سلام دوباره...یه مدت نبودم...
1_اول اینکه اگه گفتم آقایون نظر ندن بخاطر اوندسته از جبهه مخالف بود که میان میگن وکه محدودیت های ما خانومها رو نداری پس متوجه نیستی و....!
2_بعدش بحث از حجاب این نویسنده(آقا بوده یا خانوم)به کجاها کشیده شد!!!
3_یه عده بحثشون اینه که زمان پیامبر هم زن بی حجاب بوده..پس چرا پیامبر اکرم صلوات الله علیه اینطور قوانین سختگیرانه نداشته؟(البته این سوال من زیاد شنیدم اما خودم نمیدونم صحت داره یا نه)
4_یه عده بحثشون گشت ارشاده: واقعا بیشتر جاها لازمه..اما بعضی جاهام مسخره هست...برخی ازین مامورین باید توبیخ کرد..چنان به زن ودختر مردم توهین میکنن..چنان آبروشون میبرن که نگو.....یارو دختره یا زنه رو میبینه..نگاه میندازه ببینه از چه طبقه جامعه ست...
بیشتر افراد رو بی امر به معرف دستگیر میکنن با دستبند میبرن..میبرن تازه تو کلانتری میگن مانتو شما دختر خانوم دقیقا بالای زانویه..(یکی نیست بگه بابا من این مانتو رو از مانتو فروشی خریدم..همین مانتو رو همه ی مانتو فروشی ها دارن میفروشن..)(یکی نیست بگه من این مانتو رو پوشید اما چرا اون دختری که مانتویه تنگ رو باسنی پوشده با تریپ فشن تو فشن دست به دست دوست پسرش داره جلوتون رژه میره تو خیابون ..پارک ..ماشین ..سینما..این برج میلاد.و خیلی جاهای دیگه..چرا اون آزاده؟؟
چون پولداره؟
چون باباش سرمایه داره؟
باباش جزو بخش خصوصیه؟
)))؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم الان میخوام مانتویه جدید بگیرم...کوووووووو اون مانتو فروشی که مانتویه مناسب داشته باشه؟؟(همه بالی زانو..اکثرن تنگ..مدلهای مسخره که بیشتر به لباس مجلسی میخورن تا مانتو)..مجبور شدم پارچه بگیرم بدم خیاط.
5_من خودم تو مدرسه شاهد درس خوندم ابتدایی رو..آخرین نسل از فرزندان شهدا با من بودن...جالب این بود که اکثریتشون تو مقطع راهنمایی دوست پسر داشتن..بر طبق مد روز هم میگشتن..فقط دو سه نفر بودن که هنوزم چادری و مقید بودن..میدونید چرا؟؟چون نفهمیدن خون پدر یعنی چی؟چون مادراشون نفهمیدن همسر شهید بودن یعنی چی؟مادرها همه با عمو..این سردار..اون فرمانده..اون کله گنده ازدواج مجدد کردن..فرزندان هم بعد از مدتی آبروریزی ازدواج کردن!
من خودم دوستانی دارم که پدراشون در نیروی انتظامی سروان سرگرد...هستن...حالا بماند که این دوستان با چه تیپ هایی میان بیرون میگردن..بماند که دوست پسر و گردششون به راهه..این خانواده ها جالبن..میدونید چرا؟؟(همه میدونن شمال عروسیاش مختلطه مگر اینگه خیلی خود خونواده ها تاکید کنن و به مدیریت تالار بگن از اختلاط جلوگیری کنن..وگرنه همیشه عروسی زن ومرد قاطی پاتی میگردن میرقصن..اما به ظاهر تالار جداست..)حالا این خونواده های انتظامی چی کنن؟/؟؟چطور عروسی بگیرن؟؟؟
من بگم؟ تالار نمیگیرن..چون به ظاهر مامور قانونن..اما در اعتقاداتشون به اینکه تو جشن زن ومرد جدا باشن جشن نمیگن..به اینگه مشروب نباشه جشن نمیگن..پس میرن تو ی یه باغ خصوصی عروسی کاااااااملا مختلط میگردن تا نه تنها زن مرد با هم برقصن بلکه با هم پیش هم بشینن..اینکه میگم انتظامی نه اینکه همه...ولی هرچی دور بر من بود..اینطور بود..بعد بمن که با چادر مجلسی تو عروسیشون حاضر میشم میگن بسیجی!!!ای خداااااا...من بسیجی نیستم..چادری هم نیستم..پدر و مادر معمولی دارم تو جامعه...و شکر میگم که بهم انگ بسیجی بزنن..در صورتیکه خودم از بسیجی بدم میاد(جسارت نباشه ها..خب بدم میاد دیگه..)هنوزم که هنوزه شوهر دوستم بجای صدا زدن اسمم بهم میگه خواهر بسیجی!!!الله اکبر ازین دوره زمونه..ازین آآآخرالزمان....یارو غیرت و قی کرده شب عروسیش
و تو جشنا..لذت میبره زنش اونطور بگرده افففتخار میدونه...بمن تیکه میپرونه...(یکسری تفکرات و اعتقادات مزخرف دیگه هم دارن که دیگه جاش اینجا نیست..یعنی هست اما بحث زیاد کشدار میشه)
بحث گشت ارشادی بود..که امر به معروف نکرده میاد نهی از منکر میکنه اونم نه مرحله های اولیه بلکه مرحله های ثانویه....درسته برخی ها دیگه حال آدمو بهم میزنن..اما اون برخی ها بین بازیگرها..از آد م های مشهور تو جامعه نیستن؟ آیا اون برخی ها هم توبیخ میشن یا نه یارو پولداره..اوه اوه باباش میاد حسابشونو میرسه اگه از گل نازکتر به دختر و زن ومادر وخواهرش بگن؟؟هان؟
واقع بین باشیم..وقتی اینگونه برخوردهای ناشایست و یا برخوردهای دوگانه باشه...وقتی یه عده آقا نفهمیده درک نکردن چند لایه لباس پوشیدن یعنی چی بعد میان اظهار نظر میکنن..وقتی درک نکردن حجاب هم واسه زن هست هم واسه مرد..و نگاه داشتن چشم هم واسه مرد هست هم واسه زن یعنی چی ...یه عده احمق سوء استفاده گر پیدا میشن مدافع حقوق زن اینجور اراجیف تحویل میدن...به دیدگاه خواننده خودشون رو برحق نشون میدن..و ذهن خواننده رو منحرف میکنن...
یادمه تو یه سایت از حجاب و تفاوت بین زن ومرد..و این سختگیری های امروزه به زن شکایت کردم...یه جورایی درد دلمو گفتم..ولی اکثریت فکر کردن منم مخالف حجابم...
نه نه نه
من حجاب دارم چون مردها برخلاف گفته ی خداوند در قرآن مواظب نگاه هاشون نیستن....(فکر مکنن واسه یه زن نمیشه پیش بیاد از اندام..استخون بندی عضله..قد وقامت..چهره..صدا...و و و غیره یک مرد لذت ببره!چرا پیش میاد اما این زن که بعد از مرد به زن توصیه شده مواطب نگاش باشه یااااد گرفته که مواظب نگاش باشه....و دیگه با اون نگاه به مرد نگاه نندازه...یاد گرفته واسش بی تفاوت باشه...اکثریت اینطورن..مگر اونایی که اول نوجوننیشونه..مثلا الان اکثر دخترای نوجوون میتونید پیدا کنید که از چهره اندام وتیپ قامت..چش مو ابرو نگاه فلان مجری تلویزیون دلش غش میره.....اما یه دختر با سن بیست سال به بالا میفهمه که کم کم اون غش و بذاره کنار...و بی تفاوت باشه...)
من حجاب دارم...چون تافته ای جدا بافته نیستم...بزرگ بانوی اسلام حجاب برتر و والایی داشتن...چون همه میدونن واقعه کربلا یعنی چی..گرما..عطش عطش عطش آفتاب سوزان...بعد از شهادت امام حسین علیه السلام چه شد؟؟؟کودکان وزنان دوان دوان...برای فرار از چنگ گرگان...آیا حجابشون زیر سوال رفت؟؟نه نرفت..روایات متعدد داریم که حتی چندین لایه حجاب داشتن با چنگ زدن گرگان ذره ای از حجابشون زیر سوال نرفت...من جی دارم فردای محشر بگم؟چی دارم بگم؟کدوم بهانه بیارم؟؟
من حجاب دارم چون فرمان خداست..فرمان خدای منه..و خداوند کافیست
.
.
.(حالا هرکی ندونه فکر میکنه من چقدر با حجابم

منکه خیلی بنده ی بدی هستم..یادمون رفته خدا اشرف مخلوقات خلق کرد..یادمون رفت مام بندگی کنیم..همه مخلوقات حمد خدا رو میگن ما که اشرف مخلوقاتیم...!!!:s؟؟؟