سلام به همه دوستان
ای کاش نویسنده این متن در سایت حضور داشتن تا بهتر این متن نقد میشد....
این متن جوری نوشته شده که احساسات مخاطب را کاملا تحت تاثیر قرار می دهد و با بازی با احساسات باطلی را حق جلوه می دهد.
و اما سوالی ...
دلیل بد حجابی در زمستان چیه؟؟؟؟؟؟؟
سر ظهر گرم است، درست!!!! دلیل بد حجابی در غروب و شب چیه؟؟؟
مگر نه اینکه الگوی زنان ما حضرت فاطمه است؟ و مگر غیر از اینست که محل زندگی ایشان عربستان بوده... حجاب بر ایشان سخت تر است یا بر زنان ما که در آب و هوایی بسیار بهتر زندگی می کنیم؟؟؟
اکثر کاربران این سایت دانشجو هستند و کم و بیش از وضعیت ارتباط دختر و پسر در دانشگاه خبر دارن.
(قبل از هر چیز ازتون معذرت میخوام که با این لحن نظر خودم رو میگم) توی دانشگاه ما هر نوع تماس بدنی دختر و پسر قابل دیدنه. دختر و پسر مسافتی طولانی در آغوش هم در دانشگاه به قدم زدن مشغولن. اینا گرمشون نمیشه؟؟؟؟؟ شما باید برید سرکار و این سختیها رو تحمل کنید اما چه اجباری در این گونه ارتباطات در دانشگاه هست؟؟؟
نقل قول:من وقتی وقتم را به درس و کار و تحقیق میگذرانم نمیتوانم روی لحن صدایم کار کنم. نمیتوانم ناخنهایم را دائم پدیکور کنم. نمیرسم همیشه دلبر باشم. من میان یک پارادوکس عمیق، بین آینه و تصوُر، گیر کردهام. دست و پا میزنم. ولی من باید زیبا به نظر برسم برادر.
با عرض معذرت، شکر که ما دانشجوییم و میدونیم که دخترانی که وقت خودشون رو به درس میگذرونن اصلا وقت آرایش کردن و به خودشون رسیدن رو ندارن!!! اصلا لحن صداشون مشکلی نداره....
البته قصد توهین به دختران دانشجو ندارم و میدونم که همشون اینجوری نیستن. روی صحبتم مشخصه که با چه قشری است...
واما بعد، شاید حرف خانمی که نوشته بود مردا فقط نظاره گر این بحث باشن درست باشه شایدم نباشه...
ما مردها هرگر نمیتونیم سختیهای حجاب رو درک کنیم. حجاب سخته ولی...
در یه حدیث دیدم این مطلبو، متن دقیق حدیث یادم نیست اما مضمونش این بود:
سختی ای که در پی اون راحتی ای باشه بهتر از آرامشی است که در پی اون سختی ای باشه...
یکی از دوستان یه حرف جالبی زده بود: جا داشت که نویسنده این متن گرمای اون دنیا رو هم در نظر بگیرن.
نقل قول:من انگار احساس میکنم باید خیلی قشنگ و عروسک باشم. من باید دل هر مردی را از دور ببرم. من باید بوی تحریک آمیز، راه رفتن و حرف زدن پر عشوه داشته باشم.
خیلی جالب بود نظراتشون، اول متنشون رو دوباره بخونید:
نقل قول:من مدل نیستم. من مانکن نیستم. فاحشه و تحریک کننده هم نیستم.
خودتون قضاوت کنین...
درمورد اینکه آیا گشت ارشاد راه درستی برای مبارزه با بدحجابیه نظر این حقیر خیر است. هیچ کدام از آموزه های دینی با زور در ذهن کسی فرو نمیره.
جامعه ما از مشکلی بزرگتر از بدحجابی رنج می بره و اون رخت بربستن حیا از جامعه است. جامعه ما با سرعتی فوق العاده در حال بی حیا شدنه... قبح بسیاری از کارها یکی یکی داره شکسته میشه...
بد حجابی فرزند خلف بی حیایی است. تا فکری به حال بی حیایی نشه دنبال درمان برای حجاب بودن امری است اشتباه. چون خانه از پایبست ویران است. تا ریشه خشکانده نشه مشکل حل نمیشه.
ببخشید زیاد حرف زدم.