نقل قول:من سوالی از شما دارم . الان داخل کشور قبرستان مخصوص زردتشتی ها و ارمنی ها و کلیمی ها داریم، عبادتگاه هم دارند و پذیرفته شدند. به کسی کاری ندارند
کسی هم به کارشون کاری ندارد
... ایا اگر بهایی ها هم مثل بقیه اقلیت های دینی بی آزار بودند مگر حکومت مرض داره برای خودش دردسر درست کند ؟!!! قطعا ملاحظات امنیتی وجود دارد.
این جمله خیلی سنگین بود
کاری به باقی بحث ندارم
ولی شما تو هر شهری هستید برید یه گشت و گذاری کنید که قبلا چندتا آرمستان ارامنه بود و الان چندتاس
قبلا چندتا کلیسا و حنیفه بود و الان چندتاس
دفاتر انجمن ها تو شهرتون هست یا نه
خیلی حرف های دیگه هم دارم اما چون سندی ندارم نمی شه بیارمشون
(۲۰/شهریور/۹۶ ۱:۲۹)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]سلام
قانون ممنوعیت نفی هلوکاست مربوط به بنای حکومت اسرائیل است نه اروپا. خود اروپایی ها هم برای حفظ ارزش های خودشون چنین محدودیت هایی دارند.
سلام دیدگاه عزیز. من معتقدم هر ادعایی بدون دلیل مطرح بشه؛ برای رد کردنش هم دلیلی نیاز نیست. من این حرفت رو نمیپذیرم.
(۲۰/شهریور/۹۶ ۱:۲۹)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]سلب زندگی مردم روهینگا فراتر از محدودیت است ، بلکه جنایت است و اینهایی که در مورد بهایی ها گفتی، قبلا هم گفتم اینها برخی شون مسایل امنیتی است و برخی مانور های رسانه ها نه بیشتر.
مشکل شما در هضم قضیه بهاییت اینه که فکر میکنید بهاییت یک فرقه یا دین مذهبی است. مشکل اینجاست که اینها دین نیستند بلکه شبکه اطلاعاتی نفوذ دشمن اند با اهداف خاص. یک موقع دشمن شما مهره های خودش رو داخل خونه تیمی و به صورت چریکی وارد خاک شما میکند و یک موقع مثل انگلیس زرنگ تره و مهره هاش رو با نشان مذهب وارد میکند. این گروه خود ساخته خود خوانده با هدف نفوذ دینی سیاسی راه اندازی شدند و در دوران پهلوی قدرت پشت پرده عظیمی داشتند و به همین دلیل وجودشون برای نظام خطر دارد لذا به رسمیت شناخته نمیشند و تحت نظر اند.
اگر با کسی کاری ندارند میتونند زندگی عادی داشته باشند اما نه با آرم و نشان بهایی ... این اسمش محدودیت است نه جنایت.
الان توی شهر ما اهواز . زردتشتی ها هم باشگاه فرهنگی ورزشی دارند هم گورستان مخصوص دارند. ارامنه هم همینطور. واقعا وضعیت اینها به تناسب اقلیت بودنشون وضع خوبی است در ایران .
خوب من از کلیات نوشته ت این طور برداشت میکنم که پیگیر اخبار نیستی و در جریان اقداماتی که حکومت ایران علیه بهایی ها میکنه نیستی. در غیر این صورت هیچ انسان آزاده ای به جنایتهایی که علیه بهایی ها میشه محدودیت نمیگه.
فکر میکنم برای همینه که تو نوشته های تو معلوم نمیشه تفاوت جنایت و محدودیت کجاست (حداقل امیدوارم این طور باشه. امیدوارم خودم رو فریب نداده باشم). مثلا یادی کنیم از مونا محمودنژاد، اختر ثابت، رویا اشراقی، سیمین صابری، مهشید نیرومند، زرین مقیمی ابیانه، طاهره ارجمند، نصرت غفرانی، عزت اشراقی و شیرین دالوند که به خاطر انکار نکردن دینشون (و بهانه های دیگه مثل مجرد بودن یا سیاسی بودن!) اعدام شدن.
اگه این نظر که بهاییان آلوده به سیاست شدن یا جریان سیاسی با نفوذ در بهاییت اقداماتی کرده باشن؛ این دلیل بر این نیست که بهاییت مذهب یا حزب سیاسی باشه و دلایل آزار بهاییها هم (مثل آزار همه دگراندیشان ایران) به این موارد برنمیگرده.
پس بهتره بیشتر در انتخاب واژه هایی مثل محدودیت دقت کنیم که یه وقت تو مسیر اشتباه نیفتیم.
بازم مرسی از نظرت
شما اسلام و بهاییت رو یکی میدونید
ببین ذات آب یکیه ، یه موقع این آب پاک و تمیزه و اگه یکی هدرش بده کار بدی داره انجام میده ، یه موقع هم این آب کثیف و نجس شده ! یا باید یه فرایندی طی بشه و آب دوباره پاک بشه یا باید دور ریخته بشه !
اگه هم یکی پیدا شد و آب تمیز و کثیف رو یکی دونست یا نظرش این بود که آب نجس رو هم باید ریخت تو جام بلور ، حتما یه سر و سری با کثافات داره ! مثلا میکروبی ، ویروسی ، انگلی یا همچین چیزی هست .
در مورد بهاییت بیشتر تحقیق کن گلم

سلام عمار جان. مسلمونا میگن بهاییت خیلی بده. بهاییها هم میگن اسلام دین خوبی نیست. منم با هر دوی شما موافقم.
اما، موضوع اینجا بد بودن نیست، موضوع جنایتیه که یه حکومت در حق یه مردم خاص میکنه. کدوم انسان آزادهای میپذیره دختری که به بلوغ سیاسی نرسیده رو به خاطر اعتقاداتش به قتل برسونی؟ حالا اعتقاد هر چی که میخواد باشه. فکر میکنم جواب مشخصه.
پینوشت: در مورد سوال اولت، نه من اسلام رو خیلی بدتر از بهاییت میدونم. یه کم در مورد تاریخ اسلام خوندم و دیدم قتل و کشتاری که مسلمونا در طول تاریخ راه انداختن قابل مقایسه با دین دیگهای نیست. خود جوونای ما هم اطلاعاتی راجع به این بخش تاریخشو ندارن تا جایی که من دیدم.
(۲۵/شهریور/۹۶ ۸:۴۱)آتئیسمو نوشته است: [ -> ]پینوشت: در مورد سوال اولت، نه من اسلام رو خیلی بدتر از بهاییت میدونم. یه کم در مورد تاریخ اسلام خوندم و دیدم قتل و کشتاری که مسلمونا در طول تاریخ راه انداختن قابل مقایسه با دین دیگهای نیست. خود جوونای ما هم اطلاعاتی راجع به این بخش تاریخشو ندارن تا جایی که من دیدم.
ببین انسان یه موقعی چنان پذیرش حق براش سنگین میشه که دیگه نمیتونه حق رو قبول کنه . برو تو همون تاریخ بخون که مسیحیان نجران از مباهله برگشتند و حاضر شدن جزیه بدن ، اما نتونستن جلوی حق زانو بزنن .
تو و امثال تو بازمانده ها و یا احیانا باقیمانده خور های همون یهود و نصارا هستید و فکر میکنید با یه فرچه رنگی که به خودتون زدید ، دیگه حسابی آدم شدید .
باور کن بوی گنددت رو میتونم از پشت هم مانیتور حس کنم ....
(۲۵/شهریور/۹۶ ۹:۲۲)عمار94 نوشته است: [ -> ]ببین انسان یه موقعی چنان پذیرش حق براش سنگین میشه که دیگه نمیتونه حق رو قبول کنه . برو تو همون تاریخ بخون که مسیحیان نجران از مباهله برگشتند و حاضر شدن جزیه بدن ، اما نتونستن جلوی حق زانو بزنن .
تو و امثال تو بازمانده ها و یا احیانا باقیمانده خور های همون یهود و نصارا هستید و فکر میکنید با یه فرچه رنگی که به خودتون زدید ، دیگه حسابی آدم شدید .
باور کن بوی گنددت رو میتونم از پشت هم مانیتور حس کنم ....
عمار جان، دشمنی و کینه بذریه که ادیان تو دل آدم میکارن و دستگاه تبلیغات جمهوری اسلامی به خوبی رشدش داده. امیدوارم از این دیدگاه خلاص شی.
اگه زمانی خواستی
منصفانه و مودبانه در مورد موضوعی بیشتر صحبت کنی، من در خدمتتم.
مرسی از وقتت
خیلی وقت میذاری تا زیراب دین رو بزنیا?!آفرین
بالاخره اینم خودش یه روش هست دیگه!مودبانه!!!
هیدر این سایت چی نوشته?اصل همونه و ما بهش اعتقاد داریم
اینم آیات رو هم بخون آخر ماجرا همینه حالا هر چی میخوای با الفاظ قشنگ بازی کن
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ به نام خداوند رحمتگر مهربانإِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱)وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾و ببينى كه مردم دسته دسته در دين خدا درآيند (۲)فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه پذير است (۳)
لطفا خواهش ای عضو کوچیکتر انجمنو بپذیرین و اگه نظر مخالف دارید توی موضوعی با دلیل بیان کنین؛ حمله شخصی نکنین. اگه هم نظری ندارین از تاپیک رد بشین، هم خودتو راحتترین هم جو تاپیک بهم نمیخوره. عذر میخوام از این که نصیحت کردم
مرسی
(۲۵/شهریور/۹۶ ۱۱:۰۹)آتئیسمو نوشته است: [ -> ]عمار جان، دشمنی و کینه بذریه که ادیان تو دل آدم میکارن و دستگاه تبلیغات جمهوری اسلامی به خوبی رشدش داده. امیدوارم از این دیدگاه خلاص شی.
اگه زمانی خواستی منصفانه و مودبانه در مورد موضوعی بیشتر صحبت کنی، من در خدمتتم.
مرسی از وقتت
دشمنی و کینه ی خیر و شر سابقه اش خیلی طولانی تر از تاریخ نظامه ...