(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۴۶)فرشته ی عذاب نوشته است: [ -> ]تمام توضیحات بالا راجع به شما هم صادقه.
الآن میگه مشروب میخورم؟ یا قبلاً میگفت؟
در مورد ریاکاری، اگر مدرکی دارید نشون بدید. وگرنه قابل اثباته که فقط به صرف اینکه از تودهنی خوردن نمیترسید بیمدرک به مردم تهمت ریاکاری میزنید.
این شخص دیوانه اس!! دس به هر کاری میزنه تا دیده میشه تمام هدفش دیده شدن اصلا این بابا عقده ی...
طرفدار پرسپولیس بود بعدش با هوادارها لج کرد رفت طرفردار استقلال شد
این هر شب مست میکنه میاد یه ویدیو تو اینستا میزاره!! یه بار میاد مینویسه بگید بغ بغوو
یه بار ویدیو میده بیرون داره زبون در میاره
یه بار دیگه کلیپ و عکس از مراحل خالکوبیش کامل میزاره!!
تو بدنش از این ات آشغالا اویزون میکنه

اصلا این نرمال نیست! لطفا لجباز نباشید حقیقت ببینید این امیر تتلو یک آدم تمام عقده ی و دیونه اس و مدوام رنگ عوض میکنه
تا چند وقت آینده عکسها و کلیپها جدیدی بیرون میده حالا ببینید...
در ضمن تا چند وقت پیش در حال محاکمه بود و چندوقتی بازداشت بود
دوستان به گفته ی تتلو اگه آقای روحانی بیان ایشون میرن زندان

دلیل اصلی حمایتشون هم از آقای قالیباف به گفته ی خودشون این بود
بعدم که آقای قالیباف به نفع آقای رئیسی کنار کشیدن طرفدار آقای رئیسی شدن
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۲۱:۴۲)A L I نوشته است: [ -> ]شما دوستان کلا لجباز تشریف دارید و برای توجیح خوتون حاضرید هر کاری بکنید
آینده به شما ثابت میکنه که سخت در اشتباه هستید...در اینده ایشالا خودم کارها و دست گلهای جدید امیر بغ بغو(تتلو) در همین سایت قرار میدم
بعد میفهمید واقعا توبه کرده عوض شده یا فقط بخاطر دیده شدن این کارا کرده تا اون موقع بحثی با شما ندارم!
گذشته از اینکه «توجیه» با «ه» هست، مثل اینکه شما اصلاً نگرفتید بنده چی گفتم!
بنده گفتم (در مورد خودم میگم) چه کسی میتونه بگه که من واقعاً پرهیزکارم یا نه؟ اگر آینده نشون داد که بنده از اولش به قصد ریاکاری پرهیزکاری میکردهام، آیا این باعث میشه که کار بچههای مؤمنی که باهام دوست شده بودند اشتباه بشه؟ مگه اونها دستگاه نیتخوان ِ غیبسنج دارن که قرار بوده باشه نیت من رو بخونن؟
چی رو توجیه کردم؟ بنده که گفتم اگر فسقی ازش سر بزنه باید مثل همهی ما مجازات بشه. پس دیگه مشکلتون چیه؟
اگر بخاطر لغزش مرتکب فسق شد، اونوقت اگر کسانی عقیده داشتند که نباید به اندازهی فسقش مجازات و طرد بشه، بیایید بهشون اعتراض کنید!
اگر هم
اصرار بر فسق داشت(و بخاطر لغزشش نبود) اونوقت اگر کسانی عقیده داشتند که نباید به اندازهی فسقش مجازات و
به کل طرد بشه، بیایید بهشون اعتراض کنید!
توبه به معنای برگشتن به سمت خدا با دل هست و ما خوندن نیت درون دل افراد رو بلد نیستیم و اینقدر ظالم و بیرحم نیستیم که ندونسته حکم صادر کنیم.
سوره هود، آیه ۹۰:
وَاسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُوا إِلَيْهِ ۚ إِنَّ رَبِّي رَحِيمٌ وَدُودٌ
و از پروردگار خود آمرزش بخواهيد، سپس به درگاه او توبه كنيد، كه پروردگار من مهربان و دوستدار است.
اگه با همین چوبی که دارید تتلو رو می زنید
روحانی و خاتمی رو هم می زدید احتمالا الان قدیسی پیامبری چیزی بودن.
اینقدر نوشابه براش باز نکنید به یه احمق میدان ندید