگه ایران بسیار امنه و یکیمون میگه ایران بسیار نا امنه.
این بر می گرده به تعریف امنیت که ادمای مختلف قبل از بحث کردن اول باید تکلیف خودشون رو با این تعاریف مشخص کنند.
(قدیما توی حوزه های علمیه قبل از هر چیزی طلبه ها منطق و فلسفه می خوندند تا یاد بگیرند چطور بحث کنند که وقتشون به خاطر اختلاف تعاریف تلف نشه.)
امن بودن تبدیل میشه به دو تا کلمه مختلف امنیت و ایمنی
ریشه جفتشون امن هست.خارجیا میگن safety و security
این دو کلمه باهم فرق ها دارند.
بگذریم....
علی ای تقدیر ما توی امنیت ایران کلی باهم اختلاف نظر شدید داریم اونوقت داریم روی امنیت سوئیس بحث می کینم.
ما اصلا نمیدونیم این زن اولا وقتی ایران بود کجا دقیقا زندگی میکرد با چه فرهنگ و رفاهی و ثانیا چه وقت ایران بود. و اینکه نمیدونیم این زن چه ائدولوژی و دیدگاهی نسبت به خود و جهان پیرامون داره. ایا دیدگاهش اسلامی محض هست یا اسلام سکولار و غیره؟؟!!!.....
چند وقت پیش کلیپی دیدم از آشنایی کودکان با نماز در هلند..... جالب بود برام ولی دیدم اینا اجازه ترویج نماز رو میدن ولی نه برای شیعیان.
یا حق

سلام به شما و تشکر از شما بابت پاسختون
کاش نمی گفتید بگذریم و ادامه می دادید تا به تعریف واحد برسیم.
اگر جزئیات بیشتری رو می دونستیم قطعا بهتر بود ولی دونستن مکان دقیق و یا ایدئولوژی خیلی هم واجب نیست. هر چند مطالبی که گفته تا حدی نگاه این خانم رو مشخص می کنه.
ولی یکی کردن تعاریف رو خیلی خوب گفتید کاش ادامه بدید.
بسم الله الرحمن الرحیم

چقدر از اینها جدیدا پخش می کنند در فضای مجازی.یکی از این نمونه ها هم بنده دیدم که مجله تلگرامی کافه زمانه نوشته بود:

نقل قول:خاطرات یک ﺍﯾﺮﺍنی مقیم ﺁﻟﻤﺎن

♦️ﺍﺯ ﺭﺍﺩﯾﻮ ﺍﻋﻼﻡ ﺷﺪ ﮐﺸﺘﯽ ﺣﻤﻞ ﭘﻨﯿﺮ ﺗﻮﯼ ﺍﻗﯿﺎﻧﻮﺱ ﻏﺮﻕ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﺑﺎ ﮐﻤﺒﻮﺩ ﻣﻮﺍﺟﻪ ﺑﺸﯿﻢ .ﻣﻦ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﺭﻓﺘﻢ ﻓﺮﻭﺷﮕﺎﻩ 10 ﺑﺴﺘﻪ ﭘﻨﯿﺮ ﺧﺮﯾﺪﻡ ﮐﻪ ﺫﺧﯿﺮﻩ ﮐﻨﻢ ،ﻣﻮﻗﻊ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺭﻭ ﺩﯾﺪﻡ دو ﺑﺴﺘﻪ ﭘﻨﯿﺮ ﺗﻮﯼ ﺩﺳﺘﺶ ﺍﺯ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﻭﻣﺪ ﺑﯿﺮﻭﻥ. ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ ﺧﺒﺮ ﻏﺮﻕ ﺷﺪﻥ ﮐﺸﺘﯽ ﺭﻭ ﺷﻨﯿﺪﯼ؟ ﮔﻔﺖ: ﺑﻠﻪ .ﺩﻭ ﺑﺴﺘﻪ ﭘﻨﯿﺮ ﺗﻮﯼ ﺧﻮﻧﻪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﺎ ﮐﻤﺒﻮﺩ ﻣﻮﺍﺟﻪ ﻧﺸﻦ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﯿﺒﺮﻡ ﺑﺪﻡ ﺑﻪ ﻓﺮﻭﺷﮕﺎﻩ. !ﺍﺯ ﮐﺎﺭﻡ ﺧﯿﻠﯽ ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﺷﺪﻡ..ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﭼﻘﺪﺭ ﺍﺧﺘﻼﻑ ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ ﻫﺴﺖ ﺑﯿﻦ ﻣﺎ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻬﺎ ﻭ ﺁﻟﻤﺎﻧﯿﻬﺎ.....
@cafeezaman
در سال 1939 وقتی مسئولين شرکت «گندم کانزاس» متوجه شدند که مادران فقیر با پارچه بسته بندی آنها برای فرزندان خود لباس درست میکنند، شروع به استفاده از پارچه های طرحدار برای بسته بندی کردند تا بچه های فقیر لباسهای زیباتری داشته باشند و در کمال مهربانی کاری کردند که آرم این شرکت با اولین شستشو پاک می شد.

هدف هم مشخص است. گرفتن اعتماد به نفس از ایرانیان ! گفتن اینکه فرهنگ شما ایراد دارد و فرهنگ ما غنی است پس به فرهنگ ما درایید! نتیجه اش می شود شنیدن این حرف از اطرافیان که "باید برم....!!!"

عجب حربه هایی دارد دشمن. از داستان اخلاقی استفاده می کند تا به هدف کثیف خودش برسد.نمونه ای از فرهنگ غربی را در جمعه ی سیاه دیدیم! یا در کشته شدن روزانه بیش از 100 نفر بر اثر تیراندازی در امریکا! و....

دوستان بیدار باشیم! این پست ها برای عوام است که شما به عنوان موذن جامعه باید مردم رو اگاه کنید!
(۲۵/دی/۹۵ ۱۱:۴۴)علي نوشته است: [ -> ]به نظر من هم اون پنج موردی که آقا محسن فرمودن موثره هم فرهنگ جامعه که خانم springly فرمودن. ولی نهایتا همه ی اینها از سیاست های داخلی و خارجی ما ناشی میشه. سوئیس با سیاست خارجی بی طرفانه و سیاست داخلی سکولارش به نتیجه فعلی خودش رسیده و ما هم با سیاست خارجی مبنی بر دشمنی با غرب و صهیونیزم و سیاست داخلی دینی به نتیجه فعلی خودمون رسیدیم. حالا سوال اینجاست که ما در ازای رفاه و فرهنگ و آرامشی که باختیم چی به دست آوردیم؟ و آیا اون چیز ارزش این باختن ها رو داره یا نداره؟
سلام

پست اولتون زیاد بود نخوندم فقط يه جاهاییش رو خوندم

در کل سوییس کشور ارومی هست ولی به طور کلی در دنیا تبلیغات علیه مسلمانان زیاده و در فشار هستن هرچند جا تا جا فرق می کنه

بی تفاوت بودن و بی طرف بودن هنر نیست دوست عزیز
البته بستگی به جهان بینی داره باید دید از کدوم زاویه داریم نگاه می کنیم

مسلمانان در سوییس امنیت دارن زندگيشون خوبه به سلامتی خدارو شکر ولی اینکه میزنید تو سر ایران درست نیست ماهم خوبیها و بدی هایی داریم
شما يه نگاه به نقشه جغرافیایی بنداز ببین سوییس کجاست و چه اندازه هست اصلا به زور باید پيداش کرد به اندازه يکی از شهرهای ماست

ولی درباره این پستتون باید گفت

سیاست اسلامی یعنی مبارزه با ظالم یعنی مبارزه با ظالمان و مستکبران اصلی دنیا که با سیاست های خود خواهانه خودشون دنیا رو به این روز انداختن

شما خودت میگی سیاست سوییس سکولار هست اونوقت سیاست سکولار از نظر اسلام صحيحه!!! البته که نه

اصلا ما حکومت تشکیل دادیم برای ریشه کن کردن نظام شیطانی مستکبران و زمینه سازی برای ظهور
شما فکر میکنید امام خمینی ره برای چی قیام کرد؟ برای نون یا برای قدرت!

شما اگر بخوای قیاس کنی باید بر اساس ایدئولوژی قیاس کنی

دنیا رفتنیست و آخرت ماندنی اینه جهان بینی مسلمانان وگرنه اگر برای دنيا بود قیام امام خمینی ره معنی نداشت شاه خیلی بهتر بود ولی این جهان بینی مادی ميشه نه اسلامی

البته از دیدگاه مادی هم مخالفت ما با استکبار جهانی طبیعی هست بدین معنی که ما هم بیشتر می خوایم و البته همیشه بین کشورها برای بدست آوردن قدرت بیشتر جنگ بوده
برعکس شما که فکر می کنید کشورتون ضعیف شده کارشناسان خارجی معتقدند ایران پتانسیل امپراطوری داره و به سرعت در حرکته و تمام این فشارها برای مهار ایرانه
اينا چیزایی هست که کارشناسان مادی غرب میگن
یعنی در هر صورت مسیر ما درسته چه مادی حساب کنی چه معنوی

اگر می بینید شما يه همچين نظری پیدا کردید به خاطر جنگ نرم غرب در داخل و خارج از کشوره وگرنه نظر مراکز مطالعاتی غرب چيزه ديگريست که بخشی از اون رو گفتم

ما اگر مادی هم حساب کنیم برای گرفتن قدرت بیشتر در دنیا لاجرم به مقابله و سهم خواهی هستیم و این هم تاوان و فشار داره

البته که دیدگاه ما مادی نیست ولی چون شما از دید مادی گفتید منم از دیدگاه مادی نظر غرب درباره پتانسیل ایران رو گفتم
نقل قول:به نظر من هم اون پنج موردی که آقا محسن فرمودن موثره هم فرهنگ جامعه که خانم springly فرمودن. ولی نهایتا همه ی اینها از سیاست های داخلی و خارجی ما ناشی میشه. سوئیس با سیاست خارجی بی طرفانه و سیاست داخلی سکولارش به نتیجه فعلی خودش رسیده و ما هم با سیاست خارجی مبنی بر دشمنی با غرب و صهیونیزم و سیاست داخلی دینی به نتیجه فعلی خودمون رسیدیم. حالا سوال اینجاست که ما در ازای رفاه و فرهنگ و آرامشی که باختیم چی به دست آوردیم؟ و آیا اون چیز ارزش این باختن ها رو داره یا نداره؟

خوب Smile

می خوای این مردم با اسرائیل دست بدن.

چون بی طرفی معنی نداره. حتی من که نه اسرائیل نه جمهوری اسلامی برام اهمیتی نداره متوجه هستم که بی طرف نیستم.

در پاسختون عرض بنمایم که این مملکت ضد اسرائیل می مونه الا آخر و تفکرات شما جاش توی کپشن های اینستاگرامه

دقت کنید! نه یه محفل سیاسی. نه یه کنفراس نه یه مقاله یا کتاب

فقط و فقط توی کپشن اینستاگرام با هشتگ #انسانم_آرزوست و سایر تز های روشنفکری

دقیقا دارم مسخره ات می کنم همشهری Smile با یه ترقه دنبال سوراخ موش می گردید. این مملکتو ببر جماعت نگه داشتن.

سوسیس کالباس نیست این مملکت که گل و بلبل باشه. جنگ نداشته. هر ماه هدف حمله تروریسی نداشته. هواپیما مسافربری اشو نزدن. 9 دی نداشته.
تا دیروز میگفتن ما چیمون از ترکیه کمتره !!
حالا که ترکیه ترکید میگن چرا ما مثه سویس نیستیم !!
میخوام ببینم یه روز میرسه که بگن چرا ما جیبوتی نشدیم !!

اینا هر روز یه کشوری رو واسه کوبیدن ایران و ایرانی علم میکنن
(۲۷/دی/۹۵ ۱:۳۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]خوب Smile

می خوای این مردم با اسرائیل دست بدن.

چون بی طرفی معنی نداره. حتی من که نه اسرائیل نه جمهوری اسلامی برام اهمیتی نداره متوجه هستم که بی طرف نیستم.

در پاسختون عرض بنمایم که این مملکت ضد اسرائیل می مونه الا آخر و تفکرات شما جاش توی کپشن های اینستاگرامه

دقت کنید! نه یه محفل سیاسی. نه یه کنفراس نه یه مقاله یا کتاب

فقط و فقط توی کپشن اینستاگرام با هشتگ #انسانم_آرزوست و سایر تز های روشنفکری

دقیقا دارم مسخره ات می کنم همشهری Smile با یه ترقه دنبال سوراخ موش می گردید. این مملکتو ببر جماعت نگه داشتن.

سوسیس کالباس نیست این مملکت که گل و بلبل باشه. جنگ نداشته. هر ماه هدف حمله تروریسی نداشته. هواپیما مسافربری اشو نزدن. 9 دی نداشته.

چه با افتخارم میگید که دارید مسخره ام می کنید.
شما با این پاسختون 2 کار کردید.
اول این لطف رو به من کردید و به من این حس غرور رو دادید که با استدلال و منطق شما رو به چنان حقارتی انداختم که این پاسخ رو دادید.
دوم هم خیانتی هست که به همفکرانتون کردید و اونها از چشم انداختید.
من حتما سعی می کنم دوستانم (مخصوصا اونهایی که همفکر شما هستن) این پاسخ شما رو ببینن.
کاش باز هم از این پاسخ ها بدید.

اما پاسخ های عزیزان امام 12 و اسلام خب شبیه برخی پاسخ های قبلی بوده و حقیر واقعا حرف تازه ای در پاسخ به این دو عزیز ندارم.
اما پست خیلی خوب جناب قلب رو حتما به زودی پاسخ میدم و ازشون تشکر می کنم که وارد این بحث شدن.
بیاین جانبدارانه به موضوع نگاه نکنیم، من یه پسر 24 ساله هستم در ایران، دانشجوی مقطعی عالی در یکی از بهترین دانشگاههای ایران هستم اما واقعا هیچ نوع حمایتی از من نمی شه.... همین بنده اگر بخوام برای ادامه تحصیل برم به همین کشور سوئیس راه برام بازه خیلی ها هم گفتن برو اما بخاطر دلبستگی به خانواده به اینکار علاقه ای ندارم.
عزیزان من بیاین قبول کنید همه ما با هم از نظر اخلاقی "گند زدیم" تا جایی که اخلاقیاتمون 70 درصد متناسب و شایسته یه مسلمان واقعی نیست... حالا این وسط هر کسی که ادعای اسلام داره بجای موضع گیری بهتره رو اخلاق خودش کار کنه...
نقل قول:
اول این لطف رو به من کردید و به من این حس غرور رو دادید که با استدلال و منطق شما رو به چنان حقارتی انداختم که این پاسخ رو دادید.

من به چیزی تعصب ندارم که بابتش تحقیر هم بشم

نقل قول:
دوم هم خیانتی هست که به همفکرانتون کردید و اونها از چشم انداختید.

همفکرای من یه مشت منافق و ملحد و تروریست فکری هستن.

نقل قول:
من حتما سعی می کنم دوستانم (مخصوصا اونهایی که همفکر شما هستن) این پاسخ شما رو ببینن.

خیلی ممنونم از زحمات بی وقفه شما

مثل اینکه اصلا تو این دنیا سیر نمی کنی؟ #هموطن_تفکر! #التماس_تفکر تو می خوای چیزی رو عوض کنی که با بنیه ای مملکت تو هم پیچیده شده
یعنی من هیچ فکری درباره ات ندارم مگر کسی که اومد یه بحثی راه انداخت تا کلمه اسرائیل به وسط بیاد و نظرش رو بده
این خط قرمز همین افرادی هست که اینجان و دارن باهات بحث می کنن.

حداقل چیزی که اینجا قبولش دارن اعضای تالار اینه که برای آسمون پرستاره و خیابون به ظاهر امن، استقلالشون رو از دست ندن
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع