تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا از آشنایی باتالار خوشحالیم؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
من از اون روی که عضو شدم چیز های زیادی فهمیدم یعنی یه جوری
روشن تر شدم پیرامونم رو بهتر شناختم ولی باز باید برای بهتر شدن
خودم ( خودمون) بیشتر تلاش کنیم و خوشحالم که با این تالار آشنا
شدم آشنایی من توسط مستند ظهور بود
باشد که همه ی اندیشه ها بیدارشوند...
منم خیلی خوشحالم که با اینجا آشنا شدم. با بچه هایی که خیلی خوبند. خیرخواه هم هستند. خالصند و برای خدا کار میکنند.
خوشحالم که بچه شیعه هایی که عشق مولاشون رو دارند، میخوان هر کاری از دستشون برمی یاد برای خودشون و بقیه انجام بدن تا یار خوبی برای آقا باشن.

من درس خیلی تکان دهنده ای از این تالار گرفتم. سر یکی از بحثها که با یکی از دوستان کار به جدل کشید، من وقتی پست ایشون رو خوندم خیلی ناراحت شدم. چند خطی نوشتم بعد پاک کردم دوباره نوشتم و پاک کردم و بالاخره منصرف شدم. چون نمی خواستم در حالت عصبانیت و ناراحت بودن که احساس بر من غلبه داشت نه عقل، چیزی بنویسم که مورد بازخوانی صدها نفر قرار میگیره...
بعد که با خودم خلوت کردم به خودم گفتم: چرا توی دنیای واقعیت اینطور نیستی؟! چرا توی دنیای واقعی وقتی می خوای حرفی بزنی زیاد فکر نمی کنی و جوانب امر رو نمی سنجی؟ آیا شک داری جملات تو همونطور که اونجا نوشته و ضبط می شه و مورد بازخوانی صدها نفر قرار می گیره، جملات تو در دنیای واقعی با دقت بیشتری ثبت خواهد شد و "شاهدان" اونو بازنگری خواهند کرد؟ پس چرا مثل زمانی که می خوای پستی رو ارسال کنی عاقل و منطقی و خداترس نیستی؟
این بزرگترین درس من از بودن با شما بود.
سلام
من هم از گروه بیداری اندیشه تشکر میکنم وقعا دست مریزاد داره این همه تلاش
هیچ وقت فکرش رو نمیکردم یک فروم مهدوی و مذهبی این همه شلوغ و پر نشاط و سرزنده باشه و من هم هر روز یک سری حتما بهش بزنم مطمئنا عامل اصلی این استقبال خلوص نیت بچه های سایت بوده

این فروم بر روی زندگی و برخورد من با دنیا و دیگران خیلی تاثیر گذاشته و این هم مدیون این فروم و بچه های این سایتم
بسم الله الرحمن الرحیم

هیچ کار کوچکی که برای خاندان عصمت وطهارت انجام شود بی اجر نمی ماند.

راه همین است و نشانه ی راه همین.(چهارده معصوم). امیدوارم همچنان توی صراط مستقیم بمانیم و متمایل به هیچ گروهی جز گروه آل الله نشویم.

من هم خیلی خوشحالم از آشنایی با این سایت به خاطر مطالب روشنگرانه ای که داره.

اجرتان با ولی الله الاعظم امام زمان (علیه السلام)
با یاد خدای مهربان
عرض سلام وادب و احترام محضر دوستان نیک تالار دارم..
مطمئناً عزیزان از قسمتهای مختلف تالار بهره می برند و یه محیط سالم "مجازی" این دوره زمونه کم پیدا میشه..!
اشکالاتی هم هست که حالا جاش تو این تاپیک نیست..

در مجموع؛
از اینکه با شما هستم شخصا احساس خوش و خوبی دارم و از تک تک عزیزانی که در رشد معنوی حقیر نقش دارید صمیمانه تشکر می کنم و امیدوارم خیر دنیا و آخرت نصیبتون شه-انشاالله-

.
.
یک تقاضای معنوی:
حقیر "تبرک" تالار رو "تاپیک ختم قرآن هفتگی" می دونم که توسط عزیزان قدیمی تر تالار ایجاد شده و خوشبختانه ادامه داره..
شک ندارم که همه ی شما بزرگواران اهل تعمق در قرآن و... هستید و با ترجمه و تفسیر هم آشنایی دارید...
با اینحال؛
همین قرائت هفتگی، آثار و برکات بیشماری داره که عزیزانی که شرکت می کنند می تونند با دل پاکشون گواهی بدند..

لطفاً این "حلقه ی قرآنی" رو با حضورتون آسمانی و نورانی بفرمایید...

( ختم هفتگی قرآن کریم : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4037-page-3.html )
سلام

واقعا از آشنایی با این انجمن بسیار خوشحالم. از وقتی با این انجمن آشنا شدم اطلاعات دینی ام خیلی بیشتر شده و هر روز که میگذره از انتخاب دین و مذهبم افتخار میکنم.

امیدوارم این انجمن با قدرت پابرجا بماند تا ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف).

اللهم عجل لولیک الفرج
راستش ؟؟؟؟
به زار این جوری بگم که چه جوری با سایت آشنا شدم Smile
راستش یکی از سرگرمی هام خوندن مطالب اسطوره شناسی و ..... ( نقد و برسی و فلسفه شون و ...) یه بار با خودم گفتم بزار ارباب حلقه ها رو با فراماسونری سرچ کنم ببینم چی می شه که اولین سایت , سایت شما بود
خلاصه اون شب از اون شب های عصبانیتم بود ( باید حق بدید از اون تالکینی های دو آتیشه هستم ) البته می دونستم فیلم ارباب حلقه ها ماسونی اما چی بگم نمی خوام بحث رو باز کنم اما شما هاهم یه ذره ادم رو حرص می دید دیگه راستش او موقع یکی از کاربرها pm داد که بعد ها هم شهری هم در اومد گفت شما فیلم مستند ظهور رو ببین ما هم دیدیم اما ما گفتیم شما ارباب حلقه ها رو بخونید که ......
ولی به هرحال از اومدن تو این سایت خوشحالم اگر چه کاربر فعالی نیستم اما سعی خودم رو کردم اما یه چند تا انتقاد دارم :
1- بعضی از قسمت های سایت به نظرم خوبه ها ولی زیاد مهم نیست ( دلیل اصلی اومدن من تو این سایت بحث سر فراماسونری- نماد شناسی و از این جور چیز ها بود که کم تر به اون می پردازید )
2- بعضی هاتون خیل یک دنده هستید ( رک گفتم ) یعنی چه جوری بگم فقط و فقط می خواهید حرف خودتون رو کرسی بشونید که البته بنده سعی کردم عقاید تحمیلی بعضی از دوستان رو احترام بذارم
3- بعضی هاتون خیلی خشک هستید که از طرز پست دادن هاتون می خوره که اصال اهل خوندن کتب معمولی مثل رمان - فیزیک و اسطوره شناسی یا دیدن فیلم های جور و با جور باشید که البته تا حدودی بد بنده ا این که تا حدودی از توطئه های ماسون ها آگاه هستم اما عشق به هری پاتر یا عشق به نارنیا و از این جور چیز ها هستم
فکر نکنم چیزی از قلم افتاده باشه Smile
راستش انتقاد بود دیگه Heart
شرمنده خیلی رک گفتم Heart
در کل سایت جالبی دارید
اشخاصی هم که تو سایت میان هم با حالا
خلاصه لپ کلانم
از بودن تو این سایت خوشحالم و امیدوارم که بنده رو با تمام پست های ..... ببخشید Heart
به امید سر بلندی تک تک شما عزیزان Heart
یه جایی که از آن خودمونه و کسی بزرگی برای ما نمی کنه
خودمون صاحبشیم و خودمون

این احساس خوب منهSmile
بسمه تعالی
فروم بسیار خوبی است فقط اگر میشه وقتشو زیاد کنیدSmile
شوخی کردم ، یعنی من مخلص چاکر و خاک پای تمام تمام برادر و خواهرای خودم هستم در بسته در بست
یه پست هم زدم ولی این جا هم میگم من مطمئنم خود ارباب مولا امام زمان هم بصورت مهمان به این تالار سر میزنه
در کل :
واویلا لی.... فروم بیداری اندیشه دوست دارم خیلی
این تالار کار خدایی کرده یعنی هم خنده رو لبام آورده هم گریونده
از همین جا به همه میگم تو رو خدا اگر از دست من ناراحت هستید و یا شدید تو رو جان مولا ببخشید
دیگه جان مولا رو قسم دادم ها ، نبخشید یعنی امام زمان رو دوست ندارید
افتخار و عزتمندی هستش که انسان با کسایی مثل شما هم صحبت و هم کلام بشه
به امید ظهور حضرت مولا امام زمان صاحب الزمان و رو سفیدی تمام بچه های تالار پیش مولا ان شا الله
این تالار عالیه.
خیلی خوشحالم که با همچین فضایی و با همچین بچه های با صفایی آشنا شدم. نوع برخورد و صحبت اعضای تالار اکثرا مودبانه و محترمانست و همین باعث شد بیشتر به این فضا علاقه مند بشم.
یکی دیگه از خوبی های این جور سایت ها اینه که من و شاید بعضی های دیگه دورو برمون افرادی که مثل ما فکر کنند و با هم همفکر باشیم کم پیدا میشن, اما اینجا که میام احساس میکنم اومدم بین جمع دوستانی که از نظر فکری خیلی به هم نزدیکیم و حرف همدیگه رو میفهمیم و این خیلی حس خوبیه.
خلاصه دم همتون گرم و اجر بانیان این سایت هم ان شاالله با امام زمان
امیدوارم به لطف خدا و نظر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) این تالار روز به روز به سمت بهتر شدن پیش بره و باعث بشه مولامون قدری از ما خوشنود بشوند
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع