نقل قول:این یکی از اشتباهات بزرگ نظامه (ببینین کی گفتم!
![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)
)
شما خودت به تنهایی اینها کشف کردی??یا کسی هم کمکت کرد??
تحلیل گرهای سیاسی دنیا رو به این حرکت پودر کردی
نقل قول:داعش بیاد همین جا باهاش می جنگیم
شما میجنگی??هه!!
امثال شما موقع حمله داعش به مجلس تا سه روز از تو یخچال خونشون جرات نمیکردن بیان بیرون
موقع حمله داعش به ایران اولین کسایی که فرار میکنن همین هایی هستن که میگن ما تو سوریه چکار میکنیم

با نام ویاد خدا
درود بردوستان وصبح بخیر
هدف از نوشتن این پست دفاع ازمردمسالاری است بنوعی که ملت ازآن مانند اسلامیت دفاع کنند تضعیف این امر میتواند مارا به استبداد بکشاند کماینکه تضعیف اسلامیت نظام مسیر سکولاریسم را درپی دارد بنابراین با همه ایراداتی که براین امر هست بازباید ازآن دفاع نمود والبته حق نقد بجای خود محفوظ ولذامطالب دیگری که مرتبط با موضوع نیست باید درجای خود بحث شود ممنونم
ای امان از تعصب..................................................................
با نام ویادخدا
درود بربیدل عزیز
بله فریاد ازاین تعصب! موفق باشید
(۴/شهریور/۹۶ ۰:۰۵)Nadia نوشته است: [ -> ]اینجا دخترهای کم حجاب رو کتک می زنن و رو زمین می کشونن و خونین و مالینشون می کنن!
بعد شما یه جوری میگین داعش انگار که خودمون تو ایران داعش نداشتیم!
به جهنم که سوریه و عراق سقوط کنه. داعش بیاد همین جا باهاش می جنگیم. لازم نیست بریم میلیاردها خرج عربها کنیم که دختر بشار اسد و دوست پسرش پارتی بگیره با تجملات بزاره نت افاده بفروشه!!
لازم نیست برای اینکه داعش نیاد میلیاردی خرج لبنانی ها کنیم که دخترها و پسراشون لخت و پتی برن لب ساحل برقصن و مشروب بخورن و فیلمشو بزارن تو نت!
لازم نیست بریم سوریه بجنگیم که بعد زن سوری فیلم بذاره تو نت که به ایران و اسرایل توأما فحش داده که چرا در کار مملکتشون دخالت می کنیم!
بله من نمیخوام پول مملکتم صرف هرزگی زن و مردهای سوری و عراقی و لبنانی بشه!
داعش بیاد داخل کشور باهاش میجنگیم.
چیه می ترسین حمله کنه تهران؟ شده قضیه جنگ تحمیلی که 8 سال شهرهای مرزی را بمباران کردن و تجاوز کردن و .. آب از آب تکان نخورد ولی دو تا موشک زدن تهران فوری آتش بس شد!!
دیگه کافیه!
هرچند ارزش بحث نداره فقط همین که
اون زن سوری که همچین چیزی گفته روی امثال تو حساب باز کرده که ظاهرن جواب هم داده!
وگرنه هر بچه ای هم میفهمه ایران چه لطفی در حق اینا کرده...هر وقت دولتشون همچین چیزی گفت انوقت حق باشما...
هر وقت حزب الله به ایران گفت دخالت نکن میگیم هرچی شما بگی
شما جای گرم و نرم نشسته ای بهت ساخته...وگرنه حتا شوخی اینکه بگیم داعش بیاد اینجا زشته!
تاریخ نشون داده موقع جنگ و درگیری امثال شما کجا هستید و کیا میشن گوشت قربونی...
با نام یادخدا
درود ووقت بخیر
مسلمانی ما در رفتار و گقتار ماست . اگر مدعی مسلمانی هستیم تلاش کنیم در برخورد با تندی دیگران آرام باشیم و کلام نادرست دیگران را با سخن درست پاسخ دهیم . اگر قادر نیستیم سکوت کنیم چرا که دفاع بد ویا گفتار ناپسند نتیجه ای جز دوری از اسلام نخواهد داشت موفق باشید
(۵/شهریور/۹۶ ۱۷:۴۴)Nadia نوشته است: [ -> ]هر وقت یاد گرفتی ادب و تربیت داشته باشی بعد جوابتو می دم فقط برای بقیه کسانی که میخونن: نظر زن محجبه نجیب سوری برای اینها مهم نیست ولی نظر دختر خیابونی بشار اسد که با صد تا دوست پسرش با حرکات جلف پارتی میگیره به عنوان دولت!!! براتون مهمه!! 
البته من منظورم از حماقت معنای ساده بودن بود اگه معنی دیگه ای رو گرفتید من عذر می خوام...
منظور از دولت سوریه (که اصلن هم برا من مهم نیستن)میشه آقای بشار اسد هیئت وزیرانش و ...
من نمی دونم دختر بشار اسد که با دوس پسرش جلو شما حرکات جلف درمیاره رو از کجا در اوردین!
برای رفع ابهام هم بگن منظور از حزب الله جناب سید حسن نصرالله نه دختر احتمالیش که با دوست پسر احتمالیش حرکات جلف درمیاره!!!

راسی مگه بده آدم دوس پسر داشته باشه یا لخت و پتی باشه؟؟؟

به من و شما چه ربطی داره آخه...
خانوم محترم من دارم میگم سیاست خارجه...امنیت ملی...استراتژی نظامی
بعد شما از ویدئوی ضیظ شده یه نفر که ممکنه به هر دلیلی این کارو کرده نتیجه گرفتید که مردم سوریه از نظامی های ایران ناراضی ان؟؟؟
فقط من نفهمیدم شما نجابت چجوری از چهره اون خانوم تشخیص دادین!!!!!
درضمن اینم بهتون بگم در زمان جنگ تحمیلی تنها کشوری که مرز هوایی خودشو برای ایران باز گذاشت همین سوریه کافر و لایک و بی دین بود...فایده زیادی هم داشت از جمله حمله به پایگاه هوایی اچ-3 عراق سر مرز اسرائیل.
البته من میدونم ریشه فکری شما درباره جمهوری اسلامی چیه...احتمالا براندازی
برای همین این حرفا رو می زنید که واقعن قانع کننده نیست.
(۳/شهریور/۹۶ ۲۱:۳۶)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]با نام ویاد خدا؟؟آقای خاتمی یکی ازهمان منتخبین مردم بود که خودرا دردوران ریاست جمهوری سالم نگهداشت واینک مورد توجه مردم هست موفق باشید
یعنی انقدر سالم بود یادش بخیر ،بدور از هرگونه حاشیه ،نه رفت رقص زنا رو ببینه، نه به زنی دست میداد نه با کسی ...اصلا فرا سالم بود
چون ایشون رئیس جمهور خوبی بود و پاک ترین و بهترین دولت را داشت
[/quote]
یا خدا به حق چیزای هرگز ندیده وهرگز نشنیده
یجور واسه مدافعان حرم تعیین وتکلیف میکنه که انگار هر کی ندونه فک میکنه از اون دستور میگیرن
دلش میخواد اگه شما خداناباورا مقدسات سرتون نمیشه اونا یه سری مقدسات دارن که واسش جون میدن
اگه مردم ذره ای درک داشته باشن باید موقع انتخابات هوشیار میبودن که نبودن که اکنون کاسه چه کنم چه کنم دست نگیرن
رییسی در حق نظام لطف کرد خدا حفظش کنه
عرب سوسمار خور!!!! از شما که ادعای مودب بودن داری بعیده هنوز عقاید جاهلی رو کنار نذاشتین
احیانا اوناییکه میگن مدافعان حرم بیخود میرن ، بذارن داعش بیاد تو تهران میجنگیم ، همونایی نبودم که بعد حمله به مجلس میگفتن سپاهی ها بیاید با ما متحد شید برید داعش رو بکشید ما ازدور پست میذاریم اینستا ازتون حمایت میکنیم؟