░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
باز هم واکنش های احساسی - باز هم حرف های غیر کارشناسی
نکـتــه ی اول)
یـک عمـر اسـت اوضـاع فاجعـه بار "ویـزا" و ترتیبـاتِ رسمی برای خیـل ادیب و شاعر و اساتیـدِ
دانشگاه های "یک کشور" ایـجاد کردهایم و پشت مرزهای مان نگهشان میداریم، ماننـد جنابِ
آقای محمدکاظم کاظمی، شاعر افغانستانی مقیم ایران که فرمودند: ((وقتـی من برای تمدیـدِ
کارت شناسایی خود به اداره اتباع مراجعه کرده بودم، در قسمت انتخاب شغل، مانده بودم که
کدامیک از اینها را برگزینم! (گزینـه هـای موجـود را می توانیـد در تصویـر زیر مشاهده نمایید):
![[تصویر: Capture_ALI_01.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8284970900/Capture_ALI_01.jpg)
چون در مدارک شناسایی ما باید یکی از این مشاغل ثبت میشد. به مسئول آن که اتفاقـاً و
"استثـنـائـاً" در اداره ی اتباع شخص خوشبرخوردی بود، مراجعه کردم و مشکلم را طرح کـردم.
در نهایـت با مـشـورت ایـشـان "چـوپــان" را علامت زدم، چون بالاخره شغل انبیاست!)) ایشان
بـعـدها از سوی وزارت فرهنگ به عنوان دبیر جشنواره ی شعر فجر انتخاب شدند. به علاوه ی
اینـکه تازه پارسـال با دستور رهبری در ایران بچههای همان "کشور" اجازه تحصیل پیدا کردهاند
که تازه خیـلی از مدرسه ها از ثبـت نام شـان خـودداری می کنند، از طرف دیگر هم که کلا در
فرهنگ عمومی مان اسم کشورشـان فحش شده و مثل آن پارک معروف پلاکارد میزنیم ورود
اتبـاع فلان کـشـور ممنـوع! مظلومهایی که از جنگ و انفجار و فقر و نداری به ما پناهآوردهاند و
گـول شـعارهای حمایت از مستضعفین ما را خوردهاند در کوچه و خیابان، نیروی انتظامی هرجا
گیـرشـان بیـاورد با چنان رفتار زشت و زننـدهای میگیـرد و به مرز برشـان میگرداند که زبان از
بیانش قاصر است (کلیپ در این موارد زیاد پخش شده البته الان به لطف برنامه "وطن دار"...)
بعد مایـی کـه یک همـچـنیـن رفتاری با همزبانهای مان داریـم علیـه دستور تـرامـپ، فـقـط در
مورد ایرانی ها ژست انـسـانیـت میگیـریـم و نـژادپـرسـتـی را نـقـد می کنیـم و هنـرمنـدان و
بازیگرها و ورزشـکار های مـان هم طبق معمول با قمپـز روشنـفکری کمپین اعتراضی می زنند.
(
و من ایـن وسط مانـده ام اعتـراض "پیـمان معادی - آمریکایی ایرانی تبار" را کجای دلم بذارم)
نکـتــه ی دوم)
قبلاً در پی نوشت "
این ارسال" توضیح داده ام که قانون ویزا، ناقض برجام نیست! البته مجدداً
از آقـای "عـلـی اللهیـاری" (از نویـسنـدگان کتاب گزارش ناخوانده) این موضوع را برای اطمینانِ
بیشتر پرسیدم که پرسش و پاسخ را عیناً در اینجا قرار می دهم:
![[تصویر: Capture_ALI_02.jpg]](http://s2.picofile.com/file/8284970876/Capture_ALI_02.jpg)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: بیس متن اول از یادداشت آقای "وحید اشتری" (نماینده ی کمیته صیانت از منافع ایران)
است و به قول جناب "سیف" تأثیر تحریم پاسپورت ایرانی ها توسط آمریکا بر زندگی اکثر قریب
به اتفاق مردم ایران مثل برجـام، "تـقـــریـبـــــــاً هـیــــــــــــــچ" است✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░