۲۷/دی/۹۵, ۱۳:۰۰
(۲۶/دی/۹۵ ۲۳:۱۵)قلب نوشته است: [ -> ]سلام
پست اولتون زیاد بود نخوندم فقط يه جاهاییش رو خوندم
در کل سوییس کشور ارومی هست ولی به طور کلی در دنیا تبلیغات علیه مسلمانان زیاده و در فشار هستن هرچند جا تا جا فرق می کنه
بی تفاوت بودن و بی طرف بودن هنر نیست دوست عزیز
البته بستگی به جهان بینی داره باید دید از کدوم زاویه داریم نگاه می کنیم
مسلمانان در سوییس امنیت دارن زندگيشون خوبه به سلامتی خدارو شکر ولی اینکه میزنید تو سر ایران درست نیست ماهم خوبیها و بدی هایی داریم
شما يه نگاه به نقشه جغرافیایی بنداز ببین سوییس کجاست و چه اندازه هست اصلا به زور باید پيداش کرد به اندازه يکی از شهرهای ماست
ولی درباره این پستتون باید گفت
سیاست اسلامی یعنی مبارزه با ظالم یعنی مبارزه با ظالمان و مستکبران اصلی دنیا که با سیاست های خود خواهانه خودشون دنیا رو به این روز انداختن
شما خودت میگی سیاست سوییس سکولار هست اونوقت سیاست سکولار از نظر اسلام صحيحه!!! البته که نه
اصلا ما حکومت تشکیل دادیم برای ریشه کن کردن نظام شیطانی مستکبران و زمینه سازی برای ظهور
شما فکر میکنید امام خمینی ره برای چی قیام کرد؟ برای نون یا برای قدرت!
شما اگر بخوای قیاس کنی باید بر اساس ایدئولوژی قیاس کنی
دنیا رفتنیست و آخرت ماندنی اینه جهان بینی مسلمانان وگرنه اگر برای دنيا بود قیام امام خمینی ره معنی نداشت شاه خیلی بهتر بود ولی این جهان بینی مادی ميشه نه اسلامی
البته از دیدگاه مادی هم مخالفت ما با استکبار جهانی طبیعی هست بدین معنی که ما هم بیشتر می خوایم و البته همیشه بین کشورها برای بدست آوردن قدرت بیشتر جنگ بوده
برعکس شما که فکر می کنید کشورتون ضعیف شده کارشناسان خارجی معتقدند ایران پتانسیل امپراطوری داره و به سرعت در حرکته و تمام این فشارها برای مهار ایرانه
اينا چیزایی هست که کارشناسان مادی غرب میگن
یعنی در هر صورت مسیر ما درسته چه مادی حساب کنی چه معنوی
اگر می بینید شما يه همچين نظری پیدا کردید به خاطر جنگ نرم غرب در داخل و خارج از کشوره وگرنه نظر مراکز مطالعاتی غرب چيزه ديگريست که بخشی از اون رو گفتم
ما اگر مادی هم حساب کنیم برای گرفتن قدرت بیشتر در دنیا لاجرم به مقابله و سهم خواهی هستیم و این هم تاوان و فشار داره
البته که دیدگاه ما مادی نیست ولی چون شما از دید مادی گفتید منم از دیدگاه مادی نظر غرب درباره پتانسیل ایران رو گفتم
سلام به شما
از اون بالا من با شما موافقم تا جایی که فرمودید بی طرفی هنر نیست که خب بله هنر نیست اما دردسر نداره بی طرفی. تحریم نداره.
دوباره با شما موافقم که سوئیس وسعت و جمعیتش خیلی کمتر از ایرانه ولی با همون وسعت و جمعیت کم و بدون نفت و گازی که ما داریم تولید ناخالص ملی اش بیشتر از ماست. کشور ما با این وسعت و این جمعیت و این منابع حدود 400 میلیارد دلار در سال و سوئیس فسقلی حدود 650 میلیارد دلار در سال. حالا اگر این رو تقسیم بر جمعیت هر کشور کنیم و در واقع ببینیم به طور میانگین برای هر نفر چقدر پول هست برای شهروند ایرانی میشه نزدیک به 5000 دلار در سال و برای هر شهروند سوئیسی میشه حدود 80000 دلار در سال یعنی 16 برابر. عامل دیگه ضریب جینی هست که میگه این پخش شدن این ثروت تا چه حد به این میانگین نزدیکه و در واقع چقدر عادلانه بین ملت تقسیم میشه که باز هم برای سوئیس این ضریب پایین تر از ایرانه و در واقع اونجا عادلانه تر تقسیم میشه و اختلاف طبقاتی کمتره. همه اینها رو میتونید راحت چک کنید تو اینترنت.
سیاست مبارزه با ظالم خوبه ولی باید ارزش بهایی که بابتش پرداخت می کنیم رو بسنجیم که به نظر حقیر ارزششو نداره در حال حاضر.
بنده چون دارم کارایی خود ایدئولوژی ها رو قیاس می کنم نمی تونم بر اساس ایدئولوژی قیاس کنم. (بنده دنبال اینم که ببینم کدوم ایدئولوژی کارامد تره پس نمی تونم ایدئولوژی رو ثابت فرض کنم)
بله دنیا رفتنی است و اخرت ماندنی اما دنیا شرط رسیدن به اخرته. به جز موارد استثنا یک در چند هزار بقیه ی مردم اگر نیازهای اولیه شون فراهم نباشه نمی تونن دینداری کنن(منظور حقیر ظاهر اسلام نیست) و در واقع اخرت هم میره اگه نیازهای اولیه بره.
ببینم شما واقعا معتقدید از دیدگاه مادی حکومت شاه بهتر بود؟ من خودم در این مورد شک دارم نه رد می کنم نه تایید.
ببینید از نظر مادی من یه سری آمار دادم. اضافه می کنم که بر اساس شاخص توسعه انسانی hdr سوئیس سوم دنیاست و ایران 69 ام مشترکا با کاستاریکا. از نظر شاخص رفاه موسسه لگاتوم وضعیت خیلی بدتره سوئیس چهارم دنیاست و ایران 118. میزان تورم و بیکاری دو کشور رو هم خودتون برید جستجو کنید و ببینید دیگه گفتن نداره.
تو هر کدوم از این آمارها لینک خواستید کافیه لب تر کنید.
شما هم لطفا چند تا لینک از اون کارشناسانی که گفتید بدید(البته لینک اصلی نه نقل قول های سایت های ایرانی) تا ببینیم دقیقا منظورشون چی بوده به طور کامل.
به نظر من درست نیست که به هم بگیم تو طرز فکرت به خاطر رسانه است و ... چه بهتر که با استدلال، درستی نظر خودمون رو اثبات کنیم.
مجددا از ورود شما به گفت و گو تشکر می کنم.
(۲۷/دی/۹۵ ۶:۵۵)ramindiyar24 نوشته است: [ -> ]بیاین جانبدارانه به موضوع نگاه نکنیم، من یه پسر 24 ساله هستم در ایران، دانشجوی مقطعی عالی در یکی از بهترین دانشگاههای ایران هستم اما واقعا هیچ نوع حمایتی از من نمی شه.... همین بنده اگر بخوام برای ادامه تحصیل برم به همین کشور سوئیس راه برام بازه خیلی ها هم گفتن برو اما بخاطر دلبستگی به خانواده به اینکار علاقه ای ندارم.
عزیزان من بیاین قبول کنید همه ما با هم از نظر اخلاقی "گند زدیم" تا جایی که اخلاقیاتمون 70 درصد متناسب و شایسته یه مسلمان واقعی نیست... حالا این وسط هر کسی که ادعای اسلام داره بجای موضع گیری بهتره رو اخلاق خودش کار کنه...
سلام و خوش آمدید
هدف ما هم بحث منطقی بدون جانبداری است. بله از نظر تحصیلات اگر حق با شما نبود این همه از نخبه های ما در آمریکا و اروپا و استرالیا تحصیل نمی کردن. اگر شما معتقدید که سوئیس در بحث اخلاق اجتماعی مردمش بهتر از ایران عمل کرده میشه لطفا بفرمایید دلایل موفقیت اونها چی بوده به نظر شما؟
![[تصویر: apxf_photo_2016-03-15_03-51-48.jpg]](http://uupload.ir/files/apxf_photo_2016-03-15_03-51-48.jpg)