شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
در آستانه فرخنده میلاد منجی عالم بشریت (عجل الله فرجه الشریف) زمینه سازان ظهور قدرت خود را به رخ دشمنان کشیدند .
اینفوگرافی: رزمایش پیامبر اعظم
کد خبر:130837 -
rajanews.com/detail.asp?id=130837
بازی جنگی ایران حاوی پیام است
این روزنامه کانادایی با اشاره به رزمایش موشکی سه روزه ایران، از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمانی قدرتمند یاد کرده است. کرونیکل هرالد به نقل از خبرگزاری های ایرانی جزئیاتی از این رزمایش منتشر کرده است.
بلومبرگ:
ایران برای نشان دادن آمادگی خود رزمایش برگزار می کند
این پایگاه اینترنتی به نقل از پرس تی وی می نویسد هدف از رزمایش سه روزه سپاه پاسداران که از امروز آغاز شده به نمایش گذاشتن آمادگی و قدرت دفاعی ایران در برابر تهاجمات خارجی است.
داون:
رزمایش ایران پاسخ به تهدیدهای اسرائیل و تحریمهای اروپا
این روزنامه پاکستانی با اشاره به جزئیات رزمایش سه روزه پیامبر اعظم 7 می نویسد این رزمایش حاوی پیام آمادگی ایران برای مقابله با تهدید اسرائیل و اقدامات خصمانه ای است که اروپایی ها در پیش گرفته اند.
نیویورک دیلی نیوز:
ایران اسرائیل را به چالش می کشد
این روزنامه اقدام ایران در انجام رزمایش مذکور را پاسخ ایران به تهدیدهای نظامی رژیم صهیونیستی ارزیابی کرده و از وجود موشکهای دوبرد ایران با قابلیت هدف قرار دادن مهاجمان خبر داده است.
چاینا دیلی:
ایران در مقابل حمله احتمالی به اسرائیل هشدار می دهد
به اعتقاد نویسنده این روزنامه چینی، رزمایش موشکی ایران هشداری در مورد هر گونه اقدام نظامی علیه این کشور است. بر این اساس ایران با این اقدام خود به تهدیدهای اسرائیل پاسخ می دهد.
گفتنی است همزمان با آغاز مرحله مقدماتی رزمایش موشکی زمین به زمین نیروی هوافضای سپاه، از اولین ساعات صبح دوشنبه کلیه یگانها و پایگاههای موشکی شرکت کننده در این رزمایش مراحل آمادهسازی و نقل و انتقالات خود به مواضع از پیش تعیین شده را آغاز کردند.
با توجه به اینکه در رزمایش موشکی پیامبر اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) 7 پایگاه هوایی شبیهسازی شده در کویر مورد هدف قرار خواهد گرفت، موشکهای برد بلند، برد متوسط و کوتاه برد متناسب با مشخصات هر یک، در فواصل جغرافیایی مناسب در سطح کشور گسترش مییابند.
![[تصویر: xps6a47u4ogcbk52v3s.jpg]](http://up.vatandownload.com/images/xps6a47u4ogcbk52v3s.jpg)
بنابراین گزارش در رزمایش موشکی پیامبر اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) 7 دهها فروند از انواع موشکهای شهاب 1،2،3، موشک فاتح، موشک تندر، موشکهای زلزال، خلیج فارس و قیام به کارگیری خواهند شد.
منبع :
تابناک
خبر گذاری مهر
کم کم زهر چشم گرفتنا داره شروع میشه
آره آدمو یاد کوری خوندنای قبل از کشتی تو زورخونه ها میندازه
جنگ جنگ تا پیروزی......
سید علی آماده ایم
من یه سوال دارم .
این موشک ها که تا به حال چندین بار با موفقیت ازمایش شده وهیچ چیز جدیدی هم دراونها به کارگرفته نشده و دشمنان هم که قبلا کارایی این هارو دیدن
پس چه دلیلی داره که دوباره به همون سبک و همون موشک ها دوباره رزممایش گذاشته بشه؟
اصلا خیلی وقته چیز جدیدی ساخته و نمایش داده نشده.چرا؟
به نظرم با توجه به شرایط منطقه لازم دونستن آمادگی کشور رو نشون بدن
(۱۴/تیر/۹۱ ۱۱:۱۰)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]من یه سوال دارم .
این موشک ها که تا به حال چندین بار با موفقیت ازمایش شده وهیچ چیز جدیدی هم دراونها به کارگرفته نشده و دشمنان هم که قبلا کارایی این هارو دیدن
پس چه دلیلی داره که دوباره به همون سبک و همون موشک ها دوباره رزممایش گذاشته بشه؟
سلام .
دوست عزیز الان نزدیک به 6 یا 7 ساله که ایران برد موشک های خودش رو بالا نبرده ...!!!
به نظر شما این میتونه حقیقت داشته باشه ؟؟؟
قطعا برد موشکها بالا رفته و اینم در نظر داشته باشید ایران تو مانور نظامی هیچ وقت تمام موشکها و بردهای مفید رو به نمایش نمیزاره ...
نکته بعدی اینکه الان تهدیدها از کشورهای منطقه داره وارد میشه که نهایتا 2 هزار کیلومتر با ایران فاصله دارن .، با این حساب ایران اگر موشکی با برد 6هزار کیلومتر هم داشته باشه لزومی نداره در رزمایش به نمایش بزاره ....
نکته آخر و خیلی مهمتر اینکه د مورد مسائل نظامی دشمن با این همه نفوذ نتونسته از کار اینا سر در بیاره اونوقت ما قراره متوجه سیاست مانورهای اینا بشیم ؟؟؟!!!
(۱۴/تیر/۹۱ ۱۱:۱۰)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]من یه سوال دارم .
هدف از این رزمایش منحصرا سنجش و نمایش دقت اصابت بود ....
و همچنین وحدت فرماندهی در عملیاتهای همزمان از مسافت های گوناگون با موشکهایی با سرعتها و زوایای پرتاب گوناگون در این رزمایش تست شد.
اصابت همزمان موشکها از فواصل متنوع و با زوایای پرتاب متفاوت نکته حائز اهمیت بود.
موشک ها بدون سرجنگی انفجاری برای عدم برهم خوردن سیبل هدف شلیک شده بودند .
با توجه به گمانه زنیها قدرت انفجاری یک کلاهک میتوانست به راحتی بخشی از پایگاه مزبور را محور نماید.
به گفته فرمانده رزمایش هر موشک شهاب 3 با داشتن کلاهک جنگی یک تن چیزی در حدود 2000 متر شعاع تخریب دارد....