تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قالیباف به نفع اقای رئیسی کنار رفت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
نقل قول:شما گفتید رییسی با موسیقی مخالفه پس دلایل خودتون رو ارایه بدید
یعنی این جمله آقای علم الهدی، آقای رئیسی رو هم شامل میشه؟
آیت الله علم الهدی: تو کنسرت می‌خواهی مشهدی نباش برو یک شهر دیگر زندگی کن (فیلم)
(۲۷/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۱۱)سعدی نوشته است: [ -> ]یعنی این جمله آقای علم الهدی، آقای رئیسی رو هم شامل میشه؟
آیت الله علم الهدی: تو کنسرت می‌خواهی مشهدی نباش برو یک شهر دیگر زندگی کن (فیلم)
سلام

یعنی الان لازمه من به شما بگم رییسی و علم الهدی 2 انسان متفاوت هستند!!!
دیدار با تتلو هرچی نداشت اينو داشت که این حرفها ديگه تموم شده
بهتره دیدتون رو اصلاح کنید
(۲۷/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۲۳)قلب نوشته است: [ -> ]یعنی الان لازمه من به شما بگم رییسی و علم الهدی 2 انسان متفاوت هستند!!!
دیدار با تتلو هرچی نداشت اينو داشت که این حرفها ديگه تموم شده
بهتره دیدتون رو اصلاح کنید
بله دو انسان متفاوت اند اما همفکر
این ژستها مال دوره انتخاباته.
(۲۷/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۲۶)سعدی نوشته است: [ -> ]بله دو انسان متفاوت اند اما همفکر
این ژستها مال دوره انتخاباته.
هیچ دو آدمی همفکر مطلق نیستند . حتی دو تا مذهبی ملاک‌های متفاوت دارند . برای هر مکلف شرایطی تعیین شده که توش مختاره . اون که مسأله ای رو مباح میبینه با اون که آمیخته به حرام می‌دونه ممکنه هر دو به درستی عمل کرده باشند .
شاید برای شخص آقای علم الهدی این کار آمیخته به حرام به نظر بیاد ولی برای من نیاد و من لذت مشروع بدونم کنسرت رو ! هر دو هم درست عمل کرده باشیم .
ولا تزروا وازره وزر آخری ...
اینکه بگیم آقای علم الهدی اینو میگه پس دامادشم حتما همینو میگه که مقلطه است بازم !! چه حرفیه :| ما رو میخواین گول بزنید یا خودتون رو ؟!
(۲۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۱:۳۱)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]. حتی دو تا مذهبی ملاک‌های متفاوت دارند . برای هر مکلف شرایطی تعیین شده که .
اینکه بگیم آقای علم الهدی اینو میگه پس دامادشم حتما همینو میگه که مقلطه است بازم !! چه حرفیه :| ما رو میخواین گول بزنید یا خودتون رو ؟!

ماهیتا حرف این دو فرد می تواند تناقض نداشته باشد.

آقای رییسی از واژه هنجارمند استفاده کردند و کلام آیت الله علم الهدی حفظ حرمت و قداست شهر زیارتی است.

یکمی فکر کنید می بینید می تواند متناقض نباشد.

آیت الله علم الهدی از واژه فسق و فجور استفاده کردند این رو کنار هنجار مند بگذارید...
(۲۹/اردیبهشت/۹۶ ۶:۴۸)متفکر نوشته است: [ -> ]ماهیتا حرف این دو فرد می تواند تناقض نداشته باشد.

آقای رییسی از واژه هنجارمند استفاده کردند و کلام آیت الله علم الهدی حفظ حرمت و قداست شهر زیارتی است.

یکمی فکر کنید می بینید می تواند متناقض نباشد.

آیت الله علم الهدی از واژه فسق و فجور استفاده کردند این رو کنار هنجار مند بگذارید...
بله .از کلمه متفاوت استفاده کردم که با متناقض فرق می‌کنه ،منظورم هم اصلا تناقض نبود.

تشکر از شما
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع