تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پذیرش دعوت مردمی کاندیداتوری از سوی حجت الاسلام رئیسی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
(۲۶/فروردین/۹۶ ۲۱:۵۵)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]شما که از سابقش اطلاع نداری ، میای اینجا برای ما نقدش می کنی؟ طنزه واقعا.

فکر کنم چون من این متنو نوشتم اینطور میگید اگر یکی از هم فکرای خودتون این متن رو مینوشت همچین عکس العملی نشون نمیدادید. سابقه ایشون در استان قدس و قوه قضاییه برای همه مشخصه سابقه مدیریتی که گفته شد در حوزه سیاست بود مثلا احمدی نژاد هم سابقه شهرداری داشت هم سابقه فرمانداری و استانداری یا قالیباف سابقه شهرداری داری یا روحانی هم در مدیریت جنگ حضور داشت و هم در شورای عالی امنیت ملی(مثل جلیلی!) ایشون همچین سابقه ای نداره.
2.نکته بالارو جناح اصولچرا هم قبول داره به همین دلیل ایشون رو نامزد معرفی کردن که هیچ دیکته ای ننوشته که ازش غلط بگیرن.
3.ساختار کامل آستان قدس و دخل و خرج اونجا جز برای تولیت و شخص رهبر بر کسی مشخص نیست و همین ساختار غیر شفاف باعث فسادزایی اونجا شده اتفاقا یکی از مختلسین محترم هم داماد ایشون بوده البته چیزی که ما از بیرون میبینیم قسمت پیدای کوهِ یخ هستش ایشون در این 1 سال چه گامی در جهت رفع این مشکلات برداشتن که میگید در این یک سال خیلی کارها کردن.اصلا این مشکل به کنار چه مشکلات دیگری بوده که حل کردن؟
4.ایشون بجز چند نکته کلی و شعاری برنامه دیگری ارائه ندادن این که اشتغال ایجاد میکنن و دولت کار و کرامت و این حرفها خیلی قشنگه ولی در عمل هیچ نقشه راهی ارائه ندادن!
5.به شخصه معتقدم انتخابات ایران همیشه بین و بد و بدتر بوده و روحانی هم اش دهن سوزی نیست هرچند 4 ساله ایشون از دوران طلایی احمدی نژاد خیلی بهتر بود
6.نداستن که عیب نیست برادر من شاید شما چیزایی میدونی که منِ جاهل نمیدونم اگر نکته طلایی از مدیریت 1 ساله ایشون در آستان قدس یا سوابق قبلی ایشون میدونید بگید من و امثال من هم بدونیم لطفا
7.در زمان حضور آقای رییسی در قوه قضاییه هم بنیاد شهید بهشتی پلمپ شد پسر ایشون بازداشت شد و سایت ایشون فی*ل*تر شد ولی موقع ثبت نام شاهد بودیم که اطرافیان ایشون شعار میدادن((صل علی محمد بوی بهشتی آمد)) ایشون هیچ وقت این تناقض رو روشن نکردن و نسبت بین آرای خودشون و شهید بهشتی رو هم مشخص نکردن آیا این سو استفاده از خوشنامی یک شهید در جهت منافع شخصی نیست؟؟؟
(۲۷/فروردین/۹۶ ۱۳:۱۰)خاتمي نوشته است: [ -> ]فکر کنم چون من این متنو نوشتم اینطور میگید اگر یکی از هم فکرای خودتون این متن رو مینوشت همچین عکس العملی نشون نمیدادید. سابقه ایشون در استان قدس و قوه قضاییه برای همه مشخصه سابقه مدیریتی که گفته شد در حوزه سیاست بود مثلا احمدی نژاد هم سابقه شهرداری داشت هم سابقه فرمانداری و استانداری یا قالیباف سابقه شهرداری داری یا روحانی هم در مدیریت جنگ حضور داشت و هم در شورای عالی امنیت ملی(مثل جلیلی!) ایشون همچین سابقه ای نداره.
2.نکته بالارو جناح اصولچرا هم قبول داره به همین دلیل ایشون رو نامزد معرفی کردن که هیچ دیکته ای ننوشته که ازش غلط بگیرن.
3.ساختار کامل آستان قدس و دخل و خرج اونجا جز برای تولیت و شخص رهبر بر کسی مشخص نیست و همین ساختار غیر شفاف باعث فسادزایی اونجا شده اتفاقا یکی از مختلسین محترم هم داماد ایشون بوده البته چیزی که ما از بیرون میبینیم قسمت پیدای کوهِ یخ هستش ایشون در این 1 سال چه گامی در جهت رفع این مشکلات برداشتن که میگید در این یک سال خیلی کارها کردن.اصلا این مشکل به کنار چه مشکلات دیگری بوده که حل کردن؟
4.ایشون بجز چند نکته کلی و شعاری برنامه دیگری ارائه ندادن این که اشتغال ایجاد میکنن و دولت کار و کرامت و این حرفها خیلی قشنگه ولی در عمل هیچ نقشه راهی ارائه ندادن!
5.به شخصه معتقدم انتخابات ایران همیشه بین و بد و بدتر بوده و روحانی هم اش دهن سوزی نیست هرچند 4 ساله ایشون از دوران طلایی احمدی نژاد خیلی بهتر بود
6.نداستن که عیب نیست برادر من شاید شما چیزایی میدونی که منِ جاهل نمیدونم اگر نکته طلایی از مدیریت 1 ساله ایشون در آستان قدس یا سوابق قبلی ایشون میدونید بگید من و امثال من هم بدونیم لطفا
7.در زمان حضور آقای رییسی در قوه قضاییه هم بنیاد شهید بهشتی پلمپ شد پسر ایشون بازداشت شد و سایت ایشون فی*ل*تر شد ولی موقع ثبت نام شاهد بودیم که اطرافیان ایشون شعار میدادن((صل علی محمد بوی بهشتی آمد)) ایشون هیچ وقت این تناقض رو روشن نکردن و نسبت بین آرای خودشون و شهید بهشتی رو هم مشخص نکردن آیا این سو استفاده از خوشنامی یک شهید در جهت منافع شخصی نیست؟؟؟
سلام

طبق قانون و البته قانون تالار اتهام زدن بدون منبع خلاف و قابل پیگرد است

مدیران و ناظران این تاپیک رو اصلاح کنن چون خیلی به حاشیه رفته
(۲۷/فروردین/۹۶ ۱۳:۱۰)خاتمي نوشته است: [ -> ]فکر کنم چون من این متنو نوشتم اینطور میگید اگر یکی از هم فکرای خودتون این متن رو مینوشت همچین عکس العملی نشون نمیدادید. سابقه ایشون در استان قدس و قوه قضاییه برای همه مشخصه سابقه مدیریتی که گفته شد در حوزه سیاست بود مثلا احمدی نژاد هم سابقه شهرداری داشت هم سابقه فرمانداری و استانداری یا قالیباف سابقه شهرداری داری یا روحانی هم در مدیریت جنگ حضور داشت و هم در شورای عالی امنیت ملی(مثل جلیلی!) ایشون همچین سابقه ای نداره.
سلام،

اگر واقعا دنبال حقیقت هستید من براتون وقت میذارم و توضیح میدم.
---
برای من یک مساله در انتخابات بسیار حائز اهمیته. اون هم همسو شدن دولت با رهبریه. دولتی که به حرف رهبرش واقعا گوش کنه چه سیاست خارجیش چه اقتصادش و مسائل دیگش حل میشه.

آقای رییسی تو این یکسال در آستان قدس کاملا مطیع رهبر بودن و اصلا حسابرس های سازمان از سمت خود رهبر میومدن ( نفوذ رهبری مسائل مالی سازمان رو شفاف و حل کرد ) خیلی تغییرات توی سازمان های زیرمجموعه ایجاد شد.

ریخت و پاش ها و بداخلاقی هایی توی این آستان قدس بود که من همیشه ناراحت می شدم و فکر می کردم کل مجموعه مشکل داره اما تویه این یکسال متوجه شدم دلیلش چی بوده. رییسی بدرستی آستان قدسو به یه مسیر بهتر و مردمی چرخوند.

توی سخنرانی هاشون حضور داشتم ، یک فرد حرف هایی که برای زدن انتخاب می کنه نشون میده چه تفکراتی داره. این آدم آرمان فلسطینو تو حرفاش فراموش نمی کنه.

من دنبال یک رییس دولتم که مطیع رهبری باشه و آقای رییسی امتحانشو تا اینجا پس داده ، من بخاطر تقویت رهبر دارم بهش رای میدم.

هیچ چیز دیگه ام جز رهبر برام مهم نیست و مشکلات ما ناشی از همین عدم تبعیته.
(۲۷/فروردین/۹۶ ۱۵:۱۰)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]اون هم همسو شدن دولت با رهبریه. دولتی که به حرف رهبرش واقعا گوش کنه چه سیاست خارجیش چه اقتصادش و مسائل دیگش حل میشه.

خب زمان آقای احمدی نژاد این اتفاق افتاد ولی آیا همه مشکلات حل شد
(۲۷/فروردین/۹۶ ۱۵:۱۰)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]سلام،

آقای رییسی تو این یکسال در آستان قدس کاملا مطیع رهبر بودن و اصلا حسابرس های سازمان از سمت خود رهبر میومدن ( نفوذ رهبری مسائل مالی سازمان رو شفاف و حل کرد ) خیلی تغییرات توی سازمان های زیرمجموعه ایجاد شد.

ریخت و پاش ها و بداخلاقی هایی توی این آستان قدس بود که من همیشه ناراحت می شدم و فکر می کردم کل مجموعه مشکل داره اما تویه این یکسال متوجه شدم دلیلش چی بوده. رییسی بدرستی آستان قدسو به یه مسیر بهتر و مردمی چرخوند.
من نمیدونم شغل شریف شما چیه ولی احتمالا در یکی از زیرمجموعه های اونجا مشغولید که براتون ملموس بوده چون این تغییراتی که شما میگید بازتابی نداشته.البته حسابرسی ها قبل از ایشون هم از طرف رهبری میومدن من منظورم اینه که اجازه نظارت دولت و مجلس داده بشه و مالیاتش هم پرداخت بشه.

(۲۷/فروردین/۹۶ ۱۵:۱۰)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]توی سخنرانی هاشون حضور داشتم ، یک فرد حرف هایی که برای زدن انتخاب می کنه نشون میده چه تفکراتی داره. این آدم آرمان فلسطینو تو حرفاش فراموش نمی کنه.
سیاست های نظام درباره سوریه-فلسطین-و.....از طرف رهبری تبیین میشن وبا تغییر دولت ها تغییر نمیکنن.چیزی که در انتخاب رئیس جمهور باید بهش توجه کنیم بیشتر مسائل داخلی هستش.در زمینه فلسطین و لبنان و اینا تا زمانی که حضرت اقا خودشون نظارت میکنن هیچ دولتی نمیتونه منحرف بشه و کمک ها هم ادامه پیدا میکنه

(۲۷/فروردین/۹۶ ۱۵:۱۰)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]من دنبال یک رییس دولتم که مطیع رهبری باشه و آقای رییسی امتحانشو تا اینجا پس داده ، من بخاطر تقویت رهبر دارم بهش رای میدم.

هیچ چیز دیگه ام جز رهبر برام مهم نیست و مشکلات ما ناشی از همین عدم تبعیته.
اعضای شورای نگهبان از طرف رهبری تعیین میشن و کاندیداهارو تعیین صلاحیت میکنن فکر نمیکنم با وجود نظارت استصوابی کسی که با رهبری زاویه داشته بتونه تائید صلاحیت بشه اگر همچین اتفاقی بیفته اول از همه باید یقه ی آقای جنتی و دوستانشون رو بگیریم.....

(۲۷/فروردین/۹۶ ۱۵:۱۰)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]سلام،

اگر واقعا دنبال حقیقت هستید من براتون وقت میذارم و توضیح میدم.
ممنونم از شماRose
به نام خدا

اولین سخنان جلیلی پس از عدم ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری

صبح یکشنبه 27 فروردین تعدادی از فعالان فرهنگی، اقتصادی و سیاسی با دکتر سعید جلیلی دیدار و گفتگو کردند. اهم سخنان دکتر جلیلی در این دیدار به شرح ذیل است:

دیروز در بیانیه ای رسمی عدم ثبت نام در انتخابات را اعلام کردیم اما این به معنای اتمام کار ما نیست بلکه کار ما جدی تر از گذشته باید ادامه یابد.

یک علتی که بنده در این عرصه وارد نشدم این بود که نیروهای انقلابی تجمیع بشوند تا گفتمان انقلاب به درستی شکل بگیرد زیرا در بین نامزدها حتما یک نفر نسبت به دیگران اصلح است.

وظیفه ما این است که اصلح را بشناسیم و کمکش کنیم نه اینکه خود را کنار بکشیم و بگوییم فراتر از بقیه هستیم و هیچ کاری انجام ندهیم!

حمایت مان از اصلح باید ذیل ملاحظات و گفتمان انقلاب باشد چنانچه اگر بنده هم وارد این عرصه می شدم باید حمایتتان از بنده را مشروط به پایبندی ام به گفتمان انقلاب می کردید.

اینکه ما منتظر باشیم تا در دولتی که با ما همسو نیست مشکلات و ناکارآمدی ها بیشتر شود تا در اثر آن مردم به ما اقبال پیدا کنند درست نیست و چنین نگاهی مبنای دینی ندارد، باید تلاش کرد اگر راه حل مساله ای را می دانیم کمک کنیم تا مشکلات مردم و کشور حل و فصل شود.
(۲۷/فروردین/۹۶ ۲۳:۵۶)مصباح نوشته است: [ -> ]به نام خدا

اولین سخنان جلیلی پس از عدم ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری

صبح یکشنبه 27 فروردین تعدادی از فعالان فرهنگی، اقتصادی و سیاسی با دکتر سعید جلیلی دیدار و گفتگو کردند. اهم سخنان دکتر جلیلی در این دیدار به شرح ذیل است:

دیروز در بیانیه ای رسمی عدم ثبت نام در انتخابات را اعلام کردیم اما این به معنای اتمام کار ما نیست بلکه کار ما جدی تر از گذشته باید ادامه یابد.

یک علتی که بنده در این عرصه وارد نشدم این بود که نیروهای انقلابی تجمیع بشوند تا گفتمان انقلاب به درستی شکل بگیرد زیرا در بین نامزدها حتما یک نفر نسبت به دیگران اصلح است.

وظیفه ما این است که اصلح را بشناسیم و کمکش کنیم نه اینکه خود را کنار بکشیم و بگوییم فراتر از بقیه هستیم و هیچ کاری انجام ندهیم!

حمایت مان از اصلح باید ذیل ملاحظات و گفتمان انقلاب باشد چنانچه اگر بنده هم وارد این عرصه می شدم باید حمایتتان از بنده را مشروط به پایبندی ام به گفتمان انقلاب می کردید.

اینکه ما منتظر باشیم تا در دولتی که با ما همسو نیست مشکلات و ناکارآمدی ها بیشتر شود تا در اثر آن مردم به ما اقبال پیدا کنند درست نیست و چنین نگاهی مبنای دینی ندارد، باید تلاش کرد اگر راه حل مساله ای را می دانیم کمک کنیم تا مشکلات مردم و کشور حل و فصل شود.

دکتر جلیلی حرکت شرافتمندانه ای کرد. امیدوارم مردم در آینده این تصمیمشو فراموش نکنن. با اینکه همین الانشم نمی بینن
(۲۷/فروردین/۹۶ ۲۰:۰۱)خاتمي نوشته است: [ -> ]من نمیدونم شغل شریف شما چیه ولی احتمالا در یکی از زیرمجموعه های اونجا مشغولید که براتون ملموس بوده چون این تغییراتی که شما میگید بازتابی نداشته.البته حسابرسی ها قبل از ایشون هم از طرف رهبری میومدن من منظورم اینه که اجازه نظارت دولت و مجلس داده بشه و مالیاتش هم پرداخت بشه.
درسته ، اما در این باره نمی تونم بیشتر توضیح بدم یا برای خودم بد میشه یا برای سایت.اما تکرار می کنم که آستان قدس واقعا با مدیریت ایشون 100 برابر بهتر شد. جوری ایشون مسئوله که مردم میتونن برن مستقیم باهاش حرف بزنن و مشکلاتشون رو بگن. من اطلاع دارم که ایشون برای نامزدی دو دل بود برای همین این زحمات یکسالش رو به حساب تبلیغات و ریا نمیذارم. حداقل من می دونم که اینطور نبوده.
نقل قول:سیاست های نظام درباره سوریه-فلسطین-و.....از طرف رهبری تبیین میشن وبا تغییر دولت ها تغییر نمیکنن.چیزی که در انتخاب رئیس جمهور باید بهش توجه کنیم بیشتر مسائل داخلی هستش.در زمینه فلسطین و لبنان و اینا تا زمانی که حضرت اقا خودشون نظارت میکنن هیچ دولتی نمیتونه منحرف بشه و کمک ها هم ادامه پیدا میکنه
من یه قانون کلی رو بهتون میگم. اگه شما سر یک مساله ای تو زندگیتون کوتاه بیاید یا به هر جهتی سرش معامله کنید و بیخیالش بشید. این اتفاق برای بقیه مسائل زندگیتون هم صادق میشه.یعنی میشی یک معامله گر ، ازدواجت میشه معامله ، شغلت میشه زد و بند کردن و ... رهبری سیاست ها رو تعیین می کنه اما اون کسی که باید اجرا کنه باید بهش اعتقاد داشته باشه! واقعا شما اصلی ترین مساله رو که آرمان فلسطین هست رو نادیده می گیری باقی مسائل هم برات کشک میشه.یعنی نه به اقتصاد مقاومتی اعتقادی داری نه به استقلال کشورت. اینا همش در یک راستا هست جدا از هم نیست. اون کسی که مطیع باشه میتونی ازش انتظار داشته باشی تو باقی موارد هم دلسوز مردم و کشورشه. ولی وقتی با یه فرد روبرویی که به هیچ چی اعتقاد نداره نمیتونی ازش انتظار داشته باشی موفق بشه.
نقل قول:اعضای شورای نگهبان از طرف رهبری تعیین میشن و کاندیداهارو تعیین صلاحیت میکنن فکر نمیکنم با وجود نظارت استصوابی کسی که با رهبری زاویه داشته بتونه تائید صلاحیت بشه اگر همچین اتفاقی بیفته اول از همه باید یقه ی آقای جنتی و دوستانشون رو بگیریم.....
راستش اگه بخوایم اونقدر سخت بگیریم فکر نکنم هیچ حزبی بتونه از همین فی*ل*تر رد بشه ، اونجوری میشد کره شمالی. بعنوان مثال بنظرم شورای نگهبان با یک نگاه به کتب آقای روحانی که اعتقاد به اقتصاد مینارد کینز داره باید رد صلاحیتش می کرد. من جای اونا نیستم و نمی دونم چقدر باید سخت گرفت.
نقل قول:ممنونم از شما
ارادتمندمRoseRose

(۲۷/فروردین/۹۶ ۱۷:۰۴)پارمیس نوشته است: [ -> ]خب زمان آقای احمدی نژاد این اتفاق افتاد ولی آیا همه مشکلات حل شد

اوهوم.

من راستش انتظارم بیجاست اگه فکر کنم همه ی مشکلات با اومدن یه دولت همسو حل میشن. اصلا چنین اتفاقی نمی افته چون دشمن برای انتقام گرفتن سعیش رو معطوف به تضعیف یا انحرافش می کنه. بلایی که سر احمدی نژاد آوردن و این آدمو به قعر کشیدن وحشتناکه از نظرم.

قابل توجه شما ، من 84 حق رای نداشتم ، 88 هم به احمدی نژاد رای ندادم.Blush

(۲۸/فروردین/۹۶ ۰:۳۵)Bidel.s نوشته است: [ -> ]دکتر جلیلی حرکت شرافتمندانه ای کرد. امیدوارم مردم در آینده این تصمیمشو فراموش نکنن. با اینکه همین الانشم نمی بینن

مهم خدا و امام زمان بودن که دیدنش. واقعا از خودش گذشت ... حرف نزد واقعا عمل کرد.

یکی از آثار این کار خوبش این بود که صدق نیتش بهم ثابت شد و بهتر شناختمش.
(۲۸/فروردین/۹۶ ۱:۱۷)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]فکر نکنم هیچ حزبی بتونه از همین فی*ل*تر رد بشه ، اونجوری میشد کره شمالی. بعنوان مثال بنظرم شورای نگهبان با یک نگاه به کتب آقای روحانی که اعتقاد به مینارد کینز داره باید رد صلاحیتش می کرد.

در کل ان شا الله هرکی رئیس جمهور بشه خیر باشه.فقط یک نکته جالبی درباره اقتصاد فرمودید که خیلی جا برای صحبت داره هرچند این تاپیک مناسب نیست.ما هم در جناح اصولگرا و هم اصلاح طلب از اول انقلاب افرادی داریم که در مدل اقتصادی مخالف اروپا هستن.البته امروز بیشتر اصولگرا ها تاکید میکنن ولی اصلاح طلب ها هم اونطور بودن اوایل.
ما بالا بریم پایین بیاییم از لحاظ اقتصادی التقاطی هستیم!هرچند مسلمونیم ولی فلسفه اقتصادی هر دو جناح سوسیالیستی هستش.در موارد افراطی مخصوصا در راست افراطی حتی به کمونیستها نزدیک میشه(فقط از لحاظ مدل اقتصادی)
به شخصه معتقدم بزرگترین اشتباه ما اول انقلاب مصادره و دولتی کردن کارخونه ها بود.کشورهای دنیا نگاه کنید ببینید ترکیه کجا قرار داره امثال ما کجا قرار دارن.ترکیه کجاست کوبا و ونزوئلا کجان؟طلایی ترین دوره اقتصادی ما دهه 40 شمسی بود که هیچوقت تکرار نشد دلیلش هم دیدگا ه های چپی بعد انقلاب بود.تنها راه نجات ما از فقر بازار آزاد هستش.اولین نفری که بعد انقلاب به این موضوع اشاره کردمرحوم هاشمی بود اصلاح طلب ها هم با 20 سال تاخیر فهمیدن چی میگفت.مشکل ما ینه که سرمایه دارهارو به اسم اشرافی گری میکوبیم درحالی که بین سرمایه درای و تولید ثروت با اشرافی گری و ثروت غیر مولد خیلی فرق هست.سرمایه دار و پولدار بودن گناه نیست.
پ.ن: البته اتفاقا مینارد کینز از دخالت دولت در اقتصاد دفاع میکنه و نوعی سوسیال دموکراسی ارائه میده که شباهت زیادی به سوئد امروزی داره و کاپیتالیستهای آمریکایی هم بدجور باهاش مخالف هستن.البته اینا اطالاعات عمومی من بود نمیدونم چقدرش درسته...
پ.ن2:بازار ازاد فحش نیست انواع مختلفی هم داره مثلا بین آلمان و آمریکا خیلی فرق هست یا مثلا سوئد با اینا خیلی فرق میکنه و بحث طولانی میخواد ولی در کل دولت سیاست های اقتصادیمون بعد انقلاب غلط بوده(نظر شخصی)
دوستان نظرتون چیه؟
:

آقای رئیسی عجله کردید.

قبل از تایید نامزدی تان توسط شورای نگهبان توصیه نامه نوشتن به صداوسیما چه وجهی دارد!

نامه نگاری کاندیداها سنتی بود که در دوره احمدی نژاد رواج پیدا کرد. اما این شیوه به دلیل استفاده بی رویه ای که هشت سال از آن صورت گرفت از درجه اعتبار ساقط شد.

شاید به همین دلیل امروز اغلب کارشناسان از نامه نگاری های ابراهیم رئیسی و تکرار آن رویّه منسوخ اظهار شگفتی کردند.

اما بازتاب های نامه رییسی به اینجا محدود نماند ، خبرها حاکی از آن است که حرکت اخیر قاضی رئیسی به مذاق سیاسی اعضای جمنا نیز خوش نیامده ست. تا جایی که برخی از آنها گفته اند، قاضی ابراهیم رئیسی شتابزده عمل کرد زیرا این نوع نامه نگاریها قبل از اعلام اسامی کاندیداها از سوی شورای نگهبان بی معنی است.
.
حسین_کنعانی مقدم اصولگرای عضو جمنا در این باره می گوید: .
نوشتن نامه قاضی رییسی به رئیس سازمان صداو سیما زود بود؛ چون هنوز شورای نگهبان کسی را به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری تایید نکرده است.

شاید بهتر بود بعد از این که شورای نگهبان چنین اعلامی می کرد ، ایشان نامه ای به شورای نگهبان در قالب قانون انتخابات می نوشت. ایشان(آقای رئیسی) الان یک شهروند عادی کشور است .
.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع