۲۶/آبان/۹۶, ۱۲:۴۳
(۲۶/آبان/۹۶ ۰:۴۳)A L I نوشته است: [ -> ]خیلی وقته نمیام تالار چون مطالبش بی محتوا شده و فقط یک طرفه برخورد میشه و همین رفتارها باعث شده خیلی از بچه های قدیمی تالار دیگه نیان ولی این پست تصمیم گرفتم بزارمسلام
داستان قدیمی که همه شنیدید
از امیر کبیر پرسیدند : در مدت زمان محدودی که داشتی چطور این مملکت رو از هرچی دزد پاک کردی؟
گفت: من خودم دزدی نمی کردم و نمی گذاشتم معاونم هم دزدی کند.
اونم از این که من نمی گذاشتم اون دزدی کنه، نمی گذاشت معاونش دزدی کنه و ….
تا آخر همین طور…
اگه من دزدی میکردم تا آخر دزدی میکردن و کشور می شد دزدخونه،
همه هم دنبال دزد میگشتیم
و چون همه مون دزد بودیم هیچ دزدی هم محکوم نمی کردیم مردم هم گیج و ویج می شدند....
حالا وضع و اوضاع مملکت ماست...
عکسهای پروژه مسکن مهر موجوده میتونید ببینید!
ما پارسال برای خودمون خونه ساختیم و تا حدودی با بعضی مسائل آشنا شدم
یکی دوتا اوستا کار داشتیم که میگفتن ما هرکدوم از فامیلا میخواد مسکن مهر خونه بخره نمیزاریم،چون خودمون کار کردیم میدونیم چه اشغالی ساخته شده!!!!
در حدی که یکی از اونها با خواهر زاده خودش دعوا کرده بود که خونه مسکن مهر نخره!!
تمام این ساختمونها هم در دوره احمدی نژاد ساخته شده!
برای هر قسمت از ساختمان یک مهندس ناظر هست،برای مثال برای لوله کشی آب و فاضلابش،برای استحکام بنا،برای برقکشی و...
همه اینها به صورت زنجیره ی بهم ربط دارن،وقتی مهندس ناظر میاد کار خیلی ببخشید توف مالی تایید میکنه و بعدشم هیچ نظارتی روی ساخت این بناها نمیشه،معلومه آخرش اینطور میشه
کلا دولت نباید دست به همچین ساخت و سازهایی بزنه...از همون اولم ساخت مسکن مهر غلط بود!
الان مسکن مهر شهر ما ارزونترین خونه ها داره ولی هیچکی اون سمتها نمیره منبع تمام خونه های تیمی و مجردی شده!
و همچنین خانواده های مشکل دار(البته توهین نباشه به بقیه!!!ولی خب اینجا اینطور شده!)هرکی میشناسم فروخته یا اجاره داده و پولش داده رهن یه خونه وسط شهر یا یک محله خوب خونه گرفته!
حالا حالاها مونده تا گندهایی که دولت فخیمه زده بالا بیان...کم کم دارن رو میشندکلهای دزدی،گرونی طلا و ارز،گرونی ماشین،مشکلات محیط زیستی،سدهای غیر اصولی و مسکن مهر،موسسات مالی که مثل قارچ سبز میشدن و الان پول مردم خوردن و رفتن
البته خب دوستان در هر صورت یک دلیلی و یک توجیه میارن برای تمام اینها و ما هم باید حرفشون باور کنیم
کاملا مشخصه اطلاعات غلطی داری و حتماً پای کانال تلگرام امدنیوز نشستی
به هرصورت اگر بنا باشه این حرفهای درهم و برهم دلیل باشه کل منطق زیر سوال ميره!
بحث اینجا فقط مسکن مهره و از خبرگزاری ها ی معتبر دلایل نقل ميشه
شایعه و اتهام دلیل نیست و اگر شخصی بر این مبناها تصمیم بگيره راه غلطی رفته
اصل بر صداقت هست مگر اینکه با دلیل محکم خلافش ثابت بشه و درباره کلیت مسکن مهر همچين چیزی ثابت نشده که طرح بدی باشه بلکه دارای اشکالاتی هست که باید در این 5 سال رفع میشد
وقتی یکی از اعضای اصلی ستادانتخاباتی میر حسین موسوی بشه وزیر مسکن اوضاع مسکن بهتر از این نميشه
امضای نانوشته غلط نداره
و اگر مسکن مهر کرمانشاه ایرادی داره به کلیت مسکن مهر ایرادی وارد نميشه اونم وقتی یکی از شدیدترین زلزله های تاریخ اومده!
هرچند بحث با امثال شما بی فایده بوده و خواهد بود
(البته توهین نباشه به بقیه!!!ولی خب اینجا اینطور شده!)هرکی میشناسم فروخته یا اجاره داده و پولش داده رهن یه خونه وسط شهر یا یک محله خوب خونه گرفته!![[تصویر: 029.png]](http://cdn.persiangig.com/preview/1NAMDYYtpX/large/029.png)