شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
نقل قول:انقلابی یعنی چه؟ این اصطلاحی است که کمونیستها بکار میبرند مانند چه گوارا که میخواست انقلابی باشد لذا کاسترو اورا از کوبا بیرون کرد تا برود درجای دیگر انقلابی باشد چرا که کاسترو نیاز به قانون درکشورش داشت
خیلی تمیز تیشه برمیداری که ریشه بزنی
انقلابی مفهومی مستقل از چپ و راست هست.
البته شخصیت چه گوارا هم محدود به چپ و راست نبود
با نام ویاد خدا
درود برشما وشب بخیر
کسی تیشه بریشه میزند که ادعای انقلابی میکند چون تبعیت ازقانون تیشه نیست بلکه تحکیم قانون است. کدام پیامبر وامام معصوم انقلابی بودند؟ آنان اصلاحگر بودند نه انقلابی (نیامده ام جز برای اصلاح دین جدم امام حسین ع) ببینید امام در دوره یزید چنین جمله ای میفرمایند . حال برای کشورما انقلاب لازم است؟ یا اصلاح امور ؟ آیا مفهوم انقلابی همان قانونمداری است ؟ در اینصورت با هم همراهیم وبازی با الفاظ معنی ندارد مردم را سرگردان نکنیم . یکی از اقدامات انقلابی سال 68 همان رویدادی است که آقای رئیسی نامزد ریاست جمهوری درآن بودند .اقدامی که نه تابع قانون اساسی بود نه قوانین دادگستری ونه قوانین بین المللی تنها انقلابی بود که امروز گریبان همه را گرفته است پیروز باشید
من دیپلمات نیستم، من انقلابیام
امام خامنه ای
من دیپلمات نیستم، من انقلابیام، حرف را صریح و صادقانه میگویم. دیپلمات یک کلمهای را میگوید، معنای دیگری را اراده میکند. ما صریح و صادقانه حرف خودمان را میزنیم؛ ما قاطع و جازم حرف خودمان را میزنیم.
مقایسه کنید با شیخ دیپلمات!!!!!!!!!!!!!
پ.ن.
کاندید اصلح، کاندید زیر پرچم امام خامنه ای، انقلابی، معتقد به اقتصاد مقاومتی و درون زاست (نه اقتصاد نجس لیبرال). نامزد اصلح گوش به فرمان ولی امر مسلمین جهان است. از امام اشاره از ما به سر دویدن را در عمل نشان می دهد. نامزد اصلح از جنس مردم و به دور از اشرافی گری و خوی کاخ نشینی است. نامزد اصلح درد کشیده و از بین پابرهنگان است. نه صرافی غیر مجاز دار، نه دکترای گلاسکویی، نه تربیت شده انگلیس،
با نام ویاد خدا
درود برشما وتشکر
حالا از بحث لغوی بگذریم ازمیان این چهره های منتخب (6نفر) کدامیک درخط فکری شما هست ؟ اگر نام ببرید بهتر میتوانیم بحث کنیم ممنونم
(۳۱/فروردین/۹۶ ۲۱:۱۷)خاتمي نوشته است: [ -> ]سلام ببخشید میپرم وسط بحث.میشه یه تعریفی از اقتصاد لیبرال ارائه بدید؟؟؟چون واقعا آدم گیج میشه.اقتصاد درون زا منافاتی با لیبرالیسم اقتصادی و سیاسی نداره که هیچ این لیبرالیسم اقتصادی و سیاسی بوده که اقتصاد کشورهارو شکوفا کرده.نمونش هم اروپای غربی و جنوب شرق اسیا.الان آلمان خودش نمونه بارز اقتصاد مقاومتیه....
رئیس جمهور: "به کسی که دو میلیارد دلار پول ایران را به آمریکا بخشید، میگویند انقلابی!"
روحانی هم اكنون در شیراز:
در سال ۱۳۸۷ دولت وقت می توانست دو میلیارد دلار اوراق قرضه نزد آمریکایی ها را پس بگیرد، اما این کار را نکرد و آن پول را در تحریم ها بلوکه کردند.
دولت یازدهم در دادگاه لاهه علیه آمریکا شکایت کرده و به حول و قوه الهی حق ملت را از آمریکایی ها پس می گیریم.
به ما که می خواهیم حق ملت را بگیریم؛ میگویند چرا به آمریکایی ها لبخند می زنید و خوشبین هستید؛ بعد به آن کسی که دو میلیارد دلار پول ملت را به جیب آمریکا ریخت، میگویند انقلابی!
جناب پرزیدنت روحانی که با زبان فارسی تو انگلیس دکترا به اسم فریدون گرفته قطعا انقلابی و تمام رسانه های بی بی سی و صدای امریکا و یورونیوز و آمدنیوز هم از این مهره انقلابی طرفداری میکنند بنابراین انقلابی اند

فکر کنم پدر جناب ابطحی هم که مدعی بود امام زمان هم با تعریف شما انقلابیه!
خیلی خوبی تو! تو مباحث سیاسی خیلی خبره ای ایشالا روز محشر، محشر به پا کنی با این تحلیل هات

با نام ویاد خدا
درود وشب بخیر
سرانجام از میان1600 کاندید ریاست جمهوری و34 نفر چهره آشنا میان آنان 6 نفر صلاحیتشان تائیدشد.
آقایان میرسلیم- جهانگیری - روحانی- رئیسی – قالیباف و هاشمی طبا.
آنچه در باره این افراد میتوان گفت بنظر بنده آقایان میرسلیم وهاشمی طبا ازچهره های فراموش شده دوران آقای موسوی اند ومدیریت چندانی نداشته اند که معلوم نیست چرا شورای نگهبان سراغ آنان رفته است؟ آقای رئیسی هم سوابق اجرائی در دولتها نداشته اند وآقای جهانگیری هم معاون اول آقای روحانی اند .بنابراین تنها دوچهره مناسب برای ریاست جمهوری برگزیده شده اند که طبیعی است با توجه به مسائلی که حول وحوش اقدامات اخیر در شهرداری آقای قالیباف هم موقعیت خوبی ندارند. درنتیجه بنظر میرسد که شورای نگهبان واساسا نظام طالب انتخاب مجددآقای روحانی وتداوم دوره دوم ایشان اند که البته امری منطقی است مگر آنکه یک تحولی درجریان انتخابات نتیجه را بگونه دیگری رقم زند.
جهانگیری اصلح نیست؟؟؟؟ نظرتون چیه؟؟؟؟ یعنی واقعاً برای ریاست جمهوری کاندید شده؟؟؟؟؟
با اینها جمله بسازید
منافق
ابوموسی اشعری، سرکار، شیفته ... نه تشنه ...
با نام ویاد خدا
درود وشب بخیر
بنده صریحا در پست خودم فرد اصلح را معرفی کردم آن هم تنها فرد اصلح بقیه ول معطلند مگر آنکه نقشه ای درکار باشد شب بخیر
ما هم میزان صلاحیت نماینده منتخب شما رو به رختون کشیدیم. مگر اینکه مسئله شما چیز دیگه ای باشه.
با نام ویاد خدا
درود برشما
حالا که مال مارا برخ ما کشیدید مال خودتان را هم برخ بکشید منتظر شجاعت شما هستم پیروز باشید