تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: هوشیار باشید که تقلب شده است!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
بسم الله الرحمن الرحیم

همان خائنینی که 3 هزار میلیارد ناچیز و هشت هزار میلیارد ناقابل و به یغما برده اند آراء ناچیزمان را برده اند

چون سال 88 تقلبی در کار نبود و هیچ سندی ارائه نشد نمیشه از این جریان استفاده کرد و گفت تقلب نشده است.

بیدار بشوید که تقلب شده است.

شواهد هر روز بیشتر و بیشتر می شود.
وزارت کشور بدون تایید شورای نگهبان اقدام به اعلام نتایج کرد این کار خیلی شبیه کار میرحسین در سال 88 است با این تفاوت که وزارت کشور بدست موسوی نبود وزارت کشور صدا و سیما را مجبور به همراهی کرد واین یعنی فریب همه مردم .

وزارت کشور با اعلام نتایج انتخابات، روحانی را پیروز انتخابات معرفی کرده است ولی چند سوال بزرگ همچنان باقی است:چرا آرا همانند همیشه از ساعات اولیه شمارش آرا اعلام نشد؟
چرا مانند دوره های فبل، آراء شهرها و استانهای کشور اعلام نشد؟
چرا سه روز قبل وزیر کشور اعلام کرد بر خلاف معمول نتایج یکباره اعلام میشود و با مخالفت شورای نگهبان مواجه شد ولی باز هم آرا به صورت تقریبا یکباره و در دو نوبت کلی اعلام شد؟
چرا تا کنون شورای نگهبان نتایج را تایید نکرده است؟
چرا در خبر ساعت 14، سخنان سخنگوی شورای نگهبان پخش نشد؟ ⁉️صداوسیما چه چیزی را مخفی میکند؟
چرا صداوسیما در خبر 14 ابتدا اعلام کرد رهبری تبریک گفته است ولی ناگهان پیام رهبری در بخش خبر 14 خوانده نشد؟
چرا در پیام رهبری که ساعتی بعد در شبکه خبر خوانده شد، هیچ اشاره ای به نام روحانی نشده است؟
چرا رهبری در پیام بعد از انتخابات لب به تذکرات مهم گشود؟
و چرا در این پیام به حضرت امام زمان سلام داده اند؟
چرا تا کنون هیچ یک از مقامات کشوری و لشکری به روحانی تبریک نگفتند؟
چرا هیچ یک از نامزدها به روحانی تبریک نگفته اند؟
چرا نتایج جمعبندی شمارش آرای صندوقها در گزارش ناظران آقای رییسی با نتایج اعلام شده تطبیق ندارد؟
چرا نتایج گزارش ناظران شورای نگهبان با نتیجه اعلام شده تطبیق ندارد؟
چرا پنج میلیون رای مربوط به آقای رییسی فاقد مهر و نامعتبر خوانده شده است؟ چرا وزارت کشور تعرفه ها را مهر نکرده است؟
چرا در 150 روستای ایران صندوق رای نرفته و انتخابات برگزار نشده است؟
چرا در بسیاری از شعب به بهانه نبود تعرفه، رای مردم گرفته نشد؟
چرا صداوسیما هیچ اشاره ای به تخلفات گسترده و بی سابقه که در گزارش شورای نگهبان آمده است نمیکند؟

چه چیزی از مردم پنهان شده است؟

کسی نپرسید 2.5 در صد رایی که وزیر کشور اعلام نکردچی شد؟ 2.5 درصد 41 میلیون چقدر میشه؟

لطفا هر قدر میتوانید فیلم های متشر شده رو اینجا بگذارید.

[تصویر: photo_2017_05_22_01_16_12.jpg]
حتی اگر تخلف شده یا تقلب شده باز هم بعید است در نتیجه نهایی تاثیر گذار بوده
حقیقتش ما دوست داریم باور کنیم که تقلب شده چون نامزد مورد نظرمون رای نیاورد ولی اینگونه نیست

نتیجه این انتخابات در کوچه و خیابان مشخص بود در صف رای گیری مشخص بود وقتی لیست امید در تهران 21 رای مطلق می اورد

بنظرم به این قضایا دامن نزنیم اونی که بخواد تقلب کنه نمیزاره زیر فرش مسجد که 1 روز بعد لو بره!
بنده خودم ناظر شورای نگهبان سر یکی از صندوق های رای بودم و البته رای اقای رییسی در صندوق ما بیشتر بود و چون با ساز و کار انتخابات اگاه هستم با اطمینان میگم تخلف میتونه وجود داشته باشه ولی تقلب خیر.
صندوق ما هم چند نفر سعی کردن چند رای تخلف به نفع اقای روحانی بشه که ناظرین شورای نگهبان حواسشون بود و اجازه ندادن . یک موردش رای دادن تکراری دو نفر بود که به نفع اقای روحانی هم بود!!!
تقلب برای عوض کردن نتیجه غیر ممکن هستش .
لطفا انقلابیون احساسی نشن و خرابکاری نکنن که برای اینده کشور و انتخابات های بعدی خیلی بد میشه
نگران نباشید قطعا 4 سال بعد یک انقلابی رییس جمهور میشه
البته در جریان تخلفات بالا در سطح کشور هستم و حدس میزنم در حدود 1 میلیون یا نهایتش دو میلیون رای به طرق مختلف مثل کم دادن تعرفه به مناطقی که حامی رییسی بودن یا تخلفات صندوق های رای خارج از کشور که دست ناظرین شورای نگهبان اونجا کمتر باز هستش انجام شده ولی قطعا نتیجه رو نمیتونستن عوض کنن و تقلب بزرگی انجام بشه
یک دلیل مهمش حضور حداقل سه ناظر از طرف شورای نگهبان سر هر صندوق رای بوده
نتیجه این انتخابات عوض نخواهد شد. باید ابوموسی اشعری رو چهار سال؛ بلکه چهل سال (نتیجه خیانت هاش) تحمل کنیم.
آقای محمد صدرا.
من فکر نمیکنم به ۴ سال برسه.
فتنه ۷۸ و بعدشم ۸۸ و من منتظر ۹۸ ام که فاتحه نظام خونده بشه.
البته با کمک محمد خاتمی و فتنه سبزی ها و اولاد اکبر شاه.
کرباسچی گفته محسن هاشمی رو شهردار میکنن.
خلاصه اینکه بحث تحمل نیست.
بحث بر سر اینه که...
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.
ماها به چشم میبینیم ضربه آخر برای سقوط نظام رو.
به ۴ سال نمیکشه برادر من.
هرچه که هست امروز رئیس جمهور ما همانی است که از صندوق آراء بیرون آمده

آقای دکتر حسن روحانی

اما به دور از جنجال سازی و با احترام به تمام کسانی که به ایشان رای دادند باید موارد تخلف ، بی اخلاقی ها و کم کاری هایی که صورت گرفت را یک به یک بررسی و درصورت اثبات تخلف ، با خاطیان به نحو شایسته ای برخورد گردد .

- تمام شدن تعرفه در صندوق های اخذ رای
- دیر شروع کردن فرایند رای گیری
- عدم تامین به موقع تعرفه باوجود اعلام های مکرر
- خرید و فروش رای
- تبلیغات نزدیک صندوق های رای
- حضور تمام قد مقامات دولتی جهت تبلیغات
- شائبه تز دکترای رئیس جمهور مستقر
- و ...

اینها تخلفات کمی نیست
اثبات یکی دوتای آنها در کشورهای دیگر نتیجه انتخابات را تغییر می دهد
تمکین به قانون به معنی دست کشیدن از مطالبات نیست

بی توجهی به تخلف باعث تکرار آن میشود
و بی اعتنایی به دغدغه ها باعث دلسردی کسانی میشود که به عدل در ارکان نظام اعتقاد دارند

اگر فرض کنیم نیت بدخواهانی که به هر دلیل از انتخاب مجدد دکتر روحانی خوشحالند ، در نهایت پراکندن همراهان نظام و یا دلسرد کردن آنها باشد ، باید گفت بی تردید در
فتنه

دیگری وارد شده ایم
سلام
اما به نظرم یه خبرایی هست ....آخه قبل از رای گیری آقا تاکید رو امانتداری از ارای مردم داشتند و حتی یه جا من یادمه دقیقا فرمودند که من در انتخابات دخالتی نمیکنم اما اگه برای ارای مردم اتفاقی بیفته اونجا شخصا وارد میشم...

من تو تلگرامم کلی فیلم از کمبود تعرفه و تخلفات این چنینی تو شهرها و روستاها دارم. حتی یه فیلمی هست که در محلی در تهران که دارن به روحانی رای میدن اما ساعت دوازده و نیم شبه !!

از طرفی اقای رییسی به با کلی مدارک که جمنا در کانال تلگرامش نوشته بالای چند صدتا , نامه سه صفحه ایی برای اقای جنتی نوشته ! و همچنین نامه ایی به رهبری.......

نمیدونم چی میشه , اما هر اتفاقی بیفته امیدوارم خیر باشه و جوانان انقلابی باید بصیر باشن..... اونا خیلی دوست دارن ما رو هم ردیف فتنه گران 88 کنند , حتی روحانی تو شبکه خبر صراحتا 16 میلیون انسان رو خشونت طلب نامید.... به نظرم داشت بچه. انقلابی ها رو تحریک میکرد تا اونا عصبانی شن , از اون طرف بریزن تو خیابون و داستان فتنه 88 یا حصر برای همیشه ننگش از دامن اونا پاک شه یا ما رو هم با خودشون شریک کنند......

تخلف بود و زیادم بود .... کمترین حسنش این بود که اگه ارای رییسی فقط مقداری زیادتر میشد انتخابات صددرصد به دور دوم میرفت......

فقط باید مراقب و هوشیار باشیم بچه ها .... فقط بصیرت ! فیلم مختار یادمون نره ! هیچ وقت اون قسمت بادم نمیره که مختار با قبائل متحد شده داشت می اومد و از طرف سپاه عبیدالله جلوشو گرفتند و اون تسلیم شد...... ( البته اون نطر شخصی منِ , من به شخصِ مختار رو با تمام حسن هایی که داشت بصیر نمیدونستم , نمیدونم شاید اشتباه کنم..... ) باید بدونیم فقط فقط فقط گوش به دهان رهبری و منتظر...

نمیدونم خبر دارید یا نه , ترامپ در سفرش به عربستان بعد فروش 110 میلیارد دلار اسلحه , تشکیل ناتوی عربی , یه همایش فرمایشی راه انداختند که اسمشو گذاشتندعربی اسلامی آمریکایی.....

به قول یکی 350 میلیارد خرج کردند که به کلمه ایی که 40 سال پیش امام خمینی فرموده بودند برسن !! اسلام امریکایی

جالب اینجاست شهید اوینی یه جا گفته که اخرین مقاتله ما نه با دموکراسی غربی که با اسلام امریکایی است !!! به نظرم جهاد شروع شده فقط باید اماده باشیم و بصیر و مهم تر از همه دعا کنیم عاقبت به خیر بشیم...

خودمونو اماده کنیم انرژی هامونو نگه داریم... توکل به خدا. متقین پیروزین , این وعده خداست.......

من بلد نیستم عکس یا فیلم بذارم تو تالار وگرنه حتما میذاشتمSadBig Grin
قضیه دکترای فریدون جداست. تقلب ایشون محرض شده. باید جداگانه پیگیری بشه.
آیا می دانید رئیسی در9استان اول شده است؟
آیامیدانید رئیسی در 12استان با روحانی برابر بوده است؟
آیا می دانید رای رئیسی در مناطق اهل سنت قابل توجه بوده است؟
چرا آمار استانی را نمی دهند؟

ما از وزارت کشور میخواهیم همانند سال ۸۸ ریز آراء را در سایت وزارت کشور در معرض دید همه ایرانیان قرار دهند تا ملت بتواند از هیئت های اجرایی و نظارت محلی در این رابطه صحت و سقم آن را بدست آورد تا ابهامات برطرف گردد.
[/b]

[b]---

فیلم تخلفات انتخاباتی در چهار محال بختیاری از کانال حاج سعید قاسمی

شائبه تخلفات گسترده در انتخابات اهواز و احتمال ابطال انتخابات/خبرها از ضبط تعرفه های اسکن شده حکایت دارد!

خبرهای رسیده حاکی از تخلف گسترده در جریان انتخابات شورای شهر اهواز دارد.

براساس گزارش‌های منتشر شده، در بازشماری های 22صندوق انجام شده 70درصد نتایج مغایرت داشته است.

همچنین خبرها حاکی از ضبط تعرفه‌های اسکن شده است. در خبرها آمده است که برای یک کاندیدا با یک رنگ جوهر رای نوشته شده است.

گفته شده که این گزارشات به هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شورای شهر و روستا رسیده و احتمال ابطال انتخابات وجود دارد.
لطفاً این متن رو مطالعه کنید.

چرا باید از شکایت [آقای] رئیسی به شورای نگهبان استقبال کرد؟
بخش سیاسی الف، ۱ خرداد ۹۶
روز 30 اردیبهشت یعنی یک روز بعد از برگزاری انتخابات برای تعیین رئیس جمهور دولت دوازدهم، تمامی رقبای روحانی به عنوان پیروز انتخابات به وی تبریک گفتند و برایش آرزوی موفقیت کردند.

در این بین سید ابراهیم رئیسی به عنوان فرد دوم و با داشتن رای 16 میلیونی چند ساعت پس از اعلام نتایج رسمی انتخابات و پیروزی رقیب بیانیه ای منتشر و « برای تمام دولت مردان و رئیس جمهور منتخب آرزوی موفقیت» کرد. او در فرازی از بیانیه خود عنوان می کند که «برخی بداخلاقی های انتخاباتی و تخلفات آشکار در قبل و حین برگزاری انتخابات از لحظات تلخ این انتخابات بود که آن را از مسیر قانون پیگیری خواهم نمود».

پیرو این بیانیه، رئیسی دیروز در نامه ای به آیت الله جنتی، ضمن ابراز اعتماد و اطمینان به شورای نگهبان‌، خواستار رسیدگی به برخی تخلفات در برگزاری انتخابات ۲۹ اردیبهشت ماه شد. گفته می شود وی به همراه این نامه، صدها صفحه مستند را در چندین مجلد برای شورای نگهبان ارسال کرده است.

در این نامه حجت الاسلام رئیسی ضمن تاکید بر حق الناس بودن آرای مردم ، خواستار رسیدگی دقیق هیات نظارت بر انتخابات به این تخلفات ، تا حصول نتیجه قطعی شده است.

حال سوالی که مطرح می شود این است که آیا اعتراض به نتایج و عنوان اینکه در انتخابات تخلف شده امری صحیح است و آیا این کار قضایای سال 88 را به ذهن متبادر نمی کند.؟

بدون شک در روزهای پیش رو عده ای از جناح مخالف تلاش خواهند کرد تا با شبیه سازی این کار، اقدام نامزد دوم رقابت های انتخاباتی را نقد و احتمالا نفی نمایند.
این در حالی است که اعتراض به نتایج برای هر نامزدی که در انتخابات شرکت کرده حقی طبیعی می باشد. به همین دلیل درفصل هفتم قانون انتخابات ریاست جمهوری، پیش بینی نحوه شکایات و نحوه رسیدگی و در فصل هشتم مجازات تخلفات پیش بینی شده است.

اما نکته مهم این است هر نامزدی که وارد رقابت های انتخاباتی می شود و بالقوه به عنوان رئیس جمهور مطرح می باشد به سازو کار انتخابات پایبند باشد. تفاوت کار حجت الاسلام رئیسی با معترضان به انتخابات در سال 88 نیز دقیقاً در همین جا می باشد. ایشان روز بعد از انتخابات بیانیه ای صادر می کند و این حماسه باشکوه را به مردم و رهبری تبریک می گوید، برای فرد پیروز آرزوی موفقیت می کند و در عین حال بر حق خود برای پیگیری تخلفات صورت گرفته آنهم از مسیرهای پیش بینی شده در قانون تاکید می کند. در این راستا روز بعد نیز به داور و ناظر رقابت های انتخاباتی یعنی شورای نگهبان نامه می نویسد و خواستار بررسی مستندات ارسالی می شود.

اما در سال 88 نامزد بازنده علاوه بر این که منتظر اعلام نتایج رسمی نشد و شخصاً قبل از پایان شمارش آرا اعلان پیروزی نمود بعدها نیز پیشنهادات مختلف برای بازشماری آرا و حل و فصل اختلافات را قبول نکرد و صرفاً با لشکر کشی خیابانی و اعمال فشار بدنبال عقب نشینی سیستم و ابطال انتخابات بود. امری که بدون شک با هیچ قاعده مدنی و دموکراتیکی سازگار نبود.

فراتر از این موضوع حتی باید از شکایت در چارچوب سازوکارهای قانونی استقبال کرد؛ چرا که نمایش قانون مداری از سوی یکی از نامزدهای کسب بالاترین مقام اجرایی کشور می باشد و بدون شک تاثیرات شگرفی بر جامعه در راستای احترام به قواعد و مقررات خواهد داشت.

البته مشخص است که همیشه نیز نباید انتظار داشت نتیجه بررسی تخلفات منجر به ابطال کل انتخابات شود اما بدون شک اگر افراد یا مقاماتی کار غیرقانونی انجام داده باشند برخورد با آنها حائز اهمیت می باشد و همچنین می تواند موجب اصلاح فرایندها و رویه های اشتباه شود تا در انتخابات بعدی کمترین ایرادات و تخلفات بروز و ظهور داشته باشد. به همین دلیل اگر از این زاویه به شکایت حجت الاسلام رئیسی به شورای نگهبان نگاه کنیم نه تنها نباید از او ایراد گرفت بلکه می بایست از آن نیز استقبال کرد.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع