تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قالیباف به نفع اقای رئیسی کنار رفت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
با این اوضاع و بررسی سطح استقبال مردم از کاندیداها تحلیل من اینه که جناب آقای رییسی دور اول برنده خواهند بود.
(۲۵/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۲۹)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]با این اوضاع و بررسی سطح استقبال مردم از کاندیداها تحلیل من اینه که جناب آقای رییسی دور اول برنده خواهند بود.

منم همین احتمال رو میدم ... عجیب است ولی میزان اقبال به رئیسی خیلی زیاد شده (یک نمونه اش سفر روحانی و رئیسی به اصفهان) احساس میکنم این موج خدایی است دست ما نیست .
تمام لحظاتی که انسان در حال زندگی کردن هست ، در حال امتحان دادن در این دنیاست .
مواظب تهمت هایی که می‌زنیم باشیم !
نکنه یک حرفی همینطوری بندازیم از سر شک ،کسی به بنده خدایی مشکوک بشه ، گناهش به گردن ما هم می‌افته .

این گفته ،اون گفته مدرک نیست . قوه ی قضایی بهتر می‌دونه کجا باید تفحص بشه یا نشه یا من بی اطلاع ؟!؟ حواسا جمع باشه موقعیت حساسه !
خداوند هادی ما باشد Smile
این دوره از ۹۲ هم بدتر شد

دیگه نباید هیچ کدوم از این دروغگو های صابون رای های خاکستری رو به دلشون بزنن

بعید می دونم اون ۴۰ درصد مشارکت که تو سال ۸۸ اومدن اینبار بیان

هرکدومتون کاملا جاهلانه دنبال دو تا دروغگو افتادید. چه رئیسی چه روحانی. قشنگ خودشونو نشون دادن تو این چند هفته حالا چشماتونو ببندید

دلم برای جلیلی تنگ شد
دلم برای موسوی تنگ شد
[تصویر: resized_509626_792.jpg]
(۲۵/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۰۳)قلب نوشته است: [ -> ]سلام

اتفاقاً شما خبر نداری

مسوولان قوه قضائیه درباره کارهای برادرش با روحانی جلسه داشتند اما روحانی همکاری نکرده

وام صفر درصد که گفته میشه مربوط به حسین فریدون ميشه اگر حمایت روحانی نبود تا الان محاکمه شده بود فعلاً هم محاکمه افتاده بعد از انتخابات

لینک.
(۲۶/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۴۹)کامیاب نوشته است: [ -> ]لینک.
زاکانی با نام بردن از افرادی به‌نامهای «مالامیر» و «دانیال‌زاده‌»، گفت: این افراد بدهکار بانکی هستند و بانک ملت با فشار «حسین فریدون» برادر رئیس‌جمهور 400 میلیون درهم با کارمزد صفر درصد به آنها داده و صرافیها این پولها را تبدیل و پول گرفته شده را در بانک ملت با سود 24 درصد سپرده‌گذاری کردند.
وی افزود: در بانک ملت یک عدد چند صد میلیارد تومانی به فردی می‌دهند و با او صفر درصد حساب می‌کنند و این فرد در همان بانک سرمایه‌گذاری می‌کند و سودش را ماه به ماه به جیب می‌زند. البته چنین موضوعی درباره بانک رفاه و بانک ملی هم صدق می‌کند.
زاکانی تصریح کرد: 150هزار میلیارد سپرده‌گذاری در بانک ملی به دست یک فرد خطاکار افتاده و به‌صورت کاملاً زیرپوستی کارسازی می‌کند و با لابی‌گری مستقیماً دست در بیت‌المال کرده است.

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1395/...-برسد

بعد از این افشاگری زاکانی کسایی که زاکانی ازشون نام برد همگی رفتن شکایت کردن، زاکانی مدارکش رو برد دادگاه از همه شکایات تبرئه شد یعنی کل حرفاش درست بود
http://www.farsnews.com/13950921001281
زاکانی : وقتی من این حرفها را زدم فریدون از من شکایت کرد و من سند به دادگاه ارائه داده و تبریه شدم حالا نوبت دادگاه فریدون است.
http://kareirani.com/fa/news135999.aspx

اژه ای: در برخی مناظره‌های انتخاباتی مطالب و اتهاماتی را علیه قوه قضاییه و ارزش‌های نظام مطرح کردند که آدم شرمنده می‌شود. کسانی مسائلی را به زبان آوردند که گذشته خودشان روشن است. در فضای فعلی انتخابات برای اینکه مسائلی پیش نیاید، دم فرو بسته‌ایم اما پاسخ لازم و قاطع در زمان خود داده خواهد شد.
سخنگوی قوه قضائیه تصریح کرد: کسانی گفتند "اگر فلان کس را قبل از انتخابات احضار کنید، ما اعلان جنگ می‌کنیم"؛ ولی ما تسلیم نشدیم‎. برخی که خودشان قائل بودند که باید افراد علنی مجازات شوند، امروز حرف‌های دیگری را مطرح می‌کنند.
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1396/...گویند
در کل با توجه به حجم تخلفات حسین فریدون اینکه اینقدر با تاخیر و کندی پروندش رسیدگی میشه نشونده فشار زیاد و عدم همکاری بقیه دستگاهها با قوه قضاییه است
اژه ای قبلا گفته بود فلان بدهکار بزرگ بانکی که فراریه خونه به نام حسین فریدون زد
(۲۶/اردیبهشت/۹۶ ۲:۱۰)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]خداوند هادی ما باشد Smile

فاطمه خانوم من اینو فقط خطاب به شما مینویسم با بقیه کاربرها و انتخابات کلا کاری ندارم.

من به شما گفتم آدم خوب تو سیاست امروزی آدم خوب باقی نمیمونه.
آقای رئیسی به نظر شما آدم خوبی بود و با تقوا، ولی کارشون به کجا رسید الان؟

کسانی که با کنسرت کمونچه به جرم موسیقی بودن مخالفت میکردن امروز دست به دامن یه خواننده زیرزمینی شدن!
یه آدمی که همه میشناسنش و تا دیروز عکس بدون ودکا و ویسکی و کمتر از دوتا دختر تو بقل ازش پخش نمیشد امروز آستین هاش رو داده بالا و خالکوبی هاش رو ریخته بیرون پریده بقل آقای رئیسی ایشون هم ذوق کرده امشب به تتلو اجرای زنده داده تو تهران!

ایشون هم تفکراتی که داشتن رو فدای پیروزی کردن، و فردا معلوم نیست چی رو فدا کنن.
دنیای سیاست دنیای اینجور بازی هاست...
نقل قول:کسانی که با کنسرت کمونچه به جرم موسیقی بودن مخالفت میکردن امروز دست به دامن یه خواننده زیرزمینی شدن!
تتلو می خواد مجوز بگیره، رئیسی هم رای می خواد. اما این هم مثل خیلی ژست های دیگه یه برنامه موقته.
رئیسی با موسیقی مخالفه حتی اگر صدای کمانچه کلهر باشه.
(۲۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۴۴)#1Zero نوشته است: [ -> ]فاطمه خانوم من اینو فقط خطاب به شما مینویسم با بقیه کاربرها و انتخابات کلا کاری ندارم.

من به شما گفتم آدم خوب تو سیاست امروزی آدم خوب باقی نمیمونه.
آقای رئیسی به نظر شما آدم خوبی بود و با تقوا، ولی کارشون به کجا رسید الان؟

کسانی که با کنسرت کمونچه به جرم موسیقی بودن مخالفت میکردن امروز دست به دامن یه خواننده زیرزمینی شدن!
یه آدمی که همه میشناسنش و تا دیروز عکس بدون ودکا و ویسکی و کمتر از دوتا دختر تو بقل ازش پخش نمیشد امروز آستین هاش رو داده بالا و خالکوبی هاش رو ریخته بیرون پریده بقل آقای رئیسی ایشون هم ذوق کرده امشب به تتلو اجرای زنده داده تو تهران!

ایشون هم تفکراتی که داشتن رو فدای پیروزی کردن، و فردا معلوم نیست چی رو فدا کنن.
دنیای سیاست دنیای اینجور بازی هاست...
سلام

اول اینکه گفتگو با تتلو نه حرامه و نه جرم
اگر بنا باشه این چیزها جرم باشه روحانی و امثال اون خیلی بیشتر از این چیزا دارن که برای امثال شما مهم نیست

دوم اینکه طبق اطلاعاتی که بنده دارم تتلو توبه کرده و اگر به صفحش رفته باشید حتی ماه رمضان دعا میزاره تو صفحش و برای ارتش کلیپ داده و برای خلیج فارس و برای امام رضا علیه السلام

آقای رییسی از اول هم در بحث کنسرت ها نقشی نداشتن و هیچ اظهار نظری از ايشون در این رابطه موجود نیست و طبق فیلم تبلیغاتی خودشون با کنسرت در چارچوب هنجارهای جامعه هیچ مشکلی ندارن چه در مشهد و چه در غیر مشهد

حالا اگر تتلو با رییسی دیدار کرده احتمالآ به خاطر این بوده که ثابت بشه رییسی اون افراطی که طرفداران دولت تبلیغات می کنن نیست
هرچند برای بعضی تعجب آوره
رييسی به هرکسی وقت ملاقات داده

شماها يه سر به روحانی بزنید با این خط کش ببینید ديگه چیزی از روحانی باقی ميمونه یا نه Big Grin

در ضمن استاد رایفی پور درباره تتلو مطالب جالبی رو میگن که پاسخ شمارو ميده

گفتن ديگه تتلو باید چیکار کنه که بگه توبه کردم بچه های مذهبی اینقدر سخت نگیرن
حالا امثال شما شدن دیندار!!!!! خوبه بعد از انتخابات هم حساس باشید به خصوص برای اصلاح طلبان

(۲۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۳۶)سعدی نوشته است: [ -> ]تتلو می خواد مجوز بگیره، رئیسی هم رای می خواد. اما این هم مثل خیلی ژست های دیگه یه برنامه موقته.
رئیسی با موسیقی مخالفه حتی اگر صدای کمانچه کلهر باشه.
سلام

فکر کنم حرف شما نیاز به مدرک و سند داره

شما گفتید رییسی با موسیقی مخالفه پس دلایل خودتون رو ارایه بدید
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع