شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۱۳/تیر/۹۰ ۱۸:۰۱)7parsa4 نوشته است: [ -> ] (۱۳/تیر/۹۰ ۱۴:۰۲)Grace Dies نوشته است: [ -> ]گیم نت ها دارای فضای متحدانه و شادی آور برای تمام سنین اند.
پسرها دور هم جمع میشوند و بهم کمک میکنند ، شوخی میکنند و روحیه آنان متاثر فضای شاد آن می شود . گیم نت تنها جاییست که ما بخاطر خنده ها و شوخی هایمان مواخذه نمیشویم.
گیم نت ها بر اساس سلیقه و نیاز بچه ها تشکیل میشوند.دارای روشنایی و فضای باز و بدون مزاحمت افراد.
توی جامعه یک جا رو مثال بزنید که روزانه پسر ها ایضا دخترها (جدا جدا فکر بد نکنید) دور هم جمع بشن با هم صحبت کنند شاد باشند و بهایی ندن و مواخذه نشن.
متحداااااانه !
بنده خدا چه اتحادی ؟ این یکی میخواد دائم حواس اون یکی رو پرت کنه که خودش برنده شه ، اون یکی فحش ناموسی به این میده که عقده باخت هاش خالی شه
کجا بهم کمک میکنند ؟ روحیشون خراب تر میشه که شاد تر نمیشه من خودم بعد از امتحاناتم با پنج شیش تا از رفیقام میرفتیم گیم نت و دو گروه میشدیم یه بار که گروه ما برنده میشد تا 7 8 ساعت اون یکی گروه مسخره میکردیم و دستشون مینداختیم یه بار هم که اونا برنده میشدن متلک بارمون میکردند شکر خدا امتحاناتمون تموم شد و الا الان شاید روبروی هم وایمستادیم و دعوا میکردیم
شما یه جا میخوای ؟ من صد جا بهت معرفی میکنم :
1 - زنگ تفریح توی مدرسه و یا حتی توی دانشگاه
2- بعد از نماز جماعت بیرون مسجد
3 - پارک ها و فضای سبز
......
بسه یا بازم بگم؟
بعدم شما که میری گیم نت مگه پول نمیدی که میگی یه جایی که بهایی ندن؟
تو گیم نت های شهرستان این طوری نیست
چون گیم نت کمه و همه ،هم دیگه رو میشناسن خیلی با هم خوشن

فوش بیشتر تو محیط Garena زیاده که یارو فوش نده روزش شب نمیشه
تو Garena همه نوع بازی هست
واسه همین خطریه

چند سالی بود که تو شهر ما گیم نت ها کم شده بود ولی بازم داره با استقبالی که از اونا میشه تعدادشون زیاد میشه
اینم بگم بعضیاشون فضای خوبی دارن بعضیاشونم طوریند که آدم شرم میکنه یه دقیقه اونجا بمونه!
گیم نت چیه بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
برید دنیال نون که خربزه آبه. مگه عمر آدمها علف خرسه که تو گیم نت تلف بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خاک تو سر این فرهنگ ... شهری که بچه های ما رو یک عده تنبل معتاد بار آورده. یکی به امام زمان سیگار تعارف کرد ایشون گفتند این فضولات از ما به دوره.
تو خوابگاه دانشگاه (شریف) که بودیم. بگذریم که غیر مذهبی ها از انواع هیجانات مانند فیلم های ... و مشروب و قلیان و ... بهرهمند بودند من فقط به مذهبی هاشون که کمی بهتر بودند می پردازم. بعضی از هم اتاقی های من در حد خود کشی بازی می کردند و من همیشه فکر می کردم که خدایا اینها چه مرگشونه؟ آیا یک نفر با رتبه زیر 40 که دکتری پیوسته فیزیک قبول شده الان باید به یک جایی برسه که اخراج بشه؟
بذارید رک بهتون بگم آخرش فهمیدم که بازی دقیقا مکانیزیمی مانند اعتیاد داره. یعنی در زمان بازی طرف میره تو فضا و از شر استرس های موجود خلاص میشه. این یک درمان مسخره است. راه خلاصی از استرس بازی نیست راهش تلاشه تلاشه تلاشه
بر کار میکن مگو چیست کار که سرمایه جاودانیست کار.
التماس دعا
سلام دوستان
یکی از دوستای صمیمیم تو روستامون گیم زده بود .به چه شلوغی .اوایل خوب بود تا این بچه یه جورایی روشون به هم باز شد و چه فحاشی که نمیکردن.این قضیه رو با تنبیه چند نفر(یه روز طرف گیم نت راه ندادیم)حل شد.
این دوستم مسجدی همین منو با مسجد اشتی داد.اگه ریا نباشه یه کارایی کردیم.بچه های که مسجد میومدن شارژ اضافی میدادیم.اوه چقدر جون به مسجد میومدن.فکر تنها یه کار خوب کردیم انم این بود که بچه های ابتدایی خیلی علاقه داشتن با اینها قرار گذاشتم که اگه بعد از ظهر بیان کلاس قران(به یکی از دانشجو های روستا گفته بودیم)هر کلاسی 20 دقیقه مجانی بازی کنن

.منم ناظر

.وچه کلاس خوب و مرتب نمیدونم این بازی چی داشت که این بچه ها هر چی که میگفتیم قبول میکردن.بعد 3ماه تعطیلی تعطیلش کرد عذاب وجدان گرفته بود بخاطر وقت تلف شدن جونها
راستش اگه صاحب GN ممانعت کنه از بی بند و باری مشکلی پیش نمیاد
دوست صمیمیم GN داره و من سالهاست GN میرم و همه جورش رو دیدم .
بشتر بستگی به فرهنگ Gamer های اون محل داره .
این مبحث به طور کلی منو فقط کم داره

ببینید دوستان مطمئنا اگه گیم نت درست ارائه بشه ، واقعا محیط مفیدیه و خیلی بهتره واسه سرگرمی جوونا.البته اگه درست ازش استفاده بشه.طرف میره میشینه از صبح ساعت 9 تا 9 شب اونجا، این خیلی غلطه و واقعا اسراف وقته که حرومه.خوب میرسیم به بازی های گیم نت که فکر کنم 4/5 تا بیشتر نباشن.1-
League of Legends[b]2- warcraft dota allstar[/i]3-world of warcraft[i]4- call of duty5- counter strike[/i]
تقریبا همینان.
3 تا بازی اول بازی های بسیار جالبین که هر 3 تارو بازی کردم، طبق نقد های این سایت ، علامت های فراماسونری زیادش توشن هست ولی بلاخره سرگرم کنندن.
2 تای دومی هم که سبک جنگی هستن.یه مشت نظامی که هممو میزنن
خداییش قشنگن ( تبلیغ)
یه مورد در مورد بازی گرشاسب بود که خواستم بگم به شدت از این بازی بدم میاد و از سازندهاش نفرت دارم.
همین سازنده های این بازی ، وقتی بازی پرنس ایرانی
رو نقد کردن، یه مشت توهین کردن که فلانه و بحمان. حالا داستان بازی اینه که یه شاهزاده ایرانیه که جهان رو نجات میده. توی بازیش فکر کنم فقط یه صحنه غیر اخلاقی هست که با اینکه اشتباه ولی توی همه ی بازی ها هست و نمیشه انکار کرد. خوب حالا این کسایی که نقد کردن ، اومدن بازی گرشاسب رو درست کردن و دقیقا کپی شده از روی بازی پرسن ایرانی هستش.
(۲۱/مهر/۹۰ ۲۱:۳۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]توی بازیش فکر کنم فقط یه صحنه غیر اخلاقی هست که با اینکه اشتباه ولی توی همه ی بازی ها هست و نمیشه انکار کرد.
اشتباه نمی کنید؟! هیچ صحنه غیر اخلاقی در بازی گرشاسب وجود ندارد. بنده جهت حمایت از تولیدات داخلی

این گیم را تهیه کرده و جهت تست محیط و گرافیک و گیم پلی اش

تمامش کرده ام. ولی مطلبی را که شما اشاره کردید ندیدم....

بنده خودم تا 1 ماه پیش در همین گیم نت ها بیهوده داشتم میچرخیدم
در گیم نت ها کثیف ترین اعمال و ناشایسته ترین اعمال انجام میشه هر چند سود خوبی داره اما خدا میدونه چقدر از جوونا تو همین گیم نت ها معتاد میشن یکی از دوستای خودم تو همین گیم نت ها معتاد شد اولش سیگار میکشید کلی بهش میگفتم نکش اما میگفت تفریحیه اما بعد کارش به شراب خوری هم کشید اما خوشبختانه خانوادش زود فهمیدند و نجاتش دادند
اما نا گفته نماند گیم نت هایی هم هستند که صاحبان اونا با کسایی مثل این آدم ها با قاطعیت برخورد میکنن و میندازنشون بیرون و این خودش باعث میشه گیم نت های سالمی هم وجود داشته باشه اما اکثر صاحبان گیم نت برای سود بیشتر این کارو نمیکنند
یک نکته دیگه هم که میخواستم بگم اینه که اگه مسئولان حکومت مکان های تفریحی برای جوان ها میگذاشتند جوان ها به این جور جاها کشیده نمیشدند خود من بعلت این که نصف تابستونو بیکار بودم پام به گیم نت باز شد حتی 3-4 تا از بچه های مسجدمون هم یه مدتی سر از گیم نت ها در آوردن و باید بگم حضور در گیم نت ها خیلی روی روحیه آدم تاثیر میذاره هم به خاطر این که مدت زیادی پای کامپیوتر هستید هم به خاطر حرف های رکیکی که در گیم نت ها زده میشه