تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: من فقط گرمم است برادر! - به نقل از جهان زن‎
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
1. از نظر بنده و خیلی های دیگه چادر حجاب برتره
2.چادر سر کردن توی این گرما فرق زیادی با خودکشی نداره! و البته برای امثال بنده که با یه تیشرت (بهتره بگیم هوا صاف کن!) توی خیابون می چرخیم اصلا قابل درک نیست(البته بنده پیراهن می پوشمBlush)
3. بعد از گذشت 30 سال و اندی از انقلاب هنوز هیچ کاری در مورد این نوع چادر مشکی و کلا پوشش آقایون و خانوم ها نشده!
4.مشکل از اونجایی شروع می شه که خانوم ها مجبور هستن بیرون از خونه کار کنن. اونم نه کار برای سرگرمی بلکه کار برای بدست اوردن لقمه ای نان! پا به پای آقایون و حتی گاهی بیشتر از آقایون!
5. این قصه سر دراز دارد...!
نقل قول:بابا خیلی غلیظش کرده اصلا اینطوری نیست شدت گرما! مگر توی استوا زندگی میکنیم؟
خوش به حالتون.ولی من همین چند روز پیش از شدت گرما در اتوبوس دچار حالت تهوع شدم.
سابقه ام هم در زمینه گرمازدگی خرابه.
در گرم بودن زیاد هوا هیچ شکی نیست.و به نظرم ایشون اصلا اغراق نکردن.(با عرض پوزش)
اما برای من و امثال من که با عشق چادر را انتخاب کردیم،خیلی سخت نیست چون قلبا بهش اعتقاد داریم.
به نظر من هم گشت ارشاد خوبه ولی میشه در کنار این تذکر ها یک کار فرهنگی مثبت هم انجام بشه.
مثلا بسته های فرهنگی حاوی مطالبی که ارائه کننده این موضوع باشه که حجاب واقعا به نفع یک خانم هست.
یک نکته ای رابگم لطفا سو برداشت نشه.
در وهله اول اعتقادی برخورد نکنند.نمیگم از دین چیزی نگن اما برای معرفی حجاب،مستقیم از حکم خدا استفاده نکنند.نصیحت مستقیم همیشه توی ذوق میزنه.ما چرا به نماز علاقه مند شدیم،چون اجباری نبود.با دیدن نماز خواندن پدر و مادر علاقه پیدا کردیم.
بیان مزایای داشتن حجاب و معایب نداشتن حجاب را مطرح کنند.
جایگزین های مناسب چادر را معرفی کنند.مانتو میتونه یک حجاب کامل باشه در صورتی که بدن نما نباشه و با یک روسری یا شال بلند همراه باشه.
چون همه چیز زوریه و به نظرم مامورین نیروی انتظامی با عشق به هم وطن این کار را انجام نمیدن،بلکه به عنوان رفع تکلیف انجامش میدن،خوب پیش نمیره.
همیشه محبت بهترین راه جلب رضایت بوده.
2 نکته ای که مد نظر داشتم:
1)کار فرهنگی در کنار این تذکر ها.برخورد مسالمت آمیز بجای برخورد خشن.(البته این طور که سایرین میگن.من خودم تا به حال ندیدم)
2)به این کار به چشم خدمت به هم وطن نگاه بشه نه زور و رفع تکلیف.ان وقت واقعا همه چیز 180 درجه عوض میشه.
(البته در نظر ساده به نظر میاد ..کو تاعمل!!!Undecided)
(۱۹/تیر/۹۰ ۱۲:۰۹)najmeh نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحيم

باسلام
امر به معروف و نهي از منكر روش خاصي دارد.

بسم الله

حرف بنده هم همین هست امر به معروف و نهی از منکر شرایط داره

آیا واقعا کسانی که با گشت ارشاد روبرو میشوند شرایط امر به معروف و نهی از منکر شامل حالشون میشه؟؟؟؟؟؟

یا الله
یه نکته برای من جالبه .
تا اونجا که من یادمه توی قرآن همیشه اول امر به معروف اومده و بعدش نهی از منکر.
ولی اگه دقت کرده باشین اکثر کارهایی که انجام می شه فقط نهی از منکر هست! و اگه امر به معروفی هم در کار باشه همیشه بعد از نهی از منکره!
شاید یکی از دلایلی که این تیپ کارهای گشت ارشاد و کلا همه ما! جواب نمی ده همینه!
(۱۹/تیر/۹۰ ۲۰:۳۷)mohammad790 نوشته است: [ -> ]
(۱۹/تیر/۹۰ ۱۲:۰۹)najmeh نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحيم

باسلام
امر به معروف و نهي از منكر روش خاصي دارد.

بسم الله

حرف بنده هم همین هست امر به معروف و نهی از منکر شرایط داره

آیا واقعا کسانی که با گشت ارشاد روبرو میشوند شرایط امر به معروف و نهی از منکر شامل حالشون میشه؟؟؟؟؟؟

یا الله

بسم الله الرحمن الرحيم
باسلام
دوست گرامي لطفا تمام مطالب را باهم در نظر بگيريد. درست است امر به معروف و نهي از منكر مراتب و شروطي دارد.اما به نظر شما كسي هست كه نداند يا نتواند بفهمد چرا حجاب در جامعه ي ما ضروري است! در وهله ي بعدي آيا گشت ارشاد به خاطر بد حجابي در خانه هاي شخصي هم اقدام مي كند يا فقط در ملا عام است؟
اگر عناد و دشمني با دين در كار باشد تا كي بايد خواهش و تمنا كرد؟ بايد براي نجات جامعه اقدام شود؟
دوست عزيزي كه فرموديد كار فرهنگي، به نظرتون تا چه حد كار فرهنگي جواب مي دهد؟ واقعا فكر مي كنيد اصلا كار فرهنگي نمي شود؟ مي توانيد به ستادهاي مربوطه مراجعه كرده از كار فرهنگيشان با اطلاع شويد كار فرهنگي فقط اعطاي بسته ي فرهنگي نيست!

خودتون روند بد حجابي را مد نظر داشته باشيد اوايل كه چادر برداشته شد مانتوهاي بلند و گشاد، با اينكه در كنار آن هميشه بحث حجاب و امر به معروف بوده است، بعد كم كم مانتوها كوتاهتر و تنگ تر شده تا جايي كه الان دختران تا 12 سالگي خيلي راحت حجاب ندارند! تا كي امر به معروف؟ پس كي نهي از منكر؟
دوست عزیز اگر کار فرهنگی شده چرا هیچ اثری نیست اگرم کسی چادر داره به خاطر اعتقاد قلبی اون خانم هست

منظورم از کار فرهنگی رو باید خیلی بسط بدم تا منظورم رو متوجه بشین.
ببینید دوست عزیز برای مثال بعد از 4روز از اجرای طرح تازه اطلاعیه میدن تولیدیهای پوشاک ناجور باید تغییر رویه بدن
بعدش پس از 7روز میان تعدادی از این تولیدی هارو پلمپ میکنن
من میگم مساله حجاب یه مساله عقیدتی و باید با برنامه ریزی درست و صحیح به نبرد با معضل حجاب بریم.
نه اینکه با اینهمه کوتاهی یه دفعه گشت ارشاد رو بفرستن توی خیابونا
بنده قبلاگفتم که با نفس عمل موافقم ولی این راهش نیست
باید کار فرهنگی بشه نه از این کلیشه بازی ها باید فیلم خوب ،مستند خوب و...
اجرا بشه و بعد بیایم بر بازار پو شاک یک نظارت دقیق داشته باشیم و بعدش بیایم گشت ارشاد راه بندازیم
دوست عزیز یک انسان بالاخره یه غرایزی داره ما باید روی اون غرایز کار کنیم تا ملکه ذهن خواهر ، مادر ، شوهرانشون بشه که باید برای اعتقادمون رعایت کنیم نه به زور گشت ارشاد چرا که نیت کار برای خدا مهم ایا برای خداست از روی ترس از روز معاد یا نه یا از ترس غضب خداست یانه یا از ترس مامورا حجابشو رعایت میکنه ما
باید منطقی فکر کنیم.
یاحق
حالا آخرش چادر خوبه یا بد؟
(۱۹/تیر/۹۰ ۱۰:۱۸)EMPERATOR نوشته است: [ -> ]اگر از کارهای روزمره ات رنج می بینی به خاطر حجابی که داری
شعر زیر وصف حال تو شاید باشه

هر که در این بزم مقربتر است جام بلا بیشترش می دهند....
نمی دونم اما خدا می گه:
من هرکس رو بیشتر دوست داشته باشم بیشتر مبتلاش میکنم ...
بیشتر درد بش می دم تا بیاد در خونمو من صدای قشنگ یا الله یا الله اونو بشنوم...
بیشتر رنج بش می دم تا بیاد در خونمو من صدای دلنشین ناله هاش رو بشنوم .....

ببخشید که اینو اینجا میگم میدونم اینجا جاش نیست اما نتونستم بدون واکنش ازش رد بشم
ببخشید صدای کدوم ناله و گریه ای دلنشینه؟ اصلا چطور همچین چیزی رو به خدا نسبت میدهید؟ همه مردم در دنیا مشکل دارند این توجیه شما برای مشکلات خودتونه
سلام به همه دوستان

ای کاش نویسنده این متن در سایت حضور داشتن تا بهتر این متن نقد میشد....
این متن جوری نوشته شده که احساسات مخاطب را کاملا تحت تاثیر قرار می دهد و با بازی با احساسات باطلی را حق جلوه می دهد.
و اما سوالی ...
دلیل بد حجابی در زمستان چیه؟؟؟؟؟؟؟
سر ظهر گرم است، درست!!!! دلیل بد حجابی در غروب و شب چیه؟؟؟
مگر نه اینکه الگوی زنان ما حضرت فاطمه است؟ و مگر غیر از اینست که محل زندگی ایشان عربستان بوده... حجاب بر ایشان سخت تر است یا بر زنان ما که در آب و هوایی بسیار بهتر زندگی می کنیم؟؟؟

اکثر کاربران این سایت دانشجو هستند و کم و بیش از وضعیت ارتباط دختر و پسر در دانشگاه خبر دارن.
(قبل از هر چیز ازتون معذرت میخوام که با این لحن نظر خودم رو میگم) توی دانشگاه ما هر نوع تماس بدنی دختر و پسر قابل دیدنه. دختر و پسر مسافتی طولانی در آغوش هم در دانشگاه به قدم زدن مشغولن. اینا گرمشون نمیشه؟؟؟؟؟ شما باید برید سرکار و این سختیها رو تحمل کنید اما چه اجباری در این گونه ارتباطات در دانشگاه هست؟؟؟

نقل قول:من وقتی وقتم را به درس و کار و تحقیق می‌گذرانم نمی‌توانم روی لحن صدایم کار کنم. نمی‌توانم ناخنهایم را دائم پدیکور کنم. نمی‌رسم همیشه دلبر باشم. من میان یک پارادوکس عمیق، بین آینه و تصوُر، گیر کرده‌ام. دست و پا می‌زنم. ولی من باید زیبا به نظر برسم برادر.

با عرض معذرت، شکر که ما دانشجوییم و میدونیم که دخترانی که وقت خودشون رو به درس میگذرونن اصلا وقت آرایش کردن و به خودشون رسیدن رو ندارن!!! اصلا لحن صداشون مشکلی نداره....
البته قصد توهین به دختران دانشجو ندارم و میدونم که همشون اینجوری نیستن. روی صحبتم مشخصه که با چه قشری است...

واما بعد، شاید حرف خانمی که نوشته بود مردا فقط نظاره گر این بحث باشن درست باشه شایدم نباشه...
ما مردها هرگر نمیتونیم سختیهای حجاب رو درک کنیم. حجاب سخته ولی...
در یه حدیث دیدم این مطلبو، متن دقیق حدیث یادم نیست اما مضمونش این بود:
سختی ای که در پی اون راحتی ای باشه بهتر از آرامشی است که در پی اون سختی ای باشه...
یکی از دوستان یه حرف جالبی زده بود: جا داشت که نویسنده این متن گرمای اون دنیا رو هم در نظر بگیرن.

نقل قول:من انگار احساس می‌کنم باید خیلی قشنگ و عروسک باشم. من باید دل هر مردی را از دور ببرم. من باید بوی تحریک آمیز، راه رفتن و حرف زدن پر عشوه داشته باشم.

خیلی جالب بود نظراتشون، اول متنشون رو دوباره بخونید:

نقل قول:من مدل نیستم. من مانکن نیستم. فاحشه و تحریک کننده هم نیستم.
خودتون قضاوت کنین...

درمورد اینکه آیا گشت ارشاد راه درستی برای مبارزه با بدحجابیه نظر این حقیر خیر است. هیچ کدام از آموزه های دینی با زور در ذهن کسی فرو نمیره. جامعه ما از مشکلی بزرگتر از بدحجابی رنج می بره و اون رخت بربستن حیا از جامعه است. جامعه ما با سرعتی فوق العاده در حال بی حیا شدنه... قبح بسیاری از کارها یکی یکی داره شکسته میشه...
بد حجابی فرزند خلف بی حیایی است. تا فکری به حال بی حیایی نشه دنبال درمان برای حجاب بودن امری است اشتباه. چون خانه از پایبست ویران است. تا ریشه خشکانده نشه مشکل حل نمیشه.

ببخشید زیاد حرف زدم.
بسم الله الرحمن الرحيم
باسلام

دوستان مثل اينكه خوب متوجه نشديم گشت ارشاد با زور قرار نيست كسي را چادري كند! قراره قانون را اجرا كرده جامعه را نجات دهد!!! شايد اينجوري متوجه بشويد.
در مورد كار فرهنگي قبلا گفتم قراره بفهمند چرا حجاب درسته؟ به نظرتون كم كار شده يا به نظرتون كسي نيست كه ندونه چرا حجاب؟
نه همه خوب مي دونند منتها اختيارا مي خواهند آن را كنار بگذارند تا آزادي (بي بند و باري) داشته باشند و راحت باشند يا هدف والاتر اونم از بين بردن جمهوري اسلامي است!

به نظرتون با اين افراد چه كار بايد كرد؟ نمونه بارز بازيگراني كه مشرف شدند به حج! نظرشون چي بود؟ اختياري بودن حجاب!!! آيا اميدي به هدايت آنان است؟ آيا از روي گمراهي حجاب را نمي خواهند؟
چرا خانمي كه گرمش است مي فهمد كه بايد حداقل لباسي داشته باشد ولي با حجاب كامل مخالف است؟ و چراهاي ديگر
و جواب چراها به اين برمي گردد كه چون نفس اين جوري دوست دارد و به كسي مربوط نيست!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع