|
در خصوص اتهامات جالب توجه كاربر Mforootaghe به رهبري
|
|
۱۵:۱۵, ۱۷/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۳۱ توسط III I III.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
همانطور كه ميدانيد
جناب Mforootaghe از طرفداران سينه چاك حسن روحاني است مدعي است اخلاقمدار و قانونمند است بيش از ساير كانديداها زماني كه در خصوص قانونگريزي مثالي براي ايشان زده شد كه بايد قانون 2030 را در مجلس شوراي اسلامي تصويب ميشد البته بعد از بررسي كارشناسانه پنهاني اجرايي كردند به خود اجازه داده و چنين اظهار نظري كرده: (۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۵۵)Mforootaghe نوشته است: يعني اولاً: رهبري قانونمدار نيست به چند علت: 1. آبروي اعضاي شورا را به خاطر كوتاهي ايشان در ملأ عام برده البته با منطق ايشان اميرالمؤمنين هم كه به دفعات در ملأ عام منصوبين متخلف خود را ملامت كرده است محكوم است (البته ايشان مدعي است به مذهب اهل بيت است!) 2. رهبري را اخلاقمدار نميداند به علت اينكار 3. به رهبري هم اتهام زده كه خودش مطلع بوده از خيلي وقت پيش و بدون توجيه الآن مطرح كرده. نظر دوستان در اين مورد را ميخواستم جويا شوم لينك اظهارات ايشان: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-43...#pid379577 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-43...#pid379587 در ارسال لينك بالا هم به صراحت گفته: (۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۲۴)Mforootaghe نوشته است: با نام ویاد خدا يعني رهبري خودشان سند پيشنهادي شوراي عالي انقلاب فرهنگي را در خصوص اجراي 200 را امضا كردند بعد علني اومدن گفتن چرا كوتاهي كرديد و اجرايي شده منتظر اظهار نظر دوستان در خصوص اتهامات بسيار سنگين ايشان به رهبري هستم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۶:۳۲, ۱۹/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۰۶)پارمیس نوشته است: پس میذارم تا بعد از انتخابات بمونهیاد ضرب المثل چوبو که برداری افتادم ... شما امضاتو بذار تا قیامت باشه چه اشکال داره! هر کسیم هر دلبری داره با همون محشور میشه.آدم لااقل وقت و انرژی واسه یچیزی بذاره که بدرد آخرتش زندگی ابدیش بخوره.---اون نکتتون هم همیشه صادق نیست ، امام های ما بعنوان بهترین انسانها بیشترین دشمن ها رو داشتن ولی خودشون بد نبودن.نقل قول:جناب Mforootaghe بزودی سرکله خودش و مزخرفاتش پیدا میشه اما خوب نیست اینطوری تو نبودش دارین میکوبونینش. صداش کنین بیاد برامون نطق کنه ، ماشالله آموزش دیده و حرفه ایه ... --- تالارم شده عین صدا و سیما ، هر مزخرفی میان توش می نویسن مخ خلق الله رو کار می گیرن ، یه عده ای ممکنه دچار انحراف بشن. مدیرا! اینا حق الناسه به گردنتون ... یا تالارو ببندین یا پالایشش کنین. |
|||
|
|
۹:۳۷, ۱۹/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۹/اردیبهشت/۹۶ ۶:۳۲)سدرة المنتهی نوشته است: یاد ضرب المثل چوبو که برداری افتادم ... اون ضرب المثل مربوط به کسی هست که خطایی کرده و از ترس خودش زودتر میاد بروز میده اینجا من خطاکار نبودم اگه من رو منحرف خطاب نمیکردن صد سال هم نگاه به این تاپیک نمینداختم میفهمید !????? امضا رو هم میذارم تا ابد بمونه اگه حذفش هم کنن بازم میذارم تا کور بشه هر کس که ......| و در مورد خط آخر جمله تون من قبلا گفتم منظورم آدمهای معمولی هست نه امام هادی و خداوند. خیلی سخته فهمیدنش ?? |
|||
|
۱۱:۵۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۰۶)پارمیس نوشته است: پس میذارم تا بعد از انتخابات بمونه علیک سلام....والا تا حالا من بد همه رو نگفتم ..یا واسه همه بدگویی نکردم...اصلا دوستان شاهدا اخیرا کم وقت میکنم ارسال داشته باشم ..بعدش هم من مگه اسم کسی رو بردم.... شما و امثال شما که واسه بنده و دوستان معلوم الحال هستید.نیازی نیست که توضیح بدم.....بعدش هم اینکه دوستان که معنی انحراف و منحرف رو خوب میدونن ....میتونن تشخیص بدن کی منحرفه و اصلا نیاز به گفتن من نیست
|
|||
|
۱۲:۰۷, ۱۹/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۹/اردیبهشت/۹۶ ۶:۳۲)سدرة المنتهی نوشته است: تالارم شده عین صدا و سیما ، هر مزخرفی میان توش می نویسن مخ خلق الله رو کار می گیرن ، یه عده ای ممکنه دچار انحراف بشن. مدیرا! اینا حق الناسه به گردنتون ... یا تالارو ببندین یا پالایشش کنین.من قبول ندارم اگر نظر مخالف نباشه اینجا چه فایده داره؟ اینجوری میشه نطق و بلندگوی یکطرفه اینا باید باشن تا ما بدونیم چند مرده حلاجیم اینا باید باشن تا مجبور باشیم بیشتر تحقیق کنیم و بروز تر باشیم |
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| توجه توجه : توطئه توهم نیست! | SARV | 0 | 1,729 |
۱۴/اسفند/۹۰ ۰:۴۹ آخرین ارسال: SARV |
|

شما امضاتو بذار تا قیامت باشه چه اشکال داره! هر کسیم هر دلبری داره با همون محشور میشه.آدم لااقل وقت و انرژی واسه یچیزی بذاره که بدرد آخرتش زندگی ابدیش بخوره.---اون نکتتون هم همیشه صادق نیست ، امام های ما بعنوان بهترین انسانها بیشترین دشمن ها رو داشتن ولی خودشون بد نبودن.