شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۵/آذر/۹۶ ۱۸:۱۵)سعدی نوشته است: [ -> ]خب از کجا بدونیم که شما پزشکی رو فهمیدید؟
واقعا میخوای بدونی ؟ حضوری تشریف بیار بهت توضیح بدم چه طور طب رو فهمیدم . (دیدی بعضی جاها که موضوع تخصصی میشه میگن برای راهنمایی بیشتر به مطب مراجعه کنید

)
صرف نظر از میزان آشناییتون با پزشکی، باید برای کارایی دارو دلیل ارائه کنید. حالا چه خود شما دلیلی ارائه کنید، چه آقای تبریزیان ارائه کنند و شما منعکس کنید ... به هر حال دلیلی باید برای کارایی دارو ارائه بشه تا مورد قبول قرار بگیره.
آقا عمار
اگر دلیل محکمی بر کارایی این دارو ندارید، خوبه تهمتهایی که به منتقدین این دارو زدید رو پس بگیرید. هم شما و هم خانم متفکر.
روزی یه عدد سیب و یک لیوان اب+یک قاشق آب لیمو بخورید هیچ وقت مریض نمیشید،بعدشم توف بندازید تو پزشکی!
داروهایی که در آزمایشگاهم ساخته میشه وقتی میخوان روی افراد مختلف تست کنن،افراد به دو دسته تقسیم میکنن به یک گروه دارو میدن و به یک گروه دارونما!
بعد میان نتایج آنالیز میکنن و عوارض و باقی اثرات دارو هم مشخص میشه...
اینکه بگه فلان دارو بخور درمان همه چیزه ینی کلا هیچی از بدن انسان نمیدونه

(۱۴/آبان/۹۶ ۰:۰۷)rezamohammadi نوشته است: [ -> ]علت لغو سخنرانی های ایشون در دانشگاه های علوم پزشکی چیه؟
فکر می کنم الآن جواب دادن به این سوال خیلی سخت نباشه ...
(۱۰/آذر/۹۶ ۹:۵۲)سعدی نوشته است: [ -> ]آقا عمار
اگر دلیل محکمی بر کارایی این دارو ندارید، خوبه تهمتهایی که به منتقدین این دارو زدید رو پس بگیرید. هم شما و هم خانم متفکر.
آقا عمار
خوبه یا دلیل ارائه کنید یا تهمتها رو پس بگیرید.
(۱۱/دی/۹۶ ۱۹:۴۰)سعدی نوشته است: [ -> ]آقا عمار
خوبه یا دلیل ارائه کنید یا تهمتها رو پس بگیرید.
جدیدا یکی از روشهای دوباره یاد آوری شده توسط آیت الله تبریزیان رو روی یک عزیزی اجرا کردیم و نتیجه عالی بود .
آقا عمار، میشه بیشتر توضیح بدید؟
چه روشی رو امتحان کردید؟ چه نتیجه ای گرفتید؟
البته که میتونم
مشکلات گوارشی که داروهای دکتر قلابی کار رو بدتر میکرد و اصل مشکل هم اشکال در جایی بود که کلا تو پزشکی نوین محلی از عراب نداره

.
به هر حال چون من در حدی نیستم(سوادش رو ندارم) که به طور کلی برای دیگران نسخه تجویز کنم جزییات رو نمیگم ، اصل مشکل هم اگر درست تشخیص داده نشه ممکنه اوضاع بدتر بشه (البته اگر از دوستان کسی دچار مرض لاعلاج گوارشی هستند میتونم توصیه کنم که چه راهی رو برند تا شفا پیدا کنند) .
نتیجه هم خیلی خوب بوده .
آشنایی من با استاد بیشتر توسط پست های شما در تالار بود . حتما بنر ابتدای تالار رو مطالعه کنید ، اتفاقی که افتاد خودش اثباتی برای درستی آیه ی شریفه است .
آقا عمار
یک متخصص گوارش ممکنه چند هزار بیمار رو درمان کرده باشه. اما این دلیل نمیشه که ادعای یافتن "داروی همه بیماریها" رو داشته باشه.
خیلی محتمله که یک طبیب بتونه یک بیماری گوارشی رو درمان کنه. اما آقای تبریزیان ادعا کرده اند که داروی ایشان قادر به درمان تمام بیماریهاست. این یک ادعای متفاوته که باید در جای خودش اثبات بشه.
شاید مثلاً خوب باشه که ایشان با این داروی همه کاره، یه بیماری مثل ایدز رو درمان کنند (ایدز هم جزء "همه بیماریها" به حساب میاد دیگه). یه آمار درست و حسابی هم ارائه بشه از اینکه چند درصد بیماران درمان شدند و چند درصد درمان نشدند. می دونی اگر چنین اتفاقی بیفته چه افتخار بزرگی برای کشوره و چقدر میشه روش مانور داد؟
اگر ایشون بتونند نهادهای دینی رو در مورد درستی ادعاشون قانع کنند، دلیلی نداره که ازشون حمایت نشه. چون اثبات چنین ادعایی می تونه یک تبلیغ بزرگ مذهبی هم باشه. پس خوبه مطالبه ما برای آزمایش این روش باشه نه مطالبه برای پذیرفتن بدون اثبات.
و بله. همیشه بحث در مورد یک نظر موجب بیشتر دیده شدن اون نظر میشه و افراد بیشتری با اون آشنا میشن. مهم اینه که به قدر کافی بحث بشه تا این افراد با دید باز بتونند در مورد این نظرات قضاوت کنند.