۲۳/تیر/۹۰, ۱۹:۲۵
(۲۳/تیر/۹۰ ۱۸:۵۰)علی 110 نوشته است: [ -> ]شایدشما به این خاطر خدا رو بپرستید (یا یه زمانی میپرستیدید) اما اینکه فکر کنید همه به این علت خدا رو میپرستند ....
استدلال بسیار...
شما فکر کنم اصلاً کلام مولا علی و آیات رو نخوندید
چیزی رو با چشم سر ببینید برای اینکه قبول کنیدهست
شما امواج مغناطیس رو میبینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونید منکرش بشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اثرش رو چی میبینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلاً چگونه این امواج ندیدنی کشف شدند اولین بار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایی که محدود در نگاه حسی و مادی باشد که خدایی است که محدود است و دارای اجزا!!!!!!!!!!!!
این خدا نقص دارد
خدای ناقص هم ارزش پرستش ندارد!!!!!!
اول موضع خود رو مشخص کنید
آیا قرآن را قبول دارید
یا اصلاً باشما باید خیلی زیر بنایی تر صحبت کرد
شما با خود وجود خدا مشکل دارید؟
یا چگونگی خدا؟
چرا هر کی میاد تو این سایت یه همچن بحثی رو راه می دازه فورا می گید شما بی خدا هستید ؟؟؟؟؟؟

نکنه خودتون اولش این جوری بودید که الان به صراط مستقیم اومدید
یک بار دیگه ب والله قسم یک بار دیگه به مقدسات من تهمت بزنی ..........
یادم نرفته تو تاپیک ارباب حلقه ها فیلم ماسونی رسم بهم گفتید کمونیست و فاسیشت و البته دیکتاتور هم روش
بهبه اقای فیزیک دان شما که هستید ما چرا در مورد امواج الکترو مغناطیس حرف بزنم هان

نکنه می خواید ببینید من از فیزیک سر در میارم یا نه؟؟؟؟
همین قدر بهتون بگم که من از فیزیک این رو می دونم که فیزیک من رو به جایی می رسونه که این بیت مصداق حال من باشه
" رسد آدمی به جایی که غیر از خدا نبیند "
با فیزیک اینقدر پیش می رم که هیچ غیر ممکنی برام پیش نیاد
حتی سفر در زمان موضع من خیلی مشخص
اما به شما از زیر بنا صحبت کردن یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟
این جا می خوایید بشینید مسایل فیزیک رو بر اساس اصول دین برام شرح بدید
من نمی دونم چرا هر چی می شه همش رو ربط می دید به قران و دینش
تو اون تاپیک http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4706-page-2.html
قران گفته زمین سالیان دراز باقی خواهد ماند ؟؟؟؟
شما لابد احتملات رو خوندید دیگه شما 0.01 در صد احتمال بدید که شاید یه شهاب سنگی بخواد به زمین بر خورد کنه و ما انسان ها یه کاری می کنیم که زمین از مرگ نجات پیدا کنه همین شد که قران گفت ((( البته این که یه شهاب بخوره خودمون هم می دونیم کار این ماسون هاست ...))) بحث من سر کاری که فیزیک دان ها دارن انجام می دن
یا نه باید بگیم قران گفته زمین تا سالین دراز باقی می مونه ولش کنیم به امون خدا شهاب سنگ خود به خود از بین می ره ؟؟؟؟؟؟؟
دوست گرامی شما چگونه فیزیک حالت جامد رو با اون همه معادلات غیر قابل توصیف مکانیک کوانتومی خوندید در صورتی که مسلما در جا هایی این معادلات با قران مخالف هستند
در پایان بنده خدا پرست هستم و خدا رو می پرستم همونی که اون بالا نشسته
این تاپیک رو هم راه انداختم تا ببینم اگه یه روز تو یه جایی به یکی بر خوردی که بهتون گفت خدا چیه ؟ بتونی بهش جواب بدی اگه می تونی که خدا رو شکر احتیاجی نیست اما این رو بدونید کسانی هستند مثل داروین که ......
این تاپیک هم مثل تاپیک ما تسلیم عقاید فراماسونری شدیم به دست باد می دیم تا ببره به اون گوشه گوشه ها تا یه روشن فکری بتونه یک نظریات فلسوفانه ی جالب بگه
به شما دوست گرامی عرز می کنم گفتید کارشناسی دارید جای برادر بزرگ تر من هستید معذرت می خوام این جوری صحبت کردم اما این توصیه ی حقرانه ی من رو گوش کنید:
با هر شخصی که هر عقیده ای داشت چنان بر خورد کنید که نشان دهنده ی منزلت و شان و بزرگی شما در آن شخص تجلی پیدا کند باشد که آن شخص گمراه به راه شما در آید

به امید موفقیت در تمام مراحل زندگی :دی

![[تصویر: 7uyzbr8x6nqd8fby28.png]](http://up98.org/upload/server1/01/y/7uyzbr8x6nqd8fby28.png)