(۳/شهریور/۹۶ ۲۰:۵۵)amirabdi نوشته است: [ -> ]شما باید بری یقه ی سیدمحمد خاتمی رو بگیری که بخاطرش به این آقایونی که نمیشناختیدشون رای دادید
بله عده کثیری به خاطر خاتمی در انتخابات شرکت کردند! تایید و نظر خاتمی یک عامل مهم برای این بود که بفهمیم انتخابمون درسته یا نه.
چون ایشون رئیس جمهور خوبی بود و پاک ترین و بهترین دولت را داشت اما ....
من اگه به روحانی رای دادم فقط به خاطر این بود که رییسی رای نیاره وگرنه سال 92 در انتخابات شرکت نکردم چون می دونستم که جلیلی رای نمیاره و روحانی برنده است. اما امسال چون برای رای آوردن رییسی هزینه های میلیاردی شده بود و با وعده های پوپولیستی افزایش یارانه، نگرانی فریب خوردن عوام الناس وجود داشت! در انتخابات شرکت کردم و به رقیبش رای دادم! همین!
الان هم روحانی و برخی نماینده ها را به جناح مقابلشون ترجیح میدم!
جریان اینه که وقتی با وجود هزینه های گزافی که برای رییسی شده بود ایشون از طرف مردم طرد شد (توقع داشتین با هولوکاستی که راه انداخته بود طرد نشه؟ :Dodgy

نظام برای تنبیه مردم کاری کرد که رای اونها بی ارزش بشه.
چطوری؟ اینطور که با تحمیل نظرات خودشون برای انتخاب اعضای کابینه و خلاف نظر 24 میلیون مردم، به مردم فهموندند که اگر به کاندیدای موردنظر ما رای ندید مهم نیست چون ما هم نمی زاریم که دولت درست کار کنه !
این یکی از اشتباهات بزرگ نظامه (ببینین کی گفتم!

)
4 سال دیگه مردم خواهند گفت: خوب من چه به اصلاح طلب ها رای بدم چه رای ندهم اصولگراها و جناح مخالف همه کاره هستن . پس چرا رای بدم؟
و عملا مشارکت مردم به شدت کاهش خواهد یافت (خود من هم دیگه محاله 4 سال آینده رای بدم! حتی اگر خاتمی کاندیدا بشه!)

خودمون را که مسخره نکردیم!
زمانی میرسه که برای حفظ آبروی نظام به دست و پای خاتمی می افتن که مردم را راضی به شرکت در انتخابات کنه! ولی دیگه دیر شده! همین الانش هم دیر شده!

(۳/شهریور/۹۶ ۱۰:۴۱)Silence نوشته است: [ -> ]اصلا حرم و اینا رو ولش کن شما تضمین می کنی بعد از سقوط سوریه و عراق(که اگه صدر در صد ایران دخالت نمی کرد سقوط می کرد)داعش سمت ما نیاد؟؟؟
اینجا دخترهای کم حجاب رو کتک می زنن و رو زمین می کشونن و خونین و مالینشون می کنن!
بعد شما یه جوری میگین داعش انگار که خودمون تو ایران داعش نداشتیم!
به جهنم که سوریه و عراق سقوط کنه. داعش بیاد همین جا باهاش می جنگیم. لازم نیست بریم میلیاردها خرج عربهای کثیف سوسمارخوار کنیم که دختر بشار اسد و دوست پسرش پارتی بگیره با تجملات بزاره نت افاده بفروشه!!
لازم نیست برای اینکه داعش نیاد میلیاردی خرج لبنانی ها کنیم که دخترها و پسراشون لخت و پتی برن لب ساحل برقصن و مشروب بخورن و فیلمشو بزارن تو نت!
لازم نیست بریم سوریه بجنگیم که بعد زن سوری فیلم بذاره تو نت که به ایران و اسرایل توأما فحش داده که چرا در کار مملکتشون دخالت می کنیم!
بله من نمیخوام پول مملکتم صرف هرزگی زن و مردهای سوری و عراقی و لبنانی بشه!
داعش بیاد داخل کشور باهاش میجنگیم.
چیه می ترسین حمله کنه تهران؟ شده قضیه جنگ تحمیلی که 8 سال شهرهای مرزی را بمباران کردن و تجاوز کردن و .. آب از آب تکان نخورد ولی دو تا موشک زدن تهران فوری آتش بس شد!!
دیگه کافیه!