(۱۸/اسفند/۹۶ ۱۱:۵۸)قلب نوشته است: [ -> ]سلام
لطفا جنابعالی که اصلا خدا رو قبول نداری وارد بحث های دینی نشید
نگاه جنسی چيزه ثابتی نیست که بشه کنترلش کرد نمونش در کشورهای خارجی هم زیاده مثل همجنس بازی ميمونه و تا وقتی مظاهر و شرایط فساد برطرف نشه این کج راهه ادامه داره
اما بحث اینجا يه بحث دینی هست و اصلا بحثی درباره نگاه جنسی به دختران کم سن و سال مطرح نیست
سلام. من به عنوان یه عضو از جامعه ایران حق دارم در مورد تمام مسائل اجتماعی نظر بدم.
اما این که مساله نگاه جنسیه یا دینی باید عرض کنم که هردو. دلیل نمیشه چون دین در مورد مساله ای نظر میده نگاهش جنسی نباشه. مسئولان چیزی رو عرضه میکنن که هیچ پشتوانه عقلی یا علمی نداره. اگر بپرسیم چرا رقص دختران در حضور مردان غیرقانونیه یا می گن حرف خداست یا میگن باعث مفسده میشه. وقتی میپرسیم حکمتش چیه یا باعث چه مفسده ای میشه جوابی برای گفتن ندارن.
وقتی بررسی میکنیم میبینیم مفسده ای در کار نیست و در خیلی از ملل دنیا زنان میرقصن و مردان نگاه تحریک آمیز و جنسی بهشون ندارن. خوب طبیعیه وقتی چیزی دلیلی پشتش نیست جامعه پس میزنه.
(۱۸/اسفند/۹۶ ۱۱:۴۷)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]سلام
غلطی و درست بودن این حرکت بستگی به هدف و جهانبینی هر کس داره .
مثلاً بنده مسلمون هستم . در قرآن نوشته شده مومن از لهو روگردان هست .
من دلیلی نمیبینم بایستم و آقایی تشویق کنه و زنی برقصه . خوب که چی بشه ؟ این کار درفرهنگ دینی من لهو به شمار میاد که طبیعتاً من باید طبق برنامه دینم رفتار کنم .
سلام
این مساله به این شکلی که شما مطرح کردین درست نیست. اولا در دین شما رقص به نحو اولی لهوه یا فقط در حضور مرد لهوه؟ اگه رقص لهوه که باید رقص زن در حضور زنان هم غیراخلاقی باشه. اگه نباشه معلومه این مساله از همون نگاه حنسی نشات میگیره.
ثانیا فرض در جهانبینی شما رقص لهو باشه، باز هم دلیلی نداره که دیگران به جهانبینی «شما» عمل کنن.
(۱۸/اسفند/۹۶ ۱۵:۳۶)آتئیسمو نوشته است: [ -> ]سلام. من به عنوان یه عضو از جامعه ایران حق دارم در مورد تمام مسائل اجتماعی نظر بدم.
اما این که مساله نگاه جنسیه یا دینی باید عرض کنم که هردو. دلیل نمیشه چون دین در مورد مساله ای نظر میده نگاهش جنسی نباشه. مسئولان چیزی رو عرضه میکنن که هیچ پشتوانه عقلی یا علمی نداره. اگر بپرسیم چرا رقص دختران در حضور مردان غیرقانونیه یا می گن حرف خداست یا میگن باعث مفسده میشه. وقتی میپرسیم حکمتش چیه یا باعث چه مفسده ای میشه جوابی برای گفتن ندارن.
وقتی بررسی میکنیم میبینیم مفسده ای در کار نیست و در خیلی از ملل دنیا زنان میرقصن و مردان نگاه تحریک آمیز و جنسی بهشون ندارن. خوب طبیعیه وقتی چیزی دلیلی پشتش نیست جامعه پس میزنه.
اینکه کسی تحریک نمیشه فقط یک برداشت مخصوص تفکر شماست .
صحیح نیست .
یعنی آدم سالم به لحاظ روانشناختی نسبت به فرد غیر همجنس باید احساس داشته باشه . منتها وقتی شعون رعایت بشه اون احساس ایجاد نمیشه .
عرض کردم کسی که احساس و تفاوت در او ایجاد نشه مشکل داره .
خیلی ها نسب به همسرشان هم احساس ندارند این نشانه بدکار کردن بدن هست نه درست کار کردنش .
تحریک چیز عجیب و غریبی نیست و از غریزه است . منتها کنترل و کانالیزه باید بشه .
(۱۸/اسفند/۹۶ ۱۵:۳۶)آتئیسمو نوشته است: [ -> ]سلام
این مساله به این شکلی که شما مطرح کردین درست نیست. اولا در دین شما رقص به نحو اولی لهوه یا فقط در حضور مرد لهوه؟ اگه رقص لهوه که باید رقص زن در حضور زنان هم غیراخلاقی باشه. اگه نباشه معلومه این مساله از همون نگاه حنسی نشات میگیره.
ثانیا فرض در جهانبینی شما رقص لهو باشه، باز هم دلیلی نداره که دیگران به جهانبینی «شما» عمل کنن.
سلام.
.البته مکلف طبق نظر مرجع خودش باید عمل کنه ولی عموم مراجع حرام اعلام کردند .رقص در کل لهو هست مگر برای همسران ..
کشور اسلامی بر مبنای اسلام چیده شده . ممکنه اسلام رعایت نشه اما مبنا اسلامه .
میتونن کشور دیگری زندگی کنند باید به عقاید و قانون یک کشور احترام گذاشت .
جدای از موافقت یا مخالفت با رقص،
نحوه جبهه گیری در مقابلش هم خیلی مهمه.
به این فکر کنید که اون دخترها هم یه نوجوان اند که احساس دارند و حتی اگر با رقص موافق نیستیم، حق نداریم طوری صحبت کنیم که به روحیشون آسیبی وارد بشه. البته الآن خیلی ها رعایت نکردند و پیازداغش رو زیاد کردند. اما ما باید سعی کنیم توی این بی اخلاقی سهیم نباشیم.
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=39136
همونطور که تو سخنرانی آخر فرمودند اصل کاری ها مهمن ول کنید صحبت در مورد جزئیات رو
نقل قول:خب، تا اینجا مسئلهای نیست؛ [امّا] آنچه بنده را حسّاس میکند، این است که ناگهان شما میبینید از دهان یک گروهی از افرادی که جزو خواص محسوب میشوند، مسئلهی «حجاب اجباری» مطرح میشود؛ معنایش این است که یک عدّهای نادانسته -حالا من میگویم نادانسته؛ انشاءالله نادانسته است- همان خطّی را دنبال میکنند که دشمن با آنهمه خرج نتوانسته است آن خط را در کشور به نتیجه برساند؛ همان خط را دارند دنبال میکنند؛ در بین اینها روزنامهنگار هست، در بین اینها روشنفکرنما هست، در بین اینها آخوند و معمّم هست
ملاء فرعون رو ببینید و بزنید
حالا میخوان انرژیتونو بگیرن
میخواد اون ملا لیلا فرزند اون زن بدکاره باشه یا آخوند های لیبرال باشه
(۱۸/اسفند/۹۶ ۱۸:۴۲)سعدی نوشته است: [ -> ]جدای از موافقت یا مخالفت با رقص،
نحوه جبهه گیری در مقابلش هم خیلی مهمه.
به این فکر کنید که اون دخترها هم یه نوجوان اند که احساس دارند و حتی اگر با رقص موافق نیستیم، حق نداریم طوری صحبت کنیم که به روحیشون آسیبی وارد بشه. البته الآن خیلی ها رعایت نکردند و پیازداغش رو زیاد کردند. اما ما باید سعی کنیم توی این بی اخلاقی سهیم نباشیم.
از این زاویه نگاه کردن اشتباهه .
این ماجرا ماجرایی که نیست که چند تا دختر نوجوون ترتیب داده باشند و حالا یه کاری کردن و بیا بگذر .
این اتفاقات جرقه های کوچک از ماجراهای بزرگ ، تست زدن افکار عمومی و واکنش سنجی جامعه است .
مدلهای تست زنی جامعه مذهبی ...
حرف بخشش نیست حرف تغییر فرهنگ و سبک زندگی اسلامی به ...
(۱۸/اسفند/۹۶ ۱۶:۱۱)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]اینکه کسی تحریک نمیشه فقط یک برداشت مخصوص تفکر شماست .
صحیح نیست .
یعنی آدم سالم به لحاظ روانشناختی نسبت به فرد غیر همجنس باید احساس داشته باشه . منتها وقتی شعون رعایت بشه اون احساس ایجاد نمیشه .
عرض کردم کسی که احساس و تفاوت در او ایجاد نشه مشکل داره .
خیلی ها نسب به همسرشان هم احساس ندارند این نشانه بدکار کردن بدن هست نه درست کار کردنش .
تحریک چیز عجیب و غریبی نیست و از غریزه است . منتها کنترل و کانالیزه باید بشه .
سلام.
.البته مکلف طبق نظر مرجع خودش باید عمل کنه ولی عموم مراجع حرام اعلام کردند .رقص در کل لهو هست مگر برای همسران ..
کشور اسلامی بر مبنای اسلام چیده شده . ممکنه اسلام رعایت نشه اما مبنا اسلامه .
میتونن کشور دیگری زندگی کنند باید به عقاید و قانون یک کشور احترام گذاشت .
متاسفانه برداشت شما از سلامت روحی کاملا اشتباهه. سلامت روحی یعنی این که فرد بتونه به نحو موثری در جامعه ظاهر بشه، از توانایی های خودش بهره ببره و در مقابل فشارها از نظر احساسی مقاومت کنه.
این که کسی تا جنس مخالف رو دید تحریک بشه هیچ کدوم از معیارهای سلامت روحی رو در بر نمیگیره. این که من نسبت به کسی احساس داشتم باشم کاملا به نگاه من به طرف مقابل بستگی داره و این که تصمیم بگیرم چه رابطه ای رو از نظر عاطفی باهاش شکل بدم. کسی که هر کی رو دید تو خیابون وا بره البته که سلامت روانی نداره طبق معیارهایی که برای سلامت روانی میشناسیم.
چه کسی گفته کشور ایران اسلامیه؟ آیا نظرسنجی شده جایی که مردم اسلام رو میخوان در جامعه پیاده سازی کنن؟ هرگز چنین اتفاقی نیفتاده. پس این که جامعه ایران جامعه ای اسلامیه ادعایی از اساس باطله. اما در موضوع حجاب همون طور که یکی از دوستان قبلتر نظرسنجی ها رو گذاشته بود، جامعه مخالف حجاب اجباری هست.
خوب من هم همین حرف ساده و منطقی رو میزنم. شما باید به عقاید مردم ایران احترام بذارین. این که چیز عجیب و غریبی نیست.
(۱۸/اسفند/۹۶ ۲۲:۴۹)قلب نوشته است: [ -> ]سلام
بیماری زمانی ایجاد ميشه که بدن و روح از حالت طبیعی خودش خارج بشه
در امور جنسی برای تحریک طرف مقابل از رقص استفاده ميشه و از اونجایی که رقص يه زن برای مرد تحریک کننده هست اين باعث شرطی شدن ميشه و اگر یک نوجوان هم برقصه باعث تحریک ميشه
سلام
در آزاد بودن شما که شکی نیست اما حرف بنده این بود که اختلاف ما با شما خیلی زیاده شما نه تنها خدارو قبول نداری بلکه فعالیت ضد خدا هم داری
حالا شما فکر میکنید چند نفر در جامعه ایران مثل شما خدارو قبول ندارن! ؟! معلومه که شاید 1 درصد هم به زور پیدا بشه
حالا اگر بنا باشه ما در جزئیات دین اسلام با شما بحث کنیم خیلی کاره احمقانه ای هست
ببینید اینکه دین بر چه مبنایی حکمی رو ميده خب دلایلی بیان ميشه اما دلیل اصلی اینه که دستور خداوند متعال است
از لحاظ عقلی اگر کسی دینی رو قبول کنه احکامش رو هم میپذیرد و این کاملاً عقلانی است
اما علم هم اگر منظور علم تجربی باشه باید گفت قسمتی از احکام دین بر مبنای علمی نیست ( منظور علم تجربی کنونی است )
رقص دختران به دلیل قانونی و البته دینی در انذار عمومی ممنوع است و البته به خاطر فساد جامعه
مبنای نهی فساد هست و چیزی که باعث فساد بشه از نظر دینی قابل قبول نیست
كاملا واضحه که چه مفسده ای داره از جمله تحریک جنسی
والا همه جای دنیا رقص زن باعث تحریک قوه جنسی ميشه به همین خاطر دیسکو و کاباره هست و البته ما از پشت کوه نیومدیم که شما همچين ادعایی می کنی اگر ما خارج نرفتیم تا دلت بخواد فیلم خارجی دیدیم و روابط اونها هم از قاعده تحریک جنسی خارج نیست
برو چندتا فیلم ببین
لهو یعنی کار بیهوده که مصادیق مختلف برای افراد مختلف داره اما حرام نیست بلکه از جمله امور مکروه است که حالا ما کاری بهش نداریم
هر عمل حرامی جزو لهو هست اما هر عمل لهوی حرام نیست
حالا ما فرض می کنیم رقص رو هم برای آدمهای معمولی ایرادی نداره اما رقص برای نامحرم حرامه و دليلش هم فساد جنسی هست
جهان بینی دینی بر کشور حاکمه و غالب کشور هم مسلمان هستند پس يه سری افراد کم تعداد مثل شما مجبور به پایبندی به قانون هستید و این کاملاً واضحه البته فقط در اجتماع و خصوصی به خودتون مربوطه
سلام
مگه کی چی گفته !!!!
نهی از منکر کردیم تازه کسی به این دخترها کاری نداره همه انتقادها به مسولان مراسم بر میگرده و دستور دادستان هم به مسولان اشاره داره
اصل مطلب اینه که طبق گفته تاجزاده بیشتر اصلاح طلبان به جمهوری اسلامی اعتقاد ندارن و دایم در رسانه های خودشون علیه اسلام فعالیت می کنن
سلام بر تو قلب عزیز. پست طولانیی رو که نوشتی مختصرا توضیحی در جوابش میدم تا سوء تفاهم رفع شه.
اولا این که بحث اینجا و توی این بحث خاص قبول داشتن یا نداشتن خدا نیست. بحث اینه که دلیل عقلی برای منع قانونی رقص دختران وجود داره یا نه. همون طور که نوشتی یا یه نفر بپذیره که این کار قانون خداست و لازم الاجرا هست یا باید تصور کنه در جامعه ای که ما زندگی میکنیم یه خللی در کار جامعه ایجاد میشه که عقل حکم کرده این کار ممنوع باشه. مورد اول رو کار نداریم. بله ممکنه کسی فکر کنه عقل بشر به چیزایی قد نمیده. ولی عده زیادی هم هستن که دنبال دلیل میگردن و میخوان بدونن حکمت این قانون چیه. وقتی به جوامع دیگه نگاه میکنیم میبینیم مرد با دیدن رقص زن (یا کلا رقص) از زیبایی لذت میبره و نه مشکلی در زندکیش ایجاد میشه و نه در خانواده ش.
نیازی به ارجاع به فیلمهای سینمایی هم نیست. من سالها در غرب زندگی کردم هم رقصیدن و شادی کردنشون رو دیدم و هم دیدم که بسیار به خانواده و زندگیشون وفادار هستن.
ضمنا فکر نمیکنم یکدرصد مردم ایران بیخدا باشن. احتمالا توی شهر یا روستای شما این طور باشه.
(۱۹/اسفند/۹۶ ۵:۲۷)آتئیسمو نوشته است: [ -> ]ضمنا فکر نمیکنم یکدرصد مردم ایران بیخدا باشن. احتمالا توی شهر یا روستای شما این طور باشه.
همون یک درصد هم در حقیقت خداباورند ولی خودشون نمی دونند

اگر خواستید در یک تاپیک مجزا در موردش صحبت می کنیم.
(۱۹/اسفند/۹۶ ۵:۲۷)آتئیسمو نوشته است: [ -> ]متاسفانه برداشت شما از سلامت روحی کاملا اشتباهه. سلامت روحی یعنی این که فرد بتونه به نحو موثری در جامعه ظاهر بشه، از توانایی های خودش بهره ببره و در مقابل فشارها از نظر احساسی مقاومت کنه.
این که کسی تا جنس مخالف رو دید تحریک بشه هیچ کدوم از معیارهای سلامت روحی رو در بر نمیگیره. این که من نسبت به کسی احساس داشتم باشم کاملا به نگاه من به طرف مقابل بستگی داره و این که تصمیم بگیرم چه رابطه ای رو از نظر عاطفی باهاش شکل بدم. کسی که هر کی رو دید تو خیابون وا بره البته که سلامت روانی نداره طبق معیارهایی که برای سلامت روانی میشناسیم.
ببینید موضوع شدت و جهت ماجراست .
وقتی قراره انسانها در کنار هم زندگی کنن و به قول شما نگاه جنسیتی نباشه پس لازمه مسایل جنسیت ی هم خصوصی باشه و از جامعه دور باشه .
این با حجاب و عفاف مرد و زن اتفاق میافته .
ماجرا هم شدت و جهت هست .
- اینکه تا کسی رو دید وا بره
با
- تماشای رقص و هیچ احساسی نداشتن فرق میکنه ... عرض کردم شدت و جهت !
آدم یک مقدار توانایی در خودداری داره .
اگر قرار بود متدین اینقدر بتونه زیاد خودش رو نگهداره اصلا میتونست ازدواج نکنه و نسل متدین ور میافتاد .
امیال فیزیولوژیکی قوی طراحی شدن و آدم ضعیف .
اما عده ای از نیروهای درونی خودشون بد استفاده میکنن .
آدم تشنه میشه آب میخوره . قوه ی جن٬سی هم ازدواج لازم داره .
تشنه میشیم آب دریا نمیخوریم و ...
البته با تربیت میشه خودداری بهتری داشت و کنترل کرد اما از بین بردن و احساس نداشتن به جنس مخالف و حرکاتش اصلا معنایی نداره . یعنی نه لازمه و نه سالم .
زن برای مرد و مرد برای جذابیت داره وگرنه نمیرفتن تماشا