(۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۰۶)پارمیس نوشته است: [ -> ]پس میذارم تا بعد از انتخابات بمونه
یاد ضرب المثل چوبو که برداری افتادم ...

شما امضاتو بذار تا قیامت باشه چه اشکال داره! هر کسیم هر دلبری داره با همون محشور میشه.آدم لااقل وقت و انرژی واسه یچیزی بذاره که بدرد آخرتش زندگی ابدیش بخوره.---اون نکتتون هم همیشه صادق نیست ، امام های ما بعنوان بهترین انسانها بیشترین دشمن ها رو داشتن ولی خودشون بد نبودن.
نقل قول:جناب Mforootaghe
بزودی سرکله خودش و مزخرفاتش پیدا میشه اما خوب نیست اینطوری تو نبودش دارین میکوبونینش. صداش کنین بیاد برامون نطق کنه ، ماشالله آموزش دیده و حرفه ایه ...
---
تالارم شده عین صدا و سیما ، هر مزخرفی میان توش می نویسن مخ خلق الله رو کار می گیرن ، یه عده ای ممکنه دچار انحراف بشن. مدیرا!
اینا حق الناسه به گردنتون ... یا تالارو ببندین یا پالایشش کنین.
(۱۹/اردیبهشت/۹۶ ۶:۳۲)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]یاد ضرب المثل چوبو که برداری افتادم ...
شما امضاتو بذار تا قیامت باشه چه اشکال داره! هر کسیم هر دلبری داره با همون محشور میشه.آدم لااقل وقت و انرژی واسه یچیزی بذاره که بدرد آخرتش زندگی ابدیش بخوره.---اون نکتتون هم همیشه صادق نیست ، امام های ما بعنوان بهترین انسانها بیشترین دشمن ها رو داشتن ولی خودشون بد نبودن
اون ضرب المثل مربوط به کسی هست که خطایی کرده و از ترس خودش زودتر میاد بروز میده
اینجا من خطاکار نبودم اگه من رو منحرف خطاب نمیکردن صد سال هم نگاه به این تاپیک نمینداختم
میفهمید !?????
امضا رو هم میذارم تا ابد بمونه اگه حذفش هم کنن بازم میذارم تا کور بشه هر کس که ......|
و در مورد خط آخر جمله تون من قبلا گفتم منظورم آدمهای معمولی هست نه امام هادی و خداوند.
خیلی سخته فهمیدنش ??
(۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۰۶)پارمیس نوشته است: [ -> ]پس میذارم تا بعد از انتخابات بمونه
یه نگته ای هم بگم
دیدید وقتی کسی بدگویی میکنه یا بد همه رو میگه میگن این خودشم ایراد و مشکل داره که واسه همه بدگویی میکنه.
این ثابت شده است هاا
شما و همفکراتون هم همینطور وقتی همه رو منحرف و فتنه گر و ...... خطاب میکنید این نشون میده خودتون هم مشکل دارید
بیشتر از اون منحرف ها و فتنه گرها....
علیک سلام....والا تا حالا من بد همه رو نگفتم ..یا واسه همه بدگویی نکردم...اصلا دوستان شاهدا اخیرا کم وقت میکنم ارسال داشته باشم

..بعدش هم من مگه اسم کسی رو بردم.... شما و امثال شما که واسه بنده و دوستان معلوم الحال هستید.نیازی نیست که توضیح بدم.....بعدش هم اینکه دوستان که معنی انحراف و منحرف رو خوب میدونن ....میتونن تشخیص بدن کی منحرفه و اصلا نیاز به گفتن من نیست
(۱۹/اردیبهشت/۹۶ ۶:۳۲)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]تالارم شده عین صدا و سیما ، هر مزخرفی میان توش می نویسن مخ خلق الله رو کار می گیرن ، یه عده ای ممکنه دچار انحراف بشن. مدیرا! اینا حق الناسه به گردنتون ... یا تالارو ببندین یا پالایشش کنین.
من قبول ندارم
اگر نظر مخالف نباشه اینجا چه فایده داره؟
اینجوری میشه نطق و بلندگوی یکطرفه
اینا باید باشن تا ما بدونیم چند مرده حلاجیم
اینا باید باشن تا مجبور باشیم بیشتر تحقیق کنیم و بروز تر باشیم