تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ساخت منزل به سبک معماری سنتی ایرانی!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام
من اطلاعات کمی دارم.
ولی خوش اون روزا.... حیاط بزرگ...حوض آب پر از ماهی های قرمز...اندرونی و مهمانخانه و مطبخ و اتاق های فراوان برای راحتی میهمان و رفت آمدهای زیاد... حیاط خلوت،تابستان نشین، زمستان نشین و...

آخ که چقدر دلم یکی از این خونه هارو میخواد. اگه پول داشتم خونه ایی میساختم که تا قرن ها سر زبانها باشه.... چه رسم خوبی بود بسم الله سر در خونه ها...

[تصویر: IMAGE635085505596500654.jpg]
پست های دوستان خیلی خوب بود .

سرویس بهداشتی باید در دورترین نقطه از خونه قرار داشته باشه ... سرویس بهداشتی در راستای قبله نباشه ...
توی حمام ، مثل حمام عمومی ها باید یه حوضچه با آب سرد باشه ، وقتی حمام تموم میشه ، توی این آب سرد راه برن ...
آشپز خونه نباید اوپن باشه ... حریم خانوماست ...(گرچه امروزه که شده حریم آقایون ... Big GrinBig GrinBig Grin)

(۲۲/مرداد/۹۲ ۳:۰۴)منجی نوشته است: [ -> ]سلام
من اطلاعات کمی دارم.
ولی خوش اون روزا.... حیاط بزرگ...حوض آب پر از ماهی های قرمز...اندرونی و مهمانخانه و مطبخ و اتاق های فراوان برای راحتی میهمان و رفت آمدهای زیاد... حیاط خلوت،تابستان نشین، زمستان نشین و...

آخ که چقدر دلم یکی از این خونه هارو میخواد. اگه پول داشتم خونه ایی میساختم که تا قرن ها سر زبانها باشه.... چه رسم خوبی بود بسم الله سر در خونه ها...

می تونی بری یزد ، یه خونه ی اینطوری با یه قیمت عالی بخری ...
اگه بازسازیش کنی ، میشه همون قصری که تو ذهنته ...

من اگه یه روز بخوام خونه بخرم و به تهران وابسته نباشم ، حتما میرم یزد ، خونه می خرم ...Smile
جای پرچم زیبای جمهوری اسلامی ایران عزیز در برخی منازل خالیه.
من یک پرچم رومیزی روی میزم دارم.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع