تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کف اخلاقمداری قانونمداری است!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
بایاد ونام خدا
درود بردوستان
در مناظره های انتخاباتی برخی ازنامزدان به رعایت اخلاق اسلامی اشاره میکردند که البته بسیار پسندیده بود اما غافل ازآن بودند که رعایت اخلاق اسلامی مبتنی بر رعایت قوانین اسلامی است وبدون آن سخن از اخلاق گفتن بی فایده است . مثلا نامزدی از ساده زیستی مدیران سخن گفت . خوب این امری پسندیده است وعوام فریب نیز هست .مدیری با لباسی ساده در منظر مردم حضور میکند اما در پنهان از قانون گریزان است .آیا این ساده زیستی جز فریب چیز دیگری است. امامان ما در ظاهر لباس آراسته ای داشته اند اما درباطن لباس زیر مندرس بوده ویا ضخیم تا رنج را برخود هموار کند ودرظاهر برمردم ریا وتظاهر نکند . مدیر پیش از هر امر اخلاقی باید قانونمدار باشد و قوانین را مراعات کند .دلسوزی ثمر بخش نیست کمک کردن بفقیران امری مستحسن است اما آنچه ارزشمند وواجب است اجرای قانون است که تصمیم جمعی است .هدف بعثت پیامبر بزرگ ما تکمیل مبانی اخلاق بود ومراد ازآن عقاید واحکام اسلام بود که کامل هم شد . آنچه در فقه اساس کار است انجام واجب وپرهیز از حرام است سپس میتوان به مستحبات ومکروهات پرداخت . پایه اخلاق ادای واجب وپرهیز از حرام است که در جمهوری اسلامی مراد قانون است .پرداخت مالیات ویا جریمه یک امر واجب وقانونی است . تا قوانین اجرا نشود سخن از اخلاق بی فایده است چه قانون وقانونمداری کف ورود به فضای اخلاقمداری است. بزرگان ما در تریبونها مدام از اخلاق میگویند اما درعمل نشان میدهد که اهل قانونمداری نیستند پس پندهایشان برهواست .
از مباني اخلاق رعايت صداقت است
روحاني يكي از وقيح‌ترين و بي‌شعورترين انسان‌هايي است كه در زندگي باهاش مواجه شدم
در چشم ملت نگاه مي‌كنه مثل يك ... دورغ ميگه

چرا از اين فاقد از شرف كه بي‌شرمانه و خبيثانه نگاه به دوربين ميكنه و ميگه هيچ يك از دانشمندان هسته‌اي بي‌كار نشدن دفاع مي‌كني

چنين دورغ‌گويي اخلاق كه پيشكش
نهايتا‌ً لايق لعنت ملت است

حرف از عوامفريبي مي‌زنند

خيلي باحاله

طرف ميگه سلام و درود

ميگه من اخلاق مداري را مي‌پسندم

و تمثال اين اخلاق مداري را يك موجودي به اسم حسن روحاني مي‌دانم كه مثل يك ... به ملّت دروغ ميگه

واقعاً كه علاقه به يك چيز انسان را كر و كور ميكنه و عقل را زايل مي‌سازد

البته اين صرفاً يكي از دروغ‌هاي بَيِّن اين مردك خبيث فاقد شرافت بود

اگر لازم باشد مي‌توانيم قطاري از دروغ ها و من كي گفتم‌هايي كه سند و فيلمش هم موجود است تقديم كنيم
خدا لعنت كنه دروغگويان بي‌شرف را
با نام ویاد خدا
درود برشما وتشکر
کافی است بدون عجله یکبار مطالب نوشته شده خودرا مرور کنید وبا مطلب بنده مقایسه کنید .ببینید که چگونه شما به منتخب یک ملت ونماینده رهبری اهانت می کنید .اینها نشانه همان بی قانونی است .یعنی اگر شما حداقل درزندگی واجبات خود را اجرا واز حرامها پرهیز میکردید کافی بود که چنین ننویسید اما متاسفانه مدعی اخلاقمداری هم هستید . درد اینجاست پایه خراب است دنبال دیوار میروید .بنظر بنده آقای روحانی هر چه هست حداقل قانونمدار است وملت هم بهمین حداقل قانعند تا اینکه لباسی ساده بپوشد وکلاه مردم را بردارد پیروز باشید
كافي است شما به من پاسخ دهيد
چرا از كسي كه وقيحانه مثل آب خوردن دورغ مي گويد بايد طرفداري كنيد و بعد بگوييد طرفدار اخلاقم؟

(۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۱۳)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]حداقل قانونمدار است وملت هم بهمین حداقل قانعند تا اینکه لباسی ساده بپوشد وکلاه مردم را بردارد پیروز باشید
بله بله
از ملزمات قانونمداري صدق در سخن است كه ايشان تمثال صداقت است
واقعاً حيرت انگيز است كه انسان وقتي به كسي علاقه پيدا كرد چگونه بدهيات را انكار مي‌كند و به قول قرآن كر و كور و نفهم مي‌شود:
«صُمٌ بُکْمٌ عُمْىٌ فَهُمْ لا یَرْجِعُونَ»

(۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۱۳)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]یک ملت ونماینده رهبری
اولاً منتخب ملت بودن به تنهايي و به خودي خود هيچ ارزشي ندارد
كما اينكه منتخب ملت‌هايي در قرآن لواط و گوساله سامري بوده‌اند!
در ثاني
نماينده رهبري؟
جك سال رو نگو پسر جان
چند مدرك بياورم كه ايشان از سرپيچي كننده ترين رئيس جمهورهاي اين مملكت در قبال رهبري هست

به جاي مغلطه جواب منو بده
چرا از كسي كه وقيحانه مثل آب خوردن دورغ مي گويد بايد طرفداري كنيد و بعد بگوييد طرفدار اخلاقم؟
با یاد ونام خدا
درود برشما
اولا هیچ انسانی معصوم نیست ومیتواند اشتباه بکند چه رهبری باشد یا رئیس جمهور
ثانیا شما که این همه روی دروغهای آقای روحانی ایستاده اید چرا دورغ های دیگران را مطرح نمی کنید تا حداقل انصاف را رعایت کرده باشید
ثالثا دروغگوئی از امور اخلاقی است نه قانونی کجای قانون کشور دروغگورا مجرم میداند ؟
رابعا آقای روحانی درچندین پست نماینده رهبرند واگر برای شما رای مردم اهمیت ندارد نظر شما محترم است ونباید بملت بی احترامی کنید
خامسادروغ بسیار بد است ومردم هم براین امر آگاهند اگر شما پی به دروغهای ایشان برده اید آنهارا درزیر بنویسید تا دیگران هم آگاه شوند صرف ادعا درست نیست پیروز باشید
ضمنا رعایت اخلاق ادعائی خودتان را بکنید واهانت به نویسنده نکنید
خدا لعنت كند روغگو را
بنده سنگ كسي را به سينه نمي‌زنم
خيلي ساده دارم ميگم
منتخب ملت بودن به تنهايي هيچ ارزشي نداره
منتخب قوم لوط لواط بود
منتخب بني‌اسرائيل هم در زماني گوساله سامري

شما سينه چاك روحاني دروغگو
سؤال من رو جواب بده

براي چي بايد از كسي كه با وقاحت تمام به ملت نگاه مي‌كنه و مثل يك ... دروغ مي‌گه طرفداري كرد؟
به جاي مغلطه جواب منو بده

(۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۲۷)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]ثالثا دروغگوئی از امور اخلاقی است نه قانونی کجای قانون کشور دروغگورا مجرم میداند ؟
يا اطلاعاتت در حد صفر كلوين است
يا مخاطب را نفهم فرض كرده اي
پسر خوب در سوگند رياست جمهوري خود قسم مي‌خورند كه بر اساس صداقت سخن بگويند و عمل كنند و اين جزو قوانين كشوري هست به جرم نشر اكاذيب بايد ....

خيلي جالب هست
طرف اعتراف مي‌كنه كه ايني كه من سينه چاكشم دروغ‌گو هست اما ميگه اخلاق مداري خوبهSmile

پيشنهاد مي‌كنم شما مباحث رو در قسمت خنده‌هاي حلال ايجاد كن

(۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۲۷)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]ثانیا شما که این همه روی دروغهای آقای روحانی ایستاده اید چرا دورغ های دیگران را مطرح نمی کنید تا حداقل انصاف را رعایت کرده باشید
شما سينه چاك روحاني فرط و فرط تاپيك مي‌زني در مكارم اين وقيح پست خبيث دروغگو
خوب انصاف اينه كه شما كه مياي از خوبي‌هاي نداشته اين مردك خبيث دروغگوي پست تعريف مي‌كني
به من جواب بدي

براي چي از يه آدمي كه مثل اب خوردن دروغ مي‌گه به ملتش حمايت مي‌كني و ادعاي اخلاق مداري مي‌كني؟!
جواب منو بده!
با نام ویاد خدا
دورود بردوستان وتشکر از اینکه مباحثه میکنید تا همگی برحقایق آشنا شوند
اولا آقای روحانی پس از رای ملت دارای توشیح رهبری هستند لذا مقایسه شما در مورد قوم لوط جمله توهین آمیز به رهبری ملت وایشان است
ثانیا همانگونه که فرمودید ایشان سوگند خورده اند بنابراین اثبات دروغگوئی ایشان با شورای نگهبان رهبری وقوه قضائیه است نه شما که بداوری نشسته اید
ثالثا موارد دروغ را ننوشتید ایرادی نیست چون ندارید اگر هم هست دیگر برای بنده ننویسید آنهارا به شورای نگهبان ورهبری بفرستید تا صلاحیت ایشانرا رد کنند واحکام صادره هم ملغی شود
در مورد اتهامات واهانتها مدیریت حواسش جمع باشد حرمت نام سایت را نگهدارند پیروز باشید
درپایان هنوز شما درمورد اصل مطلب بنده نظر ندادید تنها عقده های خودرا نسبت به روحانی خالی کردید باشه حداقل درمورد مطلب نظر بنویس بقیه را بجای دیگر محول کن
نقل قول:منتخب ملت بودن به تنهايي هيچ ارزشي نداره
منتخب قوم لوط لواط بود
منتخب بني‌اسرائيل هم در زماني گوساله سامري

دوست من!

اون منتخبی که میگی با این منتخب فرق داره

قوم سدوم و بنی اسرائیل بر مبنای نفسانیت و بر بستر نفسانیت چنین چیزی رو انتخاب کردن در حالی که انتخابات جمهوری اسلامی بر بستر قانون اسلامیه ، ممکنه مردم گرفتار نفسانیت بشن ممکنه گرفتار جهالت بشن و ممکن هم هست درست انتخاب کنند
(۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۱۴)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]درپایان هنوز شما درمورد اصل مطلب بنده نظر ندادید تنها عقده های خودرا نسبت به روحانی خالی کردید باشه حداقل درمورد مطلب نظر بنویس بقیه را بجای دیگر محول کن
شما جواب منو بده!

اولاً من گفتم يكي از ده‌هاي مصداق دروغ بين اين خبيث رو كه گفته هيچ يك از دانشمندان هسته‌اي بيكار نشدن

بعد جواب منو بده

شما چه جوري طرفداري چنين فرد دروغگويي هستي و ادعاي اخلاقت ميشه؟

(۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۲۲)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]دوست من!

اون منتخبی که میگی با این منتخب فرق داره

قوم سدوم و بنی اسرائیل بر مبنای نفسانیت و بر بستر نفسانیت چنین چیزی رو انتخاب کردن در حالی که انتخابات جمهوری اسلامی بر بستر قانون اسلامیه ، ممکنه مردم گرفتار نفسانیت بشن ممکنه گرفتار جهالت بشن و ممکن هم هست درست انتخاب کنند
شما دقت كني مي‌بيني كه گفتم به تنهايي!
قيد به تنهايي رو به نظر شما براي چي آوردم؟

جواب منو بده فرتقه

براي چه از چنين آدم بي شرفي كه مثل آب خوردن به ملت دورغ ميگه حمايت مي‌كني و طرفدار اخلاق مداري هم خودت رو معرفي مي كني؟
سلام
گفته آقای رحانی از یک جهت درسته و از یک جهت می تونه القای یک معنی نادرست کنه: ببینید، یه سری نیروهای پروژه ای در هر سازمانی وجود داره که مثلاً یک سال باهاشون قرارداد بسته میشه. اینطوری که رجانیوز نوشته، در دولت یازدهم با یک سری از پروژه ای قرارداد صوری نوشته شده تا به صورت پیمانی در بیان. اما بعدها این قراردادها تمدیدنشد:
http://www.rajanews.com/news/238152/%D9%...8%A7%DB%8C
قرارداد فرد یک مدت مشخصی داشته و اگر بخواد بیشتر بمونه، باید قرارداد جدید بنویسه یا قرارداد قبلی رو تمدید کنه. به عدم عقد قرارداد مجدد نمیگن "اخراج". این حق قانونی هر سازمانیه که بنا به نیازش تصمیم بگیره در این زمینه. خود رجانیوز هم اشاره کرده که جذب خیلی از این نیروها با اهداف سیاسی و با تصضمیمات یکباره بوده.

پس این که گفته میشه کسی اخراج نشده صحیحه.

جناب 313
جا داشت به اون پدیده ای که جلوی تحقیق و تفحص از شهرداری رو گرفته اما دم از شفافیت می زنه هم یه اشاره می کردید.
میگه اطلاعات دولت رو می خواد در اختیار مردم قرار بده، اما اطلاعات مالی شهرداری رو در اختیار اعضای شورای شهر هم نگذاشته ...
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع