۳/بهمن/۹۵, ۱۲:۳۶
اعتماد به یک فرد یا منبع خاص ایرادی نداره، به شرطی که این اعتماد یک پشتوانه عقلی داشته باشه. در نهایت مستقیما یا با واسطه باید رجوع کنیم به عقل خودمون.
(۳/بهمن/۹۵ ۱۴:۰۳)Islam نوشته است: [ -> ]بسم تعالی
چرا در همین تالار خودتون و سایر دوستان چنین کاری نکنید؟ هر کس هم در حد توانش در به روز نگهداشتن تاپیک کمک میکنه.
یکسری قوانین هم بگذارید مثلا هیچ بحثی نباشد و فقط خبر رد شایعه ها !
(۳/بهمن/۹۵ ۳:۳۵)Bidel.s نوشته است: [ -> ]از یه جهت خوشحالم که درک کردی من شاخص ندارم.هر ادمی حتما شاخص داره ! همین که یکی ادعا کنه من شاخصی ندارم خودش یه شاخصه !
(۳/بهمن/۹۵ ۳:۳۵)Bidel.s نوشته است: [ -> ]از یه جت ناراحتم که درک نمی کنی حرفم رو(چون شاخصت رو بهت تحمیل کردن و همون تحمیل کننده ها باید بهت بفهمونن)از کجا فهمیدی کسی چیزی رو به من تحمیل کرده !
(۳/بهمن/۹۵ ۳:۳۵)Bidel.s نوشته است: [ -> ]مسلما کسی که دنبال یه عده دیگه افتاده آخرش یه جاهایی گاف می دهانسان در هر زمینه ای (مثلا حتی یاد گرفتن کامپیوتر !) دو راه بیشتر نداره :
نقل قول:از اینجا:از کجا فهمیدی کسی چیزی رو به من تحمیل کرده !
نقل قول:قشنگ از بوی نوشته هات مشخصه چه تفکری داری و دوست داری همه هم مثل خودت فکر کننانسان در هر زمینه ای (مثلا حتی یاد گرفتن کامپیوتر !) دو راه بیشتر نداره :
1.یا ول باشه و با ازمون و خطا جلو بره
2.یا دنبال یه عده مار بلد راه بیوفته
تو دومیه ممکنه خودت به جایی برسی که دیگران هم به دنبال تو راه بیافتن تو این روش واقعا مهم نیست دنباله رو باشی یا پیشتاز ، مهم اینه به جریانی وصل بشی که داره راه درست رو میره .
مثلا تو مثال ! اگه به جای رفتن به اموزشگاه کامپیوتر بری تو قهوه خونه بشینی اشکال از خودت بوده نه از اموزشگاه !
اما دوری مسیر و امکان اشتباهی رفتن و تعدد اموزشگاه ها و سخت بودن پیدا کردن جای درست توجیهی برای انتخب اولی نیست !
(۴/بهمن/۹۵ ۴:۵۹)Bidel.s نوشته است: [ -> ]از اینجا:این که نشد ! به هر حال در مورد چیزی که آدم مطمئنه درسته نباید به شک و شبهه بیافته .
قشنگ از بوی نوشته هات مشخصه چه تفکری داری و دوست داری همه هم مثل خودت فکر کنن
(۴/بهمن/۹۵ ۴:۵۹)Bidel.s نوشته است: [ -> ]از پیشنهاد سخاوتمندانه ات هم ممنونم. با این تزی که دادی کل شهرت بتهون یا الن تورینگ رو زیر سوال بردی (حداقل بگو اینا دنبال کی راه افتادن تا حرفتو اثبات کنی)زاویه دیدت رو اصلاح کنی شاید بهتر بتونی ببینی ! تورینگ و بتهون چه خیری به نوع بشر رسوندن ؟اصلا چه خیری به حال خودشون رسوندن ؟ هر دو تاشونم که آخرای عمر با وضع ناخوشایندی از دنیا وداع کردند ؟ الان این شهرت به چه دردشون میخوره ؟البته من آدم ها رو قضاوت نمیکنم و بدتر اینکه بگم الان در چه حالی اند، اما چیزی رو میگم که ظاهر قضیه داره نشون میده .
(۴/بهمن/۹۵ ۴:۵۹)Bidel.s نوشته است: [ -> ]آزمون و خطا با ول بودن خیلی فرق داره. آدمیزاد اگه عقلش خوب کار کنه ( که برای امثال شما بعید می دونم) می تونه با همون آزمون خطا 90 درصد مسائل زندگیش رو حل و فصل کنهدر مورد مسائل انسانی واقعا این طور نیست !
10 درصد باقی هم با اعتماد به یه مکتب مناسب حل و فصل می شن
(۵/بهمن/۹۵ ۱۲:۰۸)عمار94 نوشته است: [ -> ]با این استدلال شما میشه اسم چند دانشمند معاصر رو بیارید که به بشر خیر رسونده باشن؟زاویه دیدت رو اصلاح کنی شاید بهتر بتونی ببینی ! تورینگ و بتهون چه خیری به نوع بشر رسوندن ؟اصلا چه خیری به حال خودشون رسوندن ؟ هر دو تاشونم که آخرای عمر با وضع ناخوشایندی از دنیا وداع کردند ؟ الان این شهرت به چه دردشون میخوره ؟البته من آدم ها رو قضاوت نمیکنم و بدتر اینکه بگم الان در چه حالی اند، اما چیزی رو میگم که ظاهر قضیه داره نشون میده .
نقل قول:زاویه دیدت رو اصلاح کنی شاید بهتر بتونی ببینی ! تورینگ و بتهون چه خیری به نوع بشر رسوندن ؟اصلا چه خیری به حال خودشون رسوندن ؟ هر دو تاشونم که آخرای عمر با وضع ناخوشایندی از دنیا وداع کردند ؟ الان این شهرت به چه دردشون میخوره ؟البته من آدم ها رو قضاوت نمیکنم و بدتر اینکه بگم الان در چه حالی اند، اما چیزی رو میگم که ظاهر قضیه داره نشون میده .
نقل قول:در مورد مسائل انسانی واقعا این طور نیست !
شما بیا با ازمون و خطا یه نوع سیستم حکومتی طرح کن ! درست کار کرد ما هم تجدید نظر میکنیم
(۶/بهمن/۹۵ ۲:۳۱)Bidel.s نوشته است: [ -> ]می تونی یکمی سطح مطالعه رو بالا ببری بفهمی همون کلیدی که باهاش تایپ می کنی من می خونم صدقه سری تورینگ هستاقای بیدل از نظر من کسی که چیزی رو تجربی یادگرفته ارزش داره ، چون معمولا رو یه قسمت محدود زیاد وقت میزارن و اون قسمت رو تا جاهای خوبی میفهمن .
بتهوون هم که ندارم حرفی ازش بزنم کسی که نمی شناسدش باید خودشو یه اصلاحاتی بکنه
(۶/بهمن/۹۵ ۲:۳۱)Bidel.s نوشته است: [ -> ]شما تست IQ تا حالا دادی؟به نظرم اصل موضوع رو خوب متوجه نشدی ، فرض کن یه جایی دارن حکومت تشکیل میدن ، میان از شما میپرسن که چه نوع حکومتی بهتره . شما هم یه نظر میدی قائدتا حکومت شوروی با گورباچف یا حکومت لیبرال دموکراسی با خردین ساندویج توسط جان کری و سگش در کف خیابونهای امریکا یا حکومت فاشیست و پادشاهی و .... رو دیدی از این ها هم میتونی استفاده کنی .
تاریخ برای چیه؟
حکومت کمونیست های یه جور بود یه اشکال داشت
لیبرال ها یه جور دیگه
سلطنتی ها یه جور دیگه
هرکدوم اشکال و مزایای خودشو دارن
هر کدوم یه آزمون و خطا محسوب می شن
لازم نیست خودت تست کنی