تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نامزد اصلح درانتخابات ریاست جمهوری آقای روحانی است!؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
با نام ویاد خدا
درود بر محمد صدرا
ظاهرا این بار با شمشیر بسراغ بنده آمده اید باکی نیست باید ازخداوند طلب صبر وتحمل کنید و پس از اندیشه پاسخ منطقی به نوشته ها بفرمائید .درهر حال بنده درخدمت دوستان هستم اگر نظرات بنده باب میل نیست براساس آزادی بیان آنرا بپذیرید پیروز باشید
یعنی تمام کارهات شبیه این نشریه های زنجیره ایه. خودشون قتل های فلان رو راه میندازن، خودشون خفقان راه میندازن، خودشون ... اون وقت دادشون هواست که آی ما مظلومیم.

نه قربان مقل اینکه شما خیلی خوب آموزش دیدی با پنبه سر ببری.

به خدا پناه میبرم از شر شیطان رانده شده.

پ.ن.
هرچی باشه شاگردی روباه پیر رو تو گلاسکو کردند دیگه. تو این کارها حرفه ای هستند، کارشون رو خوب بلدند.
با نام ویاد خدا
درود بر محمدصدرا
برادرم بهمان قرآنی که باور داری من هم بهمان قران باور دارم قرار نیست اندیشه من مانند شما باشد خداوند بندگان خودرا گوناگون آفریده است . بنده در امر انتخابات معتقدم که آقای روحانی اصلح از بقیه است چرا که دردوره اول گرفتار مشکلات گذشته بود ودردوره دوم میتواند مشکلات اقتصادی را کم کند ودوم اینکه رهبری هم با یک دوره ای کردن ریاست جمهوری موافق نیستند همانطور که درمورد احمدی نژاد فرمودند .آیا این امر برای شما درکش مشکل است؟ نامزدانی که وارد میدان شده اند کدامیک سابقه اجرائی دارند؟ اگر آقای احمدی نژاد بیاید خوب است؟ شما هم در این موارد نظر بدهید چرا به بنده اتهاماتی میزنید که فردارروز نزد خداوند گرفتار شوید پیروز باشید
(۲۹/فروردین/۹۶ ۱۷:۳۳)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]با نام ویاد خدا
درود بر محمدصدرا
برادرم بهمان قرآنی که باور داری من هم بهمان قران باور دارم قرار نیست اندیشه من مانند شما باشد خداوند بندگان خودرا گوناگون آفریده است
من هیچ وقت به این ایرادی نگرفتم. من فقط به مطالب خلاف واقع شما ایراد می گیرم.

(۲۹/فروردین/۹۶ ۱۷:۳۳)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]دوم اینکه رهبری هم با یک دوره ای کردن ریاست جمهوری موافق نیستند همانطور که درمورد احمدی نژاد فرمودند
دروغ محضی هست که شما به رهبری نسبت میدید. بارها ایشون گفتند من به نامزدی نظری ندارم و کسی نمی دونه انتخاب من کیه هر کسی همچین چیزی گفت کذبه.

(۲۹/فروردین/۹۶ ۱۷:۳۳)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]آیا این امر برای شما درکش مشکل است؟ نامزدانی که وارد میدان شده اند کدامیک سابقه اجرائی دارند؟ اگر آقای احمدی نژاد بیاید خوب است؟ شما هم در این موارد نظر بدهید چرا به بنده اتهاماتی میزنید که فردارروز نزد خداوند گرفتار شوید پیروز باشید
خیر. برای من درکش مشکل نیست. اما شماها رو خوب میشاسم. برای شما درک اینکه ایران ایرن انقلابیه و تنها راه ما انقلابی بودنه. تنها راه ما اسلام ضد آمریکاییه و تنها راه ما پیروی محض از امامه مشکله.

این شمایید که مطالب بدون سند میارید. همین چند دقیقه پیش آقای بیداری یکی از اونمطالب خلافت رو که از روی مطالب بی سند تلگرامی به امام نسبت داده بودی بست.

توصیه می کنم شما از قیامت و حساب و کتاب خدا بترسی و مطالب بدون سند ارائه ندی.

پ.ن.
ضمناً مالتای یوزر بودن خلاف قوانین سایته جناب برادری که به قیامت اعتقاد داری. محض اطلاع.
بایاد ونام خدا
درود برشما وتشکر
درست است هرجا خلاف بود بنویسید تا پاسخ دهم
رهبری درمورد افراد نظر نمیدهند بلکه یک سنت رایج در نظام بوده وایشان از این سنت در زمان احمدی نژاد که موسوی وارد میدان شد حمایت کردند
منظور شما از انقلابی حتما غیر قانونی نیست وتبعیت ازقانون مطرح است .کدامیک از روسای جمهور گذشته مطیع قانون بودند؟ آیا از روحانی قانونمدارتر کیست؟ وبهرحال کاندید شما کیست؟ من نظرم را نوشتم شما هم بنویسید .رد کردن ساده است اثبات مشکل است پیروز باشید
(۲۹/فروردین/۹۶ ۱۹:۰۲)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]کدامیک از روسای جمهور گذشته مطیع قانون بودند؟ آیا از روحانی قانونمدارتر کیست؟
برجام،
شروط نه گانه.

اقتصاد مقاومتی،
رکورد واردات،
اشتغال،
...

بدون شرح!!!!
با نام ویادخدا
درود برشما وتشکر
اگر انصاف میداشتید مینوشتید که آقای خاتمی ارهر رئیس جمهوری قانونمدارتر بودند وآقای احمدی نژاد بارها بی قانون کردند وهنوز هم ادامه دارد
اما درمورد آقای روحانی اختلاف نظر بی قانونی نیست مثلا الان میان بنده وشما درمورد یک امر اختلاف است هیچیک ازما مخالف قانون نیستیم در چارچوب قانون اساسی هر کدام آزادیم که نظرات خودرا داشته باشیم .در امور یادشده ازسوی شما میتواند اختلاف نظر میان دولت ورهبری باشد وایرادی نیست خود رهبری هم فرمودند که مخالف نظرات بنده مخالفت با نظام نیست .
اگر مردم دولتی را برگزینند که نظراتش با رهبری نزدیک باشد نمونه اش دولت گذشته است که نظام را در چاه ویل انداخت ودوسال وقت دولت فعلی برای درآوردن ازچاه انرژی گرفت .اگر دولت منتخب هم با نظرات رهبری همسو نباشد این مشکلات هم هست .بهرحال دنیا محل گذر وآزمون است وقرار نیست که همه چیز با هم بخواند .چه بسا اختلاف موجب رشد مردم شود واتحاد خزانه ملت را خالی وبه یغما برد.باید به انتخاب مردم احترام گذاشت . انشاء الله اگر حقه ای درکار نباشد دردوره دوم آقای روحانی کارهای مهمی انجام خواهند داد.پیروز باشید
(۲۹/فروردین/۹۶ ۲۰:۰۸)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]با نام ویادخدا
درود برشما وتشکر
اگر انصاف میداشتید مینوشتید که آقای خاتمی ارهر رئیس جمهوری قانونمدارتر بودند وآقای احمدی نژاد بارها بی قانون کردند وهنوز هم ادامه دارد
اما درمورد آقای روحانی اختلاف نظر بی قانونی نیست مثلا الان میان بنده وشما درمورد یک امر اختلاف است هیچیک ازما مخالف قانون نیستیم در چارچوب قانون اساسی هر کدام آزادیم که نظرات خودرا داشته باشیم .در امور یادشده ازسوی شما میتواند اختلاف نظر میان دولت ورهبری باشد وایرادی نیست خود رهبری هم فرمودند که مخالف نظرات بنده مخالفت با نظام نیست .
اگر مردم دولتی را برگزینند که نظراتش با رهبری نزدیک باشد نمونه اش دولت گذشته است که نظام را در چاه ویل انداخت ودوسال وقت دولت فعلی برای درآوردن ازچاه انرژی گرفت .اگر دولت منتخب هم با نظرات رهبری همسو نباشد این مشکلات هم هست .بهرحال دنیا محل گذر وآزمون است وقرار نیست که همه چیز با هم بخواند .چه بسا اختلاف موجب رشد مردم شود واتحاد خزانه ملت را خالی وبه یغما برد.باید به انتخاب مردم احترام گذاشت . انشاء الله اگر حقه ای درکار نباشد دردوره دوم آقای روحانی کارهای مهمی انجام خواهند داد.پیروز باشید
حقوق های نجومی

کرسنت

برجام

opc

...
بدون شرح!!!
با نام ویاد خدا
درود برشما
ظاهرا دل شما از خیلی حرفها پر است من بسهم خود تلاش میکنم باختصار رفع ابهام کنم
1- حقوق های نجومی از دوران آقای هاشمی ایجادشد وادامه داشت تا دردوره آقای روحانی سرانجام گرفت البته از زمین های نجومی درشهرداری وحقوق های نجومی در قوه قضائیه ونهاد رهبری خبری نیست؟ مردم خبری ندارند
2-برجام بهترین دست آورد دولت تدبیر پس از ملی شدن صنعت نفت است وباید مورد تقدیر قرار گیرد چه در مساله نفت دولت مصدق تنها با انگلیس روبرو بود اما در برجام با شورای امنیت وسازمان ملل. ضمن اینکه مشکلات تحریم از گذشته بجا مانده بود
3-بنده از کرسنت واو پی سی اطلاعی ندارم تا نظر بدهم شما بیشتر بنویسید تا اگر پاسخی داشتم بدهم
4- دولت روحانی دولت امام زمان نیست که معصوم باشد دولت نائب امام زمان است پس حتما ایراد هم دارد اما سر جمع یک سرو گردن از دولتهای پس از جنگ بالاتر است پیروز باشید
(۲۹/فروردین/۹۶ ۲۱:۲۲)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]....

ببین نفهم نیستیا ، ولی ادای نفهما رو خوب در میاری [تصویر: 3ea3af3cf1f2a75b62bec201c87cd995.png] موجود جالبی هستی باید ببرن آنالیزت کنن[تصویر: d7eb07636b5738a73a9e1d6b53310ee3.png]
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع