تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا از آشنایی باتالار خوشحالیم؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
سلام به همگی
واقعا سایت خوب وتالار عالییه.من که یه جورایی معتادش شدم و اگه هرروز نیام و یه سری نزنم دلم تنگ میشه.
واقعا ادم اطلاعات خوبی پیدا میکنه.
مهمتر از همه این که تو این دنیای وانفسا ادم میفهمه که هنوز جوونای مومن ومتقید خیلی زیادن
اینجا خیلی خوبههههههههههههههBlush

بچه ها از همه تون تشکر میکنم و به همه تون خسته نباشید میگم.
بسم الله النور

ضمن عرض سلام خدمت همه
واقعا دست مريزاد
اينجا واسه من مثل اب حياته
داستان داره

التماس دعا
در اون روزي كه مستند ظهور به دستم رسيد .با اين تالار آشنا شدم.منو اين سايت با هم دوستيمو دوستيمون جدايي ناپذير.دوست خوبيه فقط رنگش خوب نيست Blush
با سلام واقعا تالار خوبیه و مطالبش هم به روز است من این تالار را به دوستانم هم معرفی کردم از همه دوستان تشکر میکنم
به نام خدا

سلام
یه چیز بگم؟
من کلا دید بدی نسبت به فروم و این حرف ها داشتم.آخه سر میزدم به بعضی فروم ها، همش بد و بیراه بود به هم و جنگ برای امتیاز.برادرم گفت که این تالار جالبیه.بعضی اطلاعات رو برام از تالار آورد.دیدم جالبه.یه کمی اطلاعات داشتم دیدم اینجا میشه عنوان کرد.بعدا متوجه شدم که همه تکراری هستند.Blushخلاصه اولین و آخرین تالار عمرم که داخلش پست میذارم اینجاست.عمق وابستگی دوستان رو میشه در خبر شهادت سوشیانس فهمید که چه غوغایی شده بود.
من که فکر نمیکردم دنیای مجازی دوستی واقعی ایجاد کنه.اما نظرم عوض شد.
ببخشید زیاد حرف زدم(البته خیلی مختصر نوشتم که ای شد)Smile
موفق باشید.

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
راستی توی چند تا تاپیک چند نفر از حرف های من دلخور شدند.شاید راضی نباشن که اسمشون رو بیارم ولی از همه معذرت میخوام.من که از دست هیچ کدومتون ناراحت نمیشم.این اخلاق رو توی تدریسم به دست آوردم.البته اینجا که شاگرد شما هستم.باز زیاد شد.
خداحافظ.
تالار بیداری اندیشه برای من مثل ساعت زنگ داری است که هر روز مرا برای نماز صبح بیدار می کند.
به نام خدا

منم از آشنایی با تالار خیلی خوشحال هستم . اون روزای اول که خیلی ذوق کرده بودم چون دیدمو به دو رو برم عوض کرد . چشم هایم را شست یه جور دیگه می بینم الان Smile
من که تمام سعیمو می کنم حداقل به اندازه ی یک ذره در اطرافیانم تاثیر داشته باشم. تا حالا که نتیجه گرفتم. من تا حالا 12 نفر رو به تالار معرفی کردم. نتیجشم الان دارم می بینم یکمی عاقل تر شدن .
خدا کنه این کار من همه گیر بشه .

در پناه حق .
از آشنایی با تالار خوشحالم Heart
اولش با عصبانیت تمام اومدم اما خوشحالم که با این تالار و برو بچه های همیشه بیدارش آشنا شدم
خلاصه همین دیگه HeartHeartHeart
در ضمن یه ذره هم شرمنده دیر به دیر به تالار سر می زنم چون کار دارم نمی تونم بیشتر اوغات تو تالار باشم شرمنده ی همه ی بزرگان
سلام.
اگه چند روز به هر دلیلی تالار در دسترس نباشه،خودم از دلتنگی یه تالار میزنم.
التماس دعا.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع