(۱۹/آبان/۹۶ ۱۰:۱۸)آتئیسمو نوشته است: [ -> ]عرض شود که به جای این که این همه اشکال درست و غلط بگیری یه کلمه منبع رو درخواست میکردی راحتتر بود که. این آمار کشورای مختلف، امیدوارم این اطلاعات برات کافی باشه.
خود آمار از Pew هست که میتونی اینجا بخشیش رو ببینی.
http://www.pewforum.org/files/2013/04/wo...report.pdf
بالاخره مجازات مرتد اعدامه، چه با قیود چه بیقیود. حالا ما دعوا نداریم که اسلام خیلی تروریستیه یا یکمی تروریستیه!
بازم نگاهی بندازیم به جامعه آماری مسلمانان در مورد حملات انتحاری
![[تصویر: PG-2014-07-01-islamic-extremism-10.png]](http://assets.pewresearch.org/wp-content/uploads/sites/2/2014/06/PG-2014-07-01-islamic-extremism-10.png)

دادا اونها رو باید میگفتم چرا ناراحت شدی ؟ ناراحت بشی خطر ناک میشیا

خطرناکم بشی یعنی ...
خوب بریم روی ارتداد و اعدامش ( 90% کجاست ؟؟؟ )
(۱۹/آبان/۹۶ ۹:۳۵)آتئیسمو نوشته است: [ -> ]سلام سعدی جان. میتونم بگم که با چیزی که نوشتم ارتباط برقرار نکردی.وقتی آمار میگیریم از مسلمونای به اصطلاح میانهرو فکر میکنی چنددرصدشون اعتقادات غیرانسانی دارن؟ از بین نظرسنجی که بین مسلمونهای جهان انجام شده، پرسیدن که موافق اعدام افرادی که اسلام برمیگردن هستین یا نه؟
۹۰٪ از مصریهایی که تو نظرسنجی شرکت کردن موافق کشتار مرتد بودن!
اردن که رتبه دوم رو داره ، امار جمعیتیش چقدره ؟ تو امار سال 2016 9456 اغلام شد . خوب تفکیک مذهبیش چیه ؟؟؟
گل پسر همین که فقط بگیم مجارات مرتد اعدام هست یا نه بیا قبلش بشینینیم و بحث کنیم ، ببین توی بحث فرگشت چطور داریم بحث میکنیم و یه جاهایی میگی هنوز موضوع جا نیوفتاده بمون بعد نتیجه بگیر اینم همینطور ، اول اصلا مرتد کیه و باید چه بکنه که حکم برش بار بشه و بعد ایا بار میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟ و خیلی موارد دیگه گل پسر .

اسلام خیلی تروریسته یا یکم

خیلی باحالی سر صبحی قشنگ داری منو شارژ میکنی
ببین همینجا میخوای امار اشتباه بدی بعدشم ایا همه مردم مسلمان مصر ؟؟؟؟ این امار بین اهل فن یا غامه ؟ ایا این غامه نگاه چی داشتن ؟ نوع سوال و نوع برورد و نمونه اماری از کیا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گل پسر من ، برای اینکه یک بحث اماری توی مباحث جرایم و جرم شناسی باشه خیلی المان داره ، توی مبانی جرم شناسی عقیده رو بار نمیکنن چون باید به نوعی خلع باشه که بتونه امار و نتیجه درست رو با ضریب کم خطا بگه . البته بازم امار هست و نیاز به ابزارهای محتلف داره .
الان مثلا یه موضوع بگم بد نیست البته خوصلت سر میره
یادمه چند سال پیش و حتی همین مدتی پیش یه موضوعی یهو نشر پدا کرده بود که مردم کشور x نمیدونن منطقه y کجا توی نقشه هست
خوب الان باید گفت مردم کشور x که کشورشون حامی صلح و میانجی همه حانبه هست ایا واقعا نمیدونن منطقه y کجای نقشه قرار داره ؟
خوب برگردیم به مصر ، گل پسر من توی مصر و اصلا اون کشورهایی که امار گیری شده خود کشورها هم که نمونه اماری جالبی هستن ببین چرا توی این امار کشور عربستان نیست ؟؟؟ ایران نیست ؟؟؟ یا مثلا کشورهایی خلیج همیشه فارس نیستن ؟ یدونه عراق هست که اونم امارش جالبه 42% بگذریم . اون صحیح بهاریش توی پی نوشتش منو کشت

خوب توی پلن دومت ببینیم چی میگه ( شما تیکه هاتو بنداز توی اولی ولی بدون که بحث رو نمیشه با این کارها برنده شد )
جامعه اماری مسلمین ، عبارات قشنگی میگی

مثلا میتونیم بگیم جامعه آماری نظامیان کشور x نه x رو که یجیا کفتیم بزار بگیم e در تجاوز به منطقه ME
خوب بریم ببنیم این بحث انتحاری چی میگه ،
خوب دادا ، من که بهت گفتم خودکشی عقلا نفی میشه ، حالا یسری به اسم اسلام میرن خودکشی میکنن ربطی به اسلام داره ؟

الان توی یه خونواه تماما پزشک یکی بره معتاد بشه مقصر اون خونوادن یا اینکه خود فرد تمایل بهاعتیاد داره ؟
وقتی القاعده و داعش بشن سمبلی برای اسلام ، خوب این امارها ازش خارج میشه .
اینم بهت بگم نوع پرسش خیلی مهمه اگه خواستی برات نوع پرسشم بگم که یدونه ، و حتی نگاه چطور میتونه کمک کنه به خواسته صحیح ( نمیکم سیاسی ) برسی . فرق است بین انحار و ... . قتل نفس شخص یا به عبارتی خودکشی رو نمیتونی به چیزهایی که باز در همین گروه هستن به مورد و موارد دیگه نسبت بدی ، البته برای شما فرق نداره نمونه هاش رو توی فرگشت دیدم .
البته الانشم از دستم کلی گله داری حتما .
بیخیال وقتی با من صحبت میکنی باید خیلی خوصله کنی ، چون دوست داری با امثال بانکی صحبت کنی که راحت بدون نگاه مفید صحبت میکنن .