تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی مداحان اهل بیت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام دوستان عزیز
اینم مشخصات حاج محمود
نام : محمود
نام خانوادگي : كريمي
نام پدر : تقي
سال تولد : 1347 محل تولد : تهران
شغل : آزاد و مرتبط با فعاليت‌هاي صنعتي
شرح مختصر از زندگي ايشان : بنده در سال 1370 ازدواج نموده‌ام و داراي دو فرزند مي باشم، پسرم10 سال و دخترم 3 ساله مي‌باشد در خصوص خانواده پدري نيز پدرم در سال 1361 درعمليات فتح‌المبين در دشت عباس مفقودالاثر شده‌اند و برادرم ابوالفضل كريمي نيز در كربلاي 5 شلمچه در سال 65 به درجه رفيع شهادت نائل آمده‌اند. داراي سه برادر به نامهاي احمد، محمد و حسين مي‌‌باشم.
سوابق كاري : بعد از فوت پدر در كنار تحصيل ، كار (در مشاغلي همچون نجاري، بنائي و....)ومداحي.
تحصيلات ايشان : دانشجوي مديريت صنعتي دانشگاه علامه طباطبائي بوده اند و تعداد 74 واحد درسي نيز گذرانده‌اند اما از آنجائيكه حضور در جبهه فرهنگي را مقدم‌تر دانسته اند به سراغ مطالعات مرتبط با بحثهاي فرهنگي و به ويژه مداحي رفته اند و در اين زمينه به كسب معارف اسلامي پرداخته اند.
سابقه ورزشي :
1-داراي كمربند سياه دان دو در رشته جودو
2-در رشته شين ‌ذن كاراته نيز كمربند سياه، دان 5
3- علاقمند به ورزش شنا
سابقه شروع مداحي : اولين بار در حاليكه خردسال بوده اند ،روي پاي مرحوم كافي نشسته اند و روضه خوانده اند. الان نيز كه بحول و قوة الهي در خدمت اهل بيت (عليهم السلام ) مي‌ باشند
ايشان در مورد سابقه تسلط در دستگاههاي موسيقي گفتند : هر صدايي در يك دستگاه موسيقي ادا مي‌شود مثلاًً صداي گريه بچه و حتي كوچكترين صداهايي كه شما مي‌شنويد. علت آشنايي من نيز با دستگاههاي موسيقي به اين بر‌مي‌گردد كه چون بنده قاري قرآن بوده‌ام و در تلاوت قرآن رعايت دستگاههاي موسيقي، رديف ها و ... بسيار حائز اهميت مي‌باشد، به مدد كلام وحي در اين زمينه مهارت‌هايي به دست آورده‌ام جا دارد در اينجا از اساتيد خود نيز يعني حاج حميد آقاي مدِقّ و حاج علي آقاي اربابي نيز ياد نمايم كه اميدوارم در هر كجا مي‌باشند در سايه اهل بيت (عليهم السلام ) سربلند و پيروز باشند.
اشعار در مداحي‌ها : بيشتر شعرها را خودم مي‌گويم مثلا همين شعر عشق يعني كه شما گفتيد را هم بخاطر دارم كه روي موتور در حالت گريه سروده‌ام. دوستي دارم به نام آقاي م.ش كه ايشان با من سر كار مي‌آمد و اغلب اوقات روي موتور به ثبت اشعار مي‌پرداخت.
نام سايت: سايت « فطرس » ( فطرس فرشته‌اي بود كه بالهايش بر اثر قهر خداوند متعال سوخته شده بود و در روز ولادت حضرت سيدالشهدا (عليه السلام ) به همراه خيل كثيري از ملائك به زمين آمد و خود را به قنداقه حضرت ابي‌عبدالله متبرك نمود و خداوند به احترام ارباب بالهاي فطرس را به او عطا فرمود. فطرس در آسمانها به پرواز درآمد و مي‌گفت: كيست مثل من كه آزاد شدة حسينم؟ و از آن روز فطرس عهد كرد كه سلام عاشقان حضرت ابي‌عبدالله (عليه السلام ) را به مولا برساند و چون كار فطرس ابلاغ سلام است). كار سايت فطرس نيز ابلاغ معارف اهل بيت (عليهم السلام ) است، انشاء الله.
فطرس كه پرش را شرر قهر خدا سوخت / باز آنكه بدادش پر پرواز حسين است

برای دریافت جدیدترین نوحه های حاج محمود به آدرس زیر بروید
http://www.fotros.ir
یاحق
امروز شهر رشت میزبان جناب کریمی هستش
فکر می کنم برای اولین باره که این اتفاق فرخنده در حال وقوعه Smile
مگر فرشتگان مختارند که مجازات شوند؟
چیزی که مادی نیست چگونه بال دارد؟ و بالش میسوزد؟
اگر بال نداشت چگونه به زمین امد؟!!
فکر نکنم کسی به اندازه بعضی از مداحان .... وارد دین کرده باشد!
Huh
(۲۶/تیر/۹۰ ۱۵:۴۴)وحید110 نوشته است: [ -> ]مگر فرشتگان مختارند که مجازات شوند؟
Huh
اقا وحید حاج محمود خارج از این حرفاست
شما مراسم اربعین ماه صفر اخیر ایشون رو شنیدید
هر موقع گوش می کنم حال و هوام عوض میشه

اقا وحید از لینک زیر دانلود کنید
http://media.fotros.ir/Media/Archive/02_...911052.wma
یاعلی
Huh

سلام
این موضوع رو من تو کتابی خوندم، منبعش رو یادم نماد ولی پیگیری می کنم

فرشتگان مختار نیستند
هر فرشته ای جایگاهی دارد و اگر از آن جایگاه بالاتر رود
بنا به امر الهی از بین رفته و یا بالهایش می سوزد

وقتی بالهایش سوخت
زمانی حضرت ابا عبدالله الحسین بدنیا آمدند
و حرکات فرشتگان را دید که همه در شور بودند و به دنیا می آمدند و بر می گشتند
از حضرت جبرئیل، می پرسد که چه اتفاقی افتاده؟
جبرئیل ماجرا را شرح می دهد
فطرس از فرشتگان دیگر می خواهد تا او را به زمین و کنار حضرت امام حسین ( علیه السلام) بیاورند
و ادامه ماجرا که نوشته شده

یه موضوع خیلی مهم
تمام این مسائل به امر پروردگار متعال می باشد
به این کتابها زیاد توجه نکنید . ا این ماجرا ها زیاد درش نوشته که از اساس اشتباهه . همین ها رو مخالفا دست میگیرن برامون . اگه حدود هر فرشته تایین شده پس اختیار نداره بالا بره . اصلا بالا بره چی کار کنه؟!! وظایف هر کدوم مشخصه . از چی باید بالا بره؟Dodgy
بنده کلا مداحی گوش نمیدم مگر به ندرت . بعضی از اونها عین غنا است . یه نفر میخونه یه نفر دیکه هم کنارش دوپس دوپس میکنه . باس میده!!!!
اقا وحید این مداحی ایشون رو گوش کردین؟
ماجرای فُطرُس بین قبول و انکار

از امام صادق علیه‌السلام نقل شده كه فرمود: فطرس فرشته‌ای است كه پیوسته دور عرش گردش می‌کرد تا اینکه در موردى نسبت به فرمان الهى كُندى ورزید (فَتَلَكَّأَ فِی شَیْ‏ءٍ مِنْ أَمْرِ اللَّهِ). این کوتاهی سبب شد تا بالش بریده و در جزیره اى افكنده شود.
امام حسین (علیه السلام)

هنگامى كه حسین علیه‌السلام به دنیا آمد، جبرئیل علیه‌السلام مأمور شد بر رسول خدا صلی الله علیه و آله نازل شده و میلاد حسین علیه‌السلام را به وى تهنیت گوید. جبرئیل در راه فطرس را ملاقات کرد. فطرس دست به دامان جبرئیل شد تا کاری برای او کند. (فَعَاذَ بِجَبْرَئِیلَ)

او گفت: من مأموریت دارم تا به محضر محمّد صلی الله علیه و آله شرفیاب شوم و او را به فرزندى كه برایش متولّد شده تهنیت گویم؛ اگر می‌خواهی تو را هم با خود نزد او ببرم. فطرس پذیرفت و جبرئیل او را حمل کرده و در مقابل رسول خدا صلی الله علیه و آله بر زمین نهاد. فطرس با تكان دادن انگشت خود به آن حضرت التماس کرد تا مشکل او را حل کند. رسول خدا صلی الله علیه و آله به وى فرمود: بالِ خویش را به حسین علیه‌السلام بمال! او بالش را به حسین علیه‌السلام مالید و به آسمان عروج کرد (اِمْسَحْ جَنَاحَكَ بِحُسَیْنٍ فَمَسَحَ جَنَاحَهُ بِحُسَیْنٍ فَعَرَجَ) (1)

داستان فطرس تنها منحصر به این نقل نیست و می‌توان قصه او را در نقل‌های دیگری که از نظر محتوا نزدیک به هم هستند نیز ملاحظه کرد. در روایتی که مرحوم صدوق(رحمة الله علیه) نقل می‌کند(2) گفتگویی بین فطرس و رسول خدا صلی الله علیه و آله هم وجود دارد که چنین است:

پس از آنکه فطرس شفا گرفت به رسول خدا صلی الله علیه و آله عرض کرد: یَا رَسُولَ اللَّهِ أَمَا إِنَّ أُمَّتَكَ سَتَقْتُلُهُ ؛ بی شک امت شما در آینده کمر به قتل این مولود شریف خواهند بست. او این حق را به گردن من دارد كه أَلَّا یَزُورَهُ زَائِرٌ إِلَّا أَبْلَغْتُهُ عَنْهُ؛ هر كس که او را زیارت کند من زیارت وی را به عرض آن حضرت برسانم و لَا یُسَلِّمَ عَلَیْهِ مُسَلِّمٌ إِلَّا أَبْلَغْتُهُ سَلَامَهُ؛ و هر كس كه به آن حضرت سلام كند من سلامش را به آن بزرگوار برسانم و لَا یُصَلِّی عَلَیْهِ مُصَلٍّ إِلَّا أَبْلَغْتُهُ صَلَاتَهُ؛ و هر كس كه درود بر آن حضرت بفرستد من درود او را به خدمتش می‌رسانم این بگفت و ثُمَّ ارْتَفَعَ ؛ پرکشید و بالا رفت.
در قرآن کریم می‌خوانیم که فرشتگان، مأموران الهی‌اند و هیچ‌گاه از فرمان خدا سرپیچی نکرده و دستورات او را به طور کامل اجرا می‌کنند. «لا یَعْصُونَ اللهَ ما أَمَرَهُمْ وَ یَفْعَلُونَ ما یُؤْمَرُونَ»(3) و یا «وَ هُم بِأَمْرِهِ یَعْمَلُون‏»(4)؛ و آن‌ها (فرشتگان) به فرمان او (خداوند) كار مى‏كنند

وقتی روایات مربوط به فطرس را در کنار آیاتی از قرآن کریم قرار می‌دهیم تعارض محتوایی بین آن‌ها و قرآن کریم پیش می‌آید که این امر سبب می‌شود این روایات از درجه اعتبار ساقط شده و ما نتوانیم آن‌ها را بپذیریم.

طرح اشکال

در قرآن کریم می‌خوانیم که فرشتگان، مأموران الهی‌اند و هیچ‌گاه از فرمان خدا سرپیچی نکرده و دستورات او را به طور کامل اجرا می‌کنند. «لا یَعْصُونَ اللهَ ما أَمَرَهُمْ وَ یَفْعَلُونَ ما یُؤْمَرُونَ»(3) و یا «وَ هُم بِأَمْرِهِ یَعْمَلُون‏»(4)؛ و آن‌ها (فرشتگان) به فرمان او (خداوند) كار مى‏كنند.

با این مقدمه ما چطور این روایات را بپذیریم در حالی مفهومشان با ظاهر قرآن کریم در ستیز است؟ قرآن کریم از عصمت ملائک سخن می‌گوید در حالی که اساس این دسته از روایات بر عصیان و عدم عصمت ملکی از ملائک الهی نهاده شده است.
امام حسین

برخی اندیشمندان نظیر علامه طباطبایی(رحمة الله علیه) با صراحت این روایات را مخالف قرآن کریم دانسته و از پذیرفتن آن‌ها خودداری می‌کنند.(5) این عده می‌گویند:

مضمون این روایات که فرشته‌ای از حاملان عرش الهی در فرمانی كه به او رسیده بود، كُندی كرد و مورد خشم الهی واقع شد! با آنچه در آیات قرآن درباره فرشتگان مقرب خداوند آمده كه آنان فرمان خداوند را عصیان نمی‌کنند، منافات دارد.(تعارض محتوایی)

دو اشکال دیگر هم به این روایت می‌گیرند که یکی ضعف سندی و دیگری خبر واحد بودن آن است.(6)

پس از روشن شدن اصل مسأله و طرح سه ایراد برای نپذیرفتن این روایات، اینک اشکال‌های مطرح شده را مورد نقد و بررسی قرار می‌دهیم تا ببینیم می‌شود اشکالات وارده را کنار زد و بر محتوای زیبای این روایات همچنان پا فشرد یا نه؟

برای نقد اشکالات وارده به داستان فطرس، دو کار عمده وجود دارد که یکی در حوزه اعتبار سندی این روایت‌ها است و دیگری در حل تعارض محتوایی آن با قرآن کریم. چون جدی‌ترین اشکال این روایت همان‌طور که علامه طباطبایی(رحمة الله علیه) به آن اشاره کردند تعارض محتوایی آن با قرآن کریم است ما نیز این بحث را بر بحث سندی مقدم کرده و به آن می‌پردازیم.
ممکن است فرشتگانی همانند انسان وجود داشته باشد که دارای نفسی باشند با قابلیت کمال پذیری. بنابراین امکان دارد که فطرس از فرشتگان زمینی باشد و با فرشتگان آسمانی یا اخروی تفاوت داشته باشد. در نتیجه عصیان و تمرد او هیچ منافاتی با آیات قرآن کریم نخواهد داشت
حل تعارض محتوایی این روایات با ظاهر قرآن کریم

در این بخش به چند دلیل استناد می‌کنیم تا ثابت کنیم تعارضی بین آیات و این روایات وجود ندارد:

1. آیت الله جوادی آملی(حفظه الله) در این باره نظری دارند که مشکل تعارض را حل می‌کند. ایشان با فرض درستی سند و نیز فرشته بودن فطرس، عصیان او را در تعارض با قرآن نمی‌داند. چرا که وی با استناد به آیه «وَ ما مِنّا إِلاّ لَهُ مَقامٌ مَعْلُومٌ» (7) تمام فرشتگان را یک سنخ و در یک مقام نمی‌داند. این مفسر بزرگ بر این عقیده است که فرشتگان حامل وحی، معصومند و تکامل هم ندارند ولی دلیلی نداریم که تمام فرشته‌ها از این سنخ باشند. ممکن است فرشتگانی همانند انسان وجود داشته باشد که دارای نفسی باشند با قابلیت کمال پذیری. بنابراین امکان دارد که فطرس از فرشتگان زمینی باشد و با فرشتگان آسمانی یا اخروی تفاوت داشته باشد. در نتیجه عصیان و تمرد او هیچ منافاتی با آیات قرآن کریم نخواهد داشت. (8)

پی نوشت ها:

(1) السرائر الحاوی لتحریر الفتاوى، ج‏3، ص 580

(2) امالی صدوق (رحمة الله علیه)؛ مجلس 28

(3) سوره تحریم آیه 6

(4) سوره انبیاء (علیه السلام) آیه 27

(5) در محضر علامه طباطبایی، ص54

(6) بحث در مورد این دو اشکال را به مقالات بعد موکول می کنیم.

(7) سوره صافات، آیه 164

(8) ر.ک به: توصیه ها، پرسش ها و پاسخ ها در محضر آیت الله جوادی آملی، ج 2، ص 88-87
-----لازم به ذکر منبع این مقالهhttp://www.cloob.com/club/article/list/clubname/golbaran%20/wrapper/true---------

در ضمن منم با آقا وحید 110 موافقم...این مداحا هم کم از غنا ندارن...دوپس دوپسشون یعنی چی؟؟یکی با طن آهنگ غربی مداحی یا مرثیه میخونه یکی دیگه حسین حسین رو در غالب دوپس دوپس پیاده میکنه....شعراشونم اکثرا مورد محتوایی داره...تا حالا دقت کردید؟؟ایام تاسوا عاشورا بیایید ببینید این هیئت ها با طبل سنج و...و مرثیه سرایی با طن آهنگ شکیلا مهستی حائده.. و...دارن مرثیه میخونن...شعرشونم که دیگه بماند...
این سی دی های عزا داری رو دیدید؟ببخشیدااا که میگم...همه ی آقایون یا بلوز تیشرتاشون و لباسشون در آوردن با آهنگ طنین انداز دوپس دوپس(حسسسین حسسسین ) دارن تند تند سینه زنی میکنن...این یعنی چی؟
یا بکار بردن طبل و زنجیر در هیئت ها یعنی چی؟
یا اینکه تاسوعا و عاشورا یعنی چی که مردم همه میریزن تو خیابون..با ظاهرهای (.......) با بستنی لواشک تخمه پفک به دست دست به دست یا کنار دوست پسر یا دوست دخترشون واستاده که یکی یکی هیئت ها عین سیرک بیان رد بشن...(ببخشید اینو میگم یا صاحب الزمان عذر میخوام ....آدم یاد غربت و اسیری کاروان کربلا میوفته که شهر به شهر منزل به منزل میرفتن و....SadSad ..یا الله..خدای من آدم حتی تاب و توان گفتنشم نداره...) و ما دقیقا مثل مردم جاهل کوفه و شهرهای دیگه میریم خیابون بجای مبارزه با یزیدیان(بجای عزاداری)میریم سنگ پرتاب میکنیم ناسزا میگیم..هل هله میکشیم..(چون دقیقا اکثریت میرن تماشا..میرن چون با یار قرار دیدار دارن میرن تا خوش بگذره..)
خدا هممون رو هدایت کنه..

گرچه اینجور آدمها ملاک مسلمانیت ماها نیستن..اما واقعا بعضی ها چهره اسلام رو بددددددجور خدشه دار کردن..نمونه مداحان و مرثیه سرایان امروزه هستن...DodgyDodgyDodgyDodgyهنوز بعضی ها نمیدونن جشن یا عزاداری برای ائمه یعنی چی!!!
یادمه معلممون اومد گفت:چطور یکی خونوادش فوت کنه یارو شیون زاری زجه و..چه میدونم موهاشو پریشون میکنه چنگ میندازه به صورتش اما عزادار امام حسین نمیتونه؟
اما من میگم این دلیل نمیشه....این دلیل محکمی نیست
Huh

انچه از روایات بر میاید فرشتگان دو نوع بعضی مختار و بعضی ها غیر مختاراند
خب درباره حاج محمود باید بگم که من از مداحی های ایشون خیلی خوشم میاد اما به قول استاد نباید نگاه 0 و100 داشته باشیم و به نظر من ایشون یه سری ایراداتی دارند ولی من از ایشون نسبت به بقیه مداح ها بیشتر خوشم میاد
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع