تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حمایت جمعی و مدال‌آوران المپیادهای بین‌المللی از "رئیسی"
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
احمدی نژاد هم اولش میگفت : مشکل ما موی جوانان ماست ???
بعدش بزرگترین گشت مزاحمت برای نوامیس مردم رو راه اندازی کرد !

این آقا هم الان میگه کنسرت بد نیست ما مخالف نیستیم
پس فردا میگه منظورم کنسرت حامد زمانی بود وگرنه بقیه کنسرت ها فساااااااااد است Big Grin

میترسم روزی کار به جایی برسه که واسه تشویق کردن مردم همشون چه مجلسی چه دولتی چه حکومتی چه امام جمعه و چه غیره خودشون برن رو سن آهنگ بخونن و برقصن که ملت سر شوق بیان تو انتخابات شرکت کنن Big Grin

رسما دیگه کاسه گدایی دست گرفتن برای رای جمع کردن
سلام
خالکوبی اشکال شرعی نداره. آستین کوتاه هم مشکل چندانی نداره.
عکسها و ... هم مال گذشته است و خود تتلو هم گفته تغییر کرده و ...
نیت تتلو هم یه مسئله شخصیه و به ما مربوط نیست.

حقیقتشو بخواید به نظرم در مورد تتلو داره بی انصافی میشه و من هم در این بی انصافی شریک بودم.

توی مسائل سیاسی و انتخاب فرد اصلح، یک دیدار ساده با یک خواننده شاید بی اهمیت ترین مسئله باشه. به جای این باید به مسائل اساسی تر و مهمتر پرداخت.

به هر حال به نظر نمیاد رویکرد آقای رئیسی متفاوت با علم الهدی باشه. این دیدارها و وعده ها فقط ژستهای انتخاباتی اند و هیچ تضمینی برای اجراشون وجود نداره.

نقل قول:خالکوبي براي مرد ها در صورتي که ضرر نداشته و عکس و تصويري هم که ترويج فساد است، در بدن خالکوبي نشود ،اشکال ندارد، اما اگر خالکوبي ضرر داشته باشد، جايز نيست (1)

http://www.pasokhgoo.ir/node/20563
نقل قول: والا چیزی که زیاده تو ایران مدال المپیادی هستش
حالا شما لیست المپیادی های طرفدار روحانی رو هم گذاشتی بد نیست جو ما می خوابه [تصویر: biggrin.png]
والا من نمیدونم اون صد و خورده ای نفر راضی هستن که اسمشون برده بشه یا نه،احتمالا اگه راضی بودن مث بقیه ی دوستان میومدن رسما حمایتشون رو اعلام میکردن
ولی حرف من اینه مدال المپیاد داشتن ملاک فهم سیاسی داشتن نیست
چه بسا که...
نقل قول: شریعتمداری هرگونه اظهار نظر درباره تتلو رو تکذیب کرده و این دروغ های امپراطوری دروغ روحانی هستش مثل آمد نيوز و...
آمدنیوز گفته بود که شریعتمداری به شدت از رابطه ی تتلو و رئیسی انتقاد کرده! بعد شریعتمداری اومده گفته که نه من اصن انتقادی به این رابطه ندارم همش شایعه س خب این خودش یه اظهار نظره دیگه :دی
نقل قول: احمدی نژادی ها حتماً در انتخابات شرکت میکنند و به رييسی رای میدن
از کجا انقده مطمئن هستید؟اصن چرا انقده راه دور میرید پستایی که دوستان احمدی نژادی همین تالار میذارن رو بخونید دیگه شاید نیازی نباشه راه دوربرید
نقل قول:پس روحانی تا الان کافر به حساب مياد چون خیلی کارها از این دست داشته!!!
والا روحانی که تا الان با هرچی خواننده دیدار کرده مجوزدار و مجاز بودن
نقل قول:یعنی با یک دیدار با یک خواننده که مدعی توبه است ما بر خلاف تمام ارزشهای اسلامی و انقلابی عمل کردیم!!!!
این خواننده سه چار سال پیش روزای اولی که مدعی توبه شد و هی قربون صدقه ی رهبری میرف عکسای دست اولش با ابزار لهو و لعب و انواع دخترا دیده میشد
درضمن مگه توی قانون اسلامی مجازات برای شراب خوری و زنا شلاق نیس؟
مگه خود شما توی یه تاپیک دیگه که 35 نفر از جوونا رو حین پارتی توی یزد دستگیر کرده بودن و حکم شلاق بدون حق اعتراض براشون بریده بودن نیومدی بگی حقشونه؟چی شد الان تتلو طرفدار رئیسی شد دیگه مجازات مشروب و دختر بازی و پارتی از بین رفت و شد 3 ماه زندان؟

یک ذره ای کاش شرم کنید
همین بچه حزب اللهی ها تاشیش ماه پیش داشتن کنسرتای مختلفو تو مشهد تعطیل میکردن میگفتن امام رضا حرمت داره نه لذت! اونوقت همینا الان دارن توی ستاداشون آهنگ تتلو و ساسی مانکن و کوفت و زهرمار پخش میکنن

اینه اون اسلامی که اینهمه ازش دم میزنید و میخواید به دنیا صادر کنیم؟اسلام سفارشی سازی شده؟
(۲۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۴۷)amirabdi نوشته است: [ -> ]احمدی نژادی ها هم انتخاباتو تحریم کردن Big Grin

(۲۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۴۰)قلب نوشته است: [ -> ]احمدی نژادی ها حتماً در انتخابات شرکت میکنند و به رييسی رای میدن

(۲۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۲۹)amirabdi نوشته است: [ -> ]از کجا انقده مطمئن هستید؟اصن چرا انقده راه دور میرید پستایی که دوستان احمدی نژادی همین تالار میذارن رو بخونید دیگه شاید نیازی نباشه راه دوربرید

با اینکه الان خیلی از حرفها از روی احساساته و معمولا ارزش پاسخ نداره، ولی به عنوان کسی که سبک و روش احمدی نژاد رو در خیلی از مسائل قبول داره، لازم دونستم چند نکته بگم

1- آقای احمدی نژاد با آرای 17 و 24 میلیونی رئیس جمهور شدن. افرادی که به ایشون رای دادن قطعا دارای عقاید و رویکردهای مستقل و متفاوتی هستن. چون ایشون نه کاندیدای برآمده از حزب بوده و نه حکومتی و دولتی.
2- قاطبه رای دهندگان به ایشون از طبقات مستضعف و محروم جامعه بودن و مخصوصا در دور دوم ریاست جمهوری این نمود گسترده تری داشت.
3- اگر منظور از احمدی نژادی، طرفداران پروپاقرص سبک و روش و منش ایشان هستند، که در بین همین افراد نیز تفاوت رای همیشه بوده و خواهد بود.

حالا اینکه رفتار رای دهندگان به احمدی نژاد از یک طرف، و طرفداران پروپاقرص سبک و روش و منش ایشان از طرف دیگر، در انتخابات پیش رو چگونه است، واقعا در یک خط و یک جمله قابل توصیف نیست...

ولی چیزی که از عرصه پیداست:
قطعا اکثریت در انتخابات شرکت خواهند کرد... ولی اینکه اگر اسمی روی برگه می نویسند، از روی علاقه به کاندیدا باشد، یا از روی اجبار به دلیل محدودیت تحمیلی انتخاب‌ها... بحث دیگریست
هستند افرادی هم که سفید می دهند
ولی درصد کمی احتمالا رای ندهند. دلایلش هم در جای خود قابل بررسی است ...

خودم من هم به عنوان یک احمدی نژادی همیشه می گویم: آری به انتخابات و حق انتخاب
البته همانطوری هم که سالها انتخابات آمریکا را زیر سال بردند و بردیم، هر انتخاباتی به همان سبک زیر سوال است. هیچ مصلحتی هم برای ماله کشی قابل قبول نیست. میزان رای ملت است و انتخاب حق ملت و نه حق عده ای خاص و اندک!
اندکی صبر ...
(۲۸/اردیبهشت/۹۶ ۹:۵۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]تتلو هم شکمش سیره هم پولش از پارو بالا می ره هم سواد کافی نداره هم اینقدری احساساتی هست که عقلش منحل شده (یه چی در حد مشاعره)

واس شما باشه خوبه
واس بقیه باشه اخه جیزه؟

اوج جهالت تو این موضوع ها داره دیده می شه :\
ممنون از نظر لطفتونSmile.....هیچکس از شما ها نفهمید من چی نوشتم...من که مهر تاییدی بر تتلو نزدم......اصلا بحث کردن با شما ها مثل آب تو هاون کوفتنه......شما برید از کسی حمایت کنید که مربا وارد میکنه (این واقعا اوج جهالته)
(۲۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۱:۴۸)علی املشی نوشته است: [ -> ]ممنون از نظر لطفتونSmile.....هیچکس از شما ها نفهمید من چی نوشتم...من که مهر تاییدی بر تتلو نزدم......اصلا بحث کردن با شما ها مثل آب تو هاون کوفتنه......شما برید از کسی حمایت کنید که مربا وارد میکنه (این واقعا اوج جهالته)

علی جان تو یه پست از من تو این تالار بیار که ببینم من از کی حمایت کردم
(۲۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۲۹)amirabdi نوشته است: [ -> ]والا من نمیدونم اون صد و خورده ای نفر راضی هستن که اسمشون برده بشه یا نه،احتمالا اگه راضی بودن مث بقیه ی دوستان میومدن رسما حمایتشون رو اعلام میکردن
ولی حرف من اینه مدال المپیاد داشتن ملاک فهم سیاسی داشتن نیست
چه بسا که...
آمدنیوز گفته بود که شریعتمداری به شدت از رابطه ی تتلو و رئیسی انتقاد کرده! بعد شریعتمداری اومده گفته که نه من اصن انتقادی به این رابطه ندارم همش شایعه س خب این خودش یه اظهار نظره دیگه :دی
از کجا انقده مطمئن هستید؟اصن چرا انقده راه دور میرید پستایی که دوستان احمدی نژادی همین تالار میذارن رو بخونید دیگه شاید نیازی نباشه راه دوربرید
والا روحانی که تا الان با هرچی خواننده دیدار کرده مجوزدار و مجاز بودن
این خواننده سه چار سال پیش روزای اولی که مدعی توبه شد و هی قربون صدقه ی رهبری میرف عکسای دست اولش با ابزار لهو و لعب و انواع دخترا دیده میشد
درضمن مگه توی قانون اسلامی مجازات برای شراب خوری و زنا شلاق نیس؟
مگه خود شما توی یه تاپیک دیگه که 35 نفر از جوونا رو حین پارتی توی یزد دستگیر کرده بودن و حکم شلاق بدون حق اعتراض براشون بریده بودن نیومدی بگی حقشونه؟چی شد الان تتلو طرفدار رئیسی شد دیگه مجازات مشروب و دختر بازی و پارتی از بین رفت و شد 3 ماه زندان؟

یک ذره ای کاش شرم کنید
همین بچه حزب اللهی ها تاشیش ماه پیش داشتن کنسرتای مختلفو تو مشهد تعطیل میکردن میگفتن امام رضا حرمت داره نه لذت! اونوقت همینا الان دارن توی ستاداشون آهنگ تتلو و ساسی مانکن و کوفت و زهرمار پخش میکنن

اینه اون اسلامی که اینهمه ازش دم میزنید و میخواید به دنیا صادر کنیم؟اسلام سفارشی سازی شده؟
سلام

خب اگر مدال المپیادی ملاک نیست پس چرا خودتون اینطور میگید به هرحال ما قضاوت نکردیم فقط پست دادیم

الان تکذیب شریعتمداری شد اظهار نظر!!!!!!!! عجب منطق جالبی!!!!!

درباره احمدی نژاد هم کاربر محترم توضیح دادند

روحانی با گروه سوسن خانوم هم دیدار کرده عکسش هم موجوده

والا بعید ميدونم قوه قضائیه با عکس حکم صادر کنه الان مشروب خوردن با عکس حکم نداره اصلا از کجا معلوم ميشه که مشروبه! اما با نامحرم عکس داره حالا حکم چی بوده ما نمی دونيم ولی به هر حال ما در جریان جزییات نیستیم پس نميشه قضاوت کرد که جرم چی بوده و حکم چی بوده

شما با یه عکس حکم زنا و شراب چطوري دادی!!!! عجب قاضی منصفی
35 نفر در حین گناه دستگیر شدن با عکس فرق داره

خیر اصلا مگه ما از کارهای تتلو دفاع کردیم!!!!! ما داریم درباره رییسی صحبت می کنیم که تتلو درخواست ملاقات داده و رييسی هم اونو دیده فقط همین

الان ما ميگيم دیدار با این فرد که یه کلیپ برای ارتش هم ساخته ایرادی نداره فقط همين

الان شما برو از ارتش ایراد بگیر اینارو بگو

عجب مفسرها!!!!!!! یعنی کل این دیدار شد اسلام!!!!!

یکمی انصاف داشته باش اينا چيه میگی آخه

الان بعضی ستادهای روحانی شده دوست یابی شما برو اونارو ارشاد کن
سلام
اول از همه بگم که من امروز به روحانی رای ندادم به میرسلیم رای دادم
نقل قول: خب اگر مدال المپیادی ملاک نیست پس چرا خودتون اینطور میگید به هرحال ما قضاوت نکردیم فقط پست دادیم
والا تاپیکو شما ایجاد کردی نه من،فقط اومدم بگم که طرف سلبریتی یا مدال آور یا ... باشه ملاک نمیشه که فهم سیاسی بالایی داشته باشه
درضمن من یکی از دوستانم با دونفر از اعضای این لیست تماس گرفتن یکی شون تورنتو بود اونیکی هم رای نمیدادBig Grin

راستی من هف هشت تا از دوستام که اتفاقا همگی مدال دار المپیاد هستن کارای ویزا و ...شون رو انجام دادن اگه رئیسی بیاد میرن تسلا کار میکنن اگه روحانی بیاد میمونن استاد دانشگاه میشن Big Grinبخاطر همینه که میگم اینچیزا ملاک خوبی نیس طرف هنو نیومده اینا دارن میرن
نقل قول: درباره احمدی نژاد هم کاربر محترم توضیح دادند
ممنون از توضیحی که کاربر محترم دادن بهشون اعتبار اضافه کردم
نقل قول: روحانی با گروه سوسن خانوم هم دیدار کرده عکسش هم موجوده
حالا روحانی هم همچین گوهر درخشانی نیس ولی خب گروه سوسن خانوم همه ی فعالیتاش قانونیه و توی سطح شهر کلی رستوران و ... داره و تاحالا هم مورد غیر اخلاقی ای نداشته برعکس بعضیا
نقل قول:
والا بعید ميدونم قوه قضائیه با عکس حکم صادر کنه الان مشروب خوردن با عکس حکم نداره اصلا از کجا معلوم ميشه که مشروبه! اما با نامحرم عکس داره حالا حکم چی بوده ما نمی دونيم ولی به هر حال ما در جریان جزییات نیستیم پس نميشه قضاوت کرد که جرم چی بوده و حکم چی بوده
شما با یه عکس حکم زنا و شراب چطوري دادی!!!! عجب قاضی منصفی
35 نفر در حین گناه دستگیر شدن با عکس فرق داره

خیر اصلا مگه ما از کارهای تتلو دفاع کردیم!!!!! ما داریم درباره رییسی صحبت می کنیم که تتلو درخواست ملاقات داده و رييسی هم اونو دیده فقط همین

الان ما ميگيم دیدار با این فرد که یه کلیپ برای ارتش هم ساخته ایرادی نداره فقط همين

الان شما برو از ارتش ایراد بگیر اینارو بگو

عجب مفسرها!!!!!!! یعنی کل این دیدار شد اسلام!!!!!
من نمیخوام بحثای قدیمی رو باز کنم،حکم زندان تتلو هم اصن ربطی به اون عکسا نداشت برا چیز دیگه ای بود
ولی اگه عکس توی مملکت ما مدرک حساب نمیشه چرا پس مینو خالقی ردصلاحیت شد؟اگه مدرک حساب میشه چرا تتلو الان با وجود اون عکسا که صدبرابر بدتره آزاده و داره ول میچرخه؟
همین الان اگه بریزن خونه ش بگیرنش نیم کیلو علف و مشروب پیدا میکنن ازش اونوقت شما اومدی دم از توبه میزنی؟
اگه خیلی ادعاش میشد اون خالکوبی های لامصب رو موقع دیدار با رئیسی بپوشونه نه اینکه بده بالا آستینشو
تتلو 3 چار ساله داره چاپلوسی رهبری رو میکنه و همزمان هم عکسای ناموس مردم توی بغلش میاد بیرون،حالا شما 3 ماه دیگه شما صبر کن بذار این جو انتخابات و اینا بخوابه بعد بیا ببین این توبه ش واقعیه یا نه

نقل قول:
یکمی انصاف داشته باش اينا چيه میگی آخه

الان بعضی ستادهای روحانی شده دوست یابی شما برو اونارو ارشاد کن

مگه من گفتم روحانی خوبه؟
تا همین 4 روز پیش اندرزگو و زعفرانیه پاتوق طرفدارای روحانی بود همه میگفتن 4 درصدی های بی درد و غم از پریشب که چنتا پورش اومدن عکس رئیسی و زدن به ماشینشون دوردور کردن همه از جمله تتلو اومدن میگن شمال تهران همه از اول طرفدار رئیسی بودن بروز نمیدادن ریا نشه Big Grin
(۲۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۱۴)amirabdi نوشته است: [ -> ]سلام
اول از همه بگم که من امروز به روحانی رای ندادم به میرسلیم رای دادم
والا تاپیکو شما ایجاد کردی نه من،فقط اومدم بگم که طرف سلبریتی یا مدال آور یا ... باشه ملاک نمیشه که فهم سیاسی بالایی داشته باشه
درضمن من یکی از دوستانم با دونفر از اعضای این لیست تماس گرفتن یکی شون تورنتو بود اونیکی هم رای نمیدادBig Grin

راستی من هف هشت تا از دوستام که اتفاقا همگی مدال دار المپیاد هستن کارای ویزا و ...شون رو انجام دادن اگه رئیسی بیاد میرن تسلا کار میکنن اگه روحانی بیاد میمونن استاد دانشگاه میشن Big Grinبخاطر همینه که میگم اینچیزا ملاک خوبی نیس طرف هنو نیومده اینا دارن میرن
ممنون از توضیحی که کاربر محترم دادن بهشون اعتبار اضافه کردم
حالا روحانی هم همچین گوهر درخشانی نیس ولی خب گروه سوسن خانوم همه ی فعالیتاش قانونیه و توی سطح شهر کلی رستوران و ... داره و تاحالا هم مورد غیر اخلاقی ای نداشته برعکس بعضیا
من نمیخوام بحثای قدیمی رو باز کنم،حکم زندان تتلو هم اصن ربطی به اون عکسا نداشت برا چیز دیگه ای بود
ولی اگه عکس توی مملکت ما مدرک حساب نمیشه چرا پس مینو خالقی ردصلاحیت شد؟اگه مدرک حساب میشه چرا تتلو الان با وجود اون عکسا که صدبرابر بدتره آزاده و داره ول میچرخه؟
همین الان اگه بریزن خونه ش بگیرنش نیم کیلو علف و مشروب پیدا میکنن ازش اونوقت شما اومدی دم از توبه میزنی؟
اگه خیلی ادعاش میشد اون خالکوبی های لامصب رو موقع دیدار با رئیسی بپوشونه نه اینکه بده بالا آستینشو
تتلو 3 چار ساله داره چاپلوسی رهبری رو میکنه و همزمان هم عکسای ناموس مردم توی بغلش میاد بیرون،حالا شما 3 ماه دیگه شما صبر کن بذار این جو انتخابات و اینا بخوابه بعد بیا ببین این توبه ش واقعیه یا نه

مگه من گفتم روحانی خوبه؟
تا همین 4 روز پیش اندرزگو و زعفرانیه پاتوق طرفدارای روحانی بود همه میگفتن 4 درصدی های بی درد و غم از پریشب که چنتا پورش اومدن عکس رئیسی و زدن به ماشینشون دوردور کردن همه از جمله تتلو اومدن میگن شمال تهران همه از اول طرفدار رئیسی بودن بروز نمیدادن ریا نشه Big Grin
سلام

همین که به روحانی رای ندادي کلی هنر کردی

ما نگفتيم ملاک سلبریتی یا مدال آوره اصلا ما بحث ملاک کردیم!!!! شما مطالب رو يه جوره ديگه فهمیدی

والا من نه شمارو میشناسم و نه تسنیم رو ولی اگر بنا به اعتماد کردن باشه به تسنیم بیشتر اعتماد دارم تا شما و این طبیعیه ناراحت نشید

بله طبق گفته شما ملاک نیست حالا شماهم می خواي به خاطر ایجاد يه تاپیک مارو به غلط کردن بندازی بنداز طوری نیست

اول اینکه الان تتلو هم قانونیه حالا کاری به گذشته نداریم
سوسن خانوم هم قبلا زیر زمینی بوده تا جایی که اطلاع دارم و الان قانونی شده

من که نگفتم به خاطر عکس تتلو مجازات شده شما گفتی من اصلا کاری به این بحثها ندارم

عکس ملاک حد نیست ولی ملاک تشخیص که هست
حالا مگه مینو خالقی رو شلاق زدن!! به خاطر عدم پایبندی به اسلام رد صلاحیت شد

بنده خبر ندارم عکس گرفتن در وضعیت نامناسب جرم هست یا نه ولی ملاک تشخیص هست

من نگفتم تتلو توبه کرده خودش گفته و دروغ یا راستش به خودش مربوطه و تا جایی که به اسلام مربوط ميشه اگر کسی ادعای پشيمانى کنه ما نباید فرض رو بر دروغ بزاریم بلکه فرض اینه که راست ميگه حالا خدا از دلش خبر داره ولی سوظن نادرسته

ریختن تو خونه هم ديگه از مد افتاده ديگه بدون رای قاضی جایی نمیرن
الان خواننده های دیگه ای هم هستن که اگر بريزن تو خونش خیلی چیزا پیدا ميشه ولی کسی موظف به این کار نیست
الان جواب چیو من باید بدم!!!!!!!!!!!

الان من قاضیم یا تو شورای نگهبان کار می کنم!!!!!!!

والا بعضی از مراجع خالکوبی رو کاری ندارن انگار کاربر سعدی گفته بودن
حالا کاری نداریم ولی پوشاندن خالکوبی نه به رييسی مربوط ميشه و نه به من به تتلو مربوطه

اصلا من تتلو رو فقط اسمش رو شنيده بودم ما و رييسی کاری بهش نداریم
بابا تتلو درخواست ملاقات داده رییسی هم قبول کرده شما اگر يه نگاه به گذشته رییسی در استان قدس بکنی میبینید که رییسی دیدار مردمی روزانه داشته حالا فرقی نمی کنه چه کسی

رییسی با دیدن تتلو این همه انتقاد رو به جونش خرید تا بگه تبلیغات دروغ روحانی درباره دیوار کشی دروغه حالا ديگه نمی دونست بعضی کاسه از آش داغتر هستن
قبول کردن دیدار با تتلو خلاف اسلام نبوده و نیست
زندگی یک عالم با رییس جمهور فرق داره

درکل خدا کنه روحانی رای نياره ولی به هر صورت روحانی پدر مملکت رو در مياره بدتر از این حالا چه رای بياره چه نياره

یکی از عرفای معاصر که ناشناس هم هستن پیام دادن که بگید هیچ کسی به اندازه روحانی خطرناک نیست!! حالا هنوز مونده تا خودشو نشون بده
(۲۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۳۷)#1Zero نوشته است: [ -> ]این وسط الهام چرخنده هایی هستن، تتلوهایی هستن، آدم های زرنگی که سوراخ دعا رو پیدا کردن هستن، مهره های سوخته ای هستن که میان یکباره با یه چرخش خاصی میشن طرفدار اینها و عوض میشن کلا.
به چه حقی به یک خانم مسلمون تهمت میزنی؟
آخه اگر خودت نمیدونی حجاب و ناموس یعنی چی، حداقل در این حد می‌فهمی که هیچ مدرکی یا نشونه‌ای از ریاکاری نداری. نمی‌فهمی؟
به چه حقی به یک خانم مسلمون که خواسته پرهیزکاری کنه تهمت میزنی که پرهیزکاری‌اش الکیه و ذاتش خرابه؟

پس قابل اثباته که خودت رو به اون راه می‌زنی و مشکلت فقط اینه که طوری باهات برخورد نشده که بدونی که نباید هرطوری دلت خواست راجع به مردم دهنت رو باز کنی. اگر یکبار بابت تهمت سیلی یا شلاق خورده بخوری، دیگه چنین غلطی نمی‌کنی.

همینهایی که در اوج وقاحت از کسی که فسق علنی میکنه حمایت میکنن و میگن نباید قضاوتش کرد، در مواجهه با پرهیزکاران در اوج همون وقاحت میگن این ذاتش خرابه!

(۲۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۳۷)#1Zero نوشته است: [ -> ]این حرکت چه آقای رئیسی رئیس جمهور بشه چه نه تا آخر عمرش چسبیده به ریشش.
محسن چاووشی میاد از مولانا میخونه میشه فاسد، تتلو میگه جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن میشه با بصیرت!
این جریان خاص از کی انقدر بدبخت شد؟!

جواب یسری ماله کشی ها رو هم من قبلا دادم، این نظام راهی رو پیش گرفته که تهش منافق پروریه. حقیقت اینه که طرز تفکر یکسری از انقلابیون اینقدر منزوی و گوشه گیر و شده که برای محبوب نشون دادن خودشون چنگ به هر ریسمانی میندازن.
(۲۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۳۷)#1Zero نوشته است: [ -> ]تتلو توبه کرده؟! وقتی با لباس آستین بلند اومده کنار کاندید اسلامی ریاست جمهوری نشسته حداقل اگه توبه کرده آستین ها رو بده پایین و بپوشونه خالکوبی هاش رو. چرا اینکار رو نمیکنه؟ نخیر مثل اینکه این هم کافی نبوده در ادامه این دوست کفتر ما میاد دونه دونه خالکوبی هاش رو با افتخار نشون آقای رئیسی میده و با هم میخندن!

این یه کار تبلیغاتی بود، کار تبلیغاتی خیلی بد و ضد تبلیغی هم بود.
حالا اونی که میخواد خودش رو گول بزنه بحثش جداست.
مفتضح بودن تا به کجا؟
کسانی که
نه با رفتارهای فسق‌آمیز مشکل دارند، نه طرفدار برخورد بد با فاسقین هستند،
به مسلمون‌هایی که
با رفتارهای فسق‌آمیز مشکل دارند، و طرفدار برخورد بد با فاسقین هستند،
میگن
چرا با کسی که قبلاً رفتار فسق‌آمیز داشته برخورد بد نمی‌کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی مفتضح بودن و دروغ و ریاکاری تا به کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هیچ عاقلی هیچ جاهلی رو اگر واقعاً نشون بده که میخواد جهلش رو کنار بذاره، طرد نمیکنه.
هرچند کافران را خوش نیاید!

اینها انتظار دارند، بلکه دوست دارند که اسلام بگه که «اومدن از فسق به سمت پرهیزکاری بده و باید اینها رو طرد کرد»!!!!!!!
اسلام مخالف زیگزاگ رفتن بین فسق و پرهیزکاری هست، پس اگر کسی مدرکی از زیگزاگ رفتن اون شخص(یا هرشخص دیگه) دیده، به مسلمون‌ها نشون بده، و اگر مطابق اون زیگزاگ رفتن باهاش برخورد نکردند، میتونه حرف بزنه.

(۲۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۰۵)A L I نوشته است: [ -> ]شماها که با این تفکرات مخالف هستید؟؟با خالکوبی؟با رپ خوندن...
تتلو تمام بدنش خالکوبی، به قول خودش هر شب مشروب میخوره و ماری میزنهBig Grin

کلی عکسش با دخترهای جوان هست عکسهاش تو پارتی ها خیلی عادی تو پیچش بود!
(۲۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۰۵)A L I نوشته است: [ -> ]تتلو تمام این کارهاش برای مجوز کنسرت!!! یک آدم دورو و ریاکار همه میشناسنش....
تمام توضیحات بالا راجع به شما هم صادقه.
الآن میگه مشروب میخورم؟ یا قبلاً می‌گفت؟
در مورد ریاکاری، اگر مدرکی دارید نشون بدید. وگرنه قابل اثباته که فقط به صرف اینکه از تودهنی خوردن نمی‌ترسید بی‌مدرک به مردم تهمت ریاکاری می‌زنید.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع