(۱۱/مرداد/۹۶ ۹:۱۲)سعدی نوشته است: [ -> ]مگر ما نمی گیم حجاب برای ممانعت از مشکلات اجتماعیه؟ توی ایران فرد حتماً باید حجاب داشته باشه وگرنه مشکلات زیادی براش پیش میاد. اگر فردی بخواد مثل اروپا در ایران لباس بپوشه ممکنه مورد تعرض قرار بگیره. اما اونجا این مشکل پیش نمیاد. به جز اینکه یه عده ایرانی اونجا هستند و ممکنه از پشت بوته ها فیلم بگیرند ...
پوشیدن چادر در کشورهای اروپایی خیلی جای بحث داره. چون چادر از طرفی واجب نیست و از طرفی موجب انگشت نما شدن فرد میشه.به طور مثال:
نمی خوام وانمود کنم که این قضیه مورد تایید علماست. اما می خوام بگم اونقدرا مسئله مهمی نیست که اینهمه حاشیه و جنجال در موردش ایجاد بشه.
من نمیدونم شما دینت چیه. چون به نظر نه روشنفکر و اتئیست میای! نه مسیحی نه مسلمان!
یعنی تا جایی که من پستهای شمارو خوندم به چیزی اعتقاد ندارین.
اگه داشتین متوجه می شدین که "حجاب" از نظر مسلمانها یک اصل مسلم قرانیه و احکام قرانی هم ربطی به زمان و مکان نداره. پس اگه قرآن میگه حجاب داشته باشین یعنی باید همه جا حجاب داشته باشین. ایران و اروپا هم نداره.
از طرفی کسی نگفت این خانم بره اروپا چادر سرش کنه. حداقل می تونست یک روسری یا شال روی سرش بندازه. نمی تونست؟
کل مسائل کشور ایران از خرابی اقتصاد و خشکسالی و تحریم و جنگ و ... رو به کم حجابی زنان ربط میدن . بعد شما میگین بی حجابی مسئله مهمی نیست؟
(۱۱/مرداد/۹۶ ۱۶:۵۶)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]آسیبی که یه خودی یه چادری میتونه با رفتار بدش به دین بزنه هیچکسی نمی تونه بزنه. قطعا قابل مقایسه با کارهای گلشیفته و غیره نیست.
.
برای خراب کردن یک عقیده، خوب به آن حمله نکن. بد از آن دفاع کن!
بد یعنی کاری که جناب نامداری کردن. از یک طرف میگن: خدا را شکر چادری ام! از طرف دیگه میرن پارک بی حجاب مشروب می خورن!!
برای خراب کردن اعتقاد جوانان به دین کار خیلی بزرگی انجام دادن. کاری که اگر امثال آتئیست ها 20 سال زحمت فکری و عقیدتی می کشیدن شاید نتیجه اش با نیم ساعت کار ایشون در سوئیس یکسان بود
(۱۱/مرداد/۹۶ ۱۷:۲۷)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]اول از همه یه "به شما چه ربطی داره" بزرگ به همه کسانی که درباره حجاب ایشون اظهار نظر کردن.
تا دیروز که ما می گفتیم حجاب یه امر خصوصیه و به کسی ربطی نداره می گفتین: حجاب حق الله است و تبعات عمومی و اجتماعی داره و خصوصی نیست.
چی شد الان؟ یک دفعه یک امر عمومی با فتوای شما خصوصی شد و به کسی ربطی نداره؟

(بعد من میگم افراد این تالار اعتقاداتشون بر خودشون هم روشن نیست میگن اشتباه میکنی)
(۱۱/مرداد/۹۶ ۱۷:۲۷)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]ضمن این که شما بفرمایید پارک عمومیه و خودش بگه محفل خصوصیه، از اونجایی که همسرش پولداره من حرفشو باور میکنم.
آخی همسرش پولداره و لی زنش مجبور شده بطری آبجوی ارزان قیمت هتل را بشوره داخلش شربت بریزه بخوره!!!! اونم نه یک بطری آبجو. سه چهار تا!!!
کلیپ این خانم دو رو را در آپارات تماشا کنین. اصلا ادعا نکرده پارک مال شوهرشه!! خنده داره برای دفاع از ایشون تا کجا پیش میرین!!

گفته با انتشار عکسهام وارد حریم خصوصیم شدن. خودروی مردم حریم خصوصی نیست. بعد پارک عمومی حریم خصوصیه؟
بعد هم عکسهای منتشره را کامل ببینین. متوجه میشین که پشت سر ایشون کمی با فاصله سه چهار مرد خارجی هستن. میشه بگین سه چهار مرد خارجی تو محفل خصوصیه ایشون چکار می کردن؟!
(۱۱/مرداد/۹۶ ۱۷:۴۹)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]۱. از کجا فهمیدین پارک عمومیه؟؟
شاید عروسی نکردین که بدونین باغ رو تو تهران هم میشه اجاره کرد و یه روز مثلا محیط خصوصیش کرد.اونجا هم مثل اینجا.
بله باغ رو میشه خصوصی کرد. ولی میشه بگین توی اون عکسها مردهای خارجی پشت سر ایشون چکار می کنن؟ محرم ایشون هستن نکنه؟ یا شاید اونجا جشنی چیزی بوده فامیل اومدن ما خبر نداریم؟!! اون زنهای خارجی بی حجاب دیگه که توی عکسها هستن چی؟ اونها هم جزء جشن خانم بودن؟
جالبه این ادعاهایی که شما میکنین خود نامداری نکرد

(۱۱/مرداد/۹۶ ۲۱:۰۶)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]گناه کرده یا نکرده، توبه کرده یا نکرده، کمکی به زندگی هیشکی نمیکنه.
این آش لجن نباید زیاد هم زده بشه.
همه مون یه دبه گناه داریم که بهتره که هم زده نشه.
با آینده خودش و همسرش و بچه اش بازی نکنیم.
هر کاری کرده این دنیا به دستگاه های مربوط و اون دنیا هم به خدا باید پاسخگو باشه.
که ما و این تالار نه خداییم و دستگاه مربوطه که اینقدر نظر میدیم.
جالبه. شما همون خانمی نیستی که اومدی انواع تهمت ها را به روحانی و مردم زدی و گفتی در انتخابات تقلب شده و تخلف شده و چه و چه و جه ...
اون موقع یه دبه گناه نداشتین؟ اون موقع خدا بودین؟ اون موقع دیگران به خدا پاسخگو نبودن؟
یا نکنه انتخابات یک امر عمومیه و حجاب یک امر خصوصیه و همونطور که گفتین به کسی ربطی نداره؟
ببینین این بحثها روشنه و جای دفاع نداره. فقط من میخوام شما مسلمونها با خودتون و اصول اعتقادیتون رو راست باشین.
یا قبولش کنین یا نکنین!
نه هرجا مایل باشین اعتقادتون از جانب خداست و کسی حق نداشته باشه درباره اش تردید کنه
هر جا مایل نباشین خدا کیه و به کسی ربطی نداره!!
این اعتقادات سست و لرزان را درستش کنین. یا این وری یا اون وری...
این نشه که مثل آزاده نامداری از درون مدافع بی حجابی و مشروب خواری و ... باشیم و از بیرون "برای پول و پست و مقام و شهرت" ادای افراد معتقد رو در بیاریم..
من اگه به حجاب اعتقاد نداشته باشم حداقل "صداقت " دارم. برای پول دروغ نمیگم. .. برای شهرت دروغ نمیگم....
تا جایی که من میدونم در اسلام دروغ گفتن جزء گناهانه بزرگه ... حجاب داشتن جزء اعتقادات قرانیه
پس یا اعتقاد داشته باشین یا نداشته باشین یا رومی روم یا زنگی زنگ!