تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شبهه ی دعای مرگ و انرزی متفی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
خب تصحیحش می کنیم:
"استعمار و خودکامگی آمریکا و اسرائیل باید از میان برود"

حالا میشه آهنگینش هم کرد. ولی فعلاً مسئله اصلی روی مفهوم جمله است.
(۴/آذر/۹۶ ۹:۱۸)متفکر نوشته است: [ -> ]سلام

این طور که از مطالب دیگر شما پیداست شما دو رو دارید..

یک رو حق طلبی و حق خواهی

یک روی دیگر دفاع تمام قد از دزد ها و چپاول گران زورگوی اصلاح طلب و کاری هم به دلیل و منطق ندارید پس چطور از دزدان بیراز هستید درحالیکه امثال شما اونها رو به قدرت میرسونند و گستاخ میکنند؟

کسی نمیتونه دزدان رو از روی زمین(در زمان کنونی) محو کنه اما این انسانها هستند که به اونها میدان میدهند و اجازه میدن تا بهشون ظلم کنند.

کمی در افکار خودتون تامل داشته باشید.

بلاخره باید بین دزد و دزدتر یکی را انتخاب کرد.

من دو رو ندارم برادر ، مشکل این هست که همه دارند میبرند و چپاول میکنند ، و فقط دعوایش به من و شما رسیده که روز به روز از دست هم بیشتر ناراحت شویم و سرگرم این بحث های پوچ باشیم و انها همچنان بدزدند و بخورند ولی اصراف نکنند ...
(۲/آذر/۹۶ ۱۱:۴۶)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام
نمی دونم برای شما یا سایر کاربران هم پیش اومده یا نه، ولی یکی از کاربرا هست که هر چند وقت یکبار پیامهای پر مهر و محبتی برام می فرسته. مشخص هم نمی کنه که دقیقاً اختلاف نظرش چیه و دقیقاً از چی ناراحته.

ازش هم خواستم بیاد نظرش رو توی تاپیک مطرح کنه و در مورد اختلاف نظرها صحبت کنه، اما گویا خیلی مایل به این کار نیست.

به نظر من سه حالت داره:
تجربه نشون داده در سایت ها و محافلی که بر مبنای دغدغه شکل گرفته و هدفی رو دنبال میکنه که خروجی اون له یا علیه طیفی میتونه استفاده بشه تحت رصد و ذره بین افراد مخالفش قرار میگیره و گاهی حتی به صورت اعضا توی جمع قرار میگیرن تا سیر جریان اطلاعات رو تحت نظر داشته باشن یا دسته کم در ساده ترین حالت بتونن دشمنی شون رو به یک نحوی نشون بدن حالا یا سیاه نمایی یا عقده گشایی یا ...
ضمن اینکه بین بچه های کمابیش مذهبی تفکرات التقاطی و حتی انحرافی یا تعصب شدید نسبت به شخص یا جریانی زیاد دیده میشه. البته منظور فقط یک عده است. جسارت به همه نباشه.
حالا این بنده خدا هم احتمالا مصداق یکی از این هاست. خدا عاقبت همه مون رو بخیر کنه.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع