(۳/بهمن/۹۵ ۱۹:۵۶)سرباز منتظر نوشته است: [ -> ]بعد یازده سپتامبر هم یه عده همین حرف های شما رو میزدن
توهم خوش خیالی خوش بگذره
تو ماتریکس باش و حالشو ببر
سازنده این ساختمون یه یهودی بود
مالک ساختمون آلومنیوم هم بود
به نظر من قرار بود این یهودی ها تبدیل بشن به راکفلر های ایران
چمران: این ساختمان 33 هزار متر مربع زیربنا داشت
عضو شورای اسلامی شهر تهران:علت وجود مخرن گازوئیل ۲۰۰۰ لیتری در طبقه یازدهم پلاسکو را نمیدانیم
شما واسه خودت توهم خوش خیالی داشته باش ماهم توهم توطئه
هر وقت خواستید بفهمید توهم توطئه دارید یا نه، ببینید آیا دنبال چیزهای بی ربط برای رسیدن به حرفاتون هستید یا نه.
33 هزار متر زیربنا داشتن نمونه بارز چیزیه که ربطی به هیچی نداره ولی شما دارید ازش نتیجه گیری میکنید. جالب اینجاست که روایت 29 هزار متر به علت confirmation bias شدید شما اصلا دیده و گفته نمیشه که خوب طبیعیه.
متاسفانه این دنیا بر اساس علت و معلول بنا شده نه 33 و 11 و مثلث و چند ضلعی. و چقدر جالب که پلاسکو هم مثل ساختمونای 11 سپتامبر ریخت و پس فردا اگه معلوم بشه همه چی به صورت عادی بوده و مواد منفجره ای در ساختمان نبوده و همه چیز تقصیر خودمون و بی دقتی خودمون بوده آیا شما حاضر هستید از نظراتتون برگردید؟ من که فکر میکنم خیر، چون شما به دنبال علت نیستید، به دنبال عوامل بی ربط برای اثبات حرفاتون هستید.
بر فرض هم ۱۱ و ۳۳ دیقه فرو ریخته.
که چی؟
میخوایم نتیجه بگیریم فراماسونها و شیطان پرستا تو کشورمون فعالیت دارن؟
چندین ساله که خداداد عزیزی و دایی و ... دارن میگن همه تیما جادوگر دارن.
جادوگر که با قرآن کار نمیکنه.
سحر و جادو میکنه.
- چرا نفوذشون تو اونجا رو نمیبینیم؟
- میبینیم. اما امید داریم حل شه.
موضوع اینه که جایی از قدرتشون و نفوذشون میترسیم که خرابی و کشته بدیم.
آقای رحیم مشایی و تیم مذاکره آقای روحانی با عباس غفاری معروف ترین جن گیر در ارتباطن.
چرا اونجا دنبال عدد و ۱۱ و ۳۳ نیستیم؟
من ارتباط ۱۱ و ۳۳ دیقه با فرو ریختن ساختمان رو نه رد میکنم و نه تایید.
اما از شما میپرسم که چی؟
ما باید بترسیم؟
ما باید دست اینا رو از کشور و مقاطع مهم و حساس قطع کنیم.
اما...
متاسفانه قانونهای ما طوری نوشته شده که عملا مطالبه مردم کشکه.
قاعدتا نماینده مجلسا باید صدای ما میبودن که نیستن.
من در عجبم از اینهمه باج سبیلی که دولت داره به یه مشت خلاف کار میده.
تمام ساکنین و کسبه ساختمون به دلیل عدم توجه به هشدارها مسئول و مجرمن.
اصلا فرض هم میکنیم اونجا نه کسی نزول داده و نه کسی نزول گرفته.
چرا دولت داره لی لی به لا لاشون میذاره که از فردا همه کسبه مغازه هاشون رو بترکونن و برن وام کم بهره از بانک رفاه بگیرن و ...
منظورم کارگرا نیستا...
منظورم صاحب مغازه هاست.
حتی بیمه میگه کم اظهاری کردن که سهم کمتری پول بدن.
یه سری آدم معصوم در کنار یه مرکز فساد مالی دود شدن رفت هوا.
مردم عوض این که به فکر پاکی و نجسی پولشون باشن از ترسشون مغازه رو بیمه میکنن.
این یعنی نزول کیلو چنده!
میگیریم و میدیم تا همه ببینن با پولی که از بیمه و دولت میگیریم چطور پولدار میشیم.
همونطوری که رابرت مرداک برجهای جهانی رو بیمه کرد.
کاش تو شبکه های اجتماعی دست به دست میشد که اینه نتیجه نزول خواری و لباس های جلف تن مردم کردن.
نه این که بگیم قدرت فراماسونها زیاد بوده.
بگیم نتیجه جنگ با خدا اینه.
متاسفانه تو این عذابها هم خشک و تر میسوزن.
فقط حیف از جوونای آتش نشان که واسه چنین مکانی مردن.
حیف...
(۳/بهمن/۹۵ ۱۶:۱۹)سرباز منتظر نوشته است: [ -> ]سلام
یه نکته
اون فیلمی که خبرنگار شبکه خبر داره صحبت میکنه که همون لحظه برج فرو میریزه رو نگاه کنید.
دقیقا همون لحظه ای که برج تخریب میشه ساعت شبکه خبر رو ببینید
11:33
یعنی اتفاقی بوده؟؟!!!
به نام خدا
واقعا عجیب است !!!
نکته دیگر که برای بنده هم جای سوال هست اینکه دقیقا زمانی دوربین به روی پلاسکو زوم میکند آنهم در پخش زنده که در همان لحظه میریزد، یعنی دوربین در حالیکه خبرنگار در حال گزارش دادن است بدون دلیل از چهره او به سمت ساختمان زوم میکند و همان لحظه ساختمان میریزد که حتی در همان لحظات هم باعث تعجب بنده شد، به نظر شما این اتفاقات واقعا تصادفیست یا ماجرای دیگری از نوع یازده سپتامبر وجود دارد ؟؟؟؟؟؟
به هر حال ابهامات زیادی وجود دارد.
و نکته دیگر اینکه در فاجعه منا هم با همین اعداد روبرو هستیم مانند سالگرد وقوع حادثه یازده سپتامبر و خیلی چیزهای دیگر که انسان را به تفکر وا میدارد.
جالب اینکه کل ساختمان در همان یک دقیقه و در 11:33 فرومیریزد و حتی به 11:34 دقیقه هم نمیرسد !!
(۴/بهمن/۹۵ ۹:۴۷)truthfinder نوشته است: [ -> ]هر وقت خواستید بفهمید توهم توطئه دارید یا نه، ببینید آیا دنبال چیزهای بی ربط برای رسیدن به حرفاتون هستید یا نه.
33 هزار متر زیربنا داشتن نمونه بارز چیزیه که ربطی به هیچی نداره ولی شما دارید ازش نتیجه گیری میکنید. جالب اینجاست که روایت 29 هزار متر به علت confirmation bias شدید شما اصلا دیده و گفته نمیشه که خوب طبیعیه.
متاسفانه این دنیا بر اساس علت و معلول بنا شده نه 33 و 11 و مثلث و چند ضلعی. و چقدر جالب که پلاسکو هم مثل ساختمونای 11 سپتامبر ریخت و پس فردا اگه معلوم بشه همه چی به صورت عادی بوده و مواد منفجره ای در ساختمان نبوده و همه چیز تقصیر خودمون و بی دقتی خودمون بوده آیا شما حاضر هستید از نظراتتون برگردید؟ من که فکر میکنم خیر، چون شما به دنبال علت نیستید، به دنبال عوامل بی ربط برای اثبات حرفاتون هستید.
کاربر محترم، همین القانیان صهیونیست سرقفلی ملکی که پدربزرگ بنده مشغول به فعالیت در آن بود را برای ساخت پلاسکو ، میخواست به رقم پایین بخرد که پدربزرگ خدابیامرز بنده با او درگیر شد و به همین علت دستگیر هم شد و خیلیهای دیگر از افرادی که در آن منطقه قبل از ساخت پلاسکو مشغول فعالیت اقتصادی بودند با همین روش گویا زمینهایشان به زور غصب شد، یعنی همان کاری که اکنون صهیونیستها در سرزمینها اشغالی انجام میدهند.گ
پیام تسلیت یکی از سران صهیونیست در همان ساعات اولیه این فاجعه، چه معنایی دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۴/بهمن/۹۵ ۱۱:۲۱)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]بر فرض هم ۱۱ و ۳۳ دیقه فرو ریخته.
که چی؟
میخوایم نتیجه بگیریم فراماسونها و شیطان پرستا تو کشورمون فعالیت دارن؟
چندین ساله که خداداد عزیزی و دایی و ... دارن میگن همه تیما جادوگر دارن.
جادوگر که با قرآن کار نمیکنه.
سحر و جادو میکنه.
- چرا نفوذشون تو اونجا رو نمیبینیم؟
- میبینیم. اما امید داریم حل شه.
موضوع اینه که جایی از قدرتشون و نفوذشون میترسیم که خرابی و کشته بدیم.
آقای رحیم مشایی و تیم مذاکره آقای روحانی با عباس غفاری معروف ترین جن گیر در ارتباطن.
چرا اونجا دنبال عدد و ۱۱ و ۳۳ نیستیم؟
من ارتباط ۱۱ و ۳۳ دیقه با فرو ریختن ساختمان رو نه رد میکنم و نه تایید.
اما از شما میپرسم که چی؟
ما باید بترسیم؟
ما باید دست اینا رو از کشور و مقاطع مهم و حساس قطع کنیم.
اما...
متاسفانه قانونهای ما طوری نوشته شده که عملا مطالبه مردم کشکه.
قاعدتا نماینده مجلسا باید صدای ما میبودن که نیستن.
من در عجبم از اینهمه باج سبیلی که دولت داره به یه مشت خلاف کار میده.
تمام ساکنین و کسبه ساختمون به دلیل عدم توجه به هشدارها مسئول و مجرمن.
اصلا فرض هم میکنیم اونجا نه کسی نزول داده و نه کسی نزول گرفته.
چرا دولت داره لی لی به لا لاشون میذاره که از فردا همه کسبه مغازه هاشون رو بترکونن و برن وام کم بهره از بانک رفاه بگیرن و ...
منظورم کارگرا نیستا...
منظورم صاحب مغازه هاست.
حتی بیمه میگه کم اظهاری کردن که سهم کمتری پول بدن.
یه سری آدم معصوم در کنار یه مرکز فساد مالی دود شدن رفت هوا.
مردم عوض این که به فکر پاکی و نجسی پولشون باشن از ترسشون مغازه رو بیمه میکنن.
این یعنی نزول کیلو چنده!
میگیریم و میدیم تا همه ببینن با پولی که از بیمه و دولت میگیریم چطور پولدار میشیم.
همونطوری که رابرت مرداک برجهای جهانی رو بیمه کرد.
کاش تو شبکه های اجتماعی دست به دست میشد که اینه نتیجه نزول خواری و لباس های جلف تن مردم کردن.
نه این که بگیم قدرت فراماسونها زیاد بوده.
بگیم نتیجه جنگ با خدا اینه.
متاسفانه تو این عذابها هم خشک و تر میسوزن.
فقط حیف از جوونای آتش نشان که واسه چنین مکانی مردن.
حیف...
کاربر عزیز، چه اشکالی دارد که همچین نکاتی را هم گوشزد کرد ؟؟؟؟؟؟؟ چرا در فاجعه منا هم با همین اعداد سروکار داریم و همینطور در حادثه یازده سپتامبر و کلا در فجایع بزرگ همیشه برخی روابط عددی مشکوک و مرموز وجود دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟ اینهمه در کشور مسئولان در حال جنگ با یکدیگر هستند سر این ماجرا حالا یک نکته ریزی را که شاید بسیار هم مهم باشد را یکی از دوستان مطرح کرده اینهمه نقد و ضدیت و حتی از نظر برخی کاربران تمسخر ندارد دیگر، شاید همین نکات کلیدی حقیقت را روشن کند . به هر حال فقط خداوند متعال عالم و قادر است.
.... وحید لاهوتی [*] در اعترافات خود به همکاری و ارتباط با سازمان اعتراف و عنوان کرده بود که با یکی از عوامل سازمان در
ساختمان القانیان (پلاسکو) در خیابان اسلامبول تهران قرار ملاقاتی داشته است. مامورین دادستانی نیز جهت پیگیری و بازداشت فرد مذکور وحید لاهوتی را به قرار ملاقات برده و وی در همانجا اقدام به خودکشی میکند.
با توجه به سابقه فرار کردن وحید لاهوتی از ساختمان دادگاه ارتش رژیم شاهنشاهی در سال 1354، این بار نیز وی با دور زدن مامورین دادستانی قصد فرار داشت که
از طبقه سوم ساختمان پلاسکو به زمین افتاد و از دنیا رفت. ....
[*] فائزه هاشمی، همسر برادر وحید لاهوتی است.
به نقل از "
تبیینی بر نقش نفوذ در شخصیت حسن لاهوتی؛ دختران هاشمی رفسنجانی از افشای کدام واقعیت تاریخی واهمه دارند (خبرگزاری تسنیم)"
من نمی دونم عمدی بوده یا سهوی ولی فرو ریختن ساختمون به اون عظمت که حتماً در ساحتنش اصول مهندسی رعایت شده فقط با یه آتش سوزی عحیب به نظر می رسه.
درباره حادثه و چگونگیش حرفی ندارم

به اندازه کافی گفته شده
فقط جالبه که مردم تهران بقیه شهرها رو شهرستانی و دهاتی و بی فرهنگ و ... می دونن ولی اوج فرهنگی، بی شخصیتی و حماقتشون رو در گرفتن عکس و فیلم و سلفی از شهادت و مرگ هموطنانشون نشون دادن...
و اینقدر بی فرهنگ که به جای راه دادن به ماشینهای اورژانس و اتش نشانی بیشتر تجمع می کردن وفعالیت امدادگران ر اکند کردن
به قول مهران مدیری : تهرانی ان نوفهمن....
شهری که کمتر از صد ساله شده شهر و یک شهر تازه بدوران رسیده ای که بشه پایتخت بیشتر از این نباید ازش انتظار داشت .....
نادیا جان!
۱۰۰ سال رو از کجا درآوردین؟
همین عمر انقلاب ما و سلطنت پهلویها رو جمع کنین ۹۰ سال میشه.
قبل از اونم در زمان شاه طهماسب صفوی واسه طهران اون موقع دروازه ساختن.
سال ۱۲۰۰ شمسی.
بازم بریم عقب تر...
فرض کنیم که اصلا ری با تهران هم فرق داشته.
امامزاده صالح که تو خود تهران ۱۳۰۰ سال پیش دفن شدن.
امامزاده حمیده خاتون و جعفر تو باغ فیض.
امامزاده عینعلی و زینعلی تو پونک و ...
بازم بریم عقب تر...
همین پارسال تو مولوی اسکلت یه بنده خدایی پیدا شد که متعلق به ۷۰۰۰ سال قبل بوده.
اینها رو فقط در جواب اون ۱۰۰ سال گفتم.
وگرنه خدا میدونه که فرهنگ با قدمت سراغ کسی نمیاد.
با مطالعه و تفکر به دست میاد.
البته یک کمش هم مربوط به شعوره که ذاتیه.
یعنی بخشیش اکتسابی نیست.
جناب عدالت!
مطالعه فرمودین چی گفتم؟
میگم بر فرض هم که ۱۱ و ۳۳ دیقه بوده و این اعداد مهم بودن و اصلا کار فراماسونها بوده.
میگم اونا به عهده نگرفتن.
چرا ما کاسه داغ تر از آش بشیم و اونا رو اینقدر دقیق و ترسناک جلوه بدیم.
درستش اینه که بگیم قهر و غصب خدا سر یه مشت نزول خور فرود اومد.
یا بگیم ملکی که از اول بر پایه سنت نجس صهیونیستی ساخته شد، با آتیش خدا پودر شد.
میگم مطرح کردن زیاد این اعداد قدرتمند نشون دادن اوناست.
فقط همین...
وگرنه میتونه اتفاقی باشه یا حتی با نقشه حساب شده.
شاید از الطاف خفیه الهی بوده که در کنار این قضیه آتش نشانهای فداکاری شهید بشن تا دوباره رحم و انسان دوستی و نوع دوستی به ما برگرده.
در هر حال...
اونها هر شکری بخورن، خدا بهشون یه رکب درست حسابی میزنه و بازی به نفع خدا تموم میشه.
قدرت خدا رو بزرگ جلوه بدین.
نه قدرت فراماسونها رو.