تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ما داریم علیه آنان کار میکنیم، یا برای آنان؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
به نام خدا

سلام دوستان. من یک نویسنده هستم و از اهداف بزرگم نوشتن پیرامون مهدویت و آخرالزمان و سوق دادن مردم به سمت جبهه ی حق هست، البته به شیوه ی غربیها، یعنی نمادین و سمبولیسم.
2 ساعت بیشتر از کنکورم نمی گذره که کارم رو شروع کردم و دارم این رو مینویسم، اما در همین ابتدای کار، من دچار یک مشکل اساسی شدم. برای اینکه بفهمید مشکلم چیه، من سه نمونه از مشاهداتم رو برای شما تشریح می کنم. اگر زمان خوندن تمامی آنها را ندارید، حداقل به یک مورد مراجعه بفرمایید.
من بعید می دونم که این موضوع پیش از این در سایت مطرح شده باشه، اگر شده، از ناظر محترم درخواست دارم که این تاپیک رو به ادامه ی اون منتقل کنه.

نمونه اول، مجموعه ی ارباب حلقه
یکی از بحث برانگیز ترین فیلم ها در رابطه با جبهه گیری در آخرالزمان، فیلم ارباب حلقه هاست. خیلی ها براین عقیده هستند که تالکین دیدگاه مهدویت رو قبول داره و به ظهور حضرت مهدی و پیروزی حق علیه باطل اشاره میکنه، ولی عده ای خلاف این عقیده هستند که من در گشت و گداز در این سایت به بعضی از آن ها برخوردم.
اما چیزی که واضحه، اینه که صاحب چشم جهان بین شکست میخوره، و آن هم با ظهور یک مرد بزرگ و محبوب در میان بسیاری از مردم، و همچنین پادشاهی که پیشتر، پادشاهی او پیش بینی شده بود. و این هم وضعیتی است که کسانی که باور به مهدویت دارن، نسبت به دیدگاه آخر الزمان دارن.
اما مشکلی که من با این مورد دارم، اینه که وقتی ما در مستند ظهور، و سایر منابع اطلاعاتی می خوانیم که صاحبان قدرت در سینما و هالیوود، ماسون ها و یهودیان هستن، پس چه طور اجازه ی انتشار این فیلم داده می شود؟ اجازه ی ساخته شدن؟ و اجازه ی عرضه ی این دیدگاه.
مگر می شود صاحب یک مغازه علنا اعلام کند که مردم عزیز، ماست من ترشه!؟ این مشکل دقیقا اینجا برای من وجود دارد، اگر قراره تالکین دیدگاهی در حیطه ی حق داشته و داستانی ضد ماسونی بنویسد، این فیلم چه طور در سینما های جهان پخش شده و پر طرفدار گردیده؟
پس در این مورد، مشاهده کردیم که کمپانی های ماسونی، فیلمی ضد ماسون بیرون داده اند.
اما چرا؟

نمونه دوم، مجموعه ی هری پاتر
هری پاتر، اگر بخواهیم تنها به کتابش نگاه کنیم، بسیار بحث برانگیز تر است نسبت به فیلمش. در کتاب اصلا نمی توان جبهه گیری رولینگ، نویسنده رو دریافت. استفاده از اعداد 7 و 13 کنار سنگی که جاودانگی میاره، در کتاب اول، نشان یادگاران مرگ که هرم حاوی چشم است و اینکه صاحب یادگاران مرگ از مرگ نجات پیدا میکنه، در کتاب هفتم، و اینکه هری پاتر در کتاب دوم، با کیک بر سر خانم و آقایی که نام فامیلی آن ها ماسون بوده است، کوبیده است، و همچنین آوردن مسائلی همچون معاد و توصیه ی دامبلدور به امر توبه در کتاب هفتم، هر کدام حرف هایی میزند و به نظر میرسد که جبهه گیری معلوم نیست.
اما در فیلم قضیه فرق می کند. فیلم کاملا فراماسونی است. نمونه ی کامل رو میشه در فیلم هفتم مشاهده کرد. گروه ولدمورت که در کتاب به مرگ خوار ها معروفه، در فیلم تقریبا تبدیل به گروه ماسون ها میشه. در هیچ جای کتاب مشاهده نشده که در جان پیچ که وسیله ای است که ولدمورت تکه هایی از روح خودش رو درونش قرار میده، یک عدد چشم وجود داره و هری پاتر با نابود کردن اون به نابودی ولدمورت نزدیک میشه. و از همه شدید تر، صحبت از برتری نژادی جادوگر ها در این فیلم و نظم نوین جهانی آنها به شدت مارو به یاد افکار یهودیت میندازه و جالب تر اینکه در کتاب تنها گفته شده که روی سر در وزارت سحر و جادو نوشته شده است جادو قدرت است، جادو یعنی magic که با ام شروع میشه، و در فیلم ما می بینیم نوشته شده M قدرت است و به وضوح چشم جهان بین رو میشه در حرف M دید. به عبارت دیگر در فیلم آمده که ماسون قدرت است.
اما تناقضی دیگر. تمام این افکار ماسونی، تمام ماسون ها و تمام بدی ها در انتهای فیلم شکست میخوره و خوبی مجددا بر بدی و ماسون پیروز میشه. دوباره شکست ماسون، اینبار به صورت نمادی دیگر، در پر فروش ترین فیلم های تاریخ دنیا. مجددا از صاحبان سینما دیدیم که فیلمی که در آن شکست ماسون هارو نشون میده به نمایان درومده. باز هم سوال مجدد. چرا صاحبان سینما اصرار بر نشان دادن شکست ماسون ها و تحقیر آن ها دارند؟

نمونه سوم، انیمیشن افسانه ی جغد ها
افسانه ی جغدها یا افسانه ی مبارزین فیلمیه که وقتی تبلیغش رو دیدم با خودم شرط بستم که ماسونی است و شکر خدا شرط رو بردم. اما باز هم مشکل. فیلمی ضد ماسونی از کارخانه ی ماسون ها.
این فیلم علنا به ماسون ها و آخر الزمان اشاره میکرد. از اسم هایی استفاده میکرد که مطمئنم همین اسمها، ترجمه شده ی اسم های خودشان به زبانی نا آشناست.
اینبار علنا نشون میداد که عده ای از جغد ها که خودشون رو نژاد برتر جغد ها میدونن، اقدام به دزدیدن بچه ها و کنترل ذهن آن ها می کنند تا بتوانند نظم نوین جهانی جغدها رو فراهم کنند. دقیقا عبارت نظم نوین جغدها گفته شده است.
رئیس این جغد ها مردی یک چشم است، با همسرش که جغدی سرخ است (آدم یاد بانوی سرخ پوش میفته) و از طرف دیگر، در گروه مخالف آنها جغد های خوب قرار دارند و سردسته ی آنها جغد سفید و پاک و مطهری است که داد میزنه نماد حضرت مهدیه (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و یک جغد که قهرمان محسوب میشه و چشم چپش مشکل داره که با توجه به قسمت هوروس در مستند ظهور، به نظر میاد نمادی از حضرت عیسی(علیه السلام) باشه.
برای بار دیگر، ماسون ها در داستان به شدت شکست می خورند. و دوباره همان سوالاتی که در انتهای نمونه های قبلی پرسیدم، به وجود میاد.
البته نمادی بزرگتر وجود داره. و آن جغده. جغد نماد بیداری ماسون هاست. اگر بخوایم بچگانه نگاه کنیم، منظور فیلم این اسم که مردم ماسونی، راه درست مهدویت است، از خر شیطون بیاید پایین!
ولی چرا کمپانی های ماسونی اینگونه عمل می کنند؟

من در مورد اینا با یکی از استادای ماسون شناسم صحبت کردم، اون گفت:
«از نظر روانشناسی، اگه تو هی بری یکی رو تحقیر کنی و اینو به یه نفر بگی، اون شخص به طور خود به خود، برای اون یه نفری که بهش تحقیرا رو گفتی بزرگ میشه. مسلا اگر ما هی داد بزنیم مرگ بر اسرائیل، یکی که اسرائیل رو نشناسه، اسرائیل براش بزرگ و ترسناک میشه.
احتمالا اون فیلم ها هم روی این مسیر حرکت میکنند، میخوان با شکست دادن ماسون ها و تحقیر اونا، اونا رو توی ذهن مردم بزرگتر و ترسناک تر نشون بدن.»
این تقریبا جوابی مناسب برای سوالاتیه که پرسیدم. به بیانی روشن تر، اونا با تبلیغ علیه خودشون، به نفع خودشون کار میکنن. یعنی تبلیغ ضد اونا، یکی از اهداف اوناست.
روی همین منظور یکی از دوستام سریال ظهور رو دستساخته ی خود اونا میدونه، و یکی دیگه دکتر رائفی رو همدست اونا. میگن که اینا فقط دارن اسرائیل و شیطان پرستی رو برای ما بزرگ میکنن. و خودشون هم تبلیغ میکنن.
البته خود من زیاد باهاشون موافق نیستم. این یه جور فتنه به نظر میاد، که آدم خودشو گم میکنه و برای یه لحظه نمیتونه تشخیص بده که با کدومه. همین میشه کسی که عاشق آقا هستش و همش اینو میگه، وقتی که آقا کمک میخواد، از اسرائیل میترسه و میره با اونا. فتنه ی آخر الزمان.

من نمی خوام دچار این مشکل بشم. نمیخوام وقتی داستانام رو بنویسم بگن داره واس اونا تبلیغ میکنه.نمیخوام با نوشتنم باعث نفع بردن اونا بشم. حالا اینجاست که از شما میخوام کمکم کنید.

با وجود این فتنه که نوشتن علیه اونا به نوعی باعث تبلیغ برای اونا میشه، چه طور میتونم داستانی بنویسم علیه اونا، در حالیکه بتونم بهشون ضربه بزنم؟

از شما دوست عزیزم، میخوام که علاوه بر رعایت قوانین عمومی انجمن، برای حفظ بحث، به این مواردم توجه کنی.

1. سعی کنید به نوعی برای سوال من جواب پیدا کنید.
2. اگر مایلید در مورد دیدگاهی که تشریح کردم، یعنی نفع بردن از تبلیغ بر ضد صحبت کنید، آزاد هستید.
3. لطفا به هیچ وجه سراغ نقد نمونه ها و اعلام اینکه به نظر من دیدت در مورد هری پاتر و ارباب حلقه ها درست نیست و این حرفا نرید. موضوع تاپیک به شدت روشنه!

از توجهتون ممنونم.
موفق و سربلند باشید.
یا علی مددی، صلوات.
سلام دوست عزیز
در درجه اول به شما از بابت گذراندن کنکور و سعی در جهاد مجازی تبریک میگویم . ان شا الله موفق باشید
با توجه به اینکه مسیح و حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خبر از امدن انتی کریست (دجال ) تک چشم داده اند . و قرار است خود حضرت مسیح و یا حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)بر علیه این انتی کریست (خیلی مهمه چون به دجال میگن انتی کیریست ) بر علیه او قیام کنند .
حالا بیایید ماجرا را از زاویه ما ببینید
حضرت مسیح با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می ایند و ....

و از دید انها اگر بخواهیم ببینیم گریزی میزنیم به نسترو داموس که پیش بینی میکند که مردی از شرق ظهور میکند و با غرب درگیر میشود و عاقبت ضد مسیح (دجال ) شکست میخورد
خوب در این استراتژی تک چشم انتی کریست ضد مسیح مردمان شرق و یا مسلمانان هستند !! که مسیح با انها میجنگد . و یا در بعضی پیشگویی ها با یهود میجنگد و .....
ماجرا بسیار ساده است . انها مسلمانان را انتی کریست نشان میدهند و قهرمان مو بور چشم ابیشان بر ان غلبه میکند
این هم یک توضیح مختصر که راحت بخونیدش
این رو هم بخونید کمک میکنه
دوست من در تحلیلهای خودتون ماسون ها حذف کنید به جاش خیر و شر قرار بدید .متاسفانه ذهن دوستان زیادی به طرف ماسون پیش رفته .
در پناه حق
سلام دوست عزيز
به نظر من
داستان مال كسي هست كه چيزي از گذشته نداره و الان مي خواد بياد و يك چيز بديع خلق كنه
مثل هاليود كه سوپرمن و مرد عنكبوتي و بت من و اين جور چرت و پرت ها رو مي سازن
كه به وسيله اونها براي خودشون تاريخ خلق كنن
ما مسلمون هستيم
لازم نيست ما بيايم و چيزي بسازيم كه اونها رو خراب كنه
ما بايد حقيقت خودمون
اسلام و تشيع مظلوميت امامان خودمون رو برسونيم به بقيه
شما اگر مي خواهيد كمك كنيد بايد بياييد به اين چيزها بپردازيد
استاد شما راست مي گفتند
ما اگر بيايم و تا بخواهيم به اونها بپردازيم
اصل كه مذهب خودمون هست رو فراموش مي كنيم
اگر ما بيايم خودمون و مذهب خودمون رو خوب بشناسيم
و به دستورات خودمون عمل كنيم
كار تمومه
مي تونم براتون ثابت كنم
شما چند روز سر فيلم هاي هري پاتر و ارباب حلقه ها وقت گذاشتيد
چند بار اونها رو دوباره ديديد
چه قدر روزهاتون رو سوزونديد؟
شايد بگيد دشمن شناسي واجبه!
ولي به نظر من خود شناسي واجب تره.
اميدوارم كمكي كرده باشم.
ضمنا من با ID شما شديدا مشكل دارم
از پاسخ حمید عزیز و همچنین فاطمه خانم ممنونم.

فاطمه خانم، مدونا نامیه که در بیشتر متنای تاریخی برای حضرت مریم (سلام الله علیها) به کار برده اند. منم به سبب علاقه م به حضرت عیسی و همچنین حضرت مریم، این اسم رو گذاشتم.

جناب وحید عزیز، حرفای شما کاملا درست. اتفاقا من خودم به این مسئله فکر کردم که منظور اینا از ماسون های درون داستان ها مسلمونا هستن. نشون به این نشون که رنگ طلسم مرگبار در هری پاتر رنگ سبزه، که تقریبا اگر یه نفر صاف و ساده باشه، با خوندن کتاب کلا نسبت به سبز دچار مشکل میشه. و ما میدونیم که سبز برامون نشون سید هاست و اهمیت ویژه داره.
ولی با اینحال، نماد هایی که از فراماسون ها میارن، نمیتونن همچینم به مسلمونا نسبت بدن. مثلا ساختمونای ابلیسک، چشم جهان بین، خدای خورشید، اهرام، مار و سایرین، وقتی اینها به وضوح در ساختمونا، در ادارات و تمامی کارهای خودشون مشاهده میشه، و کمتر در بناهای اسلامی، مردم عامه ی جهان به سمت اونها نگاه میکنن.
مثلا الان دم لاس وگاس یه هرم کله روشنه. وقتی هرم کله روشن شکست بخوره، به نوعی نشون شکست خوردن اونه درسته؟ کجای مسلمونا چشم جهان بین و هرم داره؟ ساختمون ها و نمادهای مسلمونا توی جهان واضحه. وقتی یکی از هرم حرف میزنه، یا آدم یاد اهرام ثلاثه میفته، یا چیزایی که در اکثر شهرهای دنیا وجود داره، و مسلما این در معماری مسلمونا نیست.
حالا، من درست اینکه با حرف شما موافقم، ولی این شبهات وجود داره. وقتی اون خواننده ی مشهور پامیشه 13 پله از هرم میاد پایین، وقتی مار دور گردنش میندازه، وقتی علنا زیر زبون آمن میگه، وقتی پس کمرش هرم می چسبونه با چشم، ازونور رسما اعلام کرده که من یهودی یا شیطان پرست یا ماسونم. دیگه مسلمون نگفته که هستم!
بنابراین نظریه ی شما، اندکی با مشکل همراه هست...

با خیر و شر هم کاملا موافقم. اما همین الان هم بسیاری از جاها داره بحث میشه خیر فلان داستان کدوم طرفه، شر کدوم طرفه. و اگر از نمادها و سمبول ها استفاده نکنیم، به نظرم بیشتر به سمت نفع بردن اونا حرکت می کنیم. البته نظر شخصیه.

اما فاطمه خانم عزیزم، ببینید، من کاملا موافقم که اینطوری عمل کنیم، یعنی به فکر خودمون باشیم. اما این روش چقدر جواب میده. وقتی من یک کتاب مینویسم و مستقیم به اسلام و مهدویت اشاره میکنم، آیا همه میان میخونن؟ اونایی که مثل ما هستن، یا حداقل شب و روز دعایی برای ظهور آقا دارن، خب بله میان میخونن و میگن به به! کمک این مسئله چیه؟ آیا من تونستم کسی که اینطوری نبوده رو ترغیب به اطاعت کنم؟ کسی که اسلام رو نمیشناخته مسلمون کنم؟
من خیلی دقیق دور و برم و نگاه کردم. کسایی که مسلمونی میخونن، همیشه مسلمونی میخونن و غیرش به کنار، کسایی هم که غیر مسلمونی میخونن، اصلا سراغ مسلمونی نمیرن.
یعنی اگر من مستقیم بنویسم، همون آش و همون کاسه...

اما شما به هالیوود و ادبیات نمادین غرب نگاه کنید که چگونه یک انسان شیفته ی اسلام رو بدون اینکه بفهمه از دین خارج می کنن؟
مثال بزنم؟ یکی از دوستام بود که با هم هیئت و عزاداری می رفتیم. ایشون خیلی علاقه مند بود به سینما و این حرفا. همیشه میشست فیلمای خارجی و اینا رو میدید، هرچی هم میگفتم عزیز دلم اینا سکولاریسمه، این ماسونیه، این ضد اسلامه این فلانه این بهمان، میگفت نه، اصلا این طوری نیست. می نشست و میدید، عقاید اونا هم دقیقا وارد ذهنشون میشد، کم کم هم هیئت اومدن و این حرفا کم و کم تر شد!

حالا ببینید، اینجا عده ای هستن که دارن از یک شیوه استفاده می کنن، و هر روز بر طرفداراشون می افزاین.
اما عده ای هستن، که شیوه ی قبلی رو ادامه میدن، و به نظر من، اون تاثیری که باید و شاید رو نداره.

حالا در این مکان شما ترجیح میدید از کدوم شیوه استفاده کنید؟ شیوه ای که بسیاری از روان شناسان گنده ی غرب ازش استفاده می کنن و سود می برن، یا شیوه ی ما که به نظرم فقط بین خودمونه؟!

به همین دلایل من شیوه ی سمبولیسمو ترجیه میدم.

من اونا رو زیاد دیدم، اما روزام نسوزوندم، هرچیز یه خوبی داره یه بدی. بهتره گاهی آدم به روی پر لیوان نگاه کنه. اگه اونا نبودن، من الان اینجا ننشسته بودم که صحبت کنم چه طوری میتونم بیشتر به آقام خدمت کنم.
شما فوق العاده کمک کردید.

وحید جان واقعا از حرفی که در ارتباط با کنکور زدی ممنونم!!!Smile
جناب مدونا به نکته بسیار خوبی اشاره کردید
راستی من وحید عزیز هستم نه حمید عزیز! Smile
در مورد نمادها . ببینید وقتی دجال ظهور پیدا میکنه در نقش مسیح میاد و حتی عده ای فکر میکنند امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است
خلاصه عرض میکنم که دوستان بتونند بخونند

این یعنی اینکه دجال داره خودش رو در ظاهر ضد دجال نشون میده . بعضی دوستان میگفتند چرا ماسونها خودشون رو افشا کردند.چون انها برای منجی شدن نیاز به هدفی سهل الوصول دارند . در ذهن مردم دنیا اونها رو دجال نشون میدن و بعد برش غلبه میکنند.(یه چیزی تو مایه های جنگ زرگری خودمون)این وسط مسلمونها رو هم به عنوان دجال و ضد مسیح معرفی میکنند
خیلی بده که به جای اسلام شناس شدیم ماسون شناس!!!!:s (وقتی اسلام رو بشناسیم تشخیص دشمن که همون شیطان درون و بیرون هست . دروغ و غیبت و ....راحت میشه) مثل زرمنده بی اسلحه . فرقی نداره کی دشمن باشه به هر حال شکست میخوره

در مورد تشخیص راه .
یک مسلمان معتقد باید طرفی باشه که به خدا نزدیک میشه راهی که قران پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امامان معصوم (علیه السلام)نشونش میدن
هر کس ما رو از این طریق به خدا هدایت کرد به ایمان و تقوا . اون راه درسته و هر کس برعکس اون راه غلطه (همه دعوا ها بر سر همین درونه بر سر تقوا)
موفق و در پناه خدا
(۹/تیر/۹۰ ۱۷:۵۷)Madonna نوشته است: [ -> ]از پاسخ حمید عزیز و همچنین فاطمه خانم ممنونم.

فاطمه خانم، مدونا نامیه که در بیشتر متنای تاریخی برای حضرت مریم (سلام الله علیه) به کار برده اند. منم به سبب علاقه م به حضرت عیسی و همچنین حضرت مریم، این اسم رو گذاشتم.
جناب از شما عذر مي خوام!
ولي الان مدونا اسم يك نفر خيلي افتضاح هست
كه معلوم الحال تشريف دارند و بلافاصله كسي كه ID شما رو مي بينه
شما رو با عرض معضرت شخصي با عقايد ايشون فرض مي كنه . باز هم ببخشيد ولي حقيقته

(۹/تیر/۹۰ ۱۷:۵۷)Madonna نوشته است: [ -> ]اما فاطمه خانم عزیزم،
با اين هم مشكل دارم
ببينيد اينجا يك فروم كاملا مذهبيه
اين جور برخورد با يك خانم پسنديده نيست
(۹/تیر/۹۰ ۱۷:۵۷)Madonna نوشته است: [ -> ]ببینید، من کاملا موافقم که اینطوری عمل کنیم، یعنی به فکر خودمون باشیم. اما این روش چقدر جواب میده. وقتی من یک کتاب مینویسم و مستقیم به اسلام و مهدویت اشاره میکنم، آیا همه میان میخونن؟ اونایی که مثل ما هستن، یا حداقل شب و روز دعایی برای ظهور آقا دارن، خب بله میان میخونن و میگن به به! کمک این مسئله چیه؟ آیا من تونستم کسی که اینطوری نبوده رو ترغیب به اطاعت کنم؟ کسی که اسلام رو نمیشناخته مسلمون کنم؟
من خیلی دقیق دور و برم و نگاه کردم. کسایی که مسلمونی میخونن، همیشه مسلمونی میخونن و غیرش به کنار، کسایی هم که غیر مسلمونی میخونن، اصلا سراغ مسلمونی نمیرن.
یعنی اگر من مستقیم بنویسم، همون آش و همون کاسه...

اما شما به هالیوود و ادبیات نمادین غرب نگاه کنید که چگونه یک انسان شیفته ی اسلام رو بدون اینکه بفهمه از دین خارج می کنن؟
مثال بزنم؟ یکی از دوستام بود که با هم هیئت و عزاداری می رفتیم. ایشون خیلی علاقه مند بود به سینما و این حرفا. همیشه میشست فیلمای خارجی و اینا رو میدید، هرچی هم میگفتم عزیز دلم اینا سکولاریسمه، این ماسونیه، این ضد اسلامه این فلانه این بهمان، میگفت نه، اصلا این طوری نیست. می نشست و میدید، عقاید اونا هم دقیقا وارد ذهنشون میشد، کم کم هم هیئت اومدن و این حرفا کم و کم تر شد!

حالا ببینید، اینجا عده ای هستن که دارن از یک شیوه استفاده می کنن، و هر روز بر طرفداراشون می افزاین.
اما عده ای هستن، که شیوه ی قبلی رو ادامه میدن، و به نظر من، اون تاثیری که باید و شاید رو نداره.

اگر يك كاري رو ما نتونستيم درست انجام بديم
دليل نيست كه اون كار اشتباه باشه
در مورد سمبل هم ما سنبل داريم مي تونيد ازشون استفاده كنيم

(۹/تیر/۹۰ ۱۷:۵۷)Madonna نوشته است: [ -> ]حالا در این مکان شما ترجیح میدید از کدوم شیوه استفاده کنید؟ شیوه ای که بسیاری از روان شناسان گنده ی غرب ازش استفاده می کنن و سود می برن، یا شیوه ی ما که به نظرم فقط بین خودمونه؟!
در مورد روانشناسهاي غرب هم خدمت شما عرض كنم
رشته من متاسفانه به روانشناسي خيلي نزديكه
براي نظريه هاشون پشيزي ارزش قايل نيستم
اميدوارم يك روزي كه البته نزديكه كلا رشته روانشناسي در ايران متحول بشه كه ديگه مجبور نباشيم به اونها استناد كنيم.

(۹/تیر/۹۰ ۱۷:۵۷)Madonna نوشته است: [ -> ]به همین دلایل من شیوه ی سمبولیسمو ترجیه میدم.
اگر يك كاري رو ما نتونستيم درست انجام بديم
دليل نيست كه اون كار اشتباه باشه
در مورد سمبل هم ما سنبل داريم مي تونيد ازشون استفاده كنيم
در مورد صرف وقت هم

من اونا رو زیاد دیدم، اما روزام نسوزوندم، هرچیز یه خوبی داره یه بدی. بهتره گاهی آدم به روی پر لیوان نگاه کنه. اگه اونا نبودن، من الان اینجا ننشسته بودم که صحبت کنم چه طوری میتونم بیشتر به آقام خدمت کنم.
شما فوق العاده کمک کردید.

در مورد نشانه ها در هري پاتر و ارباب حلقه ها هم عرض كنم كه نمي شه به روابط اونها بيشتر از اين پي برد
يعني چند وجهيه كه نتوني پيدا كني و درش هرچي سير كني
فقط عاشقش ميشي و نمي توني كشفش كني
چون براي همين ساخته شدن
براي كشف نشدن
يك معادله با هزاران مجهول
مي توني جواب بگيري ولي با يك فرض كه خودت گذاشتي
مي دوني چي مي گم؟؟
نمونه
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-67.html
ده صفحه صحبت شد آخرش معلوم نشد كه چون شد Smile
نقل قول:ضمنا من با ID شما شديدا مشكل دارم
منم همین طور.
سلام
اقای مدونا منم با ایدی شما مشکل دارم

میخوام بگم این بحث ها هم اثری نداره
یعنی من و شما نمیدونیم فیلمای هالیوود روی ذهن ادم تاثیر میزاره
من میخوام بگم چرا ما با این همه
متفکر ،اسطوره،قهرمان،...
مثل:شریعتی،مطهری،بهشتی،طالقانی،سهراب سپهری،حافظ،سعدی،اوینی و....
نباید یه فیلم در مورد اینها داشته باشیم
نباید یه انیمیشن در مورد اینها نداشته باشیم
نباید یه سریال در مورد اینها داشته باشیم
نباید یه فیلم در مورد اخرالزمان داشته باشیم
نباید یه فیلم در مورد زمینه سازان ظهور داشته باشیم.
و هزاران نباید دیگر
برای این نباید ها باید دلایلی باشه
بیاید در مورد اینها بحث کنیم
یا قاضی
بنده ی خدا اومده میگه کمکم کنید داستان راجع به مهدویت بنویسم شما دارید نماد شناسی یوزرش رو میکنید ؟ Huh
(۹/تیر/۹۰ ۲۲:۵۲)Reza_Jackman نوشته است: [ -> ]بنده ی خدا اومده میگه کمکم کنید داستان راجع به مهدویت بنویسم شما دارید نماد شناسی یوزرش رو میکنید ؟ Huh

نام کاربری ایشون باعث جهبه گرفتن نا خود اگاه ذهن به مطالب ایشون میشود
بعدشم مگه مدونا اسم زن نیست
من بعد از ظهری دیدم ایشون مرد هستن
خوب این خوبه؟
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع